ξερει κανεις καμια πληροφορια? sos
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Η Μαρκελα Μαλτεζου το ξερει ?ναι δεν την ειδατε που συνομωτει με τον αλλον για να καταστρεψει την οικογενεια μαλτεζου.
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
Η Μαρκελα Μαλτεζου το ξερει ?
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
και ποια ειναι η οικογενεια μαλτεζου ρε γιατρε?ναι δεν την ειδατε που συνομωτει με τον αλλον για να καταστρεψει την οικογενεια μαλτεζου.
τι ειναι αυτα να πουμε
και εισαι σιγουρος οτι παιζει η νανσυ?
παρακαλουμε τον πατσινο που ειναι και σινεφιλ να παρεμβει επι του θεματος
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.101
και ποια ειναι η οικογενεια μαλτεζου ρε γιατρε?
τι ειναι αυτα να πουμε
και εισαι σιγουρος οτι παιζει η νανσυ?
παρακαλουμε τον πατσινο που ειναι και σινεφιλ να παρεμβει επι του θεματος
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Οτι μλκ θελει ο καθένας λέει
Η κοπελα δεν έχει καμια σχέση με τη νανσυ
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.101
Οτι μλκ θελει ο καθένας λέει
danny_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Νανσυγεια σας ψαχνω καποια που να ειναι καλη και στους δυο ρολους υπαρχει καμια προταση???
υπαρχει κανενα link γιατι ειμαι εκτος θεσσαλονικης κ μονο με ραντεβου μπορω να παω
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.252
- Πόντοι
- 606
θα παρεις τρενο μουτρο?????υπαρχει κανενα link γιατι ειμαι εκτος θεσσαλονικης κ μονο με ραντεβου μπορω να παω
ξερει κανεις τπτ για αυτες εδς τις κοπελες ?
ΝΑΤΑΣΣΑ
ΙΩΑΝΝΑ
κανεις δεν εχει αναφερει κατι για αυτες ...
ΝΑΤΑΣΣΑ
ΙΩΑΝΝΑ
κανεις δεν εχει αναφερει κατι για αυτες ...
Για την Νατάσσα έχουν γραφτεί πολλάκις. Μόνο παθητική. Αξιοπρεπής κατά τα άλλα παρουσία αλλά όχι τόσο εντυπωσιακή όσο θα περίμενες στις φωτογραφίες.
Για την "Ιωάννα" πρώην Μελίνα αν θυμάμαι καλά και υποτίθεται άλλα ονόματα, υπάρχουν αρκετά αντικρουόμενες απόψεις αλλά πιο ενδιαφέρον να κάνουν σχόλια δείχνουν αυτοί που δεν έχουν καλές εμπειρίες. Προσωπικά δεν ξέρω. Γενικά όμως κανείς δεν αντιλέγει για την εμφάνιση της.
Για την "Ιωάννα" πρώην Μελίνα αν θυμάμαι καλά και υποτίθεται άλλα ονόματα, υπάρχουν αρκετά αντικρουόμενες απόψεις αλλά πιο ενδιαφέρον να κάνουν σχόλια δείχνουν αυτοί που δεν έχουν καλές εμπειρίες. Προσωπικά δεν ξέρω. Γενικά όμως κανείς δεν αντιλέγει για την εμφάνιση της.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.252
- Πόντοι
- 606
Βάτραχε της έκανα ένα τεστ ντρίβ τις προάλλες βέβαια δεν μπορώ να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη μιας και ήταν στα όρθια το όλο σετ...αλλά οι εντυπώσεις ήταν άκρος θετικές (ούτε μην ούτε δεν) !!!! μέχρι να καταλάβω και εγώ πια είχα φορτώσει άργησα αλλά τα τατουάζ βοήθησαν τέλος ήμουν και κάπως μετά από όσα είχα διαβάσει αλλά αποδείχτηκαν φούμαρα...φυσικά και δεν της είπα ποιος είμαι και επιφυλάσσομαι για την κανονική επίσκεψη απο το σπίτι της.το μωρο μου δεν θελω ν θυμαμαι
κατα την γνωμη σου τι 8α προτεινες ?Για την Νατάσσα έχουν γραφτεί πολλάκις. Μόνο παθητική. Αξιοπρεπής κατά τα άλλα παρουσία αλλά όχι τόσο εντυπωσιακή όσο θα περίμενες στις φωτογραφίες.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.252
- Πόντοι
- 606
Βάτραχε της έκανα ένα τεστ ντρίβ τις προάλλες βέβαια δεν μπορώ να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη μιας και ήταν στα όρθια το όλο σετ...αλλά οι εντυπώσεις ήταν άκρος θετικές (ούτε μην ούτε δεν) !!!! μέχρι να καταλάβω και εγώ πια είχα φορτώσει άργησα αλλά τα τατουάζ βοήθησαν τέλος ήμουν και κάπως μετά από όσα είχα διαβάσει αλλά αποδείχτηκαν φούμαρα...φυσικά και δεν της είπα ποιος είμαι και επιφυλάσσομαι για την κανονική επίσκεψη απο το σπίτι της.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.252
- Πόντοι
- 606
καλημέρα και καλή εβδομάδα συμπαίκτες...κάποια καλή πρόταση για παθητική αλλά "όμορφη γυναικάρα" έχετε?
για τραβα ν μας πεις κ σει????
Alkis_Komninos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
παιδια ξερετε γιατι εχουν λιγοστεψει τοσο τα προφιλ στο TS-Dating?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 165
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K