Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν , κατ΄αρχάς ο ύμνος γράφυηκε το 1931 αμέσως μετά την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος Ελλάδος, του πρώτου που διεξήχθη με το σύστημα της Εθνικής κατηγορίας.
(- Παρεπιμτόντως όσοι ενδιαφέρονται να μου στείλουν πμ να τους στείλω και τις παρτιτούρες-).

Πάμε παρακάτω.

Οι βαζελοι πιπιλάνε χρόνια τώρα την καραμέλλα της οκτάρας λησμονώντας κατά την  προσφιλή τους τακτική τα γεγονότα που οδήγησαν σ΄αυτήν. Το μάτς έγινε την 1.6.1930 . Στις 28.5 η Εθνική μας στην οποία μετείχαν 8 παίκτες του Ολυμιακού (οι 5 Ανδριανόπουλοι και οι Γραμματικόπουλος, Ράντος και κουραντής ) και 3 του ΠΑΟ (Μεσσάρης, Μηγιάκης, Πιεράκος)  είχε αγωνιστεί στο Βουκουρέστι με τη Ρουμανία. Το ταξίδι ιδιαίτερα κοπιαστικό με λεωφορείο (3 μέρες πήγαινε-έλα). Ο ΠΑΟ λόγω του αγώνα της Εθνικής και των Παναθηναίων Αγώνων που τελούντο την ίδια ημέρα με τον αγώνα (1/6), ήδη από τις 24/5 είχε ζητήσει από την διοίκηση του ΟΣΦΠ  να αναβληθεί ο μεταξύ τους αγώνας και το αίτημά του είχε γίνει δεκτό.  Όταν όμως γύρισε η απόστολή στις 30.5 και διαπιστώθηκε ότι 4 παίκτες του Ολυμπακού ήταν ουσιαστικά εκτός μάχης (Λεωνίδας, Ντίνος, Κουραντής και ο Γραμματικόπουλος) μια μόλις μέρα πριν την έναρξη του αγώνα ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ την απόφασή τους και ζήτησαν να γίνει ο αγώνας την καθορισμένη ημερομηνία.  Έτσι οδηγηθήκαμε στον αγώνα με 4 παίκτες εκτός μάχης και με την απαράδεκτη διαίτησία του Ιταλού διαίτητή Μπαρλασίνα, που δεν έδωσε πέναλτυ σε διπλή ανατροπή του Βασίλη Ανδ. και έκλεισε τα μάτια όταν ο Βασιλείου απέκρουσε δίκη τερματοφύλακα σουτ του Λεωνίδα, οδηγηθήκαμε σε αυτό το αποτέλεσμα.
    Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.
    Όμως για πες μου τώρα μήπως ξέρεις με πόσα συνολικά γκολάκια σας έχουμε φιλοδωρήσει ? Η μήπως ξεχνάς κάτι 6άρες , 5άρες και κάτι παλιές και πολύ πρόσφατες τεσσάρες.
    Απλά εμείς δεν κάνουμε σημαία ένα αποτέλεσμα σε βάρος μιας ομάδας _ακόμα και του ΠΟΑ-, όπως εσεις το 8-2 ή η ΑΕΚ44 την πρόσφατη τεσσάρα, γιατί απλά ξέρουμε (και ξέρετε) πολύ καλά ότι θάρθουν πολλά ακόμα τέτοια σε βάρος σας σκορ.
Γιατί αυτή είναι η μοίρα σας να σας ....(τη συνέχεια παρακαλείται να την γράψει ο γνωστός έμισθος πρεζεμπορας καθότι ευγενής ων (ΦΟΝ) δεν δύναμαι να εκφραστώ με τον τρόπο που καταλαβαίνετε).

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και ο βαρδινογιαννης μπορουσε να δωσει αλλα δεν εδινε.σκεψου τα εσοδα που εχει και τι παικτες παιρνει και αν εισαι ευκαριστημενος ενταξει.ολες οι μεταγραφες περσι εγιναν απο την πωληση του καστιγιο και περισεψαν και λεφτα.βαλε εσοδα γηπεδου,τηλεωραση,clκτλ στην τσεπη του κοκκαλη!
προφανώς έγιναν με κάποιο ποσό που βγήκε από κάπου. Και φυσικά δεν θέλω σαν οπαδός ο πρόεδρος να βάζει από την τσέπη του περισσότερα από όσα κερδίζει γιατί στο τέλος θα καταλήγουμε να χρωστάμε αφενός και αφετέρου ο πρόεδρας θα την κάνει από κει που ήρθε. Όσο κερδίζει μένει, απλά πράγματα. Μπίζνα είναι

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
προφανώς έγιναν με κάποιο ποσό που βγήκε από κάπου. Και φυσικά δεν θέλω σαν οπαδός ο πρόεδρος να βάζει από την τσέπη του περισσότερα από όσα κερδίζει γιατί στο τέλος θα καταλήγουμε να χρωστάμε αφενός και αφετέρου ο πρόεδρας θα την κάνει από κει που ήρθε. Όσο κερδίζει μένει, απλά πράγματα. Μπίζνα είναι
εγω νομιζω παντως οτι καθαρα απο ολυμπιακο μονο περισυ εβγαλε...τα οφελη ειναι αλλου και ειναι πολλαπλα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε τάλε...μήπως είσαι ο φαίθρυ;
μόνο?....και ο λαπλας,ο νεοκλής,ο άλφα,ο αρίων,ο σκοτεινός,ο ναύαρχος,οδωρητής,ο πλέζουρας......1325 νίκ έχω...ποιός είμαι ο πούστης....ο καραντζαφέρης?.... :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny:

ρεεεεεεεεε..........όποιος μιλήσει με τον ποδολάγνο...φιλάκια να του πει.....του πούστη... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
μόνο?....και ο λαπλας,ο νεοκλής,ο άλφα,ο αρίων,ο σκοτεινός,ο ναύαρχος,οδωρητής,ο πλέζουρας......1325 νίκ έχω...ποιός είμαι ο πούστης....ο καραντζαφέρης?.... :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny:

ρεεεεεεεεε..........όποιος μιλήσει με τον ποδολάγνο...φιλάκια να του πει.....του πούστη... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
καλημέρα μπαμπά των κλώνων..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ζαγορακη γερα παρτους τα λεφτα  :2funny: :2funny: :2funny: ακου 2,5 εκ ο χριστοδουλοπουλος και ανταλλαγματα και χορηγια και ποσοστο μεταπωλησης  :2funny: :2funny: :2funny:  παλι μαλακες τους επιασαν τους πελατες.18 εμφανισεις και3 γκολ στη α εθνικη και δινουν μια περιουσια να σωσουν τους μπουγατσοκιμαδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποτελεί και τυπικά την δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» μετά τον ΠΑΟΚ συμφώνησε και με τον παίκτη, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της νέας του ομάδας, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Τον πρώτο λόγο στην παραμονή του στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Μαρσέλο Μάτος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «SportDay». «Ελπίζω να φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν χρειάζεται να αναζητήσω άλλη ομάδα και να αρχίσω ξανά από το μηδέν την ευρωπαϊκή μου καριέρα», είπε ο Βραζιλιάνος μέσος. Τα βρήκε το «τριφύλλι» με Βελέζ στα 3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ερνάν Πεγεράνο.

Λάζαρος και τυπικά

Το σίριαλ της απόκτησης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ολοκληρώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι για τον Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» τα είχε βρει χθες με τον ΠΑΟΚ και σήμερα συμφώνησε και με την πλευρά του παίκτη. Ο νεαρός μέσος βρίσκεται στα γραφεία της νέας του ομάδας για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, αποτελώντας την δεύτερη μεταγραφή εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το συνολικό κόστος της απόκτησης του διεθνή άσου θα φτάσει τα 5,5 εκατ. ευρώ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του παίκτη θα κυμαίνονται στις 400-500.000 ευρώ.
πηγη σπορφμ

:2funny: :2funny: :2funny: ποσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο?
δηλαδη ο χουτος ποσο κανει?

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Εντάξει , καλά όλα αυτά , εμείς θα πάρουμε κανέναν ή ακόμα το σκέφτεται ο Βαλβέρδε ?
Τώρα , όπως και να το δεις , μετά τον Σπυρόπουλο είναι δεύτερη ψωλιά αυτή - ας μην ασχολούμασταν καθόλου , αλλά εφόσον τον θέλαμε έπρεπε να το ολοκληρώσουμε.
Εχω την εντύπωση πως τα βόδια εκεί στην διοίκηση ρίχνουν βαθύ ύπνο ...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Εντάξει , καλά όλα αυτά , εμείς θα πάρουμε κανέναν ή ακόμα το σκέφτεται ο Βαλβέρδε ?
Τώρα , όπως και να το δεις , μετά τον Σπυρόπουλο είναι δεύτερη ψωλιά αυτή - ας μην ασχολούμασταν καθόλου , αλλά εφόσον τον θέλαμε έπρεπε να το ολοκληρώσουμε.
Εχω την εντύπωση πως τα βόδια εκεί στην διοίκηση ρίχνουν βαθύ ύπνο ...
με αυτα τα λεφτα ας μην παρουν κανενα ελληνα.δηλαδη αξιζει τοσα ο σπυροπουλος?δηλαδη η ξανθη για τορο που χε και πρωταθληματα στα ποδια του τι να ζηταγε?30 μυρρια?παλι εμεις θα τους σωσουμε?τα ιδια ελεγαν και για σαλπιγγιδη...με 5 μυρρια φερνεις λατινακι πρωτο...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
με αυτα τα λεφτα ας μην παρουν κανενα ελληνα.δηλαδη αξιζει τοσα ο σπυροπουλος?δηλαδη η ξανθη για τορο που χε και πρωταθληματα στα ποδια του τι να ζηταγε?30 μυρρια?παλι εμεις θα τους σωσουμε?τα ιδια ελεγαν και για σαλπιγγιδη...με 5 μυρρια φερνεις λατινακι πρωτο...
Ε τότε ας μην προσπαθούσαν καθόλου και ας κοίταζαν από την αρχή για άλλα, δεν είναι δικαιολογία αυτό που λες. Δηλ. τωρα που φάγαμε την φάπα ξαφνικά δεν αξίζει τόσα ?
Δεν τους έχω εμπιστοσύνη ... και αυτή η επιμονή για τον Αβραάμ φοβάμαι την ίδια κατάληξη θα έχει στο τέλος. Δεν τον πουλάει και καλά ο χοντρός ,επιμένουμε εμείς και στο παραπέντε τον παίρνει ο βάζελος.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπόν , κατ΄αρχάς ο ύμνος γράφυηκε το 1931 αμέσως μετά την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος Ελλάδος, του πρώτου που διεξήχθη με το σύστημα της Εθνικής κατηγορίας.
(- Παρεπιμτόντως όσοι ενδιαφέρονται να μου στείλουν πμ να τους στείλω και τις παρτιτούρες-).

Πάμε παρακάτω.

Οι βαζελοι πιπιλάνε χρόνια τώρα την καραμέλλα της οκτάρας λησμονώντας κατά την  προσφιλή τους τακτική τα γεγονότα που οδήγησαν σ΄αυτήν. Το μάτς έγινε την 1.6.1930 . Στις 28.5 η Εθνική μας στην οποία μετείχαν 8 παίκτες του Ολυμιακού (οι 5 Ανδριανόπουλοι και οι Γραμματικόπουλος, Ράντος και κουραντής ) και 3 του ΠΑΟ (Μεσσάρης, Μηγιάκης, Πιεράκος)  είχε αγωνιστεί στο Βουκουρέστι με τη Ρουμανία. Το ταξίδι ιδιαίτερα κοπιαστικό με λεωφορείο (3 μέρες πήγαινε-έλα). Ο ΠΑΟ λόγω του αγώνα της Εθνικής και των Παναθηναίων Αγώνων που τελούντο την ίδια ημέρα με τον αγώνα (1/6), ήδη από τις 24/5 είχε ζητήσει από την διοίκηση του ΟΣΦΠ  να αναβληθεί ο μεταξύ τους αγώνας και το αίτημά του είχε γίνει δεκτό.  Όταν όμως γύρισε η απόστολή στις 30.5 και διαπιστώθηκε ότι 4 παίκτες του Ολυμπακού ήταν ουσιαστικά εκτός μάχης (Λεωνίδας, Ντίνος, Κουραντής και ο Γραμματικόπουλος) μια μόλις μέρα πριν την έναρξη του αγώνα ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ την απόφασή τους και ζήτησαν να γίνει ο αγώνας την καθορισμένη ημερομηνία.  Έτσι οδηγηθήκαμε στον αγώνα με 4 παίκτες εκτός μάχης και με την απαράδεκτη διαίτησία του Ιταλού διαίτητή Μπαρλασίνα, που δεν έδωσε πέναλτυ σε διπλή ανατροπή του Βασίλη Ανδ. και έκλεισε τα μάτια όταν ο Βασιλείου απέκρουσε δίκη τερματοφύλακα σουτ του Λεωνίδα, οδηγηθήκαμε σε αυτό το αποτέλεσμα.
    Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.
    Όμως για πες μου τώρα μήπως ξέρεις με πόσα συνολικά γκολάκια σας έχουμε φιλοδωρήσει ? Η μήπως ξεχνάς κάτι 6άρες , 5άρες και κάτι παλιές και πολύ πρόσφατες τεσσάρες.
    Απλά εμείς δεν κάνουμε σημαία ένα αποτέλεσμα σε βάρος μιας ομάδας _ακόμα και του ΠΟΑ-, όπως εσεις το 8-2 ή η ΑΕΚ44 την πρόσφατη τεσσάρα, γιατί απλά ξέρουμε (και ξέρετε) πολύ καλά ότι θάρθουν πολλά ακόμα τέτοια σε βάρος σας σκορ.
Γιατί αυτή είναι η μοίρα σας να σας ....(τη συνέχεια παρακαλείται να την γράψει ο γνωστός έμισθος πρεζεμπορας καθότι ευγενής ων (ΦΟΝ) δεν δύναμαι να εκφραστώ με τον τρόπο που καταλαβαίνετε).

Κλασικές γάβρικες δικαιολογίες.
Είμασταν κουρασμένοι, είχαμε ελλείψεις, έφταιγε ο διαιτητής κλπ.              :dancing:

Υ.Γ. Αλλά επειδή όπως ίσως ξέρεις είμαι μουσικός, στείλε μου σε pm τις παρτιτούρες, για ιστορικούς λόγους. Σου υπόσχομαι οτι δεν θα παραποιήσω τίποτα απο τον ύμνο.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Ε τότε ας μην προσπαθούσαν καθόλου και ας κοίταζαν από την αρχή για άλλα, δεν είναι δικαιολογία αυτό που λες. Δηλ. τωρα που φάγαμε την φάπα ξαφνικά δεν αξίζει τόσα ?
Δεν τους έχω εμπιστοσύνη ... και αυτή η επιμονή για τον Αβραάμ φοβάμαι την ίδια κατάληξη θα έχει στο τέλος. Δεν τον πουλάει και καλά ο χοντρός ,επιμένουμε εμείς και στο παραπέντε τον παίρνει ο βάζελος.
και ποιος σου πε οτι απλα δεν ανεβαζουν τιμες σε στοχους αλλων?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Κλασικές γάβρικες δικαιολογίες.
Είμασταν κουρασμένοι, είχαμε ελλείψεις, έφταιγε ο διαιτητής κλπ.              :dancing:

Υ.Γ. Αλλά επειδή όπως ίσως ξέρεις είμαι μουσικός, στείλε μου σε pm τις παρτιτούρες, για ιστορικούς λόγους. Σοτ υπόσχομαι οτι δεν θα παραποιήσω τίποτα απο τον ύμνο.
τις δικαιολογιες τις θυμασαι στη 4αρα μεσα στο ναο για κυπελλο?
τυχερο το γκολ,φυσαγε νοτιας,ειχε διπλο κομπο στα παπουτσια ο λομανα,ειχε τελειωσει η βαζελινη........

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
τυχερο το γκολ,φυσαγε νοτιας,ειχε διπλο κομπο στα παπουτσια ο λομανα,ειχε τελειωσει η βαζελινη........
:2funny: :2funny: καλησπερα πρακτωρ

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Δεν τα θυμάσαι καλά.
Τυχερό γκολ επειδή φύσαγε ο νοτιάς ήταν αυτό που έφαγε ο Ελευθερόπουλος, στην ισοφάριση της Γιουβέντους το 1999.
Μέσα στο τηγάνι φυσικά.
Και πρίν την 7άρα του Κομμουνάλε.        :dancing:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ψωριαρη οταν ενας παικτης σε ενδιαφερει σε ενδιαφερει και για μια συγκεκριμενη τιμη
οταν θεωρησεις οτι πανε να σου πιασουν τον κωλο,οπως εχει ξανακανει ο μπαοκ τοτε ειναι επιτυχια να τον παρει ο αντιπαλος σου με παραπανω λεφτα
ο λαζαρος ειναι η αδυναμια μου αλλα μαλλον προκειται για περιπτωση καφε και το στυλ του ειναι ναι μεν αυτο που μας αρεσει αλλα ξεπερασμενο για το συγχρονο ποδοσφαιρο
ο λαζαρος και ο αβρααμ επρεπε να πληρωνουν για να παιξουν στον θρυλο,ο μονος σοβαρος λογος που ενδιαφερθηκαμε ειναι οτι η ουεφα υποχρεωνει για συγκεκριμενο αριθμο γηγενων παικτων σε καθε ομαδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom