BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δεν ξερω ρωτα τον μεσιε βολταιρο
απορησα κ εγω η αληθεια ειναι
απορησα κ εγω η αληθεια ειναι
Ριξτε μια ματια στο zeitgeist - 116min <> και μετα σχηματιστε γνωμη περι θρησκειας ....
Ριξτε μια ματια στο zeitgeist - 116min <> και μετα σχηματιστε γνωμη περι θρησκειας ....
Μπορεί να έχουμε δίκιο ... αλλά με τέτοιου είσους εκφράσεις το χάνουμε νομίζω ...Ίσια μωρή πατσαβούρα
Μπορεί να έχουμε δίκιο ... αλλά με τέτοιου είσους εκφράσεις το χάνουμε νομίζω ...
Ρε voltaire , δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοιου είδους φρασεολογία ...
Δεν θα' πρεπε ... ;)
Εχει και δευτερο ατοπημα_ κιντερ εκπληξη_ Προσφωνησε το Κομουνιστικο κομα και τον Συνασπισμο μπροστα απο το ΛΑΟΣ ;) ;)φατε τους..
[youtube=425,350]1A924_GyiC4[/youtube]
μονο του ψωμιαδη ?? εχει παραδοση η περιοχη στα δουλοπρεπή φασισταριά..Ο Άνθιμος αν μπορούσε θα τον έκανε και άγαλμα στην Θεσσαλονίκη.....με τις ευλογίες του Ψωμιάδη φυσικά.
Απ τη στιγμη που ο καθε καραγκιοζης μπορει να εχει αποψη για το οτιδηποτε τοτε δε βρισκω το λογο να μην εχουν και οι παπαδες!!!Στη τελικη ειτε τη μορφωση που ειχε ο Χριστουδουλος ειτε ο οποιοσδηποτε Μητροπολιτης ελαχιστοι την εχουν!τι να κανουμε ?
πρεπει να γινει σεβαστη η θεληση του ποιμνιου..
πρεπει το παπαδαριο να εχει αποψη για την πολιτικη, να την εφραζει ανοικτα, δυνατα και απεριφραστα και να συμμετεχει και στην διαμορφωση πολιτικης κλπ κλπ..
ειναι πολλα τα λεφτα αρη..
μπεεεεεεεεεεεεεεε
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
σωστοοοοοοοοός..Απ τη στιγμη που ο καθε καραγκιοζης μπορει να εχει αποψη για το οτιδηποτε τοτε δε βρισκω το λογο να μην εχουν και οι παπαδες!!!
τι λε ρε πουστη μου ?????????....Στη τελικη ειτε τη μορφωση που ειχε ο Χριστουδουλος ειτε ο οποιοσδηποτε Μητροπολιτης ελαχιστοι την εχουν!
Και οι παπάδες και ο κάθε καραγκιόζης μπορούν έχουν άποψη για οτιδήποτε. Το θέμα είναι: 1) Αν πρέπει να την εκφράζουν δημόσια και 2) Αν είναι σωστό να χρησιμοποιούν την οποιας μορφής εξουσία διαθέτουν για να την επιβάλλουν!Απ τη στιγμη που ο καθε καραγκιοζης μπορει να εχει αποψη για το οτιδηποτε τοτε δε βρισκω το λογο να μην εχουν και οι παπαδες!!!Στη τελικη ειτε τη μορφωση που ειχε ο Χριστουδουλος ειτε ο οποιοσδηποτε Μητροπολιτης ελαχιστοι την εχουν!