το πολυθεσιτες δεν εξαργυρωνει οποιαδηποτε επιτυχια ομως.....γιατι απο ολους αυτους που εχουμε στην ομαδα αν εξαιρεσουμε τις μεταγραφες τις φετινες και τους καστιγιο-μενδρινο-ματσουκα-παπαδοπουλο(πιτσιρικας 16 ετων μπαλαδορος μεγας λεγεται οτι ειναι) ποιοι αλλοι ειναι καλυτεροι ή εστω ισοι με το ροστερ μιας κατωτερης για επιπεδο cl ομαδα...π.χ. με την σπορτινγκ λισσαβωνας.Ο μπορχα μηπως,ο κωνσταντινου ο τσουβαλος,ο σεζαρ που ειναι ασταθης αν και καλος αμυντικος,ο αντζας που ειναι αρκετα βαρυς,ο ντομι που ουτε για β'εθνικη δεν κανει,ο ζεβλακοφ που δεν διαφερει σε τιποτα πραγματικα απο οποιονδηποτε παιχτη στα δεξια της αμυνας απο οποιαδηποτε αλλη ελληνικη ομαδα....,ο στολτιδης που μεχρι να κατεβασει-κοντρολαρει και πασαρει εχω παρει το τρενο απο θεσσαλονικη και εχω φτασει τραπεζουντα,ο νε ο περιφημος αυτος αφρικανος μεσος που δεν σουταρει ουτε στο μισο μετρο αλλα πασαρει ακομη και εκει στον ευατο του?και μαλιστα εκτος απο ολα αυτα να ειναι προπονητης ο λεμονης και να κανονιζει ποιος θα παιξει ο τζορτζεβιτς?γιατι δεν βαζουνε τον μενδρινο να παιξει απο την αρχη?γιατι θα παιζει παλι ο κωνσταντινου βασικος και ο στολτιδης?γιατι πρεπει ο ματσουκας και ο φακινος να τρωνε παγκο επειδη παιζει ο μαρκο νε,η μεγαλη ποδοσφαιρικη αξια?Να πω για τον τουρε μαλιστα...αυτος ηταν απολαυση και κριμα που ηρθε σε μια ομαδα μπουρδελο στην κυριολεξια για να μαθει πως παιζεται και προωθειται με ακριβεια κινησεων η μπαλα στους αδαεις....Στον καστιγιο αραγε γιατι του κανουν πολεμο μεσα στην ομαδα?μηπως ο τζολε θελει να παιζει μεχρι τα 40του και να κονομαει συνεχεια φραγκα παιζοντας παραλληλα και στον θρυλο?Για αυτους τους λογους και αλλους πολλους δεν αντεχω να ξαναπαω στο καραισκακη και να ακουω ολους τους ηλιθιους διπλα μου να σχολιαζουν"παικταρας ο στολτιδαρος,τρεχει ο στολτιδαρος,κωνσταντινου εισαι τρελλα με την κοκκινη φανελα" και αλλες τετοιες βλακειες για παικτες που επρεπε να ειναι απλα "σπιτι τους" και οχι να κονομανε σε βαρος αλλων παναξιων και ταλαντουχων παιδιων που επειδη δεν ειχαν λαμογια απο πισω τους εκοψαν την μπαλα ή παιζουν σε συλλογους τριτοκοσμικους.......
Και σας ρωταω.....επειδη γουσταρω πολυ την μπαλα και μου αρεσει να λεω τα πραματα με το ονομα τους....οποια μεγαλη ελληνικη ομαδα ειδε απο αυτη την εθνικη νεων αυτον τον παικταρα με το νουμερο8(ιωαννιδης) και δεν παει να τον παρει απο εκει που ανηκει ειναι μαλακες!ειχα να δω καιρο ελληνα παικτη με τετοια ευχερεια κινησης στο κεντρο,τετοιο ευθυβολο σουτ,τετοια γρηγορη καλυψη χωρου και ακριβεια σε σεντρα,πασα και καταπληκτικη προσποιηση στην αποφυγη του αντιπαλου!Με ικανοποιησε πολυ το παιδι αυτο,περισοοτερο απο καθε αλλο μαζι βεβαια με τους νινη,παπασταθοπουλο και τα παιδια της αμυνας γενικοτερα!