Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
η κανας πρωην ποδοσφαιριστης που νομιζει οτι δεν εκανε καριερα γιατι τον φαγανε τα κυκλωματα  :uglystupid:

εσυ μπορεις να μιλησεις σοβαρα μια φορα σε αυτο το θρεντ και να παψεις να πετας μπαρουφες ενθεν και ενθεν?τί προσπαθεις δηλ να πετυχεις?τί νομιζεις,οτι θα στεναχωρηθω?όχι αγορινα μου.Εγω θα λεω οτι βλεπω και οχι οτι θελω να βλεπω!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εσυ μπορεις να μιλησεις σοβαρα μια φορα σε αυτο το θρεντ και να παψεις να πετας μπαρουφες ενθεν και ενθεν?τί προσπαθεις δηλ να πετυχεις?τί νομιζεις,οτι θα στεναχωρηθω?όχι αγορινα μου.Εγω θα λεω οτι βλεπω και οχι οτι θελω να βλεπω!
κλαψε και αλλο και λεγε οτι θες,ολοι αυτο πιστευουν πως τα βλεπουν σωστα και εχουν δικιο,ακομα και ο φεθρυ αυτο πιστευει για την παπιοαφεντια του

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
κλαψε και αλλο και λεγε οτι θες,ολοι αυτο πιστευουν πως τα βλεπουν σωστα και εχουν δικιο,ακομα και ο φεθρυ αυτο πιστευει για την παπιοαφεντια του

εγω δεν κλαιω,γιατι δεν ειμαι οπαδος,εσυ κλαις που δεν αγαπας το ποδοσφαιρο αλλα μονο εγωιστικα τον ολυμπιακο και οτι και να κανει το θεωρεις σωστο και καλο.Εγω "δυστυχως" λατρευω το ποδοσφαιρο,αλλα ειμαι σε λαθος χωρα για να το ευχαριστηθω και να το ζησω.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εγω δεν κλαιω,γιατι δεν ειμαι οπαδος,εσυ κλαις που δεν αγαπας το ποδοσφαιρο αλλα μονο εγωιστικα τον ολυμπιακο και οτι και να κανει το θεωρεις σωστο και καλο.Εγω "δυστυχως" λατρευω το ποδοσφαιρο,αλλα ειμαι σε λαθος χωρα για να το ευχαριστηθω και να το ζησω.
www.imageshack.gr/view.php?file=y1026iq8faqsd5phal1r.jpg] [/URL]

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αυτά που σου έλεγα πέρυσι τα λες φέτος. αλλά το έφερες απο δω το έφερες αποκεί κατάφερες να το γυρίσεις εναντίον του γαύρου
θυμήθηκες τον τρόπο που περάσαμε φέτος στους 16. όταν σου έλεγα το ίδιο για βάζελο και σου έφερνα παράδειγμα την εθνική μου έλεγες άλλα.
στα ευρωπαικά παιχνίδια βάζελου είδες μπάλα δηλαδή? σε εκείνα τα παιχνίδια είδες τον τρόπο που πέρασε ή ήσουν εσύ τουαλέτα?
τόσα χρόνια περιμέναμε το διπλό, ήρθαν 2 σε μια χρονιά, μια φοβερή εμφάνιση με ρεάλ αλλα και αυτό εκεί να το μουρμουρήσεις, πως ήρθαν τα γκολ γιατί το έφαγαν γιατί το βάλαμε γιατί γιατί γιατί
ενώ όταν ο δώνης έβαζε την κεφάλα κάτω και έπαιρναν το διπλό στον άγιαξ ήταν το τέλειο σχέδιο ε?

έγραφε κανας γαύρος καλή κουβέντα είχαμε τον vasso να τον επαναφέρει την τάξη, εκεί να το μειώσει.
όχι ρε πούστη μη χαρείς έχεις στο κέντρο τον λεντέσμα τον άχρηστο, γιατί να το χαρείς?
και μετά είμαστε εμείς οι κολλημένοι. άλλος Γεωργίου μας βρήκε εδω μέσα

αυτό το κόλλημα με τον λεντέσμα δε, θα κρατήσει χρόνια το βλέπω, βρήκες κάτι να ασχολείσαι
και συγκρίνεις με μπασινά! μάλιστα. τον παίκτη που όσο θυμάμαι είναι παράλληλα την μπαλίτσα και άντε πάλι πίσω και πάλι παράλληλα και γαμώ την παράλληλή μου γαμώ. ΟΚ!!!!

ειλικρινά δεν βγάζει κάποιος άκρη μαζί σου

αν είσαι απολυμένος απο ιντρακόμ ή βάζελος ούτε αστυνόμος μπέκας είμαι ούτε ο ψυχολόγος σου να το ψάξω
το να θες κάτι καλύτερο απο την ομάδα σου όποια είναι αυτή αλλά να βγάζεις την επυθυμία αυτή με μιζέρια, μαυρίλα και κακία (ειδικά κακία) ε δεν είναι φυσιολογικό, αυτό δείχνει κόμπλεξ και μάλιστα μεγάλο

ΥΓ δηλαδή σκέψου να μην "λάτρευες το ποδόσφαιρο" τι κακίες θα έλεγες...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
αυτά που σου έλεγα πέρυσι τα λες φέτος. αλλά το έφερες απο δω το έφερες αποκεί κατάφερες να το γυρίσεις εναντίον του γαύρου
θυμήθηκες τον τρόπο που περάσαμε φέτος στους 16. όταν σου έλεγα το ίδιο για βάζελο και σου έφερνα παράδειγμα την εθνική μου έλεγες άλλα.
στα ευρωπαικά παιχνίδια βάζελου είδες μπάλα δηλαδή? σε εκείνα τα παιχνίδια είδες τον τρόπο που πέρασε ή ήσουν εσύ τουαλέτα?
τόσα χρόνια περιμέναμε το διπλό, ήρθαν 2 σε μια χρονιά, μια φοβερή εμφάνιση με ρεάλ αλλα και αυτό εκεί να το μουρμουρήσεις, πως ήρθαν τα γκολ γιατί το έφαγαν γιατί το βάλαμε γιατί γιατί γιατί
ενώ όταν ο δώνης έβαζε την κεφάλα κάτω και έπαιρναν το διπλό στον άγιαξ ήταν το τέλειο σχέδιο ε?

έγραφε κανας γαύρος καλή κουβέντα είχαμε τον vasso να τον επαναφέρει την τάξη, εκεί να το μειώσει.
όχι ρε πούστη μη χαρείς έχεις στο κέντρο τον λεντέσμα τον άχρηστο, γιατί να το χαρείς?
και μετά είμαστε εμείς οι κολλημένοι. άλλος Γεωργίου μας βρήκε εδω μέσα

αυτό το κόλλημα με τον λεντέσμα δε, θα κρατήσει χρόνια το βλέπω, βρήκες κάτι να ασχολείσαι
και συγκρίνεις με μπασινά! μάλιστα. τον παίκτη που όσο θυμάμαι είναι παράλληλα την μπαλίτσα και άντε πάλι πίσω και πάλι παράλληλα και γαμώ την παράλληλή μου γαμώ. ΟΚ!!!!

ειλικρινά δεν βγάζει κάποιος άκρη μαζί σου

αν είσαι απολυμένος απο ιντρακόμ ή βάζελος ούτε αστυνόμος μπέκας είμαι ούτε ο ψυχολόγος σου να το ψάξω
το να θες κάτι καλύτερο απο την ομάδα σου όποια είναι αυτή αλλά να βγάζεις την επυθυμία αυτή με μιζέρια, μαυρίλα και κακία (ειδικά κακία) ε δεν είναι φυσιολογικό, αυτό δείχνει κόμπλεξ και μάλιστα μεγάλο

ΥΓ δηλαδή σκέψου να μην "λάτρευες το ποδόσφαιρο" τι κακίες θα έλεγες...

[/quote]Οχι ρε πουστη ειχα πει να μην παρω μερος αλλα δεν μπορω....θα σκασω!!!!!!
Ρε μεγαλε τι ποστ ηταν αυτο!!!!!!!!
Α Ψ Ο Γ Ο Σ !!!!!!!!!!

Επισκέπτης
βασο κομλεξαρα συνεχισε να μας διασκεδαζεις..μας ελειψες ρε νουμερο..

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να σημειωθεί ότι ο Πάρντο από το Βουκουρέστι όπου συζητούσε με τη Ραπίντ, βρέθηκε στην Αθήνα όπου υπήρξε επαφή με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, στο Βουκουρέστι εξακολουθούν να περιμένουν την απάντηση του Ισπανού τερματοφύλακα...

τον κοβατς 35 ετων τι τον πηρατε απορω?
οπως για αντικαταστατη νικοψωλιδη ειχε φερει μπουτινα 33 ετων κτλ!
τον σηφακη τον διωξατε κτλ!

:jerking: :jerking: :jerking:
μου τη δίνει η αναπαραγωγή δημοσιευμάτων χωρίς κρίση και οι ανακρίβειες.
Ο κόβατς είναι 32, όχι 35. Τον Μπούτινα τον πήραμε γιατί περιμέναμε ο Νικοπολίδης να στματήσει μετά από ένα χρόνο αλλά αυτός έπαιξε άλλα δύο και πάει για 3ο, οπότε απλά δεν του δόθηκαν οι ευκαιρίες. Το Σηφάκη δεν τον θεωρούμε ρε φίλε καλύτερο από το Γιάννου που ήταν δικό μας παιδί και παρόλαυτά τον αφήσαμε να πάρει το δρόμο του. Αν κρατούσαμε Σηφάκη θα γιάλιζε πάγκο, δεν είναι καλύτερα να πάει να παίξει κάπουθ το παλικάρι όσο είναι καιρός; Άμα γίνει καλός πορτιέρο θα τον πάρουμε με περισσότερα χρήματα, μην αγχώνεσαι, εμείς δεν είμαστε σπάγγοι.
Όσο για τον Πάρντο, ΔΕΝ έχουμε κάνει πρόταση και ΛΕΝΕ πως μας περιμένουν να κάνουμε. Και ποιος τους είπε πως θα κάνουμε; Αλλά και να κάνουμε, αφού ο Κόβατς δεν σου κάνει εσένα, δεν θα έπρεπε να πάρουμε τον Πάρντο;
Όσο για τον Κόβατς, οσμίζομαι πως ή είναι μια περίπτωση "συγγνώμης" προς την Καλαμαριά παίρνοντας με το αχημείωτο κάποιον παίκτη της για να αποκήσει κάποια χρήματα για τη Β Εθνική ή απλά αποδεικνύει πως η καλαμαριά μαζί μας δεν έχει πρόβλημα παρά τα όσα λεγατε τόσο καιρό πως τη ρίξαμε. Έχει καταλάβει την παπαριά που έκανε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Υ.Γ. ...παρε ενα σεντόνι πριμαβερα.....σε τέντα ΤΕΝ ΚΑΤΕ δεν μου βγήκε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλα εσυ υποτιθεται οτι εισαι πιο μυαλωμενος απο τους αλλους της θρυλολαγνειας.....και μου λες ότι εχουν σχεση οι ομαδες του ολυμπιακου των τελευταιων 12 ετων με εκεινες του παναθηναικου και της ΑΕΚ της χρυσης πενταετιας.Εχεις ονειρευτει ποτε ως γαυρος την μπαλλα της ΑΕΚ της περιοδου 91-96?ή μηπως εχει καμμια σχεση με τις ομαδες του βαζελου των δεκαετιων 80-90(όχι όλων των ετων,αλλα πολλών απο αυτών!).Αν μου πεις οτι πιστευεις πως μια γαμωχρονια 98-99 σε ικανοποιει ως ολυμπιακο απο αποψη ωραιας μπαλλας τοτε παω πασο και δεν ξανασχολουμαι με μπαλλα μαζι σου και με τους αλλους.
εσύ λοιπόν που σκέφτεσαι θα είχες δει πως ο Ολυμπιακός των Μινγκ είχε παίξει απίστευτη μπάλα, αλλά είχε αστάθεια. Το γεγονός πως κατάφερε η ΑΕΚ (γιατί για ΠΑΟ δεν μιλάμε, ταμπούρι και αντεπιθέσεις είχε παίξει όταν έφτανε ημιτελικά όπως ακριβώς παίξαμε φέτος εμείς) να παίξει αυτήν την πενταετία μπάλα το όφειλε σαφώς στο ότι είχε μια πολύ καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών, όπως ακόμα παλιότερα είχε ο Ολυμπιακός με Ανααστό και Μητρό κοκ, απλά μας έκανε εντύπωση η ΑΕΚ γιατί όντως είχε μαζεμενο ταλέντο τότε. Αλλά από το να πεις πως όταν φτιάχνουνε ομάδα αυτοί δεν παίρνουμε πρωτάθλημα μέχρι το να εξυμνήσεις ΜΟΝΟ τα χρόνια εκείνα...απέχει παρασάγγας. Δύο χρονιές έπαιξε καλή μπάλα η ΑΕΚ, όσο ήταν Οκόνσκι και Σαββίδης μαζί στην ΑΕΚ, μετά ....σαράντα κύματα. Και για πληροφόρηση, μπαλάρα έπαιξε ο Ολυμπιακός και επί Προτάσοφ στον πάγκο, ασχέτως που μαζέψαμε 5αρα στη Ρεάλ, ας όψεται το χέρι του καραφλού και το παγκότερμά του.
Βγάλε τη φράπα από το μάτι....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μιλας οτι δεν θεωρεις αμυντικο χαφ καλο αν δεν εχει μπαλια πανω απο 30 μετρα.Περα ότι και μενα μου αρεσουν οι παικτες που εχουν την δυνατοτητα αυτη εσυ εχεις δει οτι ο μπασινας και ο καραγκουνης δεν εχουν τετοια μπαλια?μαλλον οταν βλεπεις εθνικη ή παναθηναικο εισαι τουαλετα φιλαρακο.Ο λεδεσμα βεβαια την εχει ετσι?μολις παιρνει την μπαλλα γελανε οι αντιπαλοι απο ικανοποιηση γιατι ξερουν οτι το μονο που θα κανει ειναι να την δωσει διπλα πασιτσα...γελοια πραματα δηλ.και κυριως για παικτη αργεντινο :2funny:.Εν τω μεταξυ μας ειπες οτι ο γεωργατος ηταν αναντικαταστατος?που στην παναχαικη ή στην ιντερ? :think:εγω δε λεω οτι δεν ηταν καλος στα νιατα του και οτι δεν μου αρεσε,αλλα οχι και αναντικαταστατος στην ιντερ που πηγε και ηρθε 2 φορες..θα μπορουσε ομως να ηταν γιατι ειχε καποια εξαιρετικα στοιχεια και μπορουσε να σταθει καλυτερα απο οσο σταθηκε την πρωτη κυριως φορα που πηγε(το 2000).Τωρα το συμπερασμα οτι καποιος που εχει παιξει μπαλλα ως επαγγελματιας μπορει να ξερει τα παντα ή να εχει το αλαθητο ειναι αποκλειστικα δικο σου και όποιου αλλου το ισχυριζεται!Το μονο που μπορει να ισχυει ειναι οτι καποιος που εχει παιξει επαγγελματικα ποδοσφαιρο,εχει συμμετασχει σε επαγγελματικες προετοιμασιες και εχει παιξει σε πραγματικους αγωνες και εχει φαει στην μαπα κλωτσιες,σπασιματα και το γαμημενο αγχος για το εκαστοτε συμβολαιο,μπορει να εχει και ενα λογο παραπανω,οχι ομως οτι τα γνωριζει ολα.Τα βασικα ομως τα γνωριζει και μαλιστα πολυ καλα.
απαντάς άσχετα. Για μένα ο Μπασινάς και ο Καραγκούνης ούτε δεκάρα μπαλιά δεν έχουνε. ειδικά ο Καραγκούνης που σου αρέσει μόνο δεκάρα βουτιά έχει, μπόλικο ταλέντο σε αυτό. Ο Μπασινάς είναι τρομερά επηρεπής σε λάθη που στοιχίζουνε και θεωρώ παρασάγγας καλύτερο το Στολτίση. Το Λεντάσμα κι εγώ το θεωρώ λίγο, αλλά είμαι επιφυλακτικός στην κρίση μου, γιατί ήρθε σαν κόφτης και όχι σαν επιτελικός, ξέραμε δηλαδή πως παίρναμε μισό παίκτη.
Για το Γεωργάτο και μόνο πως τον πήρανε 2 φορές και πως ένας κύριος ψηλός που έπαιζε επίθεση τότε στην Ίντερ τον θεωρούσε κατά δήλωσή του το μοναδικό που μπορούσε να του βγάλει σέντρα για να βάλει γκολ σου λέει κάτι; Τον θυμάσαι μήπως;
Βγάλε τη φράπα από το μάτι...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
επειδη λες ανυποστατα πραγματα,απλα για να δημιουργεις εντυπωσεις(που με διασκεδαζουν πολυ βεβαια),δεν μπορω να καταλαβω πραμγατικα πως μπορει κανεις να διαφωνησει με το γενικοτερο πνευμα των γραφομενων μου.Διαβαζοντας δηλ.καποιος αντικειμενικα και χωρις κομπλεξ και παρωπιδες την ουσια των ποστς,σε τί μπορει να διαφωνησει?μηπως δεν ειναι αληθεια οτι ο ολυμπιακος δεν εχει ποδοσφαιριστες για να παει ψηλα στην ευρωπη?Μήπως δεν ειναι η αληθεια οτι ο κοκκαλης δεν εχει αυτη τη διαθεση οσο γεμιζει το γηπεδο και τον αποθεωνετε?Μήπως δεν ειναι αληθεια οτι εχουμε να δουμε μπαλλα διαρκειας απο τον ολυμπιακο απο το 99 με καποια μικρα διαστηματα καλων εμφανισεων που μας δημιουργουσαν μαλιστα και εκπληξη καθως ειχαμε συνηθισει εναν ολυμπιακο μουντο,αργο και κακο αγωνιστικα?Μηπως δεν ειναι αληθεια οτι τα περισσοτερα πρωταθληματα τα πηρε με τρελλο σπρωξιμο οπως καποτε ο παναθηναικος και λιγοτερο η ΑΕΚ,μόνο που τοτε και τα 2 αυτα σωματεια επαιζαν ποδοσφαιρο που ενθουσιαζε τον κοσμο και μαλιστα ειδικα με την ΑΕΚ του μπαγιεβιτς πηγαιναν και γαυροι στην φιλαδελφεια για δουνε μπαλλα γιατι αμα πηγαινανε καραισκακη θα βλεπανε τον τσαλουχιδη να κατεβαζει την μπαλλα απο το κεντρο στην επιθεση με την κεφαλα του?Μήπως δεν ειναι αληθεια οτι ο παναθηναικος εκτος των τελευταιων 5 ετων εχει εκπροσωπησει επαξια την ελλαδα στην ευρωπη με μεγαλες νικες και προκρισεις και εμφανισεις απεναντι σε τεραστιους συλλογους και μας εχει δωσει βαθμους με συνεπεια να βγαινει ο εκαστοτε πρωταθλητης απευθειας για καποια χρονια στο champions league?Μήπως απο τοτε που ο παναθηναικος πατωσε αγωνιστικα σταματησαν και οι βαθμοι στο τσου-λου(με εξαιρεση περσυ και το 2004) με συνεπεια απο φετος να παιζει και ο πρωταθλητης προκριματικά(ευτυχως που περσυ περασαμε και στους 16 και δεν παιζουμε και εμεις απο τον 2ο προκριματικο)?Βεβαια απεναντι σε ολα αυτα γνωριζω την επιχειρηματολογια των γαυρων(αλλωστε τοσα χρονια τους ετρωγα στην μαπα στη θυρα 7 ως γαυρος κομπελξικος και επιστημων)η οποια ειναι η εκθαμβωτική και ουσιωδης εκφραση"αντε γεια ρε....."!!!!!! :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid:
ε, επιγραμματικά λοιπόν δεν είναι αλήθεια αυτά που λες. Και παίκτες έχουμε και επίσης δν μπορώ να συγκρίνω ανόμοια πράγματα. Είναι σαν να μου λες να συγκρίνω τη Βραζιλία του Πελέ με τη Βραζιλία του 2000, άσχετα τελείως, κάθε δεκαετία αλλάζει ο τρόπος παιχνιδιού. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό, δεν σου φταίει κανείς .... μιζέριασε όσο θέλεις. Επίσης αν νομίζεις πως ο Κόκκαλης δεν φτιάχνει ομάδα, βάλε εσύ τα χρήματα και φτιάχτηνε καλύτερα. Και στο ξαναείπα, τράβα στους φραπέδες σου, εκεί ξέρεις καλύτερα.

Επισκέπτης
Για το Γεωργάτο και μόνο πως τον πήρανε 2 φορές και πως ένας κύριος ψηλός που έπαιζε επίθεση τότε στην Ίντερ τον θεωρούσε κατά δήλωσή του το μοναδικό που μπορούσε να του βγάλει σέντρα για να βάλει γκολ σου λέει κάτι; Τον θυμάσαι μήπως;
Βγάλε τη φράπα από το μάτι...
τον πληρωσανε 2 φορες δηλαδη & ο κομπλεξαρας εχει το θρασος να μιλαει ακομη & για τον γρηγορη ο οποιος ειναι ο μοναδικος παιχτης που επαιξε σε τοσο μεγαλη ομαδα της ευρωπης,ηταν πολυ αγαπητος στην εξεδρα & καψουρα του επιθετικου που αναφερεις..
master frap-adar ποσο σου εχει κανει ζελε τον εγκεφαλο ο φραπες???
συνεχισε να αυτοξεφτιλιζεσαι κακομοιρε..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα αδελφια...γεωργατος βιερι και γκοοοοολλλλλλ...αλλα εσεις εκει κολλημενοι βαζελια με τον αρχοντα της κωλοτουμπας και τον μαιτρ της κλαψομουνιασης....πατε για πρωταθλημα φετος ειπε ο ξανθομπουμπουρας ο ιβανσιτς? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: απο που κλανει το μπαρμπουνι ρε κακκομοιροι οπως θα λεγε και ο γνωστος αγνωστος πρακτορας? :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom