Νέα

Θρησκεία: το όπιο των λαών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εχω ξαναπει όπως μου μιλάνε μιλάω. Ο πσάχνω συνήθως μου μιλάει με επιχειρήματα και δεν βρίζει. Ετσι και εγώ αρνούμαι να το κάνω. Οπως και εσύ δεν βρίζεις. Για τους λοιπούς οι χριστοπαναγίες θα πέφτουν βροχή.

:headbang: :headbang: :headbang:
ξανασυγκενρώσου γιατί άλλα γράφω εγώ κι άλλα απαντάς

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:headbang: :headbang: :headbang:
ξανασυγκενρώσου γιατί άλλα γράφω εγώ κι άλλα απαντάς
πάμε πάλι γιατί έχουμε παιδική χαρά σήμερα. Σε γελοίους απαντάω με γελοίο τρόπο.
σε σοβαρούς με σοβαρό. Κατάλαβες ή να κάνω και κακά όπως ο πλεζουρ-μπόυ;

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τι  ειναι αυτοι ρε?
Ποσταρα πριν στο κοιμησις Χριστοδουλου αυτο-----> :priest: :priest: :sleeping: :priest: :priest:
και επεσαν να με φανε.
Εχουν αγριεψει λεμε.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Γιατι κατι μου λεει, να μη ρωτησω τι σου λεει? :2funny:

Και η απάντηση ίσως να βρίσκεται και σε αυτό εδώ το thread. Κοίτα παραπάνω το ποστάρισμά μου για τις αντιφάσεις του persona και τις δικαιολογίες του μετά (που εύκολα μπορώ να αποδείξω ότι δεν στέκουν) και παράλληλα αναλογίσου το γεγονός  ότι (απ' ό,τι φαίνεται) ο persona είναι ένας έξυπνος και μορφωμένος άνθρωπος!

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
εχω ξαναπει όπως μου μιλάνε μιλάω. Ο πσάχνω συνήθως μου μιλάει με επιχειρήματα και δεν βρίζει. Ετσι και εγώ αρνούμαι να το κάνω. Οπως και εσύ δεν βρίζεις. Για τους λοιπούς οι χριστοπαναγίες θα πέφτουν βροχή.

Ναι....μέχρι να φας το Mute.
Γεια σου ρε αδέκαστε !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και η απάντηση ίσως να βρίσκεται και σε αυτό εδώ το thread. Κοίτα παραπάνω το ποστάρισμά μου για τις αντιφάσεις του persona και τις δικαιολογίες του μετά (που εύκολα μπορώ να αποδείξω ότι δεν στέκουν) και παράλληλα αναλογίσου το γεγονός  ότι (απ' ό,τι φαίνεται) ο persona είναι ένας έξυπνος και μορφωμένος άνθρωπος!
Eάν θεωρείς ότι δικαιολογούμαι μαγκιά σου. Σου απάντησα όπως ακριβώς κάνω πάντα. Στο άντε γαμήσου απαντώ με αντε γαμήσου, στο διάλογο με διάλογο. Που τη βλέπεις την αντινομία δεν καταλαβαίνω.
Καλή η φιλοφρόνηση, αλλά ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.......  ;)

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τι  ειναι αυτοι ρε?
Ποσταρα πριν στο κοιμησις Χριστοδουλου αυτο-----> :priest: :priest: :sleeping: :priest: :priest:
και επεσαν να με φανε.
Εχουν αγριεψει λεμε.

Stabit.....Παρεξήγησες.
Δες στο θρεντ που το πόσταρες ...σου έχω απαντήσει...λάθος κατάλαβες.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γεια σου και σένα. Το muted το προτιμώ από το mutant.  :birdman:

Ναι.
Κι εγώ το προτιμώ.
Τι σέση έεχει αυτό με το να σέβεσαι τους συνομιλητές σου ;;;
Γι αυτό θα φας το mute όχι για να μην είσαι mutant.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Νομιζω οτι για ολους Χριστιανους, μη Χριστιανους, Θρησκους,αθρησκους,Κελσους,περσονες( ειδικα και γενικα) εγω εσυ αυτος κλπ κλπ ... βαθυτερη απορια αποτελει η πιθανοτητα το δικιο να το εχουν οι αλλοι. Αυτος ο φοβος καμια φορα παραγει γνωση.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι.
Κι εγώ το προτιμώ.
Τι σέση έεχει αυτό με το να σέβεσαι τους συνομιλητές σου ;;;
Γι αυτό θα φας το mute όχι για να μην είσαι mutant.
Δε με απασχολεί παντοδύναμε το μιούτ... Υπάρχουν άλλοι να συνεχίσουν το έργο μου....
Εναν θα τρώτε 10 θα πετάγονται......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Νομιζω οτι για ολους Χριστιανους, μη Χριστιανους, Θρησκους,αθρησκους,Κελσους,περσονες( ειδικα και γενικα) εγω εσυ αυτος κλπ κλπ ... βαθυτερη απορια αποτελει η πιθανοτητα το δικιο να το εχουν οι αλλοι. Αυτος ο φοβος καμια φορα παραγει γνωση.
Σου άλλους παράγει γνώση και σε άλλους μίσος. Το ξέρει καλά αυτό η εκκλησία. Το Μεσαίωνα το τελειοποίησε.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Eάν θεωρείς ότι δικαιολογούμαι μαγκιά σου. Σου απάντησα όπως ακριβώς κάνω πάντα. Στο άντε γαμήσου απαντώ με αντε γαμήσου, στο διάλογο με διάλογο. Που τη βλέπεις την αντινομία δεν καταλαβαίνω.
Καλή η φιλοφρόνηση, αλλά ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.......  ;)

Δηλαδή όλοι αυτοί που τους χαρακτηρίζεις πιπαδόρους, ψωνισμένους κ.λπ., σε έβρισαν?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

φίλε stabit, καλό θα ήταν να την είχαν όλοι αυτήν την απορία έστω κι αν έμενε μόνο απορία. Δυστυχώς, για πολλούς η πιθανότητα που λες τείνει στο μηδέν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φίλε stabit, καλό θα ήταν να την είχαν όλοι αυτήν την απορία έστω κι αν έμενε μόνο απορία. Δυστυχώς, για πολλούς η πιθανότητα που λες τείνει στο μηδέν.
το πρώτο παράδειγμα που μοπυ έρχεται στο μυαλό είναι η εκκλησία. Διαφωνείς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom