Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Παίζω στην Ουγγαρία με ένα φρέσκο mod 1993 , στην επόμενη εξόρμηση βλέπω να το κάνω το double score.  Νομίζω και εσύ με το mod 1989 double score έκανες σωστά ?

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Παίζω στην Ουγγαρία με ένα φρέσκο mod 1993 , στην επόμενη εξόρμηση βλέπω να το κάνω το double score.  Νομίζω και εσύ με το mod 1989 double score έκανες σωστά ?
Τυπε αφου ξερεις,ουγγαριες σλοβακιες δεν κολωνουν...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Το πρόβλημα είναι άλλο αδερφέ ... πηδάω την μαμά της. 

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Είπαμε είμαστε international θρεντ!!  Βουδαπέστη το παγκόσμια συνέδριο ...  Άκου φάση που παίζει , με την μαμά της 37  τώρα ( mod 1974) από την άγια ώρα που χώρισα παίζουν sex weeks , πάω μια εβδομάδα και μένω σπίτι της τον χειμώνα ( ski  - xeski) και αντίστοιχα τα καλοκαίρια έρχεται αυτή. Με την μικρή που την ξέρω τα δυο τελευταία χρόνια ποτέ δεν πήγε ο νους μου να κάνω κάτι μαζί της. Το θέμα είναι ότι την τελευταία φορά που πήγα  ( προ μηνός) , όταν έλειπε η μαμά το πρωί στην δουλειά και γύριζε η μικρή από το σχολείο , γύριζε εντός του σπιτιού με κάτι στριγκάκια, έβγαινε ολόγυμνη από το μπάνιο , έφερε το πιτσιρικά γκόμενο να γαμηθεί και την άκουγα να σκούζει σαν να την σφάζουν... Όταν γύριζε βέβαια η μαμά δεν έκανε τίποτα παρά μόνο κάρφωνε.  Το αποκορύφωμα ήταν όταν πήγα με την μικρή για μπάσκετ ,  μου έπιανε τον πούτσο και καλά για πλάκα κάθε φορά που πήγαινα να σουτάρω... και καλά για να χάσω το σουτ !!!  
Ερώτημα για εργένηδες  ΤΟ ΠΗΔΑΣ ΜΕΤΑ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΔΑΣ ???????  

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Κλαρινο1 αναποδα τα ξεκινησες,αλλα ενταξει καλα το πας.
Το καλαθι ας το χανεις τυπε,το νου σου στο μικρο...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Φίλε μου δεν είναι το  καλάθι το θέμα  ...η μαμά είναι πραγματικά δυνατό κομμάτι. Αν και πιπινολάτρης φοβάμαι να παίξω με την μικρή μην τυχόν και χάσω την μαμά... { τον παίρνει καδρόνι τον βγάζει πριονίδι εάν έχεις ακούσει !!! )

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Η φαση ρε κλαρινο ειναι οτι θα διαβαζουν οι αλλοι οτι πιπινογαμαμε και θα νομιζουν οτι ειμαστε φραγκατοι και μας τα τρωνε τα πιπινια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Ακόμα και τα είσητήρια της εμένα τα πληρώνει μόνη της .. τζάμπα τρώω - πίνω  :knockinb: στο σπίτι της όταν πάω ...  ΚΡΙΣΗ  μας ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΙΣΗ !!!!
Πληρώνω μόνο εδώ κάνα club και καμιά οργανωμένη παραλία...

ΟΧΙ ότι παλαιότερα άλλες γκόμενες δεν μου τα είχανε φάει ... με είχαν ξεσκίσει , αλλά μετά τα 33 πουλάω το τομάρι μου ακριβά - προσπαθώ τουλάχιστον

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Φίλε μου δεν είναι το  καλάθι το θέμα  ...η μαμά είναι πραγματικά δυνατό κομμάτι. Αν και πιπινολάτρης φοβάμαι να παίξω με την μικρή μην τυχόν και χάσω την μαμά... { τον παίρνει καδρόνι τον βγάζει πριονίδι εάν έχεις ακούσει !!! )
Καλαθι μπασκετας  τυπε..οχι η μαμα..
Εχω ακουσει... :grin:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ακόμα και τα είσητήρια της εμένα τα πληρώνει μόνη της .. τζάμπα τρώω - πίνω  :knockinb: στο σπίτι της όταν πάω ...  ΚΡΙΣΗ  μας ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΙΣΗ !!!!
Ανθρωπε μου,τυπε μου....δικε μου... :rockon: :rockon: :rockon:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Ο άντρας την δεκαετία των 20 μαθαίνει - μετά ή παντρεύεται και μεταφέρει τις γνώσεις στον γιο του ή ζει ελεύθερος και τις χρησιμοποιεί.

Πάντα υπάρχουν και οι εξορμήσεις των παντρεμένων  βέβαια αλλά λόγω της πρωινής και βραδινής αναφοράς δεν μπορούν να πάρουν διαστάσεις !!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
............. και οι χωρισμενοι,και αποκλειονται τυποι που μενουν με μπαμπα μαμα...
Αυτοι ασ ανοιξουν αναλογο θρεντ δικο τους...να τα λενε..

χαχαχαχα ελεεινοι δεν ειναι οι μαλακες τυποι αυτοι εγω εχω εναν φιλο 31 που μενει με μπαμπα μαμα ενω εγω ειμαι ανεξαρτητος απο τα 19.
Το χειροτερο?
μη αναστρεψιμη κατασταση, παθολογικο πια

Επισκέπτης
Και γω εργένης είμαι τους δικούς μου τους σούταρα από το σπίτι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
χαχαχαχα ελεεινοι δεν ειναι οι μαλακες τυποι αυτοι εγω εχω εναν φιλο 31 που μενει με μπαμπα μαμα ενω εγω ειμαι ανεξαρτητος απο τα 19.
Το χειροτερο?
Αναστρεψιμη ναι παθολογικο δεν νομιζω

Να ρωτησω κατι ομως εδω.....

Αν εχεις μονο εναν γονιο και τιποτα αλλο στον κοσμο τι κανεις τοτε ?
Ειδικα οταν αυτος εχει δωσει και την ζωη του για σενα και εχει περασει ουσιαστικες ανθρωπινες στερησεις για να σε φερει σε ενα επιπεδο απολυτα ικανοποιητικο....
Τοτε τι κανεις ?

ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΑΣ ? Προκειμενου να ζησεις την ζωη σου ....
Ποσο σε γεμιζει μεσα σου αυτο σαν ανθρωπο ?

Ξερεις πως ειναι σε μια ηλικια οι ανθρωποι που δεν εχουν κανεναν διπλα τους ...
Ειναι σαν να τους σκοτωνεις εσυ ο ιδιος.... αν τους αφησεις !!!!!!

Ξερω ....
Θα μου πεις δεν γεννηθηκα για να τους γηροκομησω και θελω να ζησω την ζωη μου κι εγω.....
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ και λογικοτατο θα πω εγω ......

Ελα ομως που η ΖΩΗ - ΤΥΧΗ, οπως θες το λες, εχει αλλες αποψεις και πολλες φορες τα φερνει πολυ περιεργα τα πραγματα και σε κλεινει σε ενα νοητικο κλουβι χωρις διαφυγη...........

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Το χειροτερο?
Τυπε γαματα,και εδω στην επαρχια ποθ μενω ειναι χειροτερα..ολοι μου οι φιλοι 40-42 μενουν με τα γεροντια,δεν ειναι ικανοι πλεον να μεινουν μονοι τους...παθολογικη η σχεση τους πλεον με τους γονεις...
Συγκεκριμενα εχω ενα φιλο που οταν αρωσταινει η μανα του ειναι αρωστος ο ιδιος δεν το αντεχει.....γαματα.

Επισκέπτης

Ειδικα οταν αυτος εχει δωσει και την ζωη του για σενα και εχει περασει ουσιαστικες ανθρωπινες στερησεις για να σε φερει σε ενα επιπεδο απολυτα ικανοποιητικο....

Άμα όμως σου τα ΠΡΗΖΟΥΝ με τις ιδιοτροπίες τους,και την υπερπροστατευτικότητά τους....τότε δε θέλει πολύ να τους διώξεις....αν καταφέρεις και τους διώξεις βέβαια :sunglasses:

Επισκέπτης
Τυπε γαματα,και εδω στην επαρχια ποθ μενω ειναι χειροτερα..ολοι μου οι φιλοι 40-42 μενουν με τα γεροντια,δεν ειναι ικανοι πλεον να μεινουν μονοι τους...παθολογικη η σχεση τους πλεον με τους γονεις...
Συγκεκριμενα εχω ενα φιλο που οταν αρωσταινει η μανα του ειναι αρωστος ο ιδιος δεν το αντεχει.....γαματα.

Αναρωτιέμαι τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι όταν πεθάνει η μάνα τους...θα αυτοκτονήσουν;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης

Ξερω ....
Θα μου πεις δεν γεννηθηκα για να τους γηροκομησω και θελω να ζησω την ζωη μου κι εγω.....
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ και λογικοτατο θα πω εγω ......

Ελα ομως που η ΖΩΗ - ΤΥΧΗ, οπως θες το λες, εχει αλλες αποψεις και πολλες φορες τα φερνει πολυ περιεργα τα πραγματα και σε κλεινει σε ενα νοητικο κλουβι χωρις διαφυγη...........
Πραγματικά δύσκολη κατάσταση αυτή που περιγράφεις!!! :rolleyes:

Όλοι στο ίδιο σπίτι δεν εξασφαλίζει πλήρως ανεξάρτητη ζωή αλλά από την άλλη κ έναν γονίο δεν τον πετάς(ειδικά δε αν έχει πεθάνει ο ένας)....

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

Ξερω ....
Ελα ομως που η ΖΩΗ ΤΥΧΗ, οπως θες το λες, εχει αλλες αποψεις και πολλες φορες τα φερνει πολυ περιεργα τα πραγματα και σε κλεινει σε ενα νοητικο κλουβι χωρις διαφυγη...........
Φιλε το νοητικο κλουβι το δημιουργουμε μονοι μας,κανεις δεν ειπε να παρατησουμε τους γονεις μας στην μοιρα τους..αλλο το ενα και αλλο το να ζεις με τους γονει σου στο ιδιο χωρο...
Και καμια φορα αυτο το νοητικο κλουβι ποθ λεσ το δημιουργουν οι ιδιοι οι γονεις εσκεμενα για να σε εχουν κοντα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom