n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 371
- Πόντοι
- 36
γιατι ρε γιατρε θελει ξεκουραση?εσκαβε ή οργωνε να πουμε?...και η ξεκουραση χρειαζεται ....
τι λες για να βρεθουμε κουκλα ??/
δες πμ![]()
![]()
![]()
γιατι ρε γιατρε θελει ξεκουραση?εσκαβε ή οργωνε να πουμε?...και η ξεκουραση χρειαζεται ....
τι λες για να βρεθουμε κουκλα ??/
δες πμ![]()
![]()
![]()
ναι γιατρε και τελευταια ειναι και τακτικη στη δουλεια μια βδομαδα πριν τα χριστουγεννα βγαινει και μια μετα το πασχαΓαμήθηκε στη δουλειά![]()
γιατι ρε γιατρε θελει ξεκουραση?εσκαβε ή οργωνε να πουμε?![]()
ναι γιατρε και τελευταια ειναι και τακτικη στη δουλεια μια βδομαδα πριν τα χριστουγεννα βγαινει και μια μετα το πασχα![]()
επιλογες εναι ολα lover !! :-* :-* :-*Πότε η πιάτσα έγινε εποχιακό επάγγελμα και δεν ενημερώθηκα???
επιλογες εναι ολα lover !! :-* :-* :-*
κομμένα υδραυλικά,ψηλή νταρντάνα,εντάξει άτομο
;) ;) ;) ;)Αναμφισβήτητα εξάλλου δεν το κατέκρινα, άσε που για να λέμε και την αλήθεια όποτε πέρασα από Θεσσαλονίκη και είχα χρόνο τις περισσότερες φορές ήσουν στο πόστο σου
;) ;) ;) ;)
ενταξει οχι και καθε μερα !! αλλα υπαρχουν και αλλες που ειναι εκει 25 χρονια καθε μερα βρεξει χιονισει!!
Μ'αρέσει....που πετάς τις πρόκες με υψηλή τακτική;) ;) ;) ;)
ενταξει οχι και καθε μερα !! αλλα υπαρχουν και αλλες που ειναι εκει 25 χρονια καθε μερα βρεξει χιονισει!!
και με ομιχλη τις εχω δει τις αλλες μανταμ;) ;) ;) ;)
και με ομιχλη τις εχω δει τις αλλες μανταμ![]()
![]()
![]()
Δεν μασάν από τις καιρικές συνθήκες τα κορίτσια, έχουν αρχίδια![]()
![]()
![]()
προσφερουν κρυα πουτσα φιλαρακι...τους αρεσει η πουτσα η κρυα????![]()
![]()
![]()
![]()
προσφερουν κρυα πουτσα φιλαρακι...![]()
χαχακαι με ομιχλη τις εχω δει τις αλλες μανταμ![]()
![]()
![]()