TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.103
:-* :-* :-* :-* :-*ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΝΑΡΑ !!!!!
:-* :-* :-* :-* :-*ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΝΑΡΑ !!!!!
Αθήνα θα έρθεις εεε να κάνουμε δουλειά εεεε:-* :-* :-* :-* :-*
Ο Τσουκαλάς παίζει να σου ρίχνει μισό κεφάλι στο πολύ χαλαρό !!!! Χτες είχε άλλη περούκα με ίσιο μαλλί (ρε συ μέχρι και στιλιστικές προτάσεις κάνεις !!!!) όσο για τον πλάτανο...εεε τι ξανθιά ένα θα πώ την πέτυχα στο περίπτερο και θαύμασα της καμπύλες της !!! *P *P βέβαια το σόκ ήταν διπλό τι να πώ για το κολάν που θύμιζε τα πλαϊνά απο τα φουσκωτά σκάφη ή το μήπως το εξώπλατο !!!!! μιλάμε παίζει να έμεινα εκεί παγωτό και μόνο να κοιτάω σαν χάνος για κανένα 2λεπτο !!!! η κουφάλα ο περιπτεράς πώς κρατήθηκε δε ξέρω...μάλλον με όλα αυτά που βλέπει εκεί. Αυτόν πώς θα γίνει να τον κάνουμε μέλος εδώ ??? ΑΚΟΜΗ δεν πιστεύω ότι σταμάτησες να ρωτήσεις και πόσο πάει !!! ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!!
Παιδες καλησπερα, επειδη θα βρεθω Αθηνα για δουλεια μερικες μερες λεω να τιμησω και γω καποια απο τα κοριτσια της Υβανας γιατι εχω δει καλα σχολια κατα καιρους.. το θεμα ειναι υπαρχει καποιο site που να δειχνει ποια κοριτσια εχει αυτη τη περιοδο? ευχαριστω
Ο Τσουκαλάς παίζει να σου ρίχνει μισό κεφάλι στο πολύ χαλαρό !!!! Χτες είχε άλλη περούκα με ίσιο μαλλί (ρε συ μέχρι και στιλιστικές προτάσεις κάνεις !!!!) όσο για τον πλάτανο...εεε τι ξανθιά ένα θα πώ την πέτυχα στο περίπτερο και θαύμασα της καμπύλες της !!! *P *P βέβαια το σόκ ήταν διπλό τι να πώ για το κολάν που θύμιζε τα πλαϊνά απο τα φουσκωτά σκάφη ή το μήπως το εξώπλατο !!!!! μιλάμε παίζει να έμεινα εκεί παγωτό και μόνο να κοιτάω σαν χάνος για κανένα 2λεπτο !!!! η κουφάλα ο περιπτεράς πώς κρατήθηκε δε ξέρω...μάλλον με όλα αυτά που βλέπει εκεί. Αυτόν πώς θα γίνει να τον κάνουμε μέλος εδώ ??? ΑΚΟΜΗ δεν πιστεύω ότι σταμάτησες να ρωτήσεις και πόσο πάει !!! ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!!
Μιλάς γοα το περίπτερο απέναντι απο το City Gate;Ο τύπος μεγάλο respect μόνο και μόνο γι'αυτά που έχει δει.
που να τον πιασουν τα τσικο ρε τον αλεφαντο εχει φαει την περιοχη με το κουταλι παλιοτεραΟ Τσουκαλάς παίζει να σου ρίχνει μισό κεφάλι στο πολύ χαλαρό !!!! Χτες είχε άλλη περούκα με ίσιο μαλλί (ρε συ μέχρι και στιλιστικές προτάσεις κάνεις !!!!) όσο για τον πλάτανο...εεε τι ξανθιά ένα θα πώ την πέτυχα στο περίπτερο και θαύμασα της καμπύλες της !!! *P *P βέβαια το σόκ ήταν διπλό τι να πώ για το κολάν που θύμιζε τα πλαϊνά απο τα φουσκωτά σκάφη ή το μήπως το εξώπλατο !!!!! μιλάμε παίζει να έμεινα εκεί παγωτό και μόνο να κοιτάω σαν χάνος για κανένα 2λεπτο !!!! η κουφάλα ο περιπτεράς πώς κρατήθηκε δε ξέρω...μάλλον με όλα αυτά που βλέπει εκεί. Αυτόν πώς θα γίνει να τον κάνουμε μέλος εδώ ??? ΑΚΟΜΗ δεν πιστεύω ότι σταμάτησες να ρωτήσεις και πόσο πάει !!! ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!!
εδώ είσαι αδελφέ
να τις κανεις δωρο μια γούναΟ Τσουκαλάς παίζει να σου ρίχνει μισό κεφάλι στο πολύ χαλαρό !!!! Χτες είχε άλλη περούκα με ίσιο μαλλί (ρε συ μέχρι και στιλιστικές προτάσεις κάνεις !!!!) όσο για τον πλάτανο...εεε τι ξανθιά ένα θα πώ την πέτυχα στο περίπτερο και θαύμασα της καμπύλες της !!! *P *P βέβαια το σόκ ήταν διπλό τι να πώ για το κολάν που θύμιζε τα πλαϊνά απο τα φουσκωτά σκάφη ή το μήπως το εξώπλατο !!!!! μιλάμε παίζει να έμεινα εκεί παγωτό και μόνο να κοιτάω σαν χάνος για κανένα 2λεπτο !!!! η κουφάλα ο περιπτεράς πώς κρατήθηκε δε ξέρω...μάλλον με όλα αυτά που βλέπει εκεί. Αυτόν πώς θα γίνει να τον κάνουμε μέλος εδώ ??? ΑΚΟΜΗ δεν πιστεύω ότι σταμάτησες να ρωτήσεις και πόσο πάει !!! ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!!
να τις κανεις δωρο μια γούνα
γεια σου νιναρα.....
με τα ωραια σου....
το βραδυ μετα τις 12,30 θα ειμαι κατω ! ελα σου μεγαλωσο του ποντους ! :-* :-* :-* :-*
ανεβασε μας νιναρα
:-* :-* :-* :-*
το βραδυ μετα τις 12,30 θα ειμαι κατω ! ελα σου μεγαλωσο του ποντους ! :-* :-* :-* :-*
παντα !!!ζωηρη παντα.....
δες πμ :-* :-* :-* :-* :-* :-*
γεια σου!!! ;) ;) ;)γεια σου νινα!!!