Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Και μετά μας λες ότι τον αδικούμε όταν λέμε ότι είναι κωλοπαιδαράς!!! Ε, τι είναι? Σαν παίχτη, τον παραδέχομαι, έχει αυτό το κάτι να "ανακατέψει" τις άμυνες των αντιπάλων. Βέβαια Μαραντόνα και τέτοιες βλακείες που λέμε δεν είναι... ούτε πιστεύω ότι πρόκειται να γίνει ποτέ λόγω του μυαλού που κουβαλάει. Αλλά τώρα να τον ζητάει ο Πρόεδρος και να στέλνει "απεσταλμένους"... ε... χέσε με δηλαδή!!!
Μα εγω συμφωνω δεν λεω οχι ....εκτος αν ειναι κιολας κανονισμενα και συμφωνημενα και δεν χρειαζεται να ειναι εκει αλλα σε αυτη την περιπτωση καποιος λεει ψεματα
 

Επισκέπτης
Μα εγω συμφωνω δεν λεω οχι ....εκτος αν ειναι κιολας κανονισμενα και συμφωνημενα και δεν χρειαζεται να ειναι εκει αλλα σε αυτη την περιπτωση καποιος λεει ψεματα

Να σου πω κάτι? Και κανονισμένα να είναι, πιστεύω ότι όφειλε να είναι εκεί. Εσύ όταν είναι να λύσεις την συνεργασία με τον εργοδότη σου στέλνεις άλλον να σε εκπροσωπήσει? Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!
 

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
985
Like
2
Πόντοι
6
Να σου πω κάτι? Και κανονισμένα να είναι, πιστεύω ότι όφειλε να είναι εκεί. Εσύ όταν είναι να λύσεις την συνεργασία με τον εργοδότη σου στέλνεις άλλον να σε εκπροσωπήσει? Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!

ο manager κανονικα εκπροσωπει τον παικτη παντου. μη κοιταμε εδω που τα χουμε γαμισει ολα και manager απλα υπαρχει...
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
ο manager κανονικα εκπροσωπει τον παικτη παντου. μη κοιταμε εδω που τα χουμε γαμισει ολα και manager απλα υπαρχει...
ακριβως μονο που μανατζερ εχει τον πατερα του
βεβαια ο λιομας εχει δικιο και δεν μπορω να μην συμφωνησω γιατι
ο Κοκκαλης του εχει φερθει σαν πατερας τον κρατησε στον Ολυμπιακο οταν οι προπονητες του ελεγαν να τον διωξει και του εκανε αναπροσαρμογη απο 100.000 σε 500.000 οταν οι προπονητες τον εβαζαν να κανει μονος προπονηση και δεν τον επαιρναν προετοιμασια...
οφειλε να ειναι εκει...
μια περιπτωση μονο τον δικαιολογω να εχει μιλησει με τον Προεδρο και να του ειπε οκ ολα καλα μην ερθεις...
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
θα παραθεσω κατι μονο για πολυ "Μυημένους" στα εσωτερικα του Ολυμπιακου.

Όλα τα περίμενα, αλλά να ακούσω 18χρονο που στην πλάτη φέρει τα χρόνια του επί… δύο και που δεν έχει παίξει ακόμη ούτε στην… αυλή του σπιτιού του, να υποστηρίζει πως «Εγώ τον… έφαγα γιατί προσπάθησε να με πετάξει έξω από το ρόστερ της ομάδας» δεν το περίμενα ποτέ.

 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
«Ήθελα πολύ να μείνω, όμως η πρόταση που άκουσα δεν με ικανοποίησε. Μου είπαν, αν θέλω να φέρω 15 εκ. και να φύγω». Ο Νέρι Καστίγιο βγήκε από τα γραφεία της ΠΑΕ με διαφορετική εικόνα από εκείνη που περίμεναν οι περισσότεροι. Προβληματισμένος, απογοητευμένος και με το μέλλον του να μην διαγράφεται σε ερυθρόλευκο φόντο. Ο Μεξικάνος επιθετικός ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός δεν τον ικανοποίησε με όσα του πρόσφερε, ενώ «παρών» στη συνάντηση ήταν μόνο ο Πέτρος Κόκκαλης αντίθετα με τις φήμες που μιλούσαν για παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη. «Μπορεί να γυρίσω το απόγευμα με πρόταση», είπε φεύγοντας ο Καστίγιο.


Δυσφορία Καστίγιο

Αλλιώς τα περίμενε, αλλιώς τα είδε τα πράγματα ο Νέρι Καστίγιο. Ο 23χρονος Μεξικανός ποδοσφαιριστής, μαζί με τον πατέρα του και τον αδερφό του, πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας και συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Πέτρο Κόκκαλη, με τον Σωκράτη Κόκκαλη να μην δίνει, τελικά, το παρόν.

Κατά την έξοδό του από τα γραφεία, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ο Καστίγιο έδειξε προβληματισμένος με την προσφορά που του έγινε και τόνισε ότι εφόσον φέρει κάποια πρόταση ύψους 15 εκατ. ευρώ, μπορεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο 23χρονος επιθετικός τόνισε ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος από την πρόταση που του έγινε για το νέο συμβόλαιο. Επίσης, επεσήμανε ότι αλλιώς περίμενε τα πράγματα και αλλιώς τα βρήκε, αναφερόμενος, ίσως, στην απουσία του Σωκράτη Κόκκαλη από το ραντεβού. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι εφόσον φέρει στην ομάδα πρόταση ύψους 15 εκατ. ευρώ, τότε ο 23χρονος Μεξικανός θα πουληθεί. Ακολούθως, ο Καστίγιο δήλωσε ότι θα μιλήσει με τον μάνατζέρ του και δεν αποκλείεται, το απόγευμα να επιστρέψει στα γραφεία με νέα πρόταση στα χέρια του.

«Μου είπαν ότι αν φέρω 15 εκ. ευρώ μπορώ να φύγω. Αλλα περίμενα. Ηρθα με το όνειρο να μείνω. Ομως, δεν έγινε έτσι. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Εγώ κάνω ότι μπορώ, όμως κι ο Ολυμπιακός πρέπει να δει και τη δική μου πλευρά. Πρόκειται για την καριέρα μου και τη ζωή μου. Θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου και ίσως επιστρέψω το απόγευμα με κάποια πρόταση με τον μάνατζέρ μου», δήλωσε ο Καστίγιο.

Τέλος και ο πατέρας του, επέμεινε για μία ακόμη φορά ότι έχει στα χέρια του καλές προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες για τον "νιντέντο".

 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός πρότεινε νέο συμβόλαιο με διπλάσιες αποδοχές (περίπου 1 εκ. ευρώ) στον Καστίγιο, πρόταση που δεν ικανοποίησε καθόλου την πλευρά του παίκτη. Η προσφορά του διπλασιασμού ήταν στα επίπεδα που αναμένονταν σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, όμως ο Νέρι έδειξε απογοητευμένος μετά τη συνάντηση. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του πατέρα του Νέρι που εκτελεί και χρέη μάνατζερ, υπάρχουν προτάσεις για τον 23χρονο Μεξικανό και μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναμένεται να δοθούν στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ

οταν καποιος σου προτινει 1,1εκ και λες οχι ...τοτε φερε 15εκκ και φυγε...κριμα...
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη του Καστίγιο στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Αν έχω πρόταση 15 εκ. ευρώ είπανε πως θα με πουλήσουν.

Δεν έχω ξαναδεί ποτέ ο Ολυμπιακός να ζητάει από κάποιον παίκτη να φέρει πρόταση 15 εκ. ευρώ για να τον πουλήσει και αυτά τα χρήματα είναι μόνο για τον Ολυμπιακό, μαζί με αυτά που θα πάρω εγώ, φανταστείτε που θα πάει.

Δε μπορείς να ζητάς τόσα λεφτά, πρέπει να υπάρχει λογική.

Περίμενα πως θα μου έκαναν μια λογική πρόταση, αυτό όμως δυστυχώς δεν έγινε. Μου είπαν ότι αν φέρω πρόταση 15 εκ. θα φύγω.

Περίμενα άλλα πράγματα, περίμενα πως θα ήταν ο πρόεδρος εκεί. Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και με είχε διαβεβαιώσει πως θα έκανε τα πάντα για να μείνω.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει, για μένα δύο προτάσεις 13 εκ. ευρώ. Αυτό που θέλω εγώ είναι ο Ολυμπιακός να κοιτάει και τη πλευρά μου. Αφού είμαι ο πιο ακριβός παίκτης, δε πωλείται άλλος με 13 εκ. ευρώ, θέλω να υπάρχει και μια λογική για μένα, ένα καλύτερο συμβόλαιο. Θέλω ο Ολυμπιακός να μου φέρεται καλά.

Σήμερα το απόγευμα θα γυρίσω πάλι στα γραφεία, αφού θέλουν να με πουλήσουν.

Μου πρότειναν 1 εκ. ευρώ καθαρά το χρόνο.

Αγαπάω αυτή την ομάδα και δε με νοιάζουν μόνο τα χρήματα. Θέλω μια λογική για να μείνω εδώ. Ο Ολυμπιακός βλέπει μόνο τον εαυτό του. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προτάσεις από τη Σαχτάρ και τη Μάντσεστερ Σίτι με 13 εκ. ευρώ. Εγώ όμως προτιμώ να μείνω εδώ, απλά να συζητήσουμε. Αν ο Ολυμπιακός δε με θέλει, δε με εκτιμάει πρέπει να κάνω ένα βήμα στη καριέρα μου και να πάω σε άλλη ομάδα.

Το απόγευμα, αν βρω πρόταση με 15 εκ. ευρώ θα πάω, αλλιώς δε θα πάω.

Τώρα θέλησα να μιλήσω, επειδή τη προηγούμενη φορά δε μίλησα και βγήκαν στη δημοσιότητα διάφορα ψέματα. Θέλω ο κόσμος τώρα να τα μάθει και από μένα.

Είχα αποφασίσει να μείνω, θέλω να μείνω, αλλά θέλω και ο Ολυμπιακός να με εκτιμάει, δε το βλέπω όμως αυτό.

Θα μπορούσα να λέω ότι δε με νοιάζει, αφού έχω προτάσεις από το εξωτερικό και συμβόλαιο εδώ στον Ολυμπιακό. έχω όμως αδυναμία στον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση δε με εκτιμάει όπως ο κόσμος. Μου έχουν δείξει ότι τώρα δε με στηρίζουν όπως παλιά, δε ξέρω τι έχει αλλάξει. Είχαν πει πως θα είμαι ο δεύτερος Τζόρτζεβιτς, αλλά τώρα δε το δείχνουν αυτό. Όταν σου λένε πως είσαι ο καλύτερος και ότι θα ξεκινάει η ομάδα από σένα, το δείχνει και στη πράξη.

Θα είμαι ευχαριστημένος όταν ο Ολυμπιακός θα με εκτιμήσει σαν παίκτη και σαν άνθρωπο και για αυτά τα οποία έχω προσφέρει τα εφτά χρόνια που είμαι εδώ. Δε με νοιάζει αν χάσω λεφτά, αν ήταν έτσι θα είχα φύγει.

Δε μπορώ να φύγω με τις προτάσεις που έχω τώρα, μου είπαν ότι θέλουν 15 εκ. ευρώ. Δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα φέρω τη πρόταση, σήμερα όμως θα υπάρξει κάποια εξέλιξη».

Ο Νέρι αναφέρθηκε και στις εντυπώσεις τους από τον «νέο» Ολυμπιακό. Η ομάδα είναι ακόμα στην αρχή και δε μπορούμε να κρίνουμε από τα πρώτα φιλικά, φαίνεται όμως να βρίσκεται σε καλό δρόμο.


 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Δηλωσεις Πετρου Κοκκαλη....

Ο Καστίγιο είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μέχρι το 2010 και αυτό ισχύει. Του προτείναμε διπλασιασμό αποδοχών εκτιμώντας την προσφορά του στον σύλλογο", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κόκκαλης. Όταν ρωτήθηκε για το ποσό που ζήτησε ο Καστίγιο και το ποσό που θέλει η ΠΑΕ για να το αποδεσμεύσει ο διευθύνων σύμβουλος των ερυθρολεύκων αρνήθηκε να απαντήσει.

Τέλος στην ερώτηση αν περιμένουν τον Καστίγιο το απόγευμα να φέρει πρόταση ο κύριος Κόκκαλης απάντησε με νόημα: "Έχουμε με τον Καστίγιο επτά χρόνια συνεργασίας. Εδώ θα είμαστε όποτε θέλει μπορεί να έρθει".
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον γραφω και του Ιλια Ιβιτς της δηλωσεις και καλο Σ.Κ

Δεν υπάρχει κάποιο θέμα που πρέπει να ανησυχεί τον Ολυμπιακό. Δεν είναι ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος και λήγει το συμβόλαιό του. Μην ξεχνάμε πως ο Καστίγιο έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο. Ο Ολυμπιακός αναγνωρίζει την αξία του παίκτη, γι’αυτό τον κάλεσε και του έκανε πρόταση με αύξηση 100%, ένα συμβόλαιο ανάμεσα στα δύο-τρία μεγαλύτερα της ομάδας», δήλωσε ο Ίλια Ίβιτς και πρόσθεσε:

«Το να κάνεις μία πρόταση στον παίκτη για αύξηση 100%, ενώ έχει άλλα τρία συμβόλαιο είναι μία πολύ καλή προσφορά. Δεν νομίζω πως ο Καστίγιο μπορεί να έχει παράπονο από τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος και η οικογένειά του δεν νομίζω να έχει παράπονο για την αντιμετώπιση που είχε από την πρώτη μέρα που είναι στον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος πρέπει να κοιτάζει το συμφέρον του. Δεν μπορούμε να δεχτούμε όλα όσα ζητεί ο Καστίγιο. Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον παίκτη και το έδειξε στη σημερινή συνάντηση που έγινε με τον κύριο Πέτρο Κόκκαλη. Επιθυμία του Ολυμπιακού, του προέδρου, του τεχνικού διευθυντή, του προπονητή και πιστεύω του κόσμου της ομάδας είναι να μείνει στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, όπως περνά προς τα έξω. Μόνο αν ο Καστίγιο πει ότι θέλει να φύγει και η πρόταση που φέρει είναι καλή για τον Ολυμπιακό θα φύγει».

«Έχουμε δεχτεί μία πρόταση σε τέτοιο ύψος(15εκκ). Ο Ολυμπιακός όμως από την πρώτη μέρα εξέφρασε την επιθυμία να κρατήσει τον παίκτη, γιατί τον θεωρεί απαραίτητο για την ομάδα», ενώ επιβεβαίωσε την ύπαρξη όρου στο συμβόλαιο του παίκτη που προβλέπει πως σε πιθανή πώλησή του δικαιούται το 25% των χρημάτων που θα εισπράξει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Και να δεχτεί κάποια πρόταση ο Ολυμπιακός, πρέπει να λάβετε υπόψη πως ο παίκτης πρέπει να πάρει το 25% των χρημάτων από τη μεταγραφή. Συνεπώς η μεταγραφή πρέπει να είναι τόσο μεγάλη, ώστε να καλύπτει και τον Ολυμπιακό».

Όπως και να έχει, η υπόθεση Καστίγιο θα λήξει σύντομα, όπως δήλωσε ο Ίλια Ίβιτς. «Δεν μπορούμε να περιμένουμε την τελευταία εβδομάδα ή τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε σε μία εβδομάδα το μέλλον του, γιατί ο προπονητής πρέπει να ξέρει σε ποιους παίκτες υπολογίζει. Ο Καστίγιο είχε άδεια για τη συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα και πρέπει να ξεκινήσει προπονήσεις».

 

Συνημμένα

  • 400_ivisss.jpg
    400_ivisss.jpg
    14,3 KB · Εμφανίσεις: 17

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
θα παραθεσω κατι μονο για πολυ "Μυημένους" στα εσωτερικα του Ολυμπιακου.
Όλα τα περίμενα, αλλά να ακούσω 18χρονο που στην πλάτη φέρει τα χρόνια του επί… δύο και που δεν έχει παίξει ακόμη ούτε στην… αυλή του σπιτιού του, να υποστηρίζει πως «Εγώ τον… έφαγα γιατί προσπάθησε να με πετάξει έξω από το ρόστερ της ομάδας» δεν το περίμενα ποτέ.
Alex,το διάβασα και εγώ στον Κο Πρόεδρο....αν θές πές με pm σε ποιούς παίχτες αναφέρεται....
 

Επισκέπτης
Γεια σας μάγκες.Τα'θελε και τα'παθε ο Νέρι,ας τρέχει τώρα να παρακαλά τον πρόεδρο να τον κρατήσει.Αλέξαντρε και σε μένα στείλε το παραπάνω σε pm.
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Γεια σας ρε μαγκες με αφησατε μονο ολη μερα σημερα....
Γραφω μονος μου
που εισαστε ρε!!!!!!
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Γεια σας ρε μαγκες με αφησατε μονο ολη μερα σημερα....
Γραφω μονος μου
που εισαστε ρε!!!!!!
Ρε Alex,τώρα ήρθα από δουλειά....και μην ξεχνιόμαστε...

Alex,το διάβασα και εγώ στον Κο Πρόεδρο....αν θές πές με pm σε ποιούς παίχτες αναφέρεται....
 

Επισκέπτης
Αύριο φεύγω επιτέλους για διακοπές και πάω στο ομορφότερο νησί της Ελλάδος,την Κέρκυρα.Καλό καλοκαίρι να έχετε όλοι και καλά να περάσετε όπου κι αν πάτε!
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Αύριο φεύγω επιτέλους για διακοπές και πάω στο ομορφότερο νησί της Ελλάδος,την Κέρκυρα.Καλό καλοκαίρι να έχετε όλοι και καλά να περάσετε όπου κι αν πάτε!
Επίσης...γαυροαδερφέ!!!!!!Καλά να περάσεις Κέρκυρα...και όταν γυρίσεις έχουμε δουλειά στο Ναό........
 

Επισκέπτης
Άλεξ εγώ αυτές τις μέρες σπάνια είμαι σπίτι,γι'αυτό δεν στέλνω
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Ναι Alex...1000 ευχαριστώ.....έπαθα πλάκα....πολύ μαλακία.....και δεν βρίσκω και τον λόγο να το πεί......

Τελικα μενει ο Καστιγιο; Τι πιστευετε , σαν πιο εμπειροι;
Αν μένει?Αφού είναι ήδη στο αεροπλάνο για άλλες πολιτείες......
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom