γιατι ο καραγκουνης δεν σου αρεσε?βγαλαμε εμεις καναν καλυτερο και δεν το ξερω?ρε βγαλτε τη τσιμπλα επιτελους...μεγαλα παιδια ειστε...δειτε την τραγικη μπαλλα που παιζει ο θρυλος τα τελευταια 5,6 χρονια τουλαχιστον και βοηθηστε με τον τροπο σας να ανεβει επιπεδο η ομαδα και αφηστε τον καθε βασο να λεει ότι μαλακια του κατεβει!ετσι και αλλιως ο σωκρατες αποφασιζει...αλλα αν τον "βοηθατε" ως αρρωστακια και του τα σκατε και αυτος στα παπαρια του θα σας γραφει και εσεις θα τον χειροκροτατε με τα πετσινα πρωταθληματα που μας δινει!Αποτελει ντροπη του ολυμπιακου συλλογου το τελευταιο ειδικα πρωταθλημα.Ισως το πιο μελανο σημειο στην ιστορια του συλλογου!
ποιος καραγκούνης ρε συ; να μιλάμε για παίκτες, όχι για κωλοτούμπες. Ούτε ο Μπασινάς για μένα είναι παίκτης. Αμυντικό χαφ χωρίς 30άρα μπαλιά για μένα είναι ανύπαρκτος. Μην πετάγεσαι σε άλλα θέματα.
Τι κάνανε αυτοί εκεί που πήγανε; Ο Καραγκούνης άλλαζε ομάδες σαν πουκάμισα. Σε καμιά ομάδα δεν θεωρήθηκε αναντικατάστατος όπως ας πούμε ο Γεωργάτος.
Ότι δουλεύει και δούλευε καλύτερα η ακαδημία του ΠΑΟ είναι γνωστό. Τώρα δεν ξέρω μόνο με τους καινούργιους πιτσιρικάδες που βγάζουμε και μου αρέσουνε εμένα πολύ (Κατσικογιάννης, Παπαδόπουλος κλπ). Αλλά αυτό απέχει από το να λέμε πως αυτοί οι παίκτες που βγήκανε σαν φουρνιά από τα φυτώρια του ΠΑΟ ΄ταν ταλέντα ή παικταράδες.
Στο είπα και πάλι, Αν ήτανε, μόλις πήρανε το ευρωπαϊκό θα πέφτανε όλες οι μεγάλες ομάδες πάνω τους ποια θα τους πρωτοπάρει. Αμ δε όμως....της σειράς παικτάκια.
Ανέκαθεν τα ταλέντα τα έβγαζαν οι μικρότερες ομάδες (Ξάνθη, Προοδευτική, Πανιώνιος, Λάρισα, Καβάλα, Νάουσα, Πιερικός, Καστοριά)
Το γεγονός πως έχεις παίξει μπάλα το έχουμε ξαναπεί πως δεν σημαίνει πως ξέρεις να μιλάς και για αυτή. Είναι σαν να μου λες πως επειδή ξέρεις να τρως μελιτζάνες ξέρεις να φτιάχνεις μουσακά. Εσύ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!