Επισκέπτης
Χαλάρωσε ρε μαλάκα δεν είναι κ εχθροί σου,άκου μία φορά τον μήνα!!!1 φορά την ημέρα;;;;
1 φορά το μήνα και πολύ είναι ;)
Χαλάρωσε ρε μαλάκα δεν είναι κ εχθροί σου,άκου μία φορά τον μήνα!!!1 φορά την ημέρα;;;;
1 φορά το μήνα και πολύ είναι ;)
αν ζουνε στην επαρχια και εσυ Αθηνα?Χαλάρωσε ρε μαλάκα δεν είναι κ εχθροί σου,άκου μία φορά τον μήνα!!!
Έτσι ντάξει,λογικό...αν ζουνε στην επαρχια και εσυ Αθηνα?
αλήθεια
εγώ προσωπικά δέν 'εχω νά ζηλέψω σέ τίποτε τούς φίλους πού ασκούν μιά οικογενειακή ζωή
η μεγαλη τους πλειοψηφία έχουν παντρευτεί καράμπαζα στήν ανάγκη νά παντρευτού καί νά κάνουν παιδί κλπ....
11 η ώρα στό κρεβάτι μέ τό καράμπαζο δίπλα τους...
όποτε βγένουν τίς περισσότερες φορές θά πάνε εκεί πού θέλει τό καράμπαζο δηλαδή στίς φίλες της θέατρο κλπ...
έχουν οί περισσότεροι 1 μέ 2 παιδάκια πού όταν ενηληκιωθούν θά τούς γράψουν στά αρχίδια τους...
καί πρίν ενηλικιωθούν τούς πρίζουν τά αρχίδια τους...
παντρεμένοι μήν μού πείτε ότι δέν είναι έτσι???
πηγέντε νά δείτε τί γίνετε στά γηροκομεία από σουταρίσματα γονέων πού δουλεύαν μιά ζωή γιά νά αποκαταστήσουν τά παιδάκια τους...
καί που μέ τά λεφτά πού θά εξοικονομούσαν θά μπορούσανν νά κάνουν γεράματα στήν ελβετία....
κάθε κανόνας έχει εξαίρεση αλλά συναντώ όλο καί περισσότερο αυτά πού γράφω ποιο πάνω..
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ
νά πάνε νά γαμηθούν αυτοίπού μού λένε στούς γάμους φίλων καί στά δικά σου...
μιά χαρά είμαι
κάνω ότι γουστάρω δέν δείνω λογαριασμό σέ κανένα
μεγάλη υπόθεση η ανεξαρτησία
άν είστε παντρεμένοι μέ οικογέιακές υποχρεώσεις σάς λυπάμε...
Χαλάρωσε ρε μαλάκα δεν είναι κ εχθροί σου,άκου μία φορά τον μήνα!!!
αλήθεια
εγώ προσωπικά δέν 'εχω νά ζηλέψω σέ τίποτε τούς φίλους πού ασκούν μιά οικογενειακή ζωή
η μεγαλη τους πλειοψηφία έχουν παντρευτεί καράμπαζα στήν ανάγκη νά παντρευτού καί νά κάνουν παιδί κλπ....
όποτε βγένουν τίς περισσότερες φορές θά πάνε εκεί πού θέλει τό καράμπαζο δηλαδή στίς φίλες της θέατρο κλπ...
έχουν οί περισσότεροι 1 μέ 2 παιδάκια πού όταν ενηληκιωθούν θά τούς γράψουν στά αρχίδια τους...
πηγέντε νά δείτε τί γίνετε στά γηροκομεία από σουταρίσματα γονέων πού δουλεύαν μιά ζωή γιά νά αποκαταστήσουν τά παιδάκια τους...
καί που μέ τά λεφτά πού θά εξοικονομούσαν θά μπορούσανν νά κάνουν γεράματα στήν ελβετία....
κάθε κανόνας έχει εξαίρεση αλλά συναντώ όλο καί περισσότερο αυτά πού γράφω ποιο πάνω..
μιά χαρά είμαι
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ οτι ο καθε γονιος θελει την ευτυχια του παιδιου τουκανονικα ο γονεας πρεπει να αφησει το παιδι
εκτος αν βαζει την προσωπικη βολη πανω απο το μελον του παιδιου του
Ναι δεν είναι ακριβώς έτσι το πράγμα...αλήθεια
μιά χαρά είμαι
Φαντάζομαι δεν σε δέρνει/έδερνε,για υπερπροστατευτική κ εξυπηρετική την κόβω σαν την δικιά μου...Να είχες τη μάνα μου και θα σου έλεγα πόσο θα ήθελες να την έβλεπες... ;)
Τι κανεις οταν ο ΓΟΝΙΟΣ ειναι χηρος χηρα χωρις αλλους συγγενεις η φιλους και χωρις ικανοποιητικη συνταξη παιρνοντας μονο μια συνταξη γηρατος απο τον ΟΓΑ 335 ευρω τον μηνα και τιποτα αλλο ?????
Φαντάζομαι δεν σε δέρνει/έδερνε,για υπερπροστατευτική κ εξυπηρετική την κόβω σαν την δικιά μου...
Απλά μία ρυθμισούλα θέλει το πράγμα... ;)
Θετικό αλλά κ σπαστικό,να θέσεις μέτρο πρέπει...Υπερπροστατευτική^10 θα έλεγα.....το σκέτο υπερπροστατευτική δεν αρκεί ;)
αλήθεια
μπλα μπλα μπλα μπλα........
Θετικό αλλά κ σπαστικό,να θέσεις μέτρο πρέπει...
μιά μουνάρα πού μετα από 15 χρόνια γάμου και 2 εγκυμοσύνες θάχει γίνει καράμπαζο....Να είχες τη μάνα μου και θα σου έλεγα πόσο θα ήθελες να την έβλεπες... ;)
Εδώ έχεις δίκιο,σε αυτούς που είναι παντρεμένοι με καράμπαζα...μαλακία τους βέβαια...απλώς τις πήραν μόνο και μόνο λόγω χαρακτήρα...να τον χέσω τον χαρακτήρα άμα από εμφάνιση είναι σαν τον κόμη δράκουλα ;)
Αλλά δε πιστεύω να σε χάλαγε να ήσουν παντρεμένος με μια μουνάρα...σωστά;
Το θεμα ειναι οτι καμια φορα επιλεγουν οι αλλοι για σενα...και αυτο συνηθως γινεται οταν ζεις με γονεις...ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να επιλέγει να ζει όπως θέλει.
το κακό είναι να μην γίνεις θύμα των επιλογών σου.
οταν νιωσεις την αναγκη να πεις καποια πραγματα χωρις να εχεις διπλα σου
κανεναν να σε σκεφτεται, να σε ποναει, να σε νιωθει.......
ελα να μου τα πεις απο κοντα αυτα παλι.... ειμαι περιεργος να σε δω πως θα εισαι τοτε.....
μιά μουνάρα πού μετα από 15 χρόνια γάμου και 2 εγκυμοσύνες θάχει γίνει καράμπαζο....
ενώ μπορώ νάχω καμμια 30χρονη ρωσσίδα
πού μέ μια μικρή χορηγιά σίγουρα πολύ ποιο λίγα από αυτά πού θά χώσω στήν γυναίκα μου καί στά παιδάκια μου...
θά μέ κάνει αεροπλάνο....
καί πού θά μπορώ οποτε γουστάρω χωρίς διαζύγια καί μαάκίες νά τίς πώ
ξέρεις κάτι μωρό μου
μαζεψέ τα καί φύγε
βαρέθικα νά σέ γαμάω
αποφάσισα νά πάω ένα μήνα στο αρτεμις κλαμπ στό βερολίνο....
Τη γράφεις σε ένα ΚΑΠΗ να βρει φίλες και την ξαποστέλνεις ;)
Εντάξει τώρα υπερβάλλεις,δεν τους πετάς κ στον δρόμο...Προτιμω να πεθανω διπλα της παρα να πραξω τετοια αισχροτητα με οποιοδηποτε κοστος......