georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
το πρώτο παράδειγμα που μοπυ έρχεται στο μυαλό είναι η εκκλησία. Διαφωνείς;
Συμφωνώ και το δεύτερο είσαι εσύ. Διαφωνείς?
το πρώτο παράδειγμα που μοπυ έρχεται στο μυαλό είναι η εκκλησία. Διαφωνείς;
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;; Είπαμε ότι είσαι δάσκαλος ή κάμω λάθος;Το ''μίσος'' της Εκκλησίας του Μεσαίωνα γεννήθηκε επειδή φοβήθηκε ότι δεν έχει δίκιο? Μήπως το αντίθετο συνέβη?
Διαφωνώ και το δεύτερο είσαι εσύ. Συμφωνείς?Συμφωνώ και το δεύτερο είσαι εσύ. Διαφωνείς?
Δε με απασχολεί παντοδύναμε το μιούτ... Υπάρχουν άλλοι να συνεχίσουν το έργο μου....
Εναν θα τρώτε 10 θα πετάγονται......
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;; Είπαμε ότι είσαι δάσκαλος ή κάμω λάθος;
Η εκκλησία του Μεσαίωνα ισχυρίζεσαι ότι είχε δίκαιο;
Διαφωνώ και το δεύτερο είσαι εσύ. Συμφωνείς?
1. θετικής κατεύθυνσης;Λάθος και στα 2. 1)όχι δάσκαλος, αλλά καθηγητής, 2)εννοώ ότι αυτή το ισχυρίστηκε κι όχι εγώ
ΑκριβώςΔιαφωνώ, διότι εγώ έχω αφήσει ανοιχτό παράθυρο. Εσύ όχι.
Ακριβώς
Σε εξετάσεις Φυσικής σε κάποιο πανεπιστήμιο ο καθηγητής εξέταζε τους φοιτητές του προφορικά και έναν έναν. Περνάει ο πρώτος, του λέει ο
καθηγητής:
- Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα u=100 km/h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε; Ο φοιτητής απαντάει: - Ανοίγω το παράθυρο Οπότε του λέει ο καθηγητής: - Ποια η αντίσταση του αέρα που αναπτύσσεται μετά το άνοιγμα του παραθύρου, ποια η μεταβολή της τριβής μεταξύ τρένου και γραμμών και τέλος ποια η νέα ταχύτητα του τρένου; Ο κακόμοιρος ο φοιτητής μην ξέροντας να απαντήσει κόβεται. Αυτό συνεχίζεται με όλους τους φοιτητές ώσπου μπαίνει ο τελευταίος, ο οποίος είναι μεγάλο έτος.
Του λέει ο καθηγητής: - Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα u=100 km/h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι.
Τι κάνεις τότε;
Οπότε ο φοιτητής του λέει: - Βγάζω το σακάκι μου.
Ο καθηγητής του λέει: - Ζεσταίνεσαι πολύ!
Φοιτητής: - Ε τότε βγάζω και τη μπλούζα μου.
Καθηγητής: - Ζεσταίνεσαι πάρα πολύ!
Φοιτητής: - Ε βγάζω και το παντελόνι μου αν ζεσταίνομαι τόσο πολύ.
Καθηγητής: - Μα μιλάμε καίγεσαι!
Φοιτητής: - Ε τότε βγάζω και το σώβρακό μου, τι να κάνουμε.
Καθηγητής: - Ωραία... Είναι κι ένας αράπης εκεί και αν το βγάλεις θα σε γαμ*σει... Ακόμα θες να γδυθείς;
Φοιτητής: - Κοιτάξτε κύριε καθηγητά εγώ προσπαθώ να πάρω πτυχίο εδώ και πόσα χρόνια και συνέχεια με κόβετε. Και ΟΛΟ το τρένο να με γαμήσει εγώ το παράθυρο ΔΕΝ το ανοίγω!
1. θετικής κατεύθυνσης;
Και ΟΛΟ το σάιτ να με βρίσει εγώ το μιούτ ΔΕΝ το παίρνω!Δε μπα να εμφανιστήτε και 100000 ;;;
Έτσι κι αλλοιώς σε έχουμε.....@@@@νο και σένα τους ομοίους σου.
Πιστέυω ότι μπαίνεις εδώ μέσα μόνο για να κάνεις μπάχαλο τις συζητήσεις με τον προκλητικό σου λόγο....
Δεν σε ενδιαφέρει μια συζήτηση με σεβασμό ανάμεσα στα μέρη που συζητούν.
όλους μας κυνηγά αυτό το φασιστικό εξαναγκαστικό σύνδρομο της ελληνικής κοινωνίας.Οικονομικής, αλλά δια της γνωστής φασιστοειδούς εξαναγκαστικής μεθόδου, και κοινωνιολογικής/πολιτικής/παιδοσυμβουλευτικής.
δε γαμιέται.... αν είναι να έχω πιο ψηλό βατήρα από σένα τον ακόλουθο το δέχομαιΑν και παλιό, καλό το ανέκδοτο. Αλλά το ''ακριβώς'' δείχνει ότι συμφωνείς και μπαίνεις εσύ στη 2η θέση κι όχι εγώ?
Τι είπε; Δεν άκουσα τίποτα.Δεν ήταν πολύ ωραία η αναφορά του Άνθιμου στον κοκό και στους παρευρισκόμενους; Μάλιστα η αναφορά αυτή έγινε προ του Προέδρου της Δημοκρατίας!
καλή κατανάλωση.... Μάζεψε τις αποδείξεις ... από φέτος εκπίπτουν....Καλά. Εγώ πάω να τραβήξω κανα δυο ουισκάκια, μπας κι αυξηθεί λίγο το ΑΕΠ της χώρας και συνεχίζω μετά τα μεσάνυχτα ή αύριο.