Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
εντυπωση μου εκανε η συνεντευξη,αμεσως μετα τη μεταγραφη του αβρααμ,μπορει να τον βαλανε να τα πει για λογους επικοινωνιακους,ελπιζω παντως να παρει και αλλους παικτες ο κοκκαλης γιατι δεν τον πολυεμπιστευομαι

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ελα σε εψαχνα ο ροναλντινιο ηρθε?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο Ροναλντινιο πια ειναι ομοιος μου συναγωνιστης στη μπυρομπακα
ΡΕ βαζελα να σε ρωτησω γιατι πηγατε αυστρια μια βδομαδα μετα αφου προκριματικα παιζετε 15 μερεσ πιο νωρις
ΤΟ πρασινο σε περιμενει!!!!!!!!!!!!!!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Παρά τις πληροφορίες που διαρρέουν συνεχώς, ο Ολυμπιακός δεν έχει καταθέσει ακόμη πρόταση στον Ηρακλή για την απόκτηση του Ούρκο Πάρντο. Είναι γνωστό ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ηρακλή για δύο ακόμη χρόνια.

Οι "κυανόλευκοι" εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός σκοπεύει να κινηθεί σήμερα, να καταθέσει πρόταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και πέρα από τα χρήματα που θα υπάρχουν θα δώσει ως αντάλλαγμα και τον Πάβελ Κόβατς.

Συμφωνα επίσης με όσα αναφέρονται υπάρχει η πιθανότητα ο Πάρντο αλλά και οι μάνατζερ του να μειώσουν τα χρήματα από τα ποσοστά τους για την μεταγραφή του με σκοπό να διευκολύνουν την μετακίνηση στον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί ότι ο Πάρντο από το Βουκουρέστι όπου συζητούσε με τη Ραπίντ, βρέθηκε στην Αθήνα όπου υπήρξε επαφή με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, στο Βουκουρέστι εξακολουθούν να περιμένουν την απάντηση του Ισπανού τερματοφύλακα...

τον κοβατς 35 ετων τι τον πηρατε απορω?
οπως για αντικαταστατη νικοψωλιδη ειχε φερει μπουτινα 33 ετων κτλ!
τον σηφακη τον διωξατε κτλ!

:jerking: :jerking: :jerking:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Παρά τις πληροφορίες που διαρρέουν συνεχώς, ο Ολυμπιακός δεν έχει καταθέσει ακόμη πρόταση στον Ηρακλή για την απόκτηση του Ούρκο Πάρντο. Είναι γνωστό ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ηρακλή για δύο ακόμη χρόνια.

Οι "κυανόλευκοι" εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός σκοπεύει να κινηθεί σήμερα, να καταθέσει πρόταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και πέρα από τα χρήματα που θα υπάρχουν θα δώσει ως αντάλλαγμα και τον Πάβελ Κόβατς.

Συμφωνα επίσης με όσα αναφέρονται υπάρχει η πιθανότητα ο Πάρντο αλλά και οι μάνατζερ του να μειώσουν τα χρήματα από τα ποσοστά τους για την μεταγραφή του με σκοπό να διευκολύνουν την μετακίνηση στον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί ότι ο Πάρντο από το Βουκουρέστι όπου συζητούσε με τη Ραπίντ, βρέθηκε στην Αθήνα όπου υπήρξε επαφή με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, στο Βουκουρέστι εξακολουθούν να περιμένουν την απάντηση του Ισπανού τερματοφύλακα...

τον κοβατς 35 ετων τι τον πηρατε απορω?
οπως για αντικαταστατη νικοψωλιδη ειχε φερει μπουτινα 33 ετων κτλ!
τον σηφακη τον διωξατε κτλ!

:jerking: :jerking: :jerking:
κινησεις ΝικολοΦως!!!!!!!
ΡΕ συ ολοι αυτοι οι μεσοεπιθετικοι που χετε που θα παιξουν???

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ο Ροναλντινιο πια ειναι ομοιος μου συναγωνιστης στη μπυρομπακα
ΡΕ βαζελα να σε ρωτησω γιατι πηγατε αυστρια μια βδομαδα μετα αφου προκριματικα παιζετε 15 μερεσ πιο νωρις
ΤΟ πρασινο σε περιμενει!!!!!!!!!!!!!!

3 βδομαδες ειναι για προκριματικα και 20 ιουλιου επιστρεφουν 29 η 30 παιζουν!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
3 βδομαδες ειναι για προκριματικα και 20 ιουλιου επιστρεφουν 29 η 30 παιζουν!
ναι και οι δικοι μας ειναι ηδη αυστρια και οι δικοι σας παιανια????
Το Σιλβα πως τον κοβεις νεοΝτανυ,νεοΜπισκαν???

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
επιθετικους καθαρους εχω ρουκαβινα,πετροπουλο που παει για δανεικος,σαλπι!μαντζιος,παπ πουλο!
που ειναι οι καθαροαιμοι επιθετικοι ο κλειτον και ο χριστοδουλοπουλος οχι και επιθετικοι περιοχης!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
μπορει νεος κονσεισαο ολα παιζουνε μπορει και καρεμπε!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
επιθετικους καθαρους εχω ρουκαβινα,πετροπουλο που παει για δανεικος,σαλπι!μαντζιος,παπ πουλο!
που ειναι οι καθαροαιμοι επιθετικοι ο κλειτον και ο χριστοδουλοπουλος οχι και επιθετικοι περιοχης!
εχεις και Ιβανσιτς,Καραγκουνακολοτουμπα,Νινη,σαλπι
στο 4-3-3 που θα παιξουν
για σεντερ φορ δεν εχεις μονο ο Ντοι ειναι περιοχης,ο μαντζιος φευγει και ο πετρο για δανεικος μαλλον
θα φαγωθουνε μεταξυ τους

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
εχεις και Ιβανσιτς,Καραγκουνακολοτουμπα,Νινη,σαλπι
στο 4-3-3 που θα παιξουν
για σεντερ φορ δεν εχεις μονο ο Ντοι ειναι περιοχης,ο μαντζιος φευγει και ο πετρο για δανεικος μαλλον
θα φαγωθουνε μεταξυ τους

ο εντοι αμυντικο χαφ επαιζε επιθετικο τον κανανε!
χαιρετισματα!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
επειδή θυμάμαι...αυτό που λες δεν το θυμάμαι...γιατί δεν βλέπω καμιά διαφορά από εμάς όταν φτιάχνουμε ομάδα. Μόνος σου το είπες για το 98.

καλα εσυ υποτιθεται οτι εισαι πιο μυαλωμενος απο τους αλλους της θρυλολαγνειας.....και μου λες ότι εχουν σχεση οι ομαδες του ολυμπιακου των τελευταιων 12 ετων με εκεινες του παναθηναικου και της ΑΕΚ της χρυσης πενταετιας.Εχεις ονειρευτει ποτε ως γαυρος την μπαλλα της ΑΕΚ της περιοδου 91-96?ή μηπως εχει καμμια σχεση με τις ομαδες του βαζελου των δεκαετιων 80-90(όχι όλων των ετων,αλλα πολλών απο αυτών!).Αν μου πεις οτι πιστευεις πως μια γαμωχρονια 98-99 σε ικανοποιει ως ολυμπιακο απο αποψη ωραιας μπαλλας τοτε παω πασο και δεν ξανασχολουμαι με μπαλλα μαζι σου και με τους αλλους.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ποιος καραγκούνης ρε συ; να μιλάμε για παίκτες, όχι για κωλοτούμπες. Ούτε ο Μπασινάς για μένα είναι παίκτης. Αμυντικό χαφ χωρίς 30άρα μπαλιά για μένα είναι ανύπαρκτος. Μην πετάγεσαι σε άλλα θέματα.
Τι κάνανε αυτοί εκεί που πήγανε; Ο Καραγκούνης άλλαζε ομάδες σαν πουκάμισα. Σε καμιά ομάδα δεν θεωρήθηκε αναντικατάστατος όπως ας πούμε ο Γεωργάτος.
Ότι δουλεύει και δούλευε καλύτερα η ακαδημία του ΠΑΟ είναι γνωστό. Τώρα δεν ξέρω μόνο με τους καινούργιους πιτσιρικάδες που βγάζουμε και μου αρέσουνε εμένα πολύ (Κατσικογιάννης, Παπαδόπουλος κλπ). Αλλά αυτό απέχει από το να λέμε πως αυτοί οι παίκτες που βγήκανε σαν φουρνιά από τα φυτώρια του ΠΑΟ ΄ταν ταλέντα ή παικταράδες.
Στο είπα και πάλι, Αν ήτανε, μόλις πήρανε το ευρωπαϊκό θα πέφτανε όλες οι μεγάλες ομάδες πάνω τους ποια θα τους πρωτοπάρει. Αμ δε όμως....της σειράς παικτάκια.
Ανέκαθεν τα ταλέντα τα έβγαζαν οι μικρότερες ομάδες (Ξάνθη, Προοδευτική, Πανιώνιος, Λάρισα, Καβάλα, Νάουσα, Πιερικός, Καστοριά)
Το γεγονός πως έχεις παίξει μπάλα το έχουμε ξαναπεί πως δεν σημαίνει πως ξέρεις να μιλάς και για αυτή. Είναι σαν να μου λες πως επειδή ξέρεις να τρως μελιτζάνες ξέρεις να φτιάχνεις μουσακά. Εσύ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!

Μιλας οτι δεν θεωρεις αμυντικο χαφ καλο αν δεν εχει μπαλια πανω απο 30 μετρα.Περα ότι και μενα μου αρεσουν οι παικτες που εχουν την δυνατοτητα αυτη εσυ εχεις δει οτι ο μπασινας και ο καραγκουνης δεν εχουν τετοια μπαλια?μαλλον οταν βλεπεις εθνικη ή παναθηναικο εισαι τουαλετα φιλαρακο.Ο λεδεσμα βεβαια την εχει ετσι?μολις παιρνει την μπαλλα γελανε οι αντιπαλοι απο ικανοποιηση γιατι ξερουν οτι το μονο που θα κανει ειναι να την δωσει διπλα πασιτσα...γελοια πραματα δηλ.και κυριως για παικτη αργεντινο :2funny:.Εν τω μεταξυ μας ειπες οτι ο γεωργατος ηταν αναντικαταστατος?που στην παναχαικη ή στην ιντερ? :think:εγω δε λεω οτι δεν ηταν καλος στα νιατα του και οτι δεν μου αρεσε,αλλα οχι και αναντικαταστατος στην ιντερ που πηγε και ηρθε 2 φορες..θα μπορουσε ομως να ηταν γιατι ειχε καποια εξαιρετικα στοιχεια και μπορουσε να σταθει καλυτερα απο οσο σταθηκε την πρωτη κυριως φορα που πηγε(το 2000).Τωρα το συμπερασμα οτι καποιος που εχει παιξει μπαλλα ως επαγγελματιας μπορει να ξερει τα παντα ή να εχει το αλαθητο ειναι αποκλειστικα δικο σου και όποιου αλλου το ισχυριζεται!Το μονο που μπορει να ισχυει ειναι οτι καποιος που εχει παιξει επαγγελματικα ποδοσφαιρο,εχει συμμετασχει σε επαγγελματικες προετοιμασιες και εχει παιξει σε πραγματικους αγωνες και εχει φαει στην μαπα κλωτσιες,σπασιματα και το γαμημενο αγχος για το εκαστοτε συμβολαιο,μπορει να εχει και ενα λογο παραπανω,οχι ομως οτι τα γνωριζει ολα.Τα βασικα ομως τα γνωριζει και μαλιστα πολυ καλα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Aβρααμ =Μπεκενμπαουερ+Μαλντινι+Νεστα+Πουγιολ
ειμαι ασος στα μαθεματικα!!!!!!!!!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αυτός πάντως δεν μου το βγάζεις από το μυαλό πως είναι πρώην υπάλληλος της Ιντρακόμ, απολυμένος. Δεν εξηγείται τέτοια τύφλα.

επειδη λες ανυποστατα πραγματα,απλα για να δημιουργεις εντυπωσεις(που με διασκεδαζουν πολυ βεβαια),δεν μπορω να καταλαβω πραμγατικα πως μπορει κανεις να διαφωνησει με το γενικοτερο πνευμα των γραφομενων μου.Διαβαζοντας δηλ.καποιος αντικειμενικα και χωρις κομπλεξ και παρωπιδες την ουσια των ποστς,σε τί μπορει να διαφωνησει?μηπως δεν ειναι αληθεια οτι ο ολυμπιακος δεν εχει ποδοσφαιριστες για να παει ψηλα στην ευρωπη?Μήπως δεν ειναι η αληθεια οτι ο κοκκαλης δεν εχει αυτη τη διαθεση οσο γεμιζει το γηπεδο και τον αποθεωνετε?Μήπως δεν ειναι αληθεια οτι εχουμε να δουμε μπαλλα διαρκειας απο τον ολυμπιακο απο το 99 με καποια μικρα διαστηματα καλων εμφανισεων που μας δημιουργουσαν μαλιστα και εκπληξη καθως ειχαμε συνηθισει εναν ολυμπιακο μουντο,αργο και κακο αγωνιστικα?Μηπως δεν ειναι αληθεια οτι τα περισσοτερα πρωταθληματα τα πηρε με τρελλο σπρωξιμο οπως καποτε ο παναθηναικος και λιγοτερο η ΑΕΚ,μόνο που τοτε και τα 2 αυτα σωματεια επαιζαν ποδοσφαιρο που ενθουσιαζε τον κοσμο και μαλιστα ειδικα με την ΑΕΚ του μπαγιεβιτς πηγαιναν και γαυροι στην φιλαδελφεια για δουνε μπαλλα γιατι αμα πηγαινανε καραισκακη θα βλεπανε τον τσαλουχιδη να κατεβαζει την μπαλλα απο το κεντρο στην επιθεση με την κεφαλα του?Μήπως δεν ειναι αληθεια οτι ο παναθηναικος εκτος των τελευταιων 5 ετων εχει εκπροσωπησει επαξια την ελλαδα στην ευρωπη με μεγαλες νικες και προκρισεις και εμφανισεις απεναντι σε τεραστιους συλλογους και μας εχει δωσει βαθμους με συνεπεια να βγαινει ο εκαστοτε πρωταθλητης απευθειας για καποια χρονια στο champions league?Μήπως απο τοτε που ο παναθηναικος πατωσε αγωνιστικα σταματησαν και οι βαθμοι στο τσου-λου(με εξαιρεση περσυ και το 2004) με συνεπεια απο φετος να παιζει και ο πρωταθλητης προκριματικά(ευτυχως που περσυ περασαμε και στους 16 και δεν παιζουμε και εμεις απο τον 2ο προκριματικο)?Βεβαια απεναντι σε ολα αυτα γνωριζω την επιχειρηματολογια των γαυρων(αλλωστε τοσα χρονια τους ετρωγα στην μαπα στη θυρα 7 ως γαυρος κομπελξικος και επιστημων)η οποια ειναι η εκθαμβωτική και ουσιωδης εκφραση"αντε γεια ρε....."!!!!!! :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μου φαινεται πως θα εχουμε τουρνουα λεξομαχιας ολο το καλοκαιρι μεταξυ βασου και μοικανου
με λιγα λογια κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι του  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom