hanibaldux7
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2025
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Ολυμπιακάρα
Τυπε ως γνήσιοι προπονητές του πληκτρολόγιου εχω να πως δυστυχώς Μπιανκον ήταν κακός, Παλμα ταγάρι γνήσιο και επίσης δυστυχώς ο Ελ Καμπι είναι ο Ελ Καμπι μεν αλλα δεν φαινόταν και πολύ έτοιμοςη ενδεκαδα με την κουλα πρεπει να ειναι με
τζολακη
μπρουνο πιρολα μπιανκον κοστινια/ροντινει
εσε μουζακιτης
παλμα ορτα μαρτινς
ελ καμπι
και ριχτε τους πενταρα αν δεν πιασει στο ημιχρονιο βγαζουμε τσικινιο η ορτα και βαζει μεσα μουζακιτη η γκαρθια
θες δεν θες εξτρεμ καλυτερο του παλμα δεν εχεις οποτε του δινεις ευκαιρια να του κατσει το παιχνιδι.στη τουμπα ξεκινησαμε με ενδεκαδα εξω απο την λογικη δεν υπηρχε καποιος να δημιουτγησει για τους 2 ενω με παλμα και χασογκολη θα εχεις δημιουργια και 2 ζιζανια να ταλαιπωρουν την αεκ.Τυπε ως γνήσιοι προπονητές του πληκτρολόγιου εχω να πως δυστυχώς Μπιανκον ήταν κακός, Παλμα ταγάρι γνήσιο και επίσης δυστυχώς ο Ελ Καμπι είναι ο Ελ Καμπι μεν αλλα δεν φαινόταν και πολύ έτοιμος
Το βασικότερο βέβαια ήταν πως τον ψιλοπαιζαμε στα πρώτα 20-39 λεπτά αλλά οκ
Ο γέρος έκανε δοκιμή να παίξει με δύο επιθετικους σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι με αντίπαλο που δεν τον απειλεί και καλά έκανε θέλει να δει τι εναλλακτικά σχέδια έχει για τον τελικό κυπέλλουθες δεν θες εξτρεμ καλυτερο του παλμα δεν εχεις οποτε του δινεις ευκαιρια να του κατσει το παιχνιδι.στη τουμπα ξεκινησαμε με ενδεκαδα εξω απο την λογικη δεν υπηρχε καποιος να δημιουτγησει για τους 2 ενω με παλμα και χασογκολη θα εχεις δημιουργια και 2 ζιζανια να ταλαιπωρουν την αεκ.
2 εξτρεμάρες το καλοκαίρι για να μην κλαίμε το Σεπτέμβριο στο CL !!Η έλλειψη εξτρεμ ξανά και ξανά και ξανά στο προσκήνιο
Ήδη κλαίμε για έναν αποκλεισμό από τη Μποντο2 εξτρεμάρες το καλοκαίρι για να μην κλαίμε το Σεπτέμβριο στο CL !!
Αρχιδια δοκιμή έκανε μεταξύ μας να κρατήσει ισορροπίες ήθελε με τον Ελ Καμπι (και λογικό ειναι)Ο γέρος έκανε δοκιμή να παίξει με δύο επιθετικους σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι με αντίπαλο που δεν τον απειλεί και καλά έκανε θέλει να δει τι εναλλακτικά σχέδια έχει για τον τελικό κυπέλλου
Μακαρι τυπεφανταζεστε να ξαναφαει καμια πενταρα η κουλα την κυριακη? ρε τι ψυχολογικα τους εχουμε δημιουργησει....
Ναιη ενδεκαδα με την κουλα πρεπει να ειναι με
τζολακη
μπρουνο πιρολα μπιανκον κοστινια/ροντινει
εσε μουζακιτης
παλμα ορτα μαρτινς
ελ καμπι
και ριχτε τους πενταρα αν δεν πιασει στο ημιχρονιο βγαζουμε τσικινιο η ορτα και βαζει μεσα μουζακιτη η γκαρθια
Δυστυχώς έτσι είναι. Αν είχαν μείνει Φορτούνης και κοντός μεθαύριο το Καραισκάκης θα γνώριζε μεγάλες πιένες με τη Λάτσιο!Ήδη κλαίμε για έναν αποκλεισμό από τη Μποντο
Από πού είναι τυπε από το Γιοχανσμπουργκ?Έρχεται ο Πουλούλου ...
Το εξτρέμ με τα 8 πόδια ...
![]()
Ωχ μαλακά μου τι έχουμε να διαβάσουμε....
Κοιτάξτε να κερδίσετε σήμερα ασσο σας έχω,κωλομπαραδες ΛονδρέζοιΤους εχουμε γαμησει την ψυχη.... Βλεπουν εφιαλτες καθε βραδυ... Τους καταστρεψαμε τις ποδοσφαιρικες Πεμπτες ( προσεχως Τριτες κ Τεταρτες)... Τους εχουμε στειλει στον ψυχιατρο, στον ουρολογο, στον πρωκτολογο.....Και ακομα δεν εχουμε ζεσταθει γαμιολες... Τα καλυτερα ερχονται.... Δεν ειναι απειλη, ειναι υποσχεση!!!
![]()
Η άγρια νύχτα των αντιολυμπιακών όπως την έζησαν στο live του SDNA στις 29/05/2024!
Αθλητική Διαπλοκήathlitiki-diaploki.blogspot.com
ΘΡΥΛΑΡΣΕΝΑΛ ρε γατακια!!!Κοιτάξτε να κερδίσετε σήμερα ασσος σας έχω,κωλομπαραδες Λονδρέζοι