Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
γι αυτο και οι πιο επικίνδυνοι ειναι το δίδυμο των κοντών...
αδερφοι στουκας λεγοντε
γραφικοι ειναι και κομπλεξικοι οσο δεν παιρνει,ειναι τυχεροι που ο κοκκαλης παρατησε το μπασκετ και παιζανε χωρις αντιπαλο τοσα χρονια,μην ξεχναμε την πουτσα που ετρωγαν στις αρχες και που κατεβαιναν καμπαρετζουδες αντι για την ομαδα της βαζελας

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
γι αυτο και οι πιο επικίνδυνοι ειναι το δίδυμο των κοντών...
Τους μπολεκ και λολεκ εννοεις????
Αυτοι χωρις την αβαντα ολου του μασονικου συστηματος στο μπασκετ δεν θα κανανε τιποτα!!!!!!
Γιατι νομιζεις οτι πηρε Γιαννακη ο Αγγελο?????Μονο για τις ικανοτητες του σαν κωουτς????
Οχι βεβαια ....τον πηρε περισσοτερο γιατι ειναι μεσα στο μπασκετικο κατεστημενο και οπως ξερεις τα καστρα πεφτουν παντα απο μεσα ;) ;) ;) ;) ;)
Για αυτο εχουν λαλησει οι μπολεκ και λολεκ!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μακάρι. Αλλά εγώ κρίνω πάντα εκ του αποτελέσματος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και να σας πω και κάτι; Εγώ γουστάρω να κάνουνε ΠΑΟ και ΑΕΚ ομαδάρες σε ποδόσφαιρο και να τους πηδάμε κι έτσι. Έτσι θα είναι πιο μεγάσλη η ευχαρίστηση.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αντε αλλα 132 μηνύματα και θα σπάσω το φράγμα των 2000...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μετά θα αλλάξω και τη φωτό....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μακάρι. Αλλά εγώ κρίνω πάντα εκ του αποτελέσματος.
Μα δε σου κινησε την περιεργεια  η λυσσαλεα και επαισχυντη(καλα το ειπα??? :think: :think: :think:)ενορχηστρωμενη επιθεση στο προσωπο του δρακου????
Παντα με την αβαντα των καναλιων που ''τυχαια''ζουμαρανε στο προσωπο του οταν διαμαρτυροτανε?????και τις περισσοτερες φορες διαμαρτυροτανε στους παιχτες του αλλα δεν το αναφερανε οι δημοσιοκαφροι,και αυτο που εμενε ηταν μονο η εικονα!!!!!
Οι ανθρωποι εχουν αναγαγει την προπαγανδα σε επιστημη....
Αλλα οχι για πολυ.....

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα, αδερφια...
Ενα ντοκουμεντο που εχει ανεβει εδω και λιγες μερες στο site μας με τον αδερφο να καταληγει στο τελος με υστερογραφο ευστοχα: "1966;  1960..."

http://[URL unfurl="true"]www.imageshack.gr/files/pd8hepfylzzu9m8icg9p.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imageshack.gr/files/pklbi4r202q0q3u86b8l.jpg[/img[/URL]]

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Α, και ξέχασα να σχολιάσω και το άλλο που είπε ο βάσος. είπε πως τον Χούτο τον έβγαλε ο Παναθηναϊκός;;;;
πότε; πριν ή αφού έφυγε για Ιταλία; Γιατί αν θυμάμαι καλά έφυγε για Ιταλία επειδή κανείς δεν του έδινε σημασία! Όπως και ο Βακουφτσής επίσης. Άλλο το να είναι κάποιος ταλέντο και άλλο να το βγάζει κάποιος το ταλέντο από τις ακαδημίες του!

Mα ο χουτος στον παναθηναικο ξεκινησε,αλλα ανδρωθηκε ποδοσφαιρικα  στη ρομα!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
και να σας πω και κάτι; Εγώ γουστάρω να κάνουνε ΠΑΟ και ΑΕΚ ομαδάρες σε ποδόσφαιρο και να τους πηδάμε κι έτσι. Έτσι θα είναι πιο μεγάσλη η ευχαρίστηση.

αμα κανουν ομαδαρες ξεχνα το γαμησι.....αυτοι οταν κανουν ομαδες κανουν ομαδες,οχι ομαδες που κερδιζουν μονο πρωταθληματα με το ετσι θελω!Γυρνα πισω στο χρονο και θυμισου.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ο βασος ειναι ο μεγαλος θεωρητικος του ποδοσφαιρου και τα εχει δει ολα,ωρες ωρες γραφει κατι μαλακιες που ειμαι σιγουρος οτι οφειλοντε στην ελλειψη φραπε :jerking: :jerking: :jerking:

ρε δωρητη ασπρων υγρων ποιος σου ειπε οτι εχω το αλαθητο?φυσικα και κανω και λεω μαλακιες πολλες φορες στη καθημερινοτητα μου και σε αυτο το μπουρδελοσαιτ,αλλα μη μιλας για ποδοσφαιρο,αστο καλυτερα,γυρνα το στο βολλευ ή στο μπασκετ.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ισως η μεγαλυτερη μαλακια που εχεις γραψει μεχρι σημερα,το παιζεις και ειδικος επι του θεματος και συγκρινεις ανομοιες εποχες,κατταστασεις και σιγουρα ομαδες που ειναι αδυνατον να τις εχεις ζησει
συνεχισε να μας διασκεδαζεις προπονητη του νες καφε :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ναι δωρητη εχεις δικιο,ηταν καλυτερη η ομαδα του 1950!ρε..συνελθε απο την γαυροπρεζα σου!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τι ειναι αυτο παιδες?
Καλησπερα, αδερφια...
Ενα ντοκουμεντο που εχει ανεβει εδω και λιγες μερες στο site μας με τον αδερφο να καταληγει στο τελος με υστερογραφο ευστοχα: "1966;  1960..."

http://[URL unfurl="true"]www.imageshack.gr/files/pd8hepfylzzu9m8icg9p.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imageshack.gr/files/pklbi4r202q0q3u86b8l.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ο βαζελος επι της ουσιας εβγαλε μονο Μπασινα που πραγματικα εκανε καρριερα(βασικος στην εθνικη αλλα και συμμετοχη σε πριμερα ντιβιζιον)και τον Γκουμα που ειναι αυτος που εινα!!!!!!δηλ. τσατσος της διοικησης και για αυτο επαιζε τοσα χρονια.
Των αλλονων η καριερα δεν χρηζει αναφορας!!!!!!!

γιατι ο καραγκουνης δεν σου αρεσε?βγαλαμε εμεις καναν καλυτερο και δεν το ξερω?ρε βγαλτε τη τσιμπλα επιτελους...μεγαλα παιδια ειστε...δειτε την τραγικη μπαλλα που παιζει ο θρυλος τα τελευταια 5,6 χρονια τουλαχιστον και βοηθηστε με τον τροπο σας να ανεβει επιπεδο η ομαδα και αφηστε τον καθε βασο να λεει ότι μαλακια του κατεβει!ετσι και αλλιως ο σωκρατες αποφασιζει...αλλα αν τον "βοηθατε" ως αρρωστακια και του τα σκατε και αυτος στα παπαρια του θα σας γραφει και εσεις θα τον χειροκροτατε με τα πετσινα πρωταθληματα που μας δινει!Αποτελει ντροπη του ολυμπιακου συλλογου το τελευταιο ειδικα πρωταθλημα.Ισως το πιο μελανο σημειο στην ιστορια του συλλογου!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αμα κανουν ομαδαρες ξεχνα το γαμησι.....αυτοι οταν κανουν ομαδες κανουν ομαδες,οχι ομαδες που κερδιζουν μονο πρωταθληματα με το ετσι θελω!Γυρνα πισω στο χρονο και θυμισου.
επειδή θυμάμαι...αυτό που λες δεν το θυμάμαι...γιατί δεν βλέπω καμιά διαφορά από εμάς όταν φτιάχνουμε ομάδα. Μόνος σου το είπες για το 98. άμα θες να κλαίγεσαι σου είπα: πάνε καλύτερα για φραππέ. Να σου γνωρίσω και τον υπεύθυνο της Νεστλέ να σε κάνει επίτιμο μέλος άμα θέλεις.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γιατι ο καραγκουνης δεν σου αρεσε?βγαλαμε εμεις καναν καλυτερο και δεν το ξερω?ρε βγαλτε τη τσιμπλα επιτελους...μεγαλα παιδια ειστε...δειτε την τραγικη μπαλλα που παιζει ο θρυλος τα τελευταια 5,6 χρονια τουλαχιστον και βοηθηστε με τον τροπο σας να ανεβει επιπεδο η ομαδα και αφηστε τον καθε βασο να λεει ότι μαλακια του κατεβει!ετσι και αλλιως ο σωκρατες αποφασιζει...αλλα αν τον "βοηθατε" ως αρρωστακια και του τα σκατε και αυτος στα παπαρια του θα σας γραφει και εσεις θα τον χειροκροτατε με τα πετσινα πρωταθληματα που μας δινει!Αποτελει ντροπη του ολυμπιακου συλλογου το τελευταιο ειδικα πρωταθλημα.Ισως το πιο μελανο σημειο στην ιστορια του συλλογου!
ποιος καραγκούνης ρε συ; να μιλάμε για παίκτες, όχι για κωλοτούμπες. Ούτε ο Μπασινάς για μένα είναι παίκτης. Αμυντικό χαφ χωρίς 30άρα μπαλιά για μένα είναι ανύπαρκτος. Μην πετάγεσαι σε άλλα θέματα.
Τι κάνανε αυτοί εκεί που πήγανε; Ο Καραγκούνης άλλαζε ομάδες σαν πουκάμισα. Σε καμιά ομάδα δεν θεωρήθηκε αναντικατάστατος όπως ας πούμε ο Γεωργάτος.
Ότι δουλεύει και δούλευε καλύτερα η ακαδημία του ΠΑΟ είναι γνωστό. Τώρα δεν ξέρω μόνο με τους καινούργιους πιτσιρικάδες που βγάζουμε και μου αρέσουνε εμένα πολύ (Κατσικογιάννης, Παπαδόπουλος κλπ). Αλλά αυτό απέχει από το να λέμε πως αυτοί οι παίκτες που βγήκανε σαν φουρνιά από τα φυτώρια του ΠΑΟ ΄ταν ταλέντα ή παικταράδες.
Στο είπα και πάλι, Αν ήτανε, μόλις πήρανε το ευρωπαϊκό θα πέφτανε όλες οι μεγάλες ομάδες πάνω τους ποια θα τους πρωτοπάρει. Αμ δε όμως....της σειράς παικτάκια.
Ανέκαθεν τα ταλέντα τα έβγαζαν οι μικρότερες ομάδες (Ξάνθη, Προοδευτική, Πανιώνιος, Λάρισα, Καβάλα, Νάουσα, Πιερικός, Καστοριά)
Το γεγονός πως έχεις παίξει μπάλα το έχουμε ξαναπεί πως δεν σημαίνει πως ξέρεις να μιλάς και για αυτή. Είναι σαν να μου λες πως επειδή ξέρεις να τρως μελιτζάνες ξέρεις να φτιάχνεις μουσακά. Εσύ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οκ, το ΄¨εσβησα...αν και δεν κατάλαβα τώρα εγώ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
την θυμάμαι την αντιπαράθεση. Άλλωστε είχα συμμετάσχει.
Τότε μάλιστα είχε και άλλη φωτό στο άβαταρ, ένα νευρόσπαστο παιδί, όπως τώρα έχει ένα νευρόσπαστο γέρο (κλασσική περίπτωση βλάβης).
Τι να κάνουμε όμως...ο άνθρωπος προφανώς δεν μπορεί να σκεφτεί, ως γνωστόν η πολλή μαλακία δημιουργεί βλάβες στον εγκέφαλο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom