Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δυσκολο παντως να αγνοησεις τους γονεις σου οταν γερασουν και σε εχουν αναγκη. Δεν θα το εκανα γιατι θα τρελαινομουν μετα απο τις τυψεις. Βεβαια το ιδανικο ειναι να το κανεις απο αγαπη και οχι απο υποχρεωση...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Κατ' αναλογία είναι σαν τα ζευγάρια εάν σε ένα νέο ζευγάρι , παντρεμένο,  συμβεί ένα ατύχημα ή μια αρρώστια τότε τι γίνεται ?  Σε παρατάει ή σύζυγος ή μια ζωή μένει μαζί σου επειδή σε αγαπάει και δεν μπορεί να εμπιστευτεί το μέλλον σου , πολύ περισσότερο  τώρα που έχεις ανάγκη σε κάποιον άλλο ?  Έτσι και με τους γονείς παίρνουν ότι δίνουν ( αρκεί ο γιος να μην είναι τελείως γάιδαρος  ;)) 
Τυπε χθες μιλουσαμε για πιπινια,σημερα το γαμησανε με τις μαμαδες...
και το ειπα εγω...αυτοι ας ανοιξουν αλλο θρεντ...δεν νοειται εργενης να μενει με γονεις..

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Δυσκολο παντως να αγνοησεις τους γονεις σου οταν γερασουν και σε εχουν αναγκη. Δεν θα το εκανα γιατι θα τρελαινομουν μετα απο τις τυψεις. Βεβαια το ιδανικο ειναι να το κανεις απο αγαπη και οχι απο υποχρεωση...

Η υποχρέωση είναι να τους πας στο γιατρό, να βρείς αξιοπρεπές γηροκομείο και να βρείς τρόπο εάν κάτι συμβεί να σε ειδοποιήσουν...  Η αγάπη είναι να μένεις μαζί τους στο νοσοκομείο , να κοιμάσαι σπίτι μαζί τους όταν είναι άρρωστοι , να δίνεις το μισό σου εισόδημα για να τους έχεις κοντά με άνθρωπο να τους φροντίζει και να έχεις συνέχεια την έννοια τους ... Οι γονείς βέβαια αποφασίζουν τι θέλουν όταν εσύ είσαι μικρός

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Τυπε χθες μιλουσαμε για πιπινια,σημερα το γαμησανε με τις μαμαδες...
και το ειπα εγω...αυτοι ας ανοιξουν αλλο θρεντ...δεν νοειται εργενης να μενει με γονεις..

Συμφωνώ  δεν γίνεται ... άλλο να μείνεις σπίτι των γονιών μερικές μέρες όταν έχουν πνευμονία για  να κάνεις την νοσοκόμα , αλλά εάν είναι υγιείς ... μόνο με τα προβλήματα του γήρατος είναι αδιαπραγμάτευτο ότι είσαι μακριά και αγαπημένος ... και όσο πιο μακριά  ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Άλλωστε αυτό θα πει εργένης ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ... ούτε μαμα ούτε γκόμενα έχει εξουσία !!!!!!!!

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Sin πως το βλέπεις ?  Επιβάλλεται να σπρώξουμε σήμερα?

mounotripanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Άλλωστε αυτό θα πει εργένης ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ... ούτε μαμα ούτε γκόμενα έχει εξουσία !!!!!!!!

και συμπληρώνω    είσοδος αρκετών τεμαχίων στο σπίτι σε κάνει πρόστυχο εργένη       :s&m_3:

:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Συμφωνώ  δεν γίνεται ... άλλο να μείνεις σπίτι των γονιών μερικές μέρες όταν έχουν πνευμονία για  να κάνεις την νοσοκόμα , αλλά εάν είναι υγιείς ... μόνο με τα προβλήματα του γήρατος είναι αδιαπραγμάτευτο ότι είσαι μακριά και αγαπημένος ... και όσο πιο μακριά  ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ
Ε ναι ρε τυπε κανουμε τα ευκολα δυσκολα,απλα πραγματα,οταν ειναι αναγκη υγειας θα τρεξεις στα γεροντια σου να τ κοιταξεις... υμαρτον..
και αλλο να νομιζεις οτι σε χρειαζονται και να μην ξεκολας...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Ε ναι ρε τυπε κανουμε τα ευκολα δυσκολα,απλα πραγματα,οταν ειναι αναγκη υγειας θα τρεξεις στα γεροντια σου να τ κοιταξεις... υμαρτον..
και αλλο να νομιζεις οτι σε χρειαζονται και να μην ξεκολας...

Σωστός  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Sin πως το βλέπεις ?  Επιβάλλεται να σπρώξουμε σήμερα?
Σωστοςςςςςςςςςςςς για το σπιτι
Τυπε εσυ θα σπρωξεις επιβαλεται,εγω πρεπει να περιμενω μεχρι το σαββατο που θα με επισκεφθει...μου ειπε οτι θα ερθει με μια φιλη της .... :grin:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
και συμπληρώνω    είσοδος αρκετών τεμαχίων στο σπίτι σε κάνει πρόστυχο εργένη       :s&m_3:

:2funny: :2funny: :2funny:
Τυπε το καλοκαιρι το ειχα κανει το σπιτι μπουρδελο μιλαμε..ανα πασα ωρα και στιγμη εμεναν μεσα τουλαχιστον 2 γκομενες...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Σωστοςςςςςςςςςςςς για το σπιτι
Τυπε εσυ θα σπρωξεις επιβαλεται,εγω πρεπει να περιμενω μεχρι το σαββατο που θα με επισκεφθει...μου ειπε οτι θα ερθει με μια φιλη της .... :grin:

Γαμώ τα μεγάλα σπίτια μας ... όταν ήμουν φοιτητής έμενα σε γκαρσονιέρα με ένα κρεββάτι!!! είχαν δεν είχαν πέρναγαν όλα από το μυαλό τους !!!!

mounotripanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
είμαι 33 άλλα μένω μονός από 18

και είμαι εργένης τον πιο  μεγάλο διάστημα

που και που κανένα '' κατοικίδιο '' για κανε 2 μηνο και μετά πάλι στα ίδια
γιατί είναι καλή φάση να είσαι εργένης

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Τυπε το καλοκαιρι το ειχα κανει το σπιτι μπουρδελο μιλαμε..ανα πασα ωρα και στιγμη εμεναν μεσα τουλαχιστον 2 γκομενες...

Όλα καλά sin , το μόνο πρόβλημα εκεί είναι η εποχικότητα  :2funny: :2funny: :2funny:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
είμαι 33 άλλα μένω μονός από 18

και είμαι εργένης τον πιο  μεγάλο διάστημα

που και που κανένα [glow=red,2,300]'' κατοικίδιο ''[/glow] για κανε 2 μηνο και μετά πάλι στα ίδια
γιατί είναι καλή φάση να είσαι εργένης

Είσαι τρελός παίχτης , μ'αρέσει ο τρόπος που σκέπτεσαι !!!

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Όλα καλά sin , το μόνο πρόβλημα εκεί είναι η εποχικότητα  :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι ρε τυπε...για αυτο ποτε δεν κλεινω πορτες με πρωιν γκομενες..για τις δυσκολες μερες για καβατζα οπως καλη ωρα το σαββατο θα ερθει μια πρωιν...
Βεβαια αν εχω ορεξη παω κανα αργοστολι που ειναι γεματο πιπινοφοιτητριες...αλλα τα μαλακισμενα ολα αυτα ειναι στην κοκα..και δεν γουσταρω..Για χριστουγενα εχω μια προσκληση απο σλοωακια 21 ετων,μια απο ρουμανια 26 ετων...και 2 απο αγγλια 24 και25 ετων..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom