FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Φιλέ είναι απασχολημένη με τα γυρίσματα στο Μέγκα
Φιλέ είναι απασχολημένη με τα γυρίσματα στο Μέγκα
το μεγκα ρε γιατρε την μινα δεν ειχε ως τρανς-σταρ?Φιλέ είναι απασχολημένη με τα γυρίσματα στο Μέγκα
ακου να δεις τι παθαινω πριν λιγες μερεςΒάτραχε της έκανα ένα τεστ ντρίβ τις προάλλες βέβαια δεν μπορώ να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη μιας και ήταν στα όρθια το όλο σετ...αλλά οι εντυπώσεις ήταν άκρος θετικές (ούτε μην ούτε δεν) !!!! μέχρι να καταλάβω και εγώ πια είχα φορτώσει άργησα αλλά τα τατουάζ βοήθησαν τέλος ήμουν και κάπως μετά από όσα είχα διαβάσει αλλά αποδείχτηκαν φούμαρα...φυσικά και δεν της είπα ποιος είμαι και επιφυλάσσομαι για την κανονική επίσκεψη απο το σπίτι της.
1) Νινάρα απο μένα θα έλεγα...καλημέρα και καλή εβδομάδα συμπαίκτες...κάποια καλή πρόταση για παθητική αλλά "όμορφη γυναικάρα" έχετε?
αφου παιζει στο μεγκα ρε λεμε που να την βρει1) Νινάρα απο μένα θα έλεγα...
2) Νάσνυ (αν την βρείς)
3) Φιόνα....
ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ !!!! ρε συ Νίκο πλάκα κάνεις !!!! λέγε ληγμένα παίρνεις? δε φτάνει που πας απο το ναρκοπέδιο σταματάς να κάνεις και κουβέντα...το τραβάει ο οργανισμό σου !!!ακου να δεις τι παθαινω πριν λιγες μερες
μου σφυριζει καποιος εδω, πρωτον οτι πολυ γνωστη τρανς της πολης(ισως η ποιο γνωστη) οτι θελει να μου κανει μηνυση
και δευτερον μου λεει οτι στην περιοχη κατω στην πιατσα, ξερεις εκει στην κτηνιατρικη που θυμιζει προαστιο της καμπουλ, αν θα δω κατι μεσα σε ενα πρασινο αμαξι θα παθω σοκ
με τα λιγα με τα πολλα περναω ενα βραδυ βλεπω απο μακρια το πρασινο αμαξι με το που πλησιαζω βλεπω την πορτα του οδηγου ανοιχτη και απ εξω ενα πραγμα που θυμιζει κορμο απο πλατανο 200 ετων
τελικα ηταν κατι σαν ανθρωπινο ποδι
πλησιαζω σταματω διπλα και παθαινω σοκ οντως
βλεπω μεσα τον πρωτο ξεδερφο του κινγκ κονγκ με ξανθια περουκα
και στη θεση του συνοδηγου ενα πραγμα που εφερνε στον τακη τσουκαλα
το τι εγινε στη συνομιλια βαριεμαι να το γραψω τωρα αλλα πραγματικα το θεαμα ειναι μοναδικο
πανε ρε μλκ και εσυ και θα σταματησεις σιγουρα σου μιλαω για τρελη φαση το θεμαΚΑΣΚΑΝΤΕΡ !!!! ρε συ Νίκο πλάκα κάνεις !!!! λέγε ληγμένα παίρνεις? δε φτάνει που πας απο το ναρκοπέδιο σταματάς να κάνεις και κουβέντα...το τραβάει ο οργανισμό σου !!!
Behind the scenes...extra υλικό για το DVD για τα περίπτερα !!!!αφου παιζει στο μεγκα ρε λεμε που να την βρει
και σε ποια πιστα σε βρισκουμε μανταμ?θα βρίσκομαι θεσσαλονίκη ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ και για 2 ΜΟΝΟ ΝΥΧΤΕΣ.19-21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
και εξτρα εμφανιση στο πρασινο μηλοBehind the scenes...extra υλικό για το DVD για τα περίπτερα !!!!
θελουμε και τιμη φιαληςΑυτά είναι θα οργανώσει ο Αλέφας την ομάδα υποδοχής στην πόλη μας...
αυτο που το γραφεις το πιστευεις ή το γραφεις ετσι για να το γραψεις??για την iwannaεχουνε γραφτει αρκετα πραγματα αντικρουομενα.....εχει κορμι αψεγαδιαστο.....οτι βλεπεις στις φωτο απο το λινκ που ανεβασε ο βατραχος ισχυει 100 τοις εκατο......καλη στο ενεργητικο καλη στο παθητικο......αλλα....μην περιμενετε οταν πληρωνετε για να γαμησετε οτι θα σας συμπεριφερθει σαν να ειναι η γκομενα σας και οτι ειστε ο γαμιας της....αν πατε εχοντας στο μυαλο σας αυτο θα περασετε καλα ;) ;) ;) ;) ;) ;)
θα στο πω αλλιως εχω προσωπικη αποψη για παρα πολλες τρανς......για την μαρκελλα ειναι γνωστα για την ιωαννα εξεφρασα την αποψη μου 2-3 σελιδες πισω.....ασφαλως οταν μιλαω για ενα προσωπο δημοσια ασφαλως και πιστευω αυτα που γραφω......για να μην υπαρχουν παρεξηγησειςλεω οτι γενικως δεν μπορεις να εχεις απαιτηση οταν κανεις πληρωμενο σεξ ο αλλως να θελεις να σου συμπεριφερθει σαν να ειστε ζευγαρι...ειναι γενικοι κανονες....τα λεω για του νεους στο αθλημααυτο που το γραφεις το πιστευεις ή το γραφεις ετσι για να το γραψεις??
Αυτό αδερφέ το συζητάμε... ότι είναι καλή ναι είναι ειδικά με την προσθήκη αλλά υπάρχουν και καλύτερες σε αυτό τον τομέαγια την iwannaεχουνε γραφτει αρκετα πραγματα αντικρουομενα.....εχει κορμι αψεγαδιαστο.....οτι βλεπεις στις φωτο απο το λινκ που ανεβασε ο βατραχος ισχυει 100 τοις εκατο......καλη στο ενεργητικο καλη στο παθητικο......αλλα....μην περιμενετε οταν πληρωνετε για να γαμησετε οτι θα σας συμπεριφερθει σαν να ειναι η γκομενα σας και οτι ειστε ο γαμιας της....αν πατε εχοντας στο μυαλο σας αυτο θα περασετε καλα ;) ;) ;) ;) ;) ;)
αυτο παντως δεν ειναι πανακια να το ξερειςθα στο πω αλλιως εχω προσωπικη αποψη για παρα πολλες τρανς......για την μαρκελλα ειναι γνωστα για την ιωαννα εξεφρασα την αποψη μου 2-3 σελιδες πισω.....ασφαλως οταν μιλαω για ενα προσωπο δημοσια ασφαλως και πιστευω αυτα που γραφω......για να μην υπαρχουν παρεξηγησειςλεω οτι γενικως δεν μπορεις να εχεις απαιτηση οταν κανεις πληρωμενο σεξ ο αλλως να θελεις να σου συμπεριφερθει σαν να ειστε ζευγαρι...ειναι γενικοι κανονες....τα λεω για του νεους στο αθλημα