Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Αυτο δεν ειναι απαντηση...για να απαντησεις ελα στη θεση μας προ ΚΟΚΚΑΛΗ ,ελα τωρα και πες μου ΕΥΘΕΩΣ!!!!!!!!! πρεπει ΝΑΙ η  ΟΧΙ να ειμαστε ευχαριστημενοι απο τον ΚΟΚΚΑΛΗ???????
Η ερωτηση ειναι πολυ συγκεκριμενη (δεν γινεται περισσοτερο)και πρεπει να δωσεις επισης συγκεκριμενη απαντηση.....
Εχω και εγω ενστασεις με τους κοντους (σαν γαυρος που ειμαι)αλλα εχω την γενναιοψυχια να πω οτι εσεις πρεπει στο ονομα τους να πινετε νερο!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ δωσε μου μια απαντηση!!!!!!!!

αν συγκρινεις πωσ ηταν ο ολυμπιακος προκοκκαλη ναι αλλα οι απαιτησεις αυξανονται δεν μπορεις να εισαι ευχαριστημενος επειδη εισαι καλυτερα απο πριν αλλα να παραμενεις στασιμος.θελεις να κανεις την υπερβαση οικονομικα οπως καθε φιλαθλος αφου μπορει!

nopo13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μετα τον ψοφη και τα λοιπα παραρτηματα του παρελθοντος (απολλων, δοξα, αθηναικος κ.λ.π.) απο σημερα και με τη βουλα (εχει συμβει εδω και καιρο, βεβαια) η βουλγαρια το νεο παραρτημα του παναπουτανας γιου...
Μαλακια της διοικησης που ασχολειται με παικτες των βουλγαρων... Δεν πρεπει να τους δινουμε ουτε ευρω... Ασ' τους εκει στην πεινα να διαλυθουν και να ψοφησουν...

βουλγαρια να πεις αυτους που ξερεις βλακα :jerking: :jerking:
η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι ελλαδα και τιποτα αλλο.
βλακα ε βλακα

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
αν συγκρινεις πωσ ηταν ο ολυμπιακος προκοκκαλη ναι αλλα οι απαιτησεις αυξανονται δεν μπορεις να εισαι ευχαριστημενος επειδη εισαι καλυτερα απο πριν αλλα να παραμενεις στασιμος.θελεις να κανεις την υπερβαση οικονομικα οπως καθε φιλαθλος αφου μπορει!
Ακου ολα ειναι σχετικα....φετος εχωσετου κοσμου τα λεφτα πηραμε παικταραδες ονοματα και τελικα ειδες πως εσεις που (οπως παραδεχεστε οι ιδιοι...)εισαστε οι φτωχοι συγγενεις...παραλιγο να παιρνατε το πρωταθλημα....
Αρα????κατσε πρωτα να χασει τα πρωτεια κατσε να εγκαθιδρυσει καποιος αλλος αυτοκρατορια οπως καναμε εμεις (και εσεις στο μπασκετ...)και....βλεπουμε!!!!!!
Η ουσια ειναι μια!!!!!!!
Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ θα μεινει στην ιστορια ειτε το θελετε ειτε οχι....σαν ο πιο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ και ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ προεδρος απο καταβολης ελληνικου ποδοσφαιρου....(αντιστοιχα  ο κοντος στο μπασκετ!!!!!)
Αδερφε επειδη σε βλεπω...οτι κοζαρεις!!!!να θυμασαι αυτο!!!!
Ειναι μαγκια να παραδεχεσαι ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!!!!!!
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ΦΕΘΡΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Που εισαι???????
Εχω αρχισει και παρουσιαζω στερητικο  ΣΥΝΔΡΟΜΟ!!!!!!!!!!
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Με φώναξε κανείς;        :dancing:
Τωρα μουφτιαξες τη μερα...
Βρισε με ,φτυσε με χωστα μου ,ποδοπατησε με κανε με οτι θες αλλα μεινε εδω....
Σε εχω αναγκη.....εξαρτωμαι απο εσενα!!!!!!!!!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Α και πηγαινε βαλε ταξη στο εθνικισμος και πατριωτισμος γιατι....εχουν ξεφυγει!!!!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τωρα μουφτιαξες τη μερα...
Βρισε με ,φτυσε με χωστα μου ,ποδοπατησε με κανε με οτι θες αλλα μεινε εδω....
Σε εχω αναγκη.....εξαρτωμαι απο εσενα!!!!!!!!!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ε πες καμμιά μαλακία πρώτα και βλέπουμε!          :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Α και πηγαινε βαλε ταξη στο εθνικισμος και πατριωτισμος γιατι....εχουν ξεφυγει!!!!!!

Φιλαράκι, εσύ να πας, που υπερασπίζεσαι και το ...δικαίωμα των ναζιστών να υπάρχουν.
Εγώ με 13χρονα δεν ασχολούμαι.

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Ολα τα πρωταθληματα του Παο ειναι στημενα. Το Γουεμπλεϊ στημενο. Στο μπασκετ παραγκα. Τα πρωταθληματα του Θρυλου ειναι καθαρα. Ο Κοκκαλης εθνικος ευεργετης.
Περιμενω.........

Ε πες καμμιά μαλακία πρώτα και βλέπουμε!          :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Φιλαράκι, εσύ να πας, που υπερασπίζεσαι και το ...δικαίωμα των ναζιστών να υπάρχουν.
Εγώ με 13χρονα δεν ασχολούμαι.
Εγω υπερασπιζομαι το δικαιωμα  ΟΛΩΝ να υπαρχουν!!!!!!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ε ριξε μια ματια πιο ....πανω!!!!!
Τι νομιζεις οτι εκανα τοση ωρα?????????

Όταν λέω μαλακία, εννοώ ...μεγάλη μαλακία.
Π.χ. οτι ο Εφιάλτης που πρόδωσε τους αρχαίους Σπαρτιάτες ήτανε βάζελος.
Μόνο αυτό δεν είπατε ακόμα.        :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Όταν λέω μαλακία, εννοώ ...μεγάλη μαλακία.
Π.χ. οτι ο Εφιάλτης που πρόδωσε τους αρχαίους Σπαρτιάτες ήτανε βάζελος.
Μόνο αυτό δεν είπατε ακόμα.        :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ξερω τοτε τι ητανε...
Παντως αν ζουσε σημερα τον φανταζομαιστη ....13  με ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!!!!!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ολα τα πρωταθληματα του Παο ειναι στημενα. Το Γουεμπλεϊ στημενο. Στο μπασκετ παραγκα. Τα πρωταθληματα του Θρυλου ειναι καθαρα. Ο Κοκκαλης εθνικος ευεργετης.
Περιμενω.........

Να πιεις άφθονα υγρά.
Προφανώς έπαθες θερμοπληξία.      :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν ξερω τοτε τι ητανε...
Παντως αν ζουσε σημερα τον φανταζομαιστη ....13  με ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!!!!!!!

Μπα, συγγενής του Τάκη Τσουκαλά είναι μάλλον.
Αμφότεροι πουλάνε και τη μάνα τους για 5 ευρώ.                :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom