Νέα

Θρησκεία: το όπιο των λαών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και ΟΛΟ το σάιτ να με βρίσει εγώ το μιούτ ΔΕΝ το παίρνω! :uglystupid:

Δεν κατάλαβες.
Αν και δεν θέλω να σε εκνευρίσω...τώρα που ηρέμησες λίγο, το mute κινδυνεύεις να το πάρεις όταν βρίζεις και προκαλείς  εσύ.
Οι άλλοι....όσο και να βρίζουν σίγουρα δεν πρόκειται να πάρεις mute !

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν κατάλαβες.
Αν και δεν θέλω να σε εκνευρίσω...τώρα που ηρέμησες λίγο, το mute κινδυνεύεις να το πάρεις όταν βρίζεις και προκαλείς  εσύ.

Θέλετε να ανοίξουμε ένα thread "Αλληλοβρισιές" και να γράφετε εκεί μέσα όλοι εσείς που τη βρίσκετε με τσαμπουκάδες;
Επιτέλους αν δε τον γουστάρεις δεν είσαι υποχρεωμένος να του απαντάς; Αλλά μπορείς να απαλλάξεις το thread από τέτοια κουραστικά σχόλια. Γι αυτό λέω να ανοίξουμε το άλλο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν κατάλαβες.
ούτε εσύ κατάλαβες.. εννοώ ότι όσο και να με προκαλείς δε θα σε βρίσω..... Αλλωστε τα μπινελίκια τα ρίχνω πάντα απροσωπα... Μια φορά μπινελικωθήκαμε με τον πλεζουρ-κιντ και φάγαμε μιούτα και οι δυό...  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θέλετε να ανοίξουμε ένα thread "Αλληλοβρισιές" και να γράφετε εκεί μέσα όλοι εσείς που τη βρίσκετε με τσαμπουκάδες;
Επιτέλους αν δε τον γουστάρεις δεν είσαι υποχρεωμένος να του απαντάς; Αλλά μπορείς να απαλλάξεις το thread από τέτοια κουραστικά σχόλια. Γι αυτό λέω να ανοίξουμε το άλλο.
οκ λετς τοκ αμπάουτ ανθιμος μπέιμπυ. Πάλι μαλακίες αρχισε έτσι; :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτός με τα μπινεκλίκια που έχει ρίξει δε θα έπρεπε να λέγεται άνθιμος. Ανάθεμος θα έπρεπε να λέγεται...

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ούτε εσύ κατάλαβες.. εννοώ ότι όσο και να με προκαλείς δε θα σε βρίσω..... Αλλωστε τα μπινελίκια τα ρίχνω πάντα απροσωπα... Μια φορά μπινελικωθήκαμε με τον πλεζουρ-κιντ και φάγαμε μιούτα και οι δυό...  :2funny:

Λοιπόν, για να μην κουράζουμε και τους υπόλοιπους, αυτό εννοούσα και γώ.
Δεν χρειάζεται να προκαλείς.....και σε μερικά ποστ έχεις την τάση να το κάνεις αυτό.
Δεν είχα (σκόπιμα τουλάχιστον) την πρόθεση να σε προκαλέσω....εννοώ πως δεν το έκανα επί τούτου....(δηλαδή για να σε παρασύρω να βρίσεις)....αλλά με ενόχλησε το υφάκι.
Και απάντησα όπως νόμιζα.
Ας το τελειώσουμε λοιπόν εδώ.
Φιλικά πάντα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε ρε ετσι και μπει ο λακης και δει τα αναρχοκομμουνιστικα αλητοβια λινκ παραπομπης που γραφετε....θα δειτε τι θα παθετε....θα σας δειξει αυτος....

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ε ρε ετσι και μπει ο λακης και δει τα αναρχοκομμουνιστικα αλητοβια λινκ παραπομπης που γραφετε....θα δειτε τι θα παθετε....θα σας δειξει αυτος....

Ναι........γειά σου νίτσα !!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα παρει φόρα με την ....όπισθεν...και θα 'ρθει .....κέντρο !!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ο Λάκης προς το παρόν κατάπιε κανονικότατα τα όσα του απέδειξα για τον Ιωάννη Μεταξά (που κοσμεί και το άβατάρ του), σε σχέση δηλαδή με την ακατάσχετη τάση του προς τον ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ, που την παραδέχεται και στα απομνημονεύματά του (εκδόσεις Γκοβόστη για όσους θέλουν να το ψάξουν).
Και ψάχνει να βρει επιζώντες μάρτυρες του -υποτιθέμενου- σοδομισμού του ...Άρη Βελουχιώτη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σε ενα βιβλιο του ρόμπερτ μαρτς δεν θυμαμαι τιτλο συγνωμη

Και φυσικά δεν το βρήκες σε κανένα βιβλίο του Robert March.

Η στιχομυθία είναι ένας γνωστός Urban Legend που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.
Συστηματική κριτική του υπάρχει εδώ:

Και όπως είπα, δεν υπάρχει ούτε ΜΙΑ βιογραφία του Einstein η οποία να αναφέρει το γεγονός αυτό.

Όλος λοιπόν ο διάλογος είναι ένα τεράστιο καλοστημένο ΨΕΜΜΑ.

Άλλωστε ο ίδιος ο Einstein έχει πει τα εξής σε σχέση με τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις:

"I believe in Spinoza's God who reveals himself in the orderly harmony of what exists, not in a God who concerns himself with fates and actions of human beings."
Upon being asked if he believed in God by Rabbi Herbert Goldstein of the Institutional Synagogue, New York, April 24, 1921,
Einstein: The Life and Times, Ronald W. Clark, Page 502.

"It was, of course, a lie what you read about my religious convictions, a lie which is being systematically repeated. I do not believe in a personal God and I have never denied this but have expressed it clearly. If something is in me which can be called religious then it is the unbounded admiration for the structure of the world so far as our science can reveal it." 
Albert Einstein in Albert Einstein: The Human Side

Περιμένω τώρα να ζητήσεις συγνώμην από τον χρήστη noble_savage που σκαιά έβρισες προηγουμένως.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν μη τι άλλο, οι κόντρες στο bourdela.com μας κάνουν και ψάχνουμε τις βιβλιογραφίες!  :dancing:

Επισκέπτης
Και φυσικά δεν το βρήκες σε κανένα βιβλίο του Robert March.

Η στιχομυθία είναι ένας γνωστός Urban Legend που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.
Συστηματική κριτική του υπάρχει εδώ:

Και όπως είπα, δεν υπάρχει ούτε ΜΙΑ βιογραφία του Einstein η οποία να αναφέρει το γεγονός αυτό.

Όλος λοιπόν ο διάλογος είναι ένα τεράστιο καλοστημένο ΨΕΜΜΑ.

Άλλωστε ο ίδιος ο Einstein έχει πει τα εξής σε σχέση με τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις:

"I believe in Spinoza's God who reveals himself in the orderly harmony of what exists, not in a God who concerns himself with fates and actions of human beings."
Upon being asked if he believed in God by Rabbi Herbert Goldstein of the Institutional Synagogue, New York, April 24, 1921,
Einstein: The Life and Times, Ronald W. Clark, Page 502.

"It was, of course, a lie what you read about my religious convictions, a lie which is being systematically repeated. I do not believe in a personal God and I have never denied this but have expressed it clearly. If something is in me which can be called religious then it is the unbounded admiration for the structure of the world so far as our science can reveal it." 
Albert Einstein in Albert Einstein: The Human Side

Περιμένω τώρα να ζητήσεις συγνώμην από τον χρήστη noble_savage που σκαιά έβρισες προηγουμένως.

Παλικάρι το φυσικά σου το γράφω μαζί με τις βιβλιογραφλιες που δήθεν ξέρεις.
Χαίρομαι που όλο το απόγευμα έψαχνες να βρεις τρόπο να μου απαντήσεις αλλά αν νομίζεις ότι επειδή έψαξες στο ίντερνετ και βρήκες αυτό που έστειλα και σε διάφορες ιστοσελίδες αμφιβόλου περιεχομένου - θα ζητήσω συγνώμη.. σε λάθος άνθρωπο αναφέρεσαι.
Αν διάβαζες αγγλικά και διάβαζες καλά αυτά που είπε "ο πεταμένος"
αινσταιν (για τον φίλο σου που μου ζητας να αιτηθώ συγχώρεση) θα έβλεπες οτι δεν λεει κάτι διαφορετικό απο τον "αστικό μου μύθο". Δύσκολο να το καταλάβεις γιατι πέρα απο βιβλιογραφίες και συγγράμματα και σελίδες που έχω το κακό να μην φέρω στην μνήμη μου σε αντίθεση με εσένα...θα πρέπει να επεκτείνεις το μυαλό σου.
Για το μόνο που ζητω συγνώμη είναι απο εσένα που δεν σε αφησα να αυνανιστείς ολο το βραδυ με την ψευδαισθηση ότι είσαι επιστήμων, που ούτε έχει ανοίξει να υποθέσω φιλοσοφία της επιστήμης σου στην ζωή σου.
Αυτά για σήμερα γιατί έχω δουλειά και την γλύτωσες ...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Παλικάρι το φυσικά σου το γράφω μαζί με τις βιβλιογραφλιες που δήθεν ξέρεις.
Χαίρομαι που όλο το απόγευμα έψαχνες να βρεις τρόπο να μου απαντήσεις αλλά αν νομίζεις ότι επειδή έψαξες στο ίντερνετ και βρήκες αυτό που έστειλα και σε διάφορες ιστοσελίδες αμφιβόλου περιεχομένου - θα ζητήσω συγνώμη.. σε λάθος άνθρωπο αναφέρεσαι.
Αν διάβαζες αγγλικά και διάβαζες καλά αυτά που είπε "ο πεταμένος"
αινσταιν (για τον φίλο σου που μου ζητας να αιτηθώ συγχώρεση) θα έβλεπες οτι δεν λεει κάτι διαφορετικό απο τον "αστικό μου μύθο". Δύσκολο να το καταλάβεις γιατι πέρα απο βιβλιογραφίες και συγγράμματα και σελίδες που έχω το κακό να μην φέρω στην μνήμη μου σε αντίθεση με εσένα...θα πρέπει να επεκτείνεις το μυαλό σου.
Για το μόνο που ζητω συγνώμη είναι απο εσένα που δεν σε αφησα να αυνανιστείς ολο το βραδυ με την ψευδαισθηση ότι είσαι επιστήμων, που ούτε έχει ανοίξει να υποθέσω φιλοσοφία της επιστήμης σου στην ζωή σου.
Αυτά για σήμερα γιατί έχω δουλειά και την γλύτωσες ...

Ίσια μωρή
Θα μου κάνεις μάθημα για φιλοσοφία της επιστήμης, θα μου πεις αν έχω διαβάσει τον Kuhn και τον Feyereband, τον Wittgenstein και τον Lakatos.

Ίσια μωρή
Θα με συμβουλέψεις πως να λύνω το κυριακάτικο σταυρόλεξο των New York Times για να μάθω Αγγλικά;

Ίσια μωρή
Ούτε πήρες μυρωδιά για αυτά που σου έγραφε ο χρήστης noble_savage για τον Poincaré. Ούτε φαντάζομαι για τον Καραθεοδωρή θα έχεις ακούσει τίποτε.

Και όταν δεν έχεις κανένα λογικό επιχείρημα, δεν μπορείς να αποδείξεις με κανέναν τρόπο αυτά που γράφεις, δεν έχεις καμία ιδέα για τα συμφραζόμενα, όταν δεν μπορείς να κάνεις καμία αναφορά σε πηγή, τι κάνεις;
Μας στέλνεις να τον παίξουμε.

Ευχαρίστως, αλλά CIM και CIF δεν πρόκειται να σου δώσουμε. Το φυλάμε για την Bibi.
Ακόμη και η Βικτώρια θα το εκτιμήσει περισσότερο από εσένα.

Συναγωνιστές,
Για λόγους αρχής σε αυτό το site δεν έχω απευθύνει ποτέ τον λόγο σε γυναίκες που συμμετέχουν εδώ μέσα.
Γιατί πιστεύω μόνον ματαιοδοξία έχει κάποια για να κάνει 2000 ή 800 ποσταρίσματα σε ένα site με θέμα τα μπουρδέλα. Για να αποδείξει ότι συνομιλεί ισότιμα με άντρες ή κάποια ανάλογη παπαριά.
Παρεβίασα την αρχή μου μόνον τώρα.

Δεν θα επαναληφθεί.
Δεν θα ξαναδώσω αξία και συναισθηματικό δεκανίκι σε καμία στιμένη πατσαβούρα που μπαίνει εδώ μέσα για να τονώσει το εγώ της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom