Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Αδερφέ μήπως απο κάποιον άλλο η τρύπα είναι που ενδιαφέρεται και βάζει τον Ιορδάνη μπροστά να βγάλει τα κάστανα απο την φωτιά ?? Λέω εγώ τώρα...  :rolleyes: :rolleyes:

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
36
Πόντοι
6
και να σου πω οτι δεν το εχω κανει τοσα χρονια θα σου πω ψεματα !!!   ;) ;) ;)

νινακι δεν αμφιβαλω...εγω απλα σου εχω ξαναπει όταν ειχα κανει μια αποπειρα δοκιμης μαζι σου (παλια,που δοκιμαζα και με βυζαρουδες τρανς ακομα :grin: :grin: :grin:) για ενεργητικη δεν με επεισες με τιποτα...ισως γιατι εγω εχω πολύ και μονο το παθητικο βεβαια!!!

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.455
νινακι δεν αμφιβαλω...εγω απλα σου εχω ξαναπει όταν ειχα κανει μια αποπειρα δοκιμης μαζι σου (παλια,που δοκιμαζα και με βυζαρουδες τρανς ακομα :grin: :grin: :grin:) για ενεργητικη δεν με επεισες με τιποτα...ισως γιατι εγω εχω πολύ και μονο το παθητικο βεβαια!!!

το ενεργητικο δεν βγαινει παντα με ολους  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.455

Συνημμένα

• sfsfsdfsdfng.jpg
    sfsfsdfsdfng.jpg
    121,3 KB · Εμφανίσεις: 17

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.743
Πόντοι
606

εχω βαρεσει κοκκηνα

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.455
ολα καλα νιναρα ????
τι λεει το προγραμμα...???

:-* :-* :-* :-*
σημερα νωρις υπνο γιατι ειμααι απο τις 7,30 στο ποδι ... απο αυριο δουλεια καθε μερα μεχρι και τριτη  και τεταρτη την κανω για ενα 10 ημερο για τις γιορτες ...

chris-78

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
σημερα νωρις υπνο γιατι ειμααι απο τις 7,30 στο ποδι ... απο αυριο δουλεια καθε μερα μεχρι και τριτη  και τεταρτη την κανω για ενα 10 ημερο για τις γιορτες ...

...και η ξεκουραση χρειαζεται ....

τι λες για να βρεθουμε κουκλα ??/

δες πμ  :smitten: :smitten: :smitten:

kostakis_sexy

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
0

Θα μας επισκεφτείς καθόλου Αθήνα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom