n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
γιατι ρε γιατρε θελει ξεκουραση?εσκαβε ή οργωνε να πουμε?...και η ξεκουραση χρειαζεται ....
τι λες για να βρεθουμε κουκλα ??/
δες πμ
γιατι ρε γιατρε θελει ξεκουραση?εσκαβε ή οργωνε να πουμε?...και η ξεκουραση χρειαζεται ....
τι λες για να βρεθουμε κουκλα ??/
δες πμ
ναι γιατρε και τελευταια ειναι και τακτικη στη δουλεια μια βδομαδα πριν τα χριστουγεννα βγαινει και μια μετα το πασχαΓαμήθηκε στη δουλειά
γιατι ρε γιατρε θελει ξεκουραση?εσκαβε ή οργωνε να πουμε?
ναι γιατρε και τελευταια ειναι και τακτικη στη δουλεια μια βδομαδα πριν τα χριστουγεννα βγαινει και μια μετα το πασχα
επιλογες εναι ολα lover !! :-* :-* :-*Πότε η πιάτσα έγινε εποχιακό επάγγελμα και δεν ενημερώθηκα???
επιλογες εναι ολα lover !! :-* :-* :-*
κομμένα υδραυλικά,ψηλή νταρντάνα,εντάξει άτομο
;) ;) ;) ;)Αναμφισβήτητα εξάλλου δεν το κατέκρινα, άσε που για να λέμε και την αλήθεια όποτε πέρασα από Θεσσαλονίκη και είχα χρόνο τις περισσότερες φορές ήσουν στο πόστο σου
;) ;) ;) ;)
ενταξει οχι και καθε μερα !! αλλα υπαρχουν και αλλες που ειναι εκει 25 χρονια καθε μερα βρεξει χιονισει!!
Μ'αρέσει....που πετάς τις πρόκες με υψηλή τακτική τόσο για το παντός καιρού όσο και για την ηλικία !!;) ;) ;) ;)
ενταξει οχι και καθε μερα !! αλλα υπαρχουν και αλλες που ειναι εκει 25 χρονια καθε μερα βρεξει χιονισει!!
και με ομιχλη τις εχω δει τις αλλες μανταμ;) ;) ;) ;)
και με ομιχλη τις εχω δει τις αλλες μανταμ
Δεν μασάν από τις καιρικές συνθήκες τα κορίτσια, έχουν αρχίδια
προσφερουν κρυα πουτσα φιλαρακι...τους αρεσει η πουτσα η κρυα????
προσφερουν κρυα πουτσα φιλαρακι...
ουτε εγωμπα δεν θα παρω κρυωνω...
χαχακαι με ομιχλη τις εχω δει τις αλλες μανταμ