Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
για τον καστιγιο θα ειχε απολυτο δικιο αν πριν την πωληση του ειχε βρει αντικαταστατη του εφαμιλλο και όχι τον αρτσουμπι φιλαρακο!

Τι σε επιασε ωρε vaso και ασχολεισε συνεχεια με τα αθλητικα?
Κριση ταυτοτητας εχεις? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Το πρόβλημα φέτος είναι πως δεν έχουμε πάρει παίκτες εγκαίρως στις θέσεις που έχουμε άμεση ανάγκη, κοινώς αργούμε.
Και επίσης, αν πέρυσι φαινότανε πως με το Λεμονή είχαμε σχέδιο μεταγραφών, αλλά μπορέσαμε να πάρουμε παίκτες μόνο όταν ήρθε ο Ιβιτς, φέτος φαίνεται να μην έχουμε σχέδιο καθόλου. Εκτός κι αν έχουνε χτυπήσει πόρτες που δεν ξέρουμε και έχουν φάει χλαπάτσα για διάφορους λόγους.

συμφωνω,εχεις ενα δικιο.Αλλα πες μου αυτους που θελει ο βαλβερδε που βρισκονται στο σημερινο ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο?εθκερο,οσκαρ,παβον?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για τον καστιγιο θα ειχε απολυτο δικιο αν πριν την πωληση του ειχε βρει αντικαταστατη του εφαμιλλο και όχι τον αρτσουμπι φιλαρακο!
αν περίμενε να βρει αντικαταστάτη του θα έκανε φτερά η μεταγραφή. Με τα λεφτά της μεταγραφής ψάχνεις για παίκτη. Και φέτος τον ψάχνει, ασχετα που ακόμα δεν έχει κλείσει κάποιον.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
συμφωνω,εχεις ενα δικιο.Αλλα πες μου αυτους που θελει ο βαλβερδε που βρισκονται στο σημερινο ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο?εθκερο,οσκαρ,παβον?
εσένα σε ενδιαφέρει να έχεις τους πρώτους παίκτες του ποδοσφαιρικού χρηματιστηρίου ή να έχεις ομάδα; Δηλαδή τώρα θα μας τον βγάλεις και το Βαλβέρδε άσχετο; Δεν ξέρει; Και ποιος σου είπε πως ήθελε τον Παβόν; Από πού το έμαθες; Από τις εφημερίδες; Αυτές δεν ξέρουνε να ξεχωρίσουνε τι έχει προταθεί και τι θέλει η ομάδα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι,τον τουρε τον ξεχασα,ενας παικτης με φοβερη τεχνικη και σουτ,αλλα πολυ κακος για αμυντικος χαφ(βλ.μπαρτσελονα-ολυμπιακος),οταν επαιζε αυτος κυριος αμυντικος χαφ λογω της αργης του οριζοντιας κινησης στον χωρο του κεντρου τον περναγανε συνεχεια οι αντιπαλοι του και τους κυνηγουσε μονιμως απο πισω.Πού πήγε και τί εκανε ο κυριος τουρε?Δυστυχως ειναι ενας παικτης που η μονη θεση που μπορει να παιξει ειναι πισω απο τους 2 επιθετικους κατι σαν τον λυμπεροπουλο,αλλα δυστυχως σε αυτες τις θεσεις εχουν συνηθως αυτα τα μεγαλα σωματεια τεραστιους ποδοσφαιριστες και ετσι τους βαζουν πιο πισω..με συνεπεια να δεχονται πολυ μεγαλα φορτια επιθεσεων με λιγοστες αναχαιτισεις...σε οτι αφορα τον ρωσικο νομο για το φραγμα των 27 ετων δεν το ειχα υποψιν μου,αλλα σε παρακαλω πολυ δεν αποτελει δικαιολογια για την μη βολιδοσκοπηση και αποκτηση καποιων παικτων απο το euro.Μηπως ισχυει το ιδιο και για τους κροατες?εχουμε παικτη σαν τον κοβατς ή τον σρνα ή τον μοντριτς?σκαστα ρε κοκκαλη και παρε 2,3 παικταραδες νεους κατα κυριο λογο!προσπαθησε να προσεγγισεις τον πλετικοσα και οχι τον κοβατς.Ετσι χαμηλωνεις και το πρεστιζ της ομαδος και ξενερωνεις ολο τον κοσμο(με υγιες κεφαλι,οχι αρρωστα που ικανοποιουνται με το παραμικρο).Κατα τα αλλα θρυλε ολε ολυμπιακε!σωστα?
στο ξαναλέω, ασχολήσου με τους φραπέδες, ξέρεις καλύτερα.
αν υπήρχαν καλύτεροι από τον Τουρέ δεν θα τον έπαιρνε η Μπαρτσελόνα σκάζοντας ένα σκασμό λεφτά στη Μονακό. Όσο για ονόματα να επικοινωνούμε λιγάκι με την πραγματικότητα. Δεν μπορείς να τους πάρεις τους παίκτες αυτούς όταν παίζουνε κι άλλες ομάδες ειδικά της Πρέμιερσιπ. Δες την περίπτωση Τουντσάι. οι αγγλικές ομάδες ανεβάζουνε τις προσφορές κατα μύρια, εμείς κατά χιλιάδες. Και είναι λογικό, όταν δεις τα τηλεοπτικά δικαιώματε που παίρνουν αυτοί και τον κόσμο που έχουνε από πίσω...άλλα οικονομικά μεγέθη!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αν περίμενε να βρει αντικαταστάτη του θα έκανε φτερά η μεταγραφή. Με τα λεφτά της μεταγραφής ψάχνεις για παίκτη. Και φέτος τον ψάχνει, ασχετα που ακόμα δεν έχει κλείσει κάποιον.

για να δουμε.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εσένα σε ενδιαφέρει να έχεις τους πρώτους παίκτες του ποδοσφαιρικού χρηματιστηρίου ή να έχεις ομάδα; Δηλαδή τώρα θα μας τον βγάλεις και το Βαλβέρδε άσχετο; Δεν ξέρει; Και ποιος σου είπε πως ήθελε τον Παβόν; Από πού το έμαθες; Από τις εφημερίδες; Αυτές δεν ξέρουνε να ξεχωρίσουνε τι έχει προταθεί και τι θέλει η ομάδα.

όχι φυσικα και δεν βγαζω αχρηστο εναν προπονητη που ειχε μια μεγαλη επιτυχια με μια μικρη ομαδα της ισπανιας.Απλα πιστευω οτι παλι του χρονου θα ψαχνουμε προπονητη για ευνοητους λογους.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

όχι φυσικα και δεν βγαζω αχρηστο εναν προπονητη που ειχε μια μεγαλη επιτυχια με μια μικρη ομαδα της ισπανιας.Απλα πιστευω οτι παλι του χρονου θα ψαχνουμε προπονητη για ευνοητους λογους.
στο ξαναλέω, ασχολήσου με τους φραπέδες, ξέρεις καλύτερα.
αν υπήρχαν καλύτεροι από τον Τουρέ δεν θα τον έπαιρνε η Μπαρτσελόνα σκάζοντας ένα σκασμό λεφτά στη Μονακό. Όσο για ονόματα να επικοινωνούμε λιγάκι με την πραγματικότητα. Δεν μπορείς να τους πάρεις τους παίκτες αυτούς όταν παίζουνε κι άλλες ομάδες ειδικά της Πρέμιερσιπ. Δες την περίπτωση Τουντσάι. οι αγγλικές ομάδες ανεβάζουνε τις προσφορές κατα μύρια, εμείς κατά χιλιάδες. Και είναι λογικό, όταν δεις τα τηλεοπτικά δικαιώματε που παίρνουν αυτοί και τον κόσμο που έχουνε από πίσω...άλλα οικονομικά μεγέθη!

ε,τοτε προσπαθησε σαν ολυμπιακος να βγαλεις παικτες,κανε κατι ολυμπιακε να ανταγωνιστεις.Εχεις πολυ κοσμο που διψαει.Στειλε λαγωνικα παντου για φτηνους και καλους παικτες.....α,ρε καλογερα!μονο εσυ ηξερες...εξηγησε μου πως μονο η ΑΕΚ και ειδικα ο βαζελος εχουν ειδικοτητα σε αυτο ενω εμεις ποτε δεν εχουμε αγνωστο ποδοσφαιριστη και να μας βγει σημαια οπως εγινε με τον σαβεφσκι,τον βαζεχα,τον ροτσα,τον οκονσκι κλπ....εμεις παντα ειμασταν του εντυπωσιασμου....ντεταρι,ριβαλντο,τζιοβαννι,ζαχοβιτς κλπ...και στεκομασταν στους διθυραμβους των εφημεριδων και μετα τρωγαμε 3 τεμαχια σε ολη την ευρωπη απο τις πιο τυχαρπαστες ομαδες.Ρουκαβινα ο βαζελος,κλειτον....τον εχεις δει τον ρουκαβινα!22 ετων λουλουδι....με λιγα λεφτακια...για να μας δω..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ο Οκόνσκι δεν ήταν άγνωστος...καλημέρα! :cool2:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ο Οκόνσκι δεν ήταν άγνωστος...καλημέρα! :cool2:

που τον ηξερες εσυ οταν τον πηρατε?ιδιως τοτε που δεν υπηρχαν τοσες τηλεοπτικες μεταδοσεις,ουτε τετοιος ογκος πληροφοριων οπως σημερα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
που τον ηξερες εσυ οταν τον πηρατε?ιδιως τοτε που δεν υπηρχαν τοσες τηλεοπτικες μεταδοσεις,ουτε τετοιος ογκος πληροφοριων οπως σημερα.
Είχε κάνει μεγάλη καριέρα στην Γερμανία ( και τότε υπήρχε Μπουντεσλίγκα,όχι όπως τώρα),απλά ήταν στα τελειώματα του και ήρθε στην Ελλάδα!Τέτοια κελεπούρια είναι δύσκολο να βρεθούν στην μετά Μπόσμαν εποχή...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Είχε κάνει μεγάλη καριέρα στην Γερμανία ( και τότε υπήρχε Μπουντεσλίγκα,όχι όπως τώρα),απλά ήταν στα τελειώματα του και ήρθε στην Ελλάδα!Τέτοια κελεπούρια είναι δύσκολο να βρεθούν στην μετά Μπόσμαν εποχή...

εχεις δικιο,το ειχα ξεχασει εντελως!

kokoss7

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πώ πώ κατορθωμα που καταφέραμε!περασαμε στους 16!!!!μετα απο 10 φορες συνεχομενες περασαμε και μια στους 16 αφου αποκλεισαμε ποιους?την λατσιο που ολη η ευρωπη υποκλινεται στην ομαδαρα που ειχε περσυ καθως και τα τελευταια χρονια,την βερντερ βρεμης που ηταν σε κακα αγωνιστικα χάλια.Βεβαια και εμεις το εκμεταλλευτηκαμε,αλλα αυτο δε σημαινει ότι ειμαστε καμμια ομαδα της προκοπης(ειδες πως παιξαμε με την τσελσυ και δεν μπορουσαμε να βγαλουμε μια μπαλια μπροστα της προκοπης απεναντι σε μια ομαδαρα οπως η τσελσυ...)Και η ελλαδα φιλε μου πηρε το ευρωπαικο,αλλα το θεμα ειναι να μην κοιτατε το αποτελεσμα,αλλα βλεπετε τον τροπο με τον οποιο ερχεται το οποιο αποτελεσμα!που ειναι η ελλαδα ρε?την φαγανε μπαμπεσικα?
Κάτσε τώρα γιατί μπερδεύτηκα... Δεν ξέρω ποιά ομάδα του ΘΡΥΛΟΥ ήταν καλήτερη, αυτή που πήγε στους 8 ή αυτή που πήγε στους 16;;; :uglystupid:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Κάτσε τώρα γιατί μπερδεύτηκα... Δεν ξέρω ποιά ομάδα του ΘΡΥΛΟΥ ήταν καλήτερη, αυτή που πήγε στους 8 ή αυτή που πήγε στους 16;;; :uglystupid:

να σε βοηθησω?γιατι δεν βλεπεις μπαλλα αφου εισαι της θυρας 7.Η ομαδα του 1998-99 ηταν η καλυτερη ομαδα που εχει δημιουργησει ο ολυμπιακος σε 85 περιπου χρονια παρουσιας του στα αθλητικα δρωμενα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ε,τοτε προσπαθησε σαν ολυμπιακος να βγαλεις παικτες,κανε κατι ολυμπιακε να ανταγωνιστεις.Εχεις πολυ κοσμο που διψαει.Στειλε λαγωνικα παντου για φτηνους και καλους παικτες.....α,ρε καλογερα!μονο εσυ ηξερες...εξηγησε μου πως μονο η ΑΕΚ και ειδικα ο βαζελος εχουν ειδικοτητα σε αυτο ενω εμεις ποτε δεν εχουμε αγνωστο ποδοσφαιριστη και να μας βγει σημαια οπως εγινε με τον σαβεφσκι,τον βαζεχα,τον ροτσα,τον οκονσκι κλπ....εμεις παντα ειμασταν του εντυπωσιασμου....ντεταρι,ριβαλντο,τζιοβαννι,ζαχοβιτς κλπ...και στεκομασταν στους διθυραμβους των εφημεριδων και μετα τρωγαμε 3 τεμαχια σε ολη την ευρωπη απο τις πιο τυχαρπαστες ομαδες.Ρουκαβινα ο βαζελος,κλειτον....τον εχεις δει τον ρουκαβινα!22 ετων λουλουδι....με λιγα λεφτακια...για να μας δω..
Ο κλέιτον για μένα είναι υπερτιμημένος, το έχω ξαναπεί. Όσο για πετυχημένες μεταγραφές αναφέρεις παίκτες πριν από 12 χρόνια ΚΑΙ... έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Τα ταλέντα δεν βρίσκονται εύκολα και υπάρχει πληθώρα ομάδων που μόλις μυρίζονται κάτι πέφτουνε απάνω. Αλλά μιας και το αναφέρεις, ξεχνάς πάλι Καστίγιο και Λεονάρντο που είναι πολύ πιο πρόσφατοι. Και για μένα και ο Αρτσούμπι ήτανε αλλά τον φάγανε κάτι ξερόλες σαν και σένα που φωνάζανε πως δεν έκανε. Λες και δεν άξιζε να του δώσουνε αυτουνού πίστωση χρόνου να εγκλιματιστεί. Ο Μπορέλι έκατσε 1,5 χρόνο πριν μπορέσει να ΄δωσει.
Οι ρυθμοί όμως έχουνε αλλάξει, οι ομάδες θέλουνε πιο γρήγορη απόσβεση χρημάτων, δεν είναι όπως 10 χρόνια πριν. Ιδανικό σενάριο είναι αυτό του Μπλάνκο και του Τοροσίδη που μέσα σε ένα χρόνο μπορούν να φέρουν χρήματα τρελά σε μια ομάδα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να σε βοηθησω?γιατι δεν βλεπεις μπαλλα αφου εισαι της θυρας 7.Η ομαδα του 1998-99 ηταν η καλυτερη ομαδα που εχει δημιουργησει ο ολυμπιακος σε 85 περιπου χρονια παρουσιας του στα αθλητικα δρωμενα.
και αν θυμάσαι χωρίς να κάνει εκείνη τη χρονιά μεταγραφή καμία.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ο κλέιτον για μένα είναι υπερτιμημένος, το έχω ξαναπεί. Όσο για πετυχημένες μεταγραφές αναφέρεις παίκτες πριν από 12 χρόνια ΚΑΙ... έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Τα ταλέντα δεν βρίσκονται εύκολα και υπάρχει πληθώρα ομάδων που μόλις μυρίζονται κάτι πέφτουνε απάνω. Αλλά μιας και το αναφέρεις, ξεχνάς πάλι Καστίγιο και Λεονάρντο που είναι πολύ πιο πρόσφατοι. Και για μένα και ο Αρτσούμπι ήτανε αλλά τον φάγανε κάτι ξερόλες σαν και σένα που φωνάζανε πως δεν έκανε. Λες και δεν άξιζε να του δώσουνε αυτουνού πίστωση χρόνου να εγκλιματιστεί. Ο Μπορέλι έκατσε 1,5 χρόνο πριν μπορέσει να ΄δωσει.
Οι ρυθμοί όμως έχουνε αλλάξει, οι ομάδες θέλουνε πιο γρήγορη απόσβεση χρημάτων, δεν είναι όπως 10 χρόνια πριν. Ιδανικό σενάριο είναι αυτό του Μπλάνκο και του Τοροσίδη που μέσα σε ένα χρόνο μπορούν να φέρουν χρήματα τρελά σε μια ομάδα.

κοιτα,η ομαδα του 98-99 ειχε παικτες μεσα με ποιοτητα και τα βασικα ατου της ειχαν την καταλληλη ηλικια για μπαλλα(γεωργατος,τζολε,γιαννακοπουλος,μαυρογενιδης),ειχε την τυχη να εχει εναν καραπιαλη εστω και στα τελειωματα και εναν γκοκιτς εκπληκτικο και μια αμυνα ψιλοσταθερη.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειχε αναγκη ακομη και εκεινη η ομαδα απο 3,4 καλυτερες προσθηκες για δεδομενα ολυμπιακου.Τωρα σε οτι αφορα μπλανκους και τοροσιδηδες μακρια απο μενα τετοιοι αμπαλοι,μην μου τους σχολιαζεις καν,ιδιως αυτον τον μπλανκο!Ο τοροσιδης τουλαχιστον βρισκεται σε αλλες θεσεις του γηπεδου οπου χρειαζεται πολυ η δυναμη και η ταχυτητα του.Σαφως και πριν 10,15 χρονια ηταν διαφορετικα τα πραγματα,αλλα εγω βλεπω μικρες ευρωπαικες ομαδες και κανουν κινησεις ματ,ο ολυμπιακος γιατι οχι?δυστυχως βλεπω οτι η καταρα θα μας ακολουθει για παντα και μονιμως θα ειμαστε πολύ λιγοι για ευρώπη με κακο ποδοσφαιρο και στην ελλαδα.Ολα τα πρηγουμενα χρονια αλλωστε το εχουν αποδειξει.Πρωταθληματα με πετσινους τροπους,μπαλλα μηδεν κλπ..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι αλλα ακόμα δεν μου απάντησες. Ποιους παίκτες δηλαδή βγάλανε ή αγοράσανε στα μικρά τους οι ΠΑΟ ΑΕΚ που μου τους ανέφερες; Μη μου κάνεις τούμπα τώρα...ούτε για Καστίγιο Λεονάρτνο απάντησες.
Και κάτι τελευταίο, γιατί εγώ με τα ιστορικά στοιχεία και τις παραβολές παλιών πραγμάτων δεν είμαι ο καλύτερος. Ο Γκόγκιτς που είπες παρότι 34 ήταν επιλογή ματ (αγορασμένος Δεκέμβριο, σε μεγάλη ηλικία και έπαιξε τρία χρόνια φούλ) και από τους παίκτες που παρότι δεν ήταν ψηλά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ήταν καλή μεταγρα΄φη για σένα, ο Κοβάσεβιτς ΔΕΝ ήτανε;;;;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ναι αλλα ακόμα δεν μου απάντησες. Ποιους παίκτες δηλαδή βγάλανε ή αγοράσανε στα μικρά τους οι ΠΑΟ ΑΕΚ που μου τους ανέφερες; Μη μου κάνεις τούμπα τώρα...ούτε για Καστίγιο Λεονάρτνο απάντησες.
Και κάτι τελευταίο, γιατί εγώ με τα ιστορικά στοιχεία και τις παραβολές παλιών πραγμάτων δεν είμαι ο καλύτερος. Ο Γκόγκιτς που είπες παρότι 34 ήταν επιλογή ματ (αγορασμένος Δεκέμβριο, σε μεγάλη ηλικία και έπαιξε τρία χρόνια φούλ) και από τους παίκτες που παρότι δεν ήταν ψηλά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ήταν καλή μεταγρα΄φη για σένα, ο Κοβάσεβιτς ΔΕΝ ήτανε;;;;

κοιτα,την μπαλλα που ξερει ο γκοκιτς ο κοβασεβιτς δεν μπορει να την δει ουτε στα πιο τρελλα του ονειρα.Μην μου συγκρινεις την πουτσα με τη βουρτσα.Για τον καστιγιο συμφωνω,για τον λεοναρντο δεν μπορω να πω με σιγουρια για την ποδοσφαιρικη του αξια.Οσο για τι παικτες εχει βγαλει ο βαζελος....χουτος,γκουμας,καραγκουνης,μπασινας,νινης.Εμεις τί εχουμε βγαλει?και αν εχουμε βγαλει σε ποια βασική ομαδα του ολυμπιακου επαΙΞΑΝ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom