Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Ναι ρε τυπε...για αυτο ποτε δεν κλεινω πορτες με πρωιν γκομενες..για τις δυσκολες μερες για καβατζα οπως καλη ωρα το σαββατο θα ερθει μια πρωιν...
Βεβαια αν εχω ορεξη παω κανα αργοστολι που ειναι γεματο πιπινοφοιτητριες...αλλα τα μαλακισμενα ολα αυτα ειναι στην κοκα..και δεν γουσταρω..Για χριστουγενα εχω μια προσκληση απο σλοωακια 21 ετων,μια απο ρουμανια 26 ετων...και 2 απο αγγλια 24 και25 ετων..

Εισαι ΔΙΚΟΣ μου !!!!!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ναι ρε τυπε...για αυτο ποτε δεν κλεινω πορτες με πρωιν γκομενες..για τις δυσκολες μερες για καβατζα οπως καλη ωρα το σαββατο θα ερθει μια πρωιν...
Βεβαια αν εχω ορεξη παω κανα αργοστολι που ειναι γεματο πιπινοφοιτητριες...αλλα τα μαλακισμενα ολα αυτα ειναι στην κοκα..και δεν γουσταρω..Για χριστουγενα εχω μια προσκληση απο σλοωακια 21 ετων,μια απο ρουμανια 26 ετων...και 2 απο αγγλια 24 και25 ετων..
με καμιά ελληνίδα τα χεις φτιάξει ποτέ η δε σε βοηθάει η γλώσσα;

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε εισαι τυπος δικος μας,ανθρωπος μας... :rockon: :rockon: :rockon:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
μέ ρωτάς γιά πίστη?? καί γιά τήν γυναίκα σου πού θά τά τρώς μαζί της.....
γιά ποιο λόγο γράφεις στά μπουρδέλα??

Ειμαι ελευθερος φιλε μου....
Μπορω να μπαινω οπου θελω και να κανω οτι θελω χωρις ενδοιασμους
Οσο για τα περι πιστης δεν τα ειπα για να σε προσβαλω....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Την σχέση που θα έχει κάποιος με τους γονείς του την διαμορφώνουν οι ίδιοι οι γονείς. Υπάρχουν γονείς οι οποίοι κάνουν πραγματικά θυσίες για τα παιδιά τους, υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι έχουν σπείρει παιδιά και μετά κοιτάνε την πάρτη τους. Εάν λοιπόν ο γονέας έχει κάνει θυσίες για εσένα είναι εύλογο ότι εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι την ανάγκη να τον φροντίσεις και υπό προϋποθέσεις να τον γηροκομήσεις κιόλας. Εάν ο γονιός έβαζε πάντα την βολή του πιο πάνω από εσένα , είναι αναμενόμενο ότι και εσύ το ίδιο θα κάνεις στα γεράματα του, θα κοιτάξεις  μόνο τον εαυτό σου και απέναντί του θα πράττεις μόνο τα τυπικά.
:thumbsup: :cool2:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Εάν είσαι εργένης γιατί όχι ???

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Είμαστε gay friendly θρεντ !!!

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Άλλωστε μας παραχωρείς το ποσοστό γυναικών που σου αναλογούν !!!  Είμαστε υπόχρεοι ;)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Κατ' αναλογία είναι σαν τα ζευγάρια εάν σε ένα νέο ζευγάρι , παντρεμένο,  συμβεί ένα ατύχημα ή μια αρρώστια τότε τι γίνεται ?  Σε παρατάει ή σύζυγος ή μια ζωή μένει μαζί σου επειδή σε αγαπάει και δεν μπορεί να εμπιστευτεί το μέλλον σου , πολύ περισσότερο  τώρα που έχεις ανάγκη σε κάποιον άλλο ?   Έτσι και με τους γονείς παίρνουν ότι δίνουν ( αρκεί ο γιος να μην είναι τελείως γάιδαρος  ;))  
Αυτα τα πραγματα μην τα ρωτας εδω
Δυστυχως σημερα υπαρχουν παρα πολυ λιγες γυναικες που θα σταθουν πραγματικα
διπλα σε μια τοσο σοβαρη ενδεχομενη κατασταση...
Ειχα κανει εγω μια τετοια αρωτηση θρεντ και δεν θες να μαθεις τις απαντησεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βασικα ειναι να μην σου τυχει τιποτα διαφορετικα κλαψτα χαραλαμπε.....

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Αυτα τα πραγματα μην τα ρωτας εδω
Δυστυχως σημερα υπαρχουν παρα πολυ λιγες γυναικες που θα σταθουν πραγματικα
διπλα σε μια τοσο σοβαρη ενδεχομενη κατασταση...
Ειχα κανει εγω μια τετοια αρωτηση θρεντ και δεν θες να μαθεις τις απαντησεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βασικα ειναι να μην σου τυχει τιποτα διαφορετικα κλαψτα χαραλαμπε.....

Εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο και από το πόσο βαθιά συναισθήματα έχεις ... όλα παίζουν !

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο και από το πόσο βαθιά συναισθήματα έχεις ... όλα παίζουν !
Πιστευω οτι συναισθηματα σιγουρα θα υπαρχουν απο την στιγμη που θα αποφασισεις να δεσετε τις ζωες σας....

Αλλα θα συμφωνησω μαζι σου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom