mounotripanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Join the club , dear friend !!!
thanks
ωραιο club!!!!!
Join the club , dear friend !!!
Τυπε χθες μιλουσαμε για πιπινια,σημερα το γαμησανε με τις μαμαδες...Κατ' αναλογία είναι σαν τα ζευγάρια εάν σε ένα νέο ζευγάρι , παντρεμένο, συμβεί ένα ατύχημα ή μια αρρώστια τότε τι γίνεται ? Σε παρατάει ή σύζυγος ή μια ζωή μένει μαζί σου επειδή σε αγαπάει και δεν μπορεί να εμπιστευτεί το μέλλον σου , πολύ περισσότερο τώρα που έχεις ανάγκη σε κάποιον άλλο ? Έτσι και με τους γονείς παίρνουν ότι δίνουν ( αρκεί ο γιος να μην είναι τελείως γάιδαρος ;))
Δυσκολο παντως να αγνοησεις τους γονεις σου οταν γερασουν και σε εχουν αναγκη. Δεν θα το εκανα γιατι θα τρελαινομουν μετα απο τις τυψεις. Βεβαια το ιδανικο ειναι να το κανεις απο αγαπη και οχι απο υποχρεωση...
Τυπε χθες μιλουσαμε για πιπινια,σημερα το γαμησανε με τις μαμαδες...
και το ειπα εγω...αυτοι ας ανοιξουν αλλο θρεντ...δεν νοειται εργενης να μενει με γονεις..
Άλλωστε αυτό θα πει εργένης ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ... ούτε μαμα ούτε γκόμενα έχει εξουσία !!!!!!!!
Ε ναι ρε τυπε κανουμε τα ευκολα δυσκολα,απλα πραγματα,οταν ειναι αναγκη υγειας θα τρεξεις στα γεροντια σου να τ κοιταξεις... υμαρτον..Συμφωνώ δεν γίνεται ... άλλο να μείνεις σπίτι των γονιών μερικές μέρες όταν έχουν πνευμονία για να κάνεις την νοσοκόμα , αλλά εάν είναι υγιείς ... μόνο με τα προβλήματα του γήρατος είναι αδιαπραγμάτευτο ότι είσαι μακριά και αγαπημένος ... και όσο πιο μακριά ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ
Ε ναι ρε τυπε κανουμε τα ευκολα δυσκολα,απλα πραγματα,οταν ειναι αναγκη υγειας θα τρεξεις στα γεροντια σου να τ κοιταξεις... υμαρτον..
και αλλο να νομιζεις οτι σε χρειαζονται και να μην ξεκολας...
Άλλωστε αυτό θα πει εργένης ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ... ούτε μαμα ούτε γκόμενα έχει εξουσία !!!!!!!!
Σωστοςςςςςςςςςςςς για το σπιτιSin πως το βλέπεις ? Επιβάλλεται να σπρώξουμε σήμερα?
και συμπληρώνω είσοδος αρκετών τεμαχίων στο σπίτι σε κάνει πρόστυχο εργένη
Τυπε το καλοκαιρι το ειχα κανει το σπιτι μπουρδελο μιλαμε..ανα πασα ωρα και στιγμη εμεναν μεσα τουλαχιστον 2 γκομενες...και συμπληρώνω είσοδος αρκετών τεμαχίων στο σπίτι σε κάνει πρόστυχο εργένη
Σωστοςςςςςςςςςςςς για το σπιτι
Τυπε εσυ θα σπρωξεις επιβαλεται,εγω πρεπει να περιμενω μεχρι το σαββατο που θα με επισκεφθει...μου ειπε οτι θα ερθει με μια φιλη της ....
Τυπε το καλοκαιρι το ειχα κανει το σπιτι μπουρδελο μιλαμε..ανα πασα ωρα και στιγμη εμεναν μεσα τουλαχιστον 2 γκομενες...
είμαι 33 άλλα μένω μονός από 18
και είμαι εργένης τον πιο μεγάλο διάστημα
που και που κανένα [glow=red,2,300]'' κατοικίδιο ''[/glow] για κανε 2 μηνο και μετά πάλι στα ίδια
γιατί είναι καλή φάση να είσαι εργένης
Ναι ρε τυπε...για αυτο ποτε δεν κλεινω πορτες με πρωιν γκομενες..για τις δυσκολες μερες για καβατζα οπως καλη ωρα το σαββατο θα ερθει μια πρωιν...Όλα καλά sin , το μόνο πρόβλημα εκεί είναι η εποχικότητα