TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.433
σε τελο μωρο μου !!!!καλως την ακεφαλη ¨γκομενα'
κορμαρα μεν ακεφαλη δε
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
σε τελο μωρο μου !!!!καλως την ακεφαλη ¨γκομενα'
κορμαρα μεν ακεφαλη δε
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*γεια σου νιναρα![]()
![]()
![]()
!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
να ερθεις 12,30 θα ειμαι κατω ! ελα να στον παρω ολον μεσα μαζι με τις μπαλεςσημερα θα σαι στο ποστο σου;
λεω να ρθω για κανα τσιμπουκακι
να ερθεις 12,30 θα ειμαι κατω ! ελα να στον παρω ολον μεσα μαζι με τις μπαλες![]()
![]()
![]()
πηδημα στο καπο??παιζει η κρυονεις??να ερθεις 12,30 θα ειμαι κατω ! ελα να στον παρω ολον μεσα μαζι με τις μπαλες![]()
![]()
![]()
παιζει παιζειπηδημα στο καπο??παιζει η κρυονεις??
ετσι μωρο μου !! :-* :-* :-* :-*και στο χιονι να τη ριξεις παλι αντεχει η Νινα...δεν εχει αναγκη![]()
ετσι ξεσκισμενα γουστακαι πανω σε σπασμενα γυαλια να τη ριξεις παλι θα γαμηθει...δεν εχει αναγκη![]()
και πανω σε παλια φθαρμενα ελαστικα αυτοκινητων να τη ριξεις παλι θα γαμηθει...ετσι ξεσκισμενα γουστα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στημενη στα τεσσερα μεσα σε συνεργειο αυτοκινητο ;) ;) ;) ;)και πανω σε παλια φθαρμενα ελαστικα αυτοκινητων να τη ριξεις παλι θα γαμηθει...
δεν εχει αναγκη![]()
να πω κι αλλα ή να σταματησω??στημενη στα τεσσερα μεσα σε συνεργειο αυτοκινητο ;) ;) ;) ;)
στοπ !!να πω κι αλλα ή να σταματησω??![]()
στοπ !!![]()
![]()
μολις τελειωσα με την πιτσουλα ! και παω για πουτσουλες !!! συνεχιζουμε αυριο
![]()
![]()
![]()
φευγω γαμιοντας μακια !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()