Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ενταξει εμενα μου περισευουν ρε φιλε,απο το να τα καψω σε μαλακιες καλυτερα να τα δινω σε αυτη,που καποτε σε μενα θα γυρισουν,δεν τα χαλαει,με τον ογα μια χαρα την βγαζει.

Αφού έχεις λεφτά για πέταμα,καλύτερα να δώσεις το 300αρι σε 3 στούντιο για φούλ πρόγραμμα παρά να το δώσεις στη μάνα σου :headbang:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
αλήθεια
εγώ προσωπικά δέν 'εχω νά ζηλέψω σέ τίποτε τούς φίλους πού ασκούν μιά οικογενειακή ζωή
η μεγαλη τους πλειοψηφία έχουν παντρευτεί καράμπαζα στήν ανάγκη νά παντρευτού καί νά κάνουν παιδί κλπ....
11 η ώρα στό κρεβάτι μέ τό καράμπαζο δίπλα τους...
όποτε βγένουν τίς περισσότερες φορές θά πάνε εκεί πού θέλει τό καράμπαζο δηλαδή στίς φίλες της θέατρο κλπ...
έχουν οί περισσότεροι 1 μέ 2 παιδάκια πού όταν ενηληκιωθούν θά τούς γράψουν στά αρχίδια τους...
καί πρίν ενηλικιωθούν τούς πρίζουν τά αρχίδια τους...
παντρεμένοι μήν μού πείτε ότι δέν είναι έτσι???
πηγέντε νά δείτε τί γίνετε στά γηροκομεία από σουταρίσματα γονέων πού δουλεύαν μιά ζωή γιά νά αποκαταστήσουν τά παιδάκια τους...
καί που μέ τά λεφτά πού θά εξοικονομούσαν θά μπορούσανν νά κάνουν γεράματα στήν ελβετία....
κάθε κανόνας έχει εξαίρεση αλλά συναντώ όλο καί περισσότερο αυτά πού γράφω ποιο πάνω..
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ
νά πάνε νά γαμηθούν αυτοίπού μού λένε στούς γάμους φίλων  καί στά δικά σου...
μιά χαρά είμαι
κάνω ότι γουστάρω δέν δείνω λογαριασμό σέ κανένα
μεγάλη υπόθεση η ανεξαρτησία
άν είστε παντρεμένοι μέ οικογέιακές υποχρεώσεις σάς λυπάμε...
εμεις οι δυο ανηκουμε στο ιδιο ταγμα και ειμαστε και σκληροπυρηνικοι στρατιωτες  :2funny:
ναι παντρεμενοι σας λυπαμαι και εγω. Ωστοσο το τιμημα της ελευθεριας παραμενει πανακριβο.
Οι εχοντες γνωση και οχι οι σκατομαμακηδες θα ξερουν......

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
τυποι οτι και να λεμε αν εχεις κολησει με γονιους και εισαι σε μια ηλικια πανω απο 25 και δεν παντρευτης δυσκολα ξεκολας...και οσο περναν τα χρονια γινεται και χειροτερο....οι περοσσοτεροι φιλοι μου ετσι ειναι μια κατασταση πολυ θλιβερη..
ειπαμε παλι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
λιγο θαρρος να το παραδεχτουν καποιοι γαμωτο λιγο θαρρος θελει

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εργενιδες δηλωστε παρων...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
γιαυτο φιλε μου λεω ...
οτι στα παιδια μου δεν θα αφησω τα παντα....
Θα τα εξασφαλισω μεχρι ενα σημειο ...
θα παρουν και το ονομα μου και την φροντιδα μου οσο γινεται και μεχρι εκει...
οσο για τα υπολοιπα αν θα υπαρχουν θα τα τρωω μεχρι να ''φυγω'' με την γυναικα μου.... διαφορετικα μονος μου ....
Οτι περισσεψει απο οτι καταφερω.... αν περισσεψει κατι μετα .... δικο τους....
μέ ρωτάς γιά πίστη?? καί γιά τήν γυναίκα σου πού θά τά τρώς μαζί της.....
γιά ποιο λόγο γράφεις στά μπουρδέλα??

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
εμεις οι δυο ανηκουμε στο ιδιο ταγμα και ειμαστε και σκληροπυρηνικοι στρατιωτες   :2funny:
ναι παντρεμενοι σας λυπαμαι και εγω. Ωστοσο το τιμημα της ελευθεριας παραμενει πανακριβο.
Οι εχοντες γνωση και οχι οι σκατομαμακηδες θα ξερουν......
τυπε καλυτερα ειμαι τωρα που βαζω πλυντυριο,σκουπιζω σφουγκαριζω οποτε θυμαμαι μαγειρευω και τρωω οποτε θυμαμαι.Παρα να μου φωναζει καποιος απ τους γονεις<<παλι λερωσες τα ρουχα σου?παλι μπουρδελο ειναι το δωματιο σου?κλπ.>>

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε καλυτερα ειμαι τωρα που βαζω πλυντυριο,σκουπιζω σφουγκαριζω οποτε θυμαμαι μαγειρευω και τρωω οποτε θυμαμαι.Παρα να μου φωναζει καποιος απ τους γονεις<<παλι λερωσες τα ρουχα σου?παλι μπουρδελο ειναι το δωματιο σου?κλπ.>>
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και να ξερεις τυπε οι ανδρες ειναι πιο καθαροι πιο νοικοκυριδες απο τις γυναικες..
Εγω οσες φορες μπαινει γυναικα στο σπιτη μου μποθρδελο το κανει...

Επισκέπτης

Εγώ της απαντούσα της μάνας μου:

"Άντε βούλωσ'το μωρή ηλίθια" :rockon:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Την σχέση που θα έχει κάποιος με τους γονείς του την διαμορφώνουν οι ίδιοι οι γονείς. Υπάρχουν γονείς οι οποίοι κάνουν πραγματικά θυσίες για τα παιδιά τους, υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι έχουν σπείρει παιδιά και μετά κοιτάνε την πάρτη τους. Εάν λοιπόν ο γονέας έχει κάνει θυσίες για εσένα είναι εύλογο ότι εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι την ανάγκη να τον φροντίσεις και υπό προϋποθέσεις να τον γηροκομήσεις κιόλας. Εάν ο γονιός έβαζε πάντα την βολή του πιο πάνω από εσένα , είναι αναμενόμενο ότι και εσύ το ίδιο θα κάνεις στα γεράματα του, θα κοιτάξεις  μόνο τον εαυτό σου και απέναντί του θα πράττεις μόνο τα τυπικά.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Κατ' αναλογία είναι σαν τα ζευγάρια εάν σε ένα νέο ζευγάρι , παντρεμένο,  συμβεί ένα ατύχημα ή μια αρρώστια τότε τι γίνεται ?  Σε παρατάει ή σύζυγος ή μια ζωή μένει μαζί σου επειδή σε αγαπάει και δεν μπορεί να εμπιστευτεί το μέλλον σου , πολύ περισσότερο  τώρα που έχεις ανάγκη σε κάποιον άλλο ?   Έτσι και με τους γονείς παίρνουν ότι δίνουν ( αρκεί ο γιος να μην είναι τελείως γάιδαρος  ;))  

mounotripanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
για σας ρε αλάνια 
και εγώ εργένης    !!!!!!!!!!!!!!!!!

klarino1

Ενεργό Μέλος