Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 42.664
- Πόντοι
- 10.411
Οσο σκεφτομαι οτι εδωσε δέκα εκατομμύρια χαρτια να τον πάρει και εδω τον εφερε τζάμπα με κανονικη μεταγραφη και οχι δανεικο, δεν λεει να μου πέσει.
Οσο σκεφτομαι οτι εδωσε δέκα εκατομμύρια χαρτια να τον πάρει και εδω τον εφερε τζάμπα με κανονικη μεταγραφη και οχι δανεικο, δεν λεει να μου πέσει.
Αδερφε, ξερεις ποτε θα γελασω περισσότερο με τους αλλοθρησκους; Αυτοι νομιζουν οτι επειδη θα παιξουν Ευρώπη Ολυμπιακός και Φορεστ οτι ΔΕΝ μπορει να γινει παρε δωσε πλεον απο εκει. Ας ξανα δουν πως ηρθε ο Μπιανκον. Το sκατοdna σκέφτομαι και την κλαψα του.
Δεν αξίζει να αναφέρεσαι καν.Αδερφε, ξερεις ποτε θα γελασω περισσότερο με τους αλλοθρησκους; Αυτοι νομιζουν οτι επειδη θα παιξουν Ευρώπη Ολυμπιακός και Φορεστ οτι ΔΕΝ μπορει να γινει παρε δωσε πλεον απο εκει. Ας ξανα δουν πως ηρθε ο Μπιανκον. Το sκατοdna σκέφτομαι και την κλαψα του.
Ρε φιλε.. Ποια ειναι η καυλα που εχεις avatar ????ο φωτης τυπε προκαλει συστηματικα την κερκιδα για να δημιουργησει προβλημα επειη δεν καταφερε να παιξει στον ολυμπιακο.κι εγω θα ηθελα να παιξω στον ολυμπιακο αλλα προφανως δε μπορουσα.το αποδεχθηκα και προχωρησα παρακατω..
Της προσφερω full boyfriend experience, massage αιδοιου κ πρωκτου, γλωσσοφιλα, δαγκωματα, την κανω μπανιο, την ταιζω κιολας, οτι θελει...
eva berger.τον εχω παιξει απειρες φορες μονο με το προσωπο της τυπε.αυτη και η alexa tomas μου το προκαλουν αυτοΡε φιλε.. Ποια ειναι η καυλα που εχεις avatar ????
Ακριβώς γι' αυτήν την ομάδα είναι αρχηγός.Φωτάκος είναι μαλακας έχει φοβερό θέμα ψυχολογίας πλέον εννοείται είναι άμπαλος (των 30 εκατομμυριων) Εννοείται πως δεν είναι αρχηγός αυτός για τέτοια ομάδα
Ποιο είναι το μουνετο ;
Ποιο είναι το μουνετο ;
Αυτό το σκουπίδι είχε την τύχη να φορέσει την φανέλα με τον έφηβο ; Πνίξιμο στη γούρνα πουσταρα
Τον ξαποστειλε ο ιδιος ο Ολυμπιακος απο τα 14 του.Αυτό το σκουπίδι είχε την τύχη να φορέσει την φανέλα με τον έφηβο ; Πνίξιμο στη γούρνα πουσταρα
Ποιο είναι το πιτσιρίκι ;Αυτό το σκουπίδι είχε την τύχη να φορέσει την φανέλα με τον έφηβο ; Πνίξιμο στη γούρνα πουσταρα
Δεν τη ξέρω . Αλλά μου κάνει φτιαγμένη για γλειφομουνιαΕνα ειναι το μουνι της ερυθρολευκης κερκιδας. Μαριγκονα
Γιατί ρε μάγκα. Αυτή με ξέρει ;