Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
θα το πω για ορισμένους απο εδω μέσα.....όχι όλους το ξεκαθαρίζω.....μόλις χτυπάτε έναν παίκτη,τι παικταραςκ.λ.π.....μόλις τον χάνετε ..τι παλτό,πολλά λεφτά κ.λ.π.....παιδάκια...βγάλτε το γρασο απο το μυαλό και δείτε αλλιώς τα πράγματα....η τόση φανατίλα σας τρελλένει....πάψτε όλοι...πράσινοι,κόκκινοι,κίτρινοι να τρώτε το κουτόχορτο που σας σερβίρουν οι διάφοροι πρόεδροι,δημοσιογραφομαλάκες και τα Λοιπά είδη.....μΆθετε να παραδέχεστε την ήττα σας,και να χαίρεστε τις νίκες σας.....είπαμε...ΤΟ ΓΡΑΣΟ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ................. :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Θελω να απαντησεις ειλικρινα...
Πιστευεις οτι ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ δεν μπορει να δωσει 2.5 μυρρια για ενα παιχτη??????
Ειναι καθαρα επιλογη του να μην το κανει και για μενα οπως σου ξαναειπα καλα κανει...
Με τις ιστοριες στον παο ξυπνησαν οι μαλακες οι πειναλες απο πανω και θελουν να γινουν τζαμπα μαγκες....να πουλησουν την πραματεια τους σε υπερβολικες τιμες....
Ο δικος μου δε μασαει απο τετοια (τωρα γιατι παλια τον ειχαν πιασει κιαυτον πολλες φορες κωτσο!!!!)
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

και ο βαρδινογιαννης μπορουσε να δωσει αλλα δεν εδινε.σκεψου τα εσοδα που εχει και τι παικτες παιρνει και αν εισαι ευκαριστημενος ενταξει.ολες οι μεταγραφες περσι εγιναν απο την πωληση του καστιγιο και περισεψαν και λεφτα.βαλε εσοδα γηπεδου,τηλεωραση,clκτλ στην τσεπη του κοκκαλη!

nopo13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
με τον παγκοσμιως αγνωστο εβραιο προπονητη που πηρε ο βγενο αποδεικνυει πως δεν εχει διαθεση να βαλει λεφτα
παρα μονο να χρησιμοποιησει το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ για να χαλιναγωγησει την ηλιθια μαζα του λαου ωστε να κερδοσκοπει σα το
αρχιδι το κοκκαλη .

kokoss7

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε θα τρελαθούμε εντελώς;;;; Αλήθεια πόσα έδωσε ο ποα για το αριστερό μπακ του τσακίρη το χειμώνα; :uglystupid: Με τα ίδια περίπου χρήματα ο ΘΡΥΛΟΣ τι ψώνια έκανε;;;;;;; :rockon:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Θελω να απαντησεις ειλικρινα...
Πιστευεις οτι ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ δεν μπορει να δωσει 2.5 μυρρια για ενα παιχτη??????
Ειναι καθαρα επιλογη του να μην το κανει και για μενα οπως σου ξαναειπα καλα κανει...
Με τις ιστοριες στον παο ξυπνησαν οι μαλακες οι πειναλες απο πανω και θελουν να γινουν τζαμπα μαγκες....να πουλησουν την πραματεια τους σε υπερβολικες τιμες....
Ο δικος μου δε μασαει απο τετοια (τωρα γιατι παλια τον ειχαν πιασει κιαυτον πολλες φορες κωτσο!!!!)
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

παλτό είναι ο Λάζαρος,και δεν το λέω επειδή φεύγει...θα με θυμηθείς,όπως μέγιστο παλτό ήταν κι ο Καφές...
όσο για τον Κόκκαλη,δεν παίρνει ποτέ παίκτη με μεταγραφή,να πληρώσει δηλαδή ομάδα,μόνο ελεύθερο...κοροιδεύει τον κόσμο δηλαδή,άπειρα δισ έχει και λέει το μπάτζετ είναι 10 εκ ευρώ...ψίχουλα

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
με τον παγκοσμιως αγνωστο εβραιο προπονητη που πηρε ο βγενο αποδεικνυει πως δεν εχει διαθεση να βαλει λεφτα
παρα μονο να χρησιμοποιησει το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ για να χαλιναγωγησει την ηλιθια μαζα του λαου ωστε να κεδοσκοπει σα το
αρχιδι το κοκκαλη .

το εβραιος σε πειραξε!!!!! :headbang:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
θα το πω για ορισμένους απο εδω μέσα.....όχι όλους το ξεκαθαρίζω.....μόλις χτυπάτε έναν παίκτη,τι παικταραςκ.λ.π.....μόλις τον χάνετε ..τι παλτό,πολλά λεφτά κ.λ.π.....παιδάκια...βγάλτε το γρασο απο το μυαλό και δείτε αλλιώς τα πράγματα....η τόση φανατίλα σας τρελλένει....πάψτε όλοι...πράσινοι,κόκκινοι,κίτρινοι να τρώτε το κουτόχορτο που σας σερβίρουν οι διάφοροι πρόεδροι,δημοσιογραφομαλάκες και τα Λοιπά είδη.....μΆθετε να παραδέχεστε την ήττα σας,και να χαίρεστε τις νίκες σας.....είπαμε...ΤΟ ΓΡΑΣΟ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ................. :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Πες ποιους εννοεις για να μην αδικησεις τους αλλους....
Προσωπικα εγω την αποψη μου την εχω πει για τον ΛΑΖΑΡΟ και μαλιστα οταν ηταν ενα βημα απο τον βαζελο...(ΣΗΜΕΡΑ...)
ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ο Παπαλουκας εκλεισε ; Ερχεται στον Ολυμπιακο  :- ;  ΤΟ cskabasket.com και το σαιτ του Παπαλουκα δεν γραφουν τιποτα παντως

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
και ο βαρδινογιαννης μπορουσε να δωσει αλλα δεν εδινε.σκεψου τα εσοδα που εχει και τι παικτες παιρνει και αν εισαι ευκαριστημενος ενταξει.ολες οι μεταγραφες περσι εγιναν απο την πωληση του καστιγιο και περισεψαν και λεφτα.βαλε εσοδα γηπεδου,τηλεωραση,clκτλ στην τσεπη του κοκκαλη!
ΡΩΤΑΣ ΕΝΑ ΓΑΥΡΟ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ????
Για να καταλαβεις τι ρωτησες θα αντιστρεψω την ερωτηση...
Εισαι ευχαριστημενος απο τους ΓΙΝΝΑΚΟ..στο μπασκετ?????
Φανταζομαι οτι κανεις πλακα!!!!!!
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ο Παπαλουκας εκλεισε ; Ερχεται στον Ολυμπιακο   :- ;  ΤΟ cskabasket.com και το σαιτ του Παπαλουκα δεν γραφουν τιποτα παντως
Eχει κλείσει και από ότι λένε η συμφωνία είναι 12 εκατομύρια ευρώ για τρία χρόνια...

kokoss7

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν Σπυρόπουλος, Αβραάμ και Λάζαρος είναι ελληνικά ταλέντα που τώρα ξεπετάγοντα. Αν φτάσουν στο σημείο να γίνουν π.χ. σα το Γιαννακόπουλο ή μείνουν στο επίπεδο Καφέ ο χρόνος θα το δείξει... Πάντως 2.500.000 για ένα Ελληνικό ταλέντο που εκτός της χώρας του δεν έχει παίξει πουθενά και είναι παγκοσμίως άγνωστος είναι πάρα πολλά λεφτά. :idiot:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Eχει κλείσει και από ότι λένε η συμφωνία είναι 12 εκατομύρια ευρώ για τρία χρόνια...
Πολλααααααα λεφτα.....Απιστευτα.........δεν νομιζω να αξιζει τοσα κανενας παιχτης στο.....κοσμο(ΣΧΕΔΟΝ..)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ΡΩΤΑΣ ΕΝΑ ΓΑΥΡΟ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ????
Για να καταλαβεις τι ρωτησες θα αντιστρεψω την ερωτηση...
Εισαι ευχαριστημενος απο τους ΓΙΝΝΑΚΟ..στο μπασκετ?????
Φανταζομαι οτι κανεις πλακα!!!!!!
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ο γιαννακοπουλος ειχε ενα κοκκαλη και ενα αγγελοπουλο να κανει παιχνιδι και οσο τα χωνανε αυτοι τοσο περισσοτερο τα εχωνε αυτος.αντιθετα ο κοκκαλης επαιζε μονος του μπαλα με μια ανυπαρκτη διοικηση παναθηναικου και μια διαλυμενη αεκ.και στην ευρωπη φανηκε ο μπασκετικος παο και ο ποδοσφαιρκος ολυμπιακος τι εκαναν!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Λοιπόν Σπυρόπουλος, Αβραάμ και Λάζαρος είναι ελληνικά ταλέντα που τώρα ξεπετάγοντα. Αν φτάσουν στο σημείο να γίνουν π.χ. σα το Γιαννακόπουλο ή μείνουν στο επίπεδο Καφέ ο χρόνος θα το δείξει... Πάντως 2.500.000 για ένα Ελληνικό ταλέντο που εκτός της χώρας του δεν έχει παίξει πουθενά και είναι παγκοσμίως άγνωστος είναι πάρα πολλά λεφτά. :idiot:
Αυτο ακριβως ειπα και εγω...βεβαια μαγκια τους που τον πηρανε!!!!!
Στην τελικη τον φιλαθλο τι τον ενδιαφερει αν πιασανε τον προεδρο ΚΩΤΣΟ??????

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ο γιαννακοπουλος ειχε ενα κοκκαλη και ενα αγγελοπουλο να κανει παιχνιδι και οσο τα χωνανε αυτοι τοσο περισσοτερο τα εχωνε αυτος.αντιθετα ο κοκκαλης επαιζε μονος του μπαλα με μια ανυπαρκτη διοικηση παναθηναικου και μια διαλυμενη αεκ.και στην ευρωπη φανηκε ο μπασκετικος παο και ο ποδοσφαιρκος ολυμπιακος τι εκαναν!
Ναι αλλα αφου ρωτας σοβαρα εγω σου λεω οτι ΝΑΙ ειμαι ευχαριστημενος απο τον ΚΟΚΚΑΛΗ .
Εσυ θεωρεις οτι δεν θα επρεπε???????

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
σωστος!!!!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Ναι αλλα αφου ρωτας σοβαρα εγω σου λεω οτι ΝΑΙ ειμαι ευχαριστημενος απο τον ΚΟΚΚΑΛΗ .
Εσυ θεωρεις οτι δεν θα επρεπε???????

εγω πιστευω οτι πουλαει οπαδιλικη και οτι αυτος οπως και ο τζιγγερ κοιτανε την τσεπη του πανω απο ολα.καμμια σχεση με παυλο ολοι τους!

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μετα τον ψοφη και τα λοιπα παραρτηματα του παρελθοντος (απολλων, δοξα, αθηναικος κ.λ.π.) απο σημερα και με τη βουλα (εχει συμβει εδω και καιρο, βεβαια) η βουλγαρια το νεο παραρτημα του παναπουτανας γιου...
Μαλακια της διοικησης που ασχολειται με παικτες των βουλγαρων... Δεν πρεπει να τους δινουμε ουτε ευρω... Ασ' τους εκει στην πεινα να διαλυθουν και να ψοφησουν...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Μετα τον ψοφη και τα λοιπα παραρτηματα του παρελθοντος (απολλων, δοξα, αθηναικος κ.λ.π.) απο σημερα και με τη βουλα (εχει συμβει εδω και καιρο, βεβαια) η βουλγαρια το νεο παραρτημα του παναπουτανας γιου...
Μαλακια της διοικησης που ασχολειται με παικτες των βουλγαρων... Δεν πρεπει να τους δινουμε ουτε ευρω... Ασ' τους εκει στην πεινα να διαλυθουν και να ψοφησουν...

ελα ενταξει αντε στον συνδεσμο τωρα να παρεις κανενα εισητηριο τσαμπα! :jerking:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εγω πιστευω οτι πουλαει οπαδιλικη και οτι αυτος οπως και ο τζιγγερ κοιτανε την τσεπη του πανω απο ολα.καμμια σχεση με παυλο ολοι τους!
Αυτο δεν ειναι απαντηση...για να απαντησεις ελα στη θεση μας προ ΚΟΚΚΑΛΗ ,ελα τωρα και πες μου ΕΥΘΕΩΣ!!!!!!!!! πρεπει ΝΑΙ η  ΟΧΙ να ειμαστε ευχαριστημενοι απο τον ΚΟΚΚΑΛΗ???????
Η ερωτηση ειναι πολυ συγκεκριμενη (δεν γινεται περισσοτερο)και πρεπει να δωσεις επισης συγκεκριμενη απαντηση.....
Εχω και εγω ενστασεις με τους κοντους (σαν γαυρος που ειμαι)αλλα εχω την γενναιοψυχια να πω οτι εσεις πρεπει στο ονομα τους να πινετε νερο!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ δωσε μου μια απαντηση!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom