Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Χμμμμμ πολυ καλο ερωτημα αυτο...........Αναρωτιέμαι τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι όταν πεθάνει η μάνα τους...θα αυτοκτονήσουν;;;
Χμμμμμ πολυ καλο ερωτημα αυτο...........Αναρωτιέμαι τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι όταν πεθάνει η μάνα τους...θα αυτοκτονήσουν;;;
ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ......Πραγματικά δύσκολη κατάσταση αυτή που περιγράφεις!!!
Όλοι στο ίδιο σπίτι δεν εξασφαλίζει πλήρως ανεξάρτητη ζωή αλλά από την άλλη κ έναν γονίο δεν τον πετάς(ειδικά δε αν έχει πεθάνει ο ένας)....
Βέβαια όταν τα οικονομικά δεν το επιτρέπουνε το κλουβί δημιουργείται μόνο του χωρίς να το θες...Φιλε το νοητικο κλουβι το δημιουργουμε μονοι μας,κανεις δεν ειπε να παρατησουμε τους γονεις μας στην μοιρα τους..αλλο το ενα και αλλο το να ζεις με τους γονει σου στο ιδιο χωρο...
Και καμια φορα αυτο το νοητικο κλουβι ποθ λεσ το δημιουργουν οι ιδιοι οι γονεις εσκεμενα για να σε εχουν κοντα...
Τυπε χαμενοι στο διαστημα θα ειναι...ειλικρηνα θλιβερη κατασταση...Αναρωτιέμαι τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι όταν πεθάνει η μάνα τους...θα αυτοκτονήσουν;;;
εσυ πως τα καταφερες?Άμα όμως σου τα ΠΡΗΖΟΥΝ με τις ιδιοτροπίες τους,και την υπερπροστατευτικότητά τους....τότε δε θέλει πολύ να τους διώξεις....αν καταφέρεις και τους διώξεις βέβαια
Ψυχάκιας όχι αστεία....Τυπε χαμενοι στο διαστημα θα ειναι...ειλικρηνα θλιβερη κατασταση...
Εχω αλλον εναν φιλο που ο πατερασ του τον εχει εγκλωβισει στην κεφαλονια απο τοτε που πεθανε η μανα του..
Εχει να φυγει απο κεφαλονια 3 χρονοα περιπου απο τοτε που εχασε τη μανα του..γιατι φοβατε να αφησει τον πατερα του εστω για δυο μερες μονο...ο πατερασ του φυσικα δεν εχει καποιο προβλημα υγειασ σοβαρο...
Θυμαμε περιση του λεω παμε αθηνα να δουμε την αεκ σε ντερμπυ με παο...και μονο που δεν με εβρισε...φωναζε αφου ξερεις οτι δεν μπωρο...και το κανεις επιτηδες..εεε οτι και αν του ειπα δεν αλλαζει...
ΔΕΝ διαφωνω καπου αλλα οταν ειναι μονο ενας γονιος και κανενας αλλος συγγενης τι κανεις τοτε τυπε μου ?Και καμια φορα αυτο το νοητικο κλουβι ποθ λεσ το δημιουργουν οι ιδιοι οι γονεις εσκεμενα για να σε εχουν κοντα...
Ρε τυπε δεν τους διωχνεις απο το σπιτη τους,εσυ την κανεις και φευγεις...Άμα όμως σου τα ΠΡΗΖΟΥΝ με τις ιδιοτροπίες τους,και την υπερπροστατευτικότητά τους....τότε δε θέλει πολύ να τους διώξεις....αν καταφέρεις και τους διώξεις βέβαια
κανονικα ο γονεας πρεπει να αφησει το παιδιΔΕΝ διαφωνω καπου αλλα οταν ειναι μονο ενας γονιος και κανενας αλλος συγγενης τι κανεις τοτε τυπε μου ?
ΔΕΝ διαφωνω καπου αλλα οταν ειναι μονο ενας γονιος και κανενας αλλος συγγενης τι κανεις τοτε τυπε μου ?
Ειδικα τωρα που ολοι εχουμε αποξενωθει στα διαμερισματα στις πολυκατοικιες χωρις καμια ανθρωπινη επαφη με κανεναν.....
Συμφωνω και με Μ.Χ. στο οτι το νοητικο κλουβι δημιουργηται και απο μονο του αν δεν υπαρχει οικονομικη ανεση και ειδικα οταν ο γονιος ειναι χηρος η χηρα χωρις αλλον συγγενη.....
Τα γηροκομεία είναι μόνο ιδιωτικά ή υπάρχουνε κ δημόσια;;;κανονικα ο γονεας πρεπει να αφησει το παιδι
εκτος αν βαζει την προσωπικη βολη πανω απο το μελον του παιδιου του
Ενταξει σε αυτη την περιπτωση το καλητερ ειναι να μενεις καπου κοντα ουτος ωστε να την επισκεπτεσε μια φορα την ημερα..για να τσεκαρης αν χρειαζετε κατι...κτλ..δεν ειναι λυση να ζεις στον ιδιο χωρο...ΔΕΝ διαφωνω καπου αλλα οταν ειναι μονο ενας γονιος και κανενας αλλος συγγενης τι κανεις τοτε τυπε μου ?
Ειδικα τωρα που ολοι εχουμε αποξενωθει στα διαμερισματα στις πολυκατοικιες χωρις καμια ανθρωπινη επαφη με κανεναν.....
Συμφωνω και με Μ.Χ. στο οτι το νοητικο κλουβι δημιουργηται και απο μονο του αν δεν υπαρχει οικονομικη ανεση και ειδικα οταν ο γονιος ειναι χηρος η χηρα χωρις αλλον συγγενη.....
ΣΥνηθως ετσι γινεται...κανονικα ο γονεας πρεπει να αφησει το παιδι
εκτος αν βαζει την προσωπικη βολη πανω απο το μελον του παιδιου του
Εεεε τότε ντάξει βρήκαμε την ''ανθρώπινη'' λύση για να δείξουμε την αγάπη μας στους γονείς μας!!!υπαρχουν και δημοσια και ιδιωτικα
εσυ πως τα καταφερες?
Ρε τυπε δεν τους διωχνεις απο το σπιτη τους,εσυ την κανεις και φευγεις...
Ενταξει εγω δεν μιλω για γηροκομεια...αστο σε καμα περιπτωση..ειναι εγκαταλειψη....υπαρχουν και δημοσια και ιδιωτικα
Ενταξει σε αυτη την περιπτωση το καλητερ ειναι να μενεις καπου κοντα ουτος ωστε να την επισκεπτεσε μια φορα την ημερα..για να τσεκαρης αν χρειαζετε κατι...κτλ..δεν ειναι λυση να ζεις στον ιδιο χωρο...
δυσκολο αυτο αδερφεΑφού δεν καταλάβαιναν με το διάλογο,φώναξα,χτύπησα το χέρι μου και είπα "ε όχι ρε πούστη μου,μπορώ να μείνω μόνος μου έχω λεφτά!!!"
Και έτσι και έγινε
Το ίδιο θέμα έχω!!!δυσκολο αυτο αδερφε
ο πατερας μου ηταν 2 μετρο ντερεκι
θα μου εφερνε το τραπεζι κολαρο
δυσκολο αυτο αδερφε
ο πατερας μου ηταν 2 μετρο ντερεκι
θα μου εφερνε το τραπεζι κολαρο
Οκ μαζι σου,λεω στην περιπτωση που υπαρχει ειδικη αναγκη..χορηγηση φαρμακων κ.τ.λ1 φορά την ημέρα;;;;
1 φορά το μήνα και πολύ είναι ;)