Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν τα θυμάσαι καλά.
Τυχερό γκολ επειδή φύσαγε ο νοτιάς ήταν αυτό που έφαγε ο Ελευθερόπουλος, στην ισοφάριση της Γιουβέντους το 1999.
Μέσα στο τηγάνι φυσικά.
Και πρίν την 7άρα του Κομμουνάλε.        :dancing:
οπως παντα αλλα λογια να αγαπιομαστε  :jerking:
παρεπιμπτοντως ξυπνησα με καβλες σημερα συνεχισε

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ψωριαρη οταν ενας παικτης σε ενδιαφερει σε ενδιαφερει και για μια συγκεκριμενη τιμη
οταν θεωρησεις οτι πανε να σου πιασουν τον κωλο,οπως εχει ξανακανει ο μπαοκ τοτε ειναι επιτυχια να τον παρει ο αντιπαλος σου με παραπανω λεφτα
ο λαζαρος ειναι η αδυναμια μου αλλα μαλλον προκειται για περιπτωση καφε και το στυλ του ειναι ναι μεν αυτο που μας αρεσει αλλα ξεπερασμενο για το συγχρονο ποδοσφαιρο
ο λαζαρος και ο αβρααμ επρεπε να πληρωνουν για να παιξουν στον θρυλο,ο μονος σοβαρος λογος που ενδιαφερθηκαμε ειναι οτι η ουεφα υποχρεωνει για συγκεκριμενο αριθμο γηγενων παικτων σε καθε ομαδα
τη καναμε τη μαλακια με βενετιδη μια φορα τους σωσαμε τους μπουγατσαιους...φτανει...ασε που σιγα μην διναν 5 μυρρια να παιξει που?πισω απο μητρογλου που ναι παγκο?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
οπως παντα αλλα λογια να αγαπιομαστε  :jerking:
παρεπιμπτοντως ξυπνησα με καβλες σημερα συνεχισε

Εσύ μίλησες για μπαγιάτικα κουλούρια, όχι εγώ.
Και είπα να σου φρεσκάρω τη μνήμη λιγάκι.
Αλλά δεν θα το συνεχίσω, πρέπει να φύγω για δουλειά σε λίγο.

Υ.Γ. Προσπάθησε να ποστάρεις χωρίς βρισιές, όπως τώρα. Δεν είναι ακατόρθωτο.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ε τότε ας μην προσπαθούσαν καθόλου και ας κοίταζαν από την αρχή για άλλα, δεν είναι δικαιολογία αυτό που λες. Δηλ. τωρα που φάγαμε την φάπα ξαφνικά δεν αξίζει τόσα ?
Δεν τους έχω εμπιστοσύνη ... και αυτή η επιμονή για τον Αβραάμ φοβάμαι την ίδια κατάληξη θα έχει στο τέλος. Δεν τον πουλάει και καλά ο χοντρός ,επιμένουμε εμείς και στο παραπέντε τον παίρνει ο βάζελος.
κοίτα δεν ξέρω αν αξίζει τόσα και αν δεν μπορούμε να βρούμε καλύτερό του.
ούτε καν για αβρααμ έχω γνώμη.
αλλά η λογική τον ηθελα, τον ήθελαν τελικά τον πήραν αυτοί αρα έχασα είναι νοοτροπία λούζερ.
η πρόσφατη ιστορία δείχνει οτι χαμένος δεν βγαίνει όταν αποχωρεί απο πλειστηριασμό
και μη πας μακριά σκέψου την περίπτωση λαγού. εκατ ζήταγαν απο κόκκαλη, με μερικά χιλιάρικα κατέληξε στην αεκ.
το ίδιο λέγαμε και για μιχαλάκη. εσυ τι λες το μετανιώσαμε?
όλα πρέπει να τα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. και η κρίση θα γίνει πολύ μα πολύ αργότερα

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τη καναμε τη μαλακια με βενετιδη μια φορα τους σωσαμε τους μπουγατσαιους...φτανει...ασε που σιγα μην διναν 5 μυρρια να παιξει που?πισω απο μητρογλου που ναι παγκο?
και εγω απο τον μπαοκ δεν γουσταρω να παρω ουτε τον νεο μαραντονα,να πανε να γαμηθουνε τους εσωσε τοτε ο κοκκαλης και μας εσπαγαν τον πουτσο για το κατεστημενο του κοκκαλη που δεν αφηνει την μπαοκ να παρει το τσαμπιονς λιγκ

Tefktros

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μετά τον Πανιώνιο με τα σαπάκια Τζιώλη, Μάτζιο και άλλους τώρα θα κάνετε μάγκα τον ΜΠΑΟΚ! Ρε ποιός είναι ο Χριστοδουλόπουλος που πήγε στην Αγγλία και τον στείλανε πίσω χωρίς εισητήριο. Άκου 4 μύρια!  ρε για τα μύδια του σας έχει ο παππούς και σας κάνει πλάκα και τρέχετε και κλείνετε τα σαπάκια. Ευτυχώς έκλεισε και ο Ίβανσιτσ που έβγαλε μάτια στο γιούρο! Ρε πάλι γέλια θάχουμε του χρόνου και τον Τεν Κάτω τον βλέπω στο Απόλλωνα Λεμεσού!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εσύ μίλησες για μπαγιάτικα κουλούρια, όχι εγώ.
Και είπα να σου φρεσκάρω τη μνήμη λιγάκι.
Αλλά δεν θα το συνεχίσω, πρέπει να φύγω για δουλειά σε λίγο.

Υ.Γ. Προσπάθησε να ποστάρεις χωρίς βρισιές, όπως τώρα. Δεν είναι ακατόρθωτο.
ειναι τα πιο φρεσκα τα κουλουρια μου,μιλησα για κατι που δεν εχει κλεισει χρονο ακομη,εσυ θυμασαι το 30 και πριν 10 χρονια τι εγινε με τον ελευθεροπουλο και τον κοντε γιατι με τα δικα σας αρχιδια......
οπως και να εχει αν ρωτησεις 10 γιουβεντινους ο ενας που θα ειναι και λατρης των στατιστικων θα θυμαται την 7αρα. ετσι φαινεται ο πονος που εχεις απο τον εφηβο,που κρεμεσαι απο ενα ματς
και εγω εριξα 6αρα στην φιναλιστ του τσαμπιονς λιγκ αλλα δεν το εχω κανει σημαια,τελειωσε εκεινο το ματς παμε για αλλα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
παντως ο λαζαρος ειναι αρρωστος γαυρος και ενας λογος που τα παοκια δεν τον γουσταραν στις αρχες ηταν αυτος και οχι τοσο το οτι λιποτακτησε για λιβερπουλ
επισης ξερω οτι συνηθως υπερισχυει η θεληση του παικτη οταν τον ζητανε 2 ομαδες,εκτος βεβαια και αν η μια εχει εκδηλωσει απλα ενδιαφερον ενω η αλλη κοιταει να δημιουργησει εντυπωσεις και ψευτικες νικες επι του αιωνιου γαμια της

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κοίτα δεν ξέρω αν αξίζει τόσα και αν δεν μπορούμε να βρούμε καλύτερό του.
ούτε καν για αβρααμ έχω γνώμη.
αλλά η λογική τον ηθελα, τον ήθελαν τελικά τον πήραν αυτοί αρα έχασα είναι νοοτροπία λούζερ.
η πρόσφατη ιστορία δείχνει οτι χαμένος δεν βγαίνει όταν αποχωρεί απο πλειστηριασμό
και μη πας μακριά σκέψου την περίπτωση λαγού. εκατ ζήταγαν απο κόκκαλη, με μερικά χιλιάρικα κατέληξε στην αεκ.
το ίδιο λέγαμε και για μιχαλάκη. εσυ τι λες το μετανιώσαμε?
όλα πρέπει να τα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. και η κρίση θα γίνει πολύ μα πολύ αργότερα
εχεις απολυτο δικιο,θυμαμαι τοτε τις εφημεριδες τι γραφανε για τα στραπατσα του κοκκαλη απο τα εκατομμυρια του ντεμη :2funny: :2funny: :2funny: και τωρα ο λαγος δεν υπαρχει καν
βεβαια δεν βγηκε κανεις δημοσιογραφος να παραδεχτει τις μαλακιες που εγραφε  :jerking: :jerking:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Τελοσπάντων , άντε να δούμε.... πέντε εχει πάρει η αεκ , τρεις ο βάζελος και εμείς κανέναν μέχρι στιγμής.
Μάλλον το ψάχνουμε πολύ
dry.gif

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τελοσπάντων , άντε να δούμε.... πέντε εχει πάρει η αεκ , τρεις ο βάζελος και εμείς κανέναν μέχρι στιγμής.
Μάλλον το ψάχνουμε πολύ
dry.gif
ξεχνας οτι εχουμε παρει ηδη 2 απο τον χειμωνα
αυτους που πραγματικα θελουμε τους παιρνουμε

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ειναι τα πιο φρεσκα τα κουλουρια μου,μιλησα για κατι που δεν εχει κλεισει χρονο ακομη,εσυ θυμασαι το 30 και πριν 10 χρονια τι εγινε με τον ελευθεροπουλο και τον κοντε γιατι με τα δικα σας αρχιδια......
οπως και να εχει αν ρωτησεις 10 γιουβεντινους ο ενας που θα ειναι και λατρης των στατιστικων θα θυμαται την 7αρα. ετσι φαινεται ο πονος που εχεις απο τον εφηβο,που κρεμεσαι απο ενα ματς
και εγω εριξα 6αρα στην φιναλιστ του τσαμπιονς λιγκ αλλα δεν το εχω κανει σημαια,τελειωσε εκεινο το ματς παμε για αλλα

Αν δεν κάνω λάθος, ο -συμπαθέστατος, παρά το οτι είναι γάβρος- Φον Μακούλης ήταν αυτός που αναφέρθηκε στη δεκαετία του '30 και όχι εγώ, ποστάροντας τον ύμνο του ΟΣΦΠ.
Και είπα να του φρεσκάρω την ιστορική μνήμη.
Την κάνω τώρα.
Βριζόμαστε το βράδυ και πάλι.      :dancing:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αν δεν κάνω λάθος, ο -συμπαθέστατος, παρά το οτι είναι γάβρος- Φον Μακούλης ήταν αυτός που αναφέρθηκε στη δεκαετία του '30 και όχι εγώ, ποστάροντας τον ύμνο του ΟΣΦΠ.
Και είπα να του φρεσκάρω την ιστορική μνήμη.
Την κάνω τώρα.
Βριζόμαστε το βράδυ και πάλι.      :dancing:
τα θελει ο κωλος σου να τα ακουσεις
τι σχεση εχει βρε ηλιθιε ενας υμνος με ενα αποτελεσμα ενος οντως αμφιλεγομενου ματς?
γιατι παντα μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα?
με την πουτσα χτενιζεσαι και την βουρτσα την βαζεις στον κωλο σου  :birdman:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
εχεις απολυτο δικιο,θυμαμαι τοτε τις εφημεριδες τι γραφανε για τα στραπατσα του κοκκαλη απο τα εκατομμυρια του ντεμη :2funny: :2funny: :2funny: και τωρα ο λαγος δεν υπαρχει καν
βεβαια δεν βγηκε κανεις δημοσιογραφος να παραδεχτει τις μαλακιες που εγραφε  :jerking: :jerking:
μιας και έπιασα τις απορίες έχω άλλες δύο
1) ο σκόρδας δεν πουλάει μόνο στον ολυμπιακό? ή γενικά δεν πουλάει τον παίχτη? για κάποιο λόγο κανείς δημοσιογράφος δεν τον ρώτησε
2) αυτός ο αργεντίνος που θέλαμε και όλοι τα έχωναν στον θείο οτι είναι καβούριας, εκεί που κατέληξε είχε καλή χρονιά? μετανιώσαμε ή όχι?
η δεύτερη απορία είναι και κουίζ, για ποιον λέω, για ποιον λέω... :grin:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τα θελει ο κωλος σου να τα ακουσεις
τι σχεση εχει βρε ηλιθιε ενας υμνος με ενα αποτελεσμα ενος οντως αμφιλεγομενου ματς?
γιατι παντα μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα?
με την πουτσα χτενιζεσαι και την βουρτσα την βαζεις στον κωλο σου  :birdman:

Ήταν λάθος μου να σου μιλήσω ανθρώπινα, το αναγνωρίζω.
Εσύ δεν καταλαβαίνεις άλλη γλώσσα απο τα χύσια στη μάπα, και τα πιο φρέσκα ήταν αυτά που δεν στέγνωσαν ακόμα και αφορούν το μπάσκετ.
Άκου αμφιλεγόμενο ματς ένα ματς που έληξε 8-2!
Μην μου ξανααπευθύνεις ποτέ το λόγο ηλίθιε.
Άντε γεια τώρα, βλακάκο.

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Το πιο σωστο ειναι να γινεται ταμειο στο τελος της χρονιας η τελος παντων αφου δειξει η καθε ομαδα τα πρωτα δειγματα. Οποτε ας μη βιαζομαστε.
Απο κει και περα αν ειναι να μιλησουμε για μεχρι τωρα, εγω προσωπικα εχω ξενερωσει με τις κινησεις του Θρυλου. Τα ονοματα που ακουγονται μου φαινονται σαν μεταγραφες μιζας και οχι ουσιας. Πχ δεν καταλαβαινω γιατι δινουμε 2 εκ το χρονο σε εναν παγκιτη Ισπανο μεγαλης ηλικιας και απο την αλλη χανουμε το Χριστοδουλοπουλου που ειναι 21 χρονων-Ελληνας-ταλεντο που συνολικα θα μας κοστιζε τα ιδια λεφτα. Το αν βγει τελικα ο παικτης καλος η οχι δεν εχει τοση σημασια και εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Αυτο που βλεπω ειναι οτι απο τους 3-4 "βασικους" στοχους απο τον ελληνικο χωρο δε θα παρουμε κανεναν. Και ξενερωνω στην ιδεα να εχει η 11ακα του Θρυλου 7-8 ξενους. Η αυτοκρατορια του Θρυλου ξεκινησε το 97 που ειχαμε παρει οτι καλυτερο υπηρχε στην ελληνικη αγορα.
Μιλαω παντα για τον εαυτο μου και αυτο που μου εχει λειψει απο το Θρυλο τα τελευταια χρονια ειναι το παθος των παικτων. Προτιμω να εχω 5 Παντους στην εντεκαδα παρα 5 Ζεβλακωφ πχ.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μιας και έπιασα τις απορίες έχω άλλες δύο
1) ο σκόρδας δεν πουλάει μόνο στον ολυμπιακό? ή γενικά δεν πουλάει τον παίχτη? για κάποιο λόγο κανείς δημοσιογράφος δεν τον ρώτησε
2) αυτός ο αργεντίνος που θέλαμε και όλοι τα έχωναν στον θείο οτι είναι καβούριας, εκεί που κατέληξε είχε καλή χρονιά? μετανιώσαμε ή όχι?
η δεύτερη απορία είναι και κουίζ, για ποιον λέω, για ποιον λέω... :grin:
Ειναι πολυ απλο,ο βαζελος με 4 μυρια πηρε τον παγκιτη Χριστοδουλοπουλο των 2 γκολ τη σαιζον.Εσυ θες τον Αβρααμ,ψημενο και στη καλυτερη ηλικια,επομενο μπακ της Εθνικης με 1,2?Χωστα πρωτα και ο Λαμπρος το συζηταει...

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εντάξει , καλά όλα αυτά , εμείς θα πάρουμε κανέναν ή ακόμα το σκέφτεται ο Βαλβέρδε ?
Τώρα , όπως και να το δεις , μετά τον Σπυρόπουλο είναι δεύτερη ψωλιά αυτή - ας μην ασχολούμασταν καθόλου , αλλά εφόσον τον θέλαμε έπρεπε να το ολοκληρώσουμε.
Εχω την εντύπωση πως τα βόδια εκεί στην διοίκηση ρίχνουν βαθύ ύπνο ...
Καλα μην τρελλαθουμε κιολας ποιος Σπυροπουλος??? Ετυχως που δεν τον πηραμε τι εχει κανει με τον βαζελο?? Μια χαρα μας εκατσε ο Λεοναρντο κ μακαρι να βρουμε κιαλλον σαν το βραζιλιανο. Οσο για λαζαρο δε πειραζει οταν ωριμασει ξερει κ ξερουμε που θα παει τωρα απλα παει για ψησιμο!! Α βαζελακια κοιτξτε να σκεπαζεστε τωρα το χειμωνα γιατι θαχει πολυ κρυο εκει κατω....μακρια απο την κορυφη!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom