Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
αλήθεια
εγώ προσωπικά δέν 'εχω νά ζηλέψω σέ τίποτε τούς φίλους πού ασκούν μιά οικογενειακή ζωή
η μεγαλη τους πλειοψηφία έχουν παντρευτεί καράμπαζα στήν ανάγκη νά παντρευτού καί νά κάνουν παιδί κλπ....
11 η ώρα στό κρεβάτι μέ τό καράμπαζο δίπλα τους...
όποτε βγένουν τίς περισσότερες φορές θά πάνε εκεί πού θέλει τό καράμπαζο δηλαδή στίς φίλες της θέατρο κλπ...
έχουν οί περισσότεροι 1 μέ 2 παιδάκια πού όταν ενηληκιωθούν θά τούς γράψουν στά αρχίδια τους...
καί πρίν ενηλικιωθούν τούς πρίζουν τά αρχίδια τους...
παντρεμένοι μήν μού πείτε ότι δέν είναι έτσι???
πηγέντε νά δείτε τί γίνετε στά γηροκομεία από σουταρίσματα γονέων πού δουλεύαν μιά ζωή γιά νά αποκαταστήσουν τά παιδάκια τους...
καί που μέ τά λεφτά πού θά εξοικονομούσαν θά μπορούσανν νά κάνουν γεράματα στήν ελβετία....
κάθε κανόνας έχει εξαίρεση αλλά συναντώ όλο καί περισσότερο αυτά πού γράφω ποιο πάνω..
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ
νά πάνε νά γαμηθούν αυτοίπού μού λένε στούς γάμους φίλων  καί στά δικά σου...
μιά χαρά είμαι
κάνω ότι γουστάρω δέν δείνω λογαριασμό σέ κανένα
μεγάλη υπόθεση η ανεξαρτησία
άν είστε παντρεμένοι μέ οικογέιακές υποχρεώσεις σάς λυπάμε...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
WELLCOME TO THE CLUB
αλήθεια
εγώ προσωπικά δέν 'εχω νά ζηλέψω σέ τίποτε τούς φίλους πού ασκούν μιά οικογενειακή ζωή
η μεγαλη τους πλειοψηφία έχουν παντρευτεί καράμπαζα στήν ανάγκη νά παντρευτού καί νά κάνουν παιδί κλπ....
όποτε βγένουν τίς περισσότερες φορές θά πάνε εκεί πού θέλει τό καράμπαζο δηλαδή στίς φίλες της θέατρο κλπ...
έχουν οί περισσότεροι 1 μέ 2 παιδάκια πού όταν ενηληκιωθούν θά τούς γράψουν στά αρχίδια τους...
πηγέντε νά δείτε τί γίνετε στά γηροκομεία από σουταρίσματα γονέων πού δουλεύαν μιά ζωή γιά νά αποκαταστήσουν τά παιδάκια τους...
καί που μέ τά λεφτά πού θά εξοικονομούσαν θά μπορούσανν νά κάνουν γεράματα στήν ελβετία....
κάθε κανόνας έχει εξαίρεση αλλά συναντώ όλο καί περισσότερο αυτά πού γράφω ποιο πάνω..
νά πάνε νά γαμηθούν αυτοίπού μού λένε στούς γάμους φίλων  καί στά δικά σου...
μιά χαρά είμαι

Επισκέπτης
Χαλάρωσε ρε μαλάκα δεν είναι κ εχθροί σου,άκου μία φορά τον μήνα!!! :headbang:

Να είχες τη μάνα μου και θα σου έλεγα πόσο θα ήθελες να την έβλεπες... ;)

αλήθεια
νά πάνε νά γαμηθούν αυτοίπού μού λένε στούς γάμους φίλων  καί στά δικά σου...
μιά χαρά είμαι

Εδώ έχεις δίκιο,σε αυτούς που είναι παντρεμένοι με καράμπαζα...μαλακία τους βέβαια...απλώς τις πήραν μόνο και μόνο λόγω χαρακτήρα...να τον χέσω τον χαρακτήρα άμα από εμφάνιση είναι σαν τον κόμη δράκουλα ;)

Αλλά δε πιστεύω να σε χάλαγε να ήσουν παντρεμένος με μια μουνάρα...σωστά; :cum:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
κανονικα ο γονεας πρεπει να αφησει το παιδι
εκτος αν βαζει την προσωπικη βολη πανω απο το μελον του παιδιου του
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ οτι ο καθε γονιος θελει την ευτυχια του παιδιου του
Αλλα υπαρχουν και γονεις που οντως υποσκαλπτουν την οποια κινηση ελευθεριας για να μην μεινουν μονοι....

Ομως αυτο για να γινει θα πρεπει να υπαρχει το ''αλλο μισο'' του παιδιου ηδη....

Το να αφησεις τον γονιο μονο του ομως.....θελει και οικονομικη ευμαρεια

Ξαναρωτω λοιπον επαναδιατυπωνοντας την ερωτηση

Τι κανεις οταν ο ΓΟΝΙΟΣ ειναι χηρος χηρα χωρις αλλους συγγενεις η φιλους και χωρις ικανοποιητικη συνταξη παιρνοντας μονο μια συνταξη γηρατος απο τον ΟΓΑ 335 ευρω τον μηνα και τιποτα αλλο ?????

Και αυτο μαλιστα ξερωντας οτι εχει γινει θυσια για σενα σε παρα πολλους τομεις και το αναγνωριζεις.....

Επισκέπτης
αλήθεια
νά πάνε νά γαμηθούν αυτοίπού μού λένε στούς γάμους φίλων  καί στά δικά σου...
μιά χαρά είμαι
Ναι δεν είναι ακριβώς έτσι το πράγμα...

Σε σπάνιες περιπτώσεις πετυχαίνουνε κ οι γαμοί...

Και έχεις έναν άνθρωπο μαζί σου δίπλα σου μέχρι να σβήσεις...

Το θέμα είναι πόσο ικανός είσαι να το ανιληφθείς όταν αυτός περάσει από την ζωή σου....

Δεν σε παρατάνε πάντα τα παιδιά,απλά έρχεται η φυσική αλληλουχία καταστάσεων  η οποία είναι να ζήσουνε κ αυτά...

Επισκέπτης
Φαντάζομαι δεν σε δέρνει/έδερνε,για υπερπροστατευτική κ εξυπηρετική την κόβω σαν την δικιά μου...

Απλά μία ρυθμισούλα θέλει το πράγμα... ;)

Επισκέπτης
Τι κανεις οταν ο ΓΟΝΙΟΣ ειναι χηρος χηρα χωρις αλλους συγγενεις η φιλους και χωρις ικανοποιητικη συνταξη παιρνοντας μονο μια συνταξη γηρατος απο τον ΟΓΑ 335 ευρω τον μηνα και τιποτα αλλο ?????

Τη γράφεις σε ένα ΚΑΠΗ να βρει φίλες και την ξαποστέλνεις ;)

Φαντάζομαι δεν σε δέρνει/έδερνε,για υπερπροστατευτική κ εξυπηρετική την κόβω σαν την δικιά μου...

Απλά μία ρυθμισούλα θέλει το πράγμα... ;)

Υπερπροστατευτική^10 θα έλεγα.....το σκέτο υπερπροστατευτική δεν αρκεί ;)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
αλήθεια
μπλα μπλα μπλα μπλα........

Φιλε εισαι παντελως λαθος και αυτο θα το συνηδειτοποιησεις
οταν μια μερα μεινεις μονος σου χωρις κανεναν να σου σταθει πραγματικα και αφιλοκερδως...
Οταν θα νιωσεις την μοναξια διχως να εχεις κανεναν να σε παρηγορησει για κατι οτιδηποτε.....
οταν νιωσεις την αναγκη να πεις καποια πραγματα χωρις να εχεις διπλα σου
κανεναν να σε σκεφτεται, να σε ποναει, να σε νιωθει.......
ελα να μου τα πεις απο κοντα αυτα παλι.... ειμαι περιεργος να σε δω πως θα εισαι τοτε.....

Αν εσυ θεωρεις μεγαλειο το να κοιμασαι διπλα σε μια ''μουναρα'' η οποια το πρωι θα σε εχει γραμμενο και θα κοιταει αλλου μεχρι να πληρωθει να φυγει τοτε παω πασο

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυποι οτι και να λεμε αν εχεις κολησει με γονιους και εισαι σε μια ηλικια πανω απο 25 και δεν παντρευτης δυσκολα ξεκολας...και οσο περναν τα χρονια γινεται και χειροτερο....οι περοσσοτεροι φιλοι μου ετσι ειναι μια κατασταση πολυ θλιβερη..

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795

Εδώ έχεις δίκιο,σε αυτούς που είναι παντρεμένοι με καράμπαζα...μαλακία τους βέβαια...απλώς τις πήραν μόνο και μόνο λόγω χαρακτήρα...να τον χέσω τον χαρακτήρα άμα από εμφάνιση είναι σαν τον κόμη δράκουλα ;)

Αλλά δε πιστεύω να σε χάλαγε να ήσουν παντρεμένος με μια μουνάρα...σωστά; :cum:
μιά μουνάρα πού μετα από 15 χρόνια γάμου και 2 εγκυμοσύνες θάχει γίνει καράμπαζο....
ενώ μπορώ νάχω καμμια 30χρονη ρωσσίδα
πού μέ μια μικρή χορηγιά σίγουρα πολύ ποιο λίγα από αυτά πού θά χώσω στήν γυναίκα μου καί στά παιδάκια μου...
θά μέ κάνει αεροπλάνο....
καί πού θά μπορώ οποτε γουστάρω χωρίς διαζύγια καί μαάκίες νά τίς πώ
ξέρεις κάτι μωρό μου
μαζεψέ τα καί φύγε
βαρέθικα νά σέ γαμάω
αποφάσισα νά πάω ένα μήνα στο αρτεμις κλαμπ στό βερολίνο....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να επιλέγει να ζει όπως θέλει.
το κακό είναι να μην γίνεις θύμα των επιλογών σου.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να επιλέγει να ζει όπως θέλει.
το κακό είναι να μην γίνεις θύμα των επιλογών σου.
Το θεμα ειναι οτι καμια φορα επιλεγουν οι αλλοι για σενα...και αυτο συνηθως γινεται οταν ζεις με γονεις...

Επισκέπτης
οταν νιωσεις την αναγκη να πεις καποια πραγματα χωρις να εχεις διπλα σου
κανεναν να σε σκεφτεται, να σε ποναει, να σε νιωθει.......
ελα να μου τα πεις απο κοντα αυτα παλι.... ειμαι περιεργος να σε δω πως θα εισαι τοτε.....

Υπάρχει και το Αγ. όρος σε τέτοιες περιπτώσεις φίλε...δόξα τω Θεώ άνδρες είμαστε και μπορούμε να πάμε εκεί,που φυσικά θα είναι πολύ καλύτερα από το να παντρευτούμε ένα καράμπαζο. ;)

μιά μουνάρα πού μετα από 15 χρόνια γάμου και 2 εγκυμοσύνες θάχει γίνει καράμπαζο....
ενώ μπορώ νάχω καμμια 30χρονη ρωσσίδα
πού μέ μια μικρή χορηγιά σίγουρα πολύ ποιο λίγα από αυτά πού θά χώσω στήν γυναίκα μου καί στά παιδάκια μου...
θά μέ κάνει αεροπλάνο....
καί πού θά μπορώ οποτε γουστάρω χωρίς διαζύγια καί μαάκίες νά τίς πώ
ξέρεις κάτι μωρό μου
μαζεψέ τα καί φύγε
βαρέθικα νά σέ γαμάω
αποφάσισα νά πάω ένα μήνα στο αρτεμις κλαμπ στό βερολίνο....

Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να είσαι Ωνάσης,Γιάγκος Δράκος,Σκρουτζ Μακ Ντακ....αλλιώς δεν :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Τη γράφεις σε ένα ΚΑΠΗ να βρει φίλες και την ξαποστέλνεις ;)

Μπραβο σου αγορι μου.......
Καποτε θα καταλαβεις τι εγραψες τωρα......
Ευχομαι να μην πονεσεις παρα πολυ ομως...

Προσωπικα εγω.....
Προτιμω να πεθανω διπλα της παρα να πραξω τετοια αισχροτητα με οποιοδηποτε κοστος......

Επισκέπτης
Προτιμω να πεθανω διπλα της παρα να πραξω τετοια αισχροτητα με οποιοδηποτε κοστος......
Εντάξει τώρα υπερβάλλεις,δεν τους πετάς κ στον δρόμο... :rolleyes:

Σαν να μένεις σε ξεχωριστό σπίτι είναι η φάση,αρκεί να μην τους έχεις γραμμένους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom