TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.101
εσυ ακους λιγα εγω να δεις τι ακουω και τι βλεπω καθε βραδυεγω παντως οταν ειμαι στην δουλεια μου χαμογελαωωωωωωω οταν φευγω ξενερωνω με αυτα που βλεπω και ακουωωωω
εσυ ακους λιγα εγω να δεις τι ακουω και τι βλεπω καθε βραδυεγω παντως οταν ειμαι στην δουλεια μου χαμογελαωωωωωωω οταν φευγω ξενερωνω με αυτα που βλεπω και ακουωωωω
νινα ελα Αθήνα να μας φτιάξεις λίγο κ να μας σηκώσεις το ηθικό ρε αστερι μου..ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ...ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ...
το ξερω τι ακους νινα πιστεψε με χαχαχαχαχ αλλα εγω δεν ειναι τι ακουω στην δουλεια μου εξαλλου δεν ακουω τιποτα χαχαχαχ οικοδομη δουλευω απλως οταν δουλευω,σε λογικα πλαισια βεβαια δεν θα γινουμε και δουλοι,νοιωθω οτι ω μια φυσιολογικη ωη.......γαμωτω δεν λειτουργει το σητα χαχαχαχεσυ ακους λιγα εγω να δεις τι ακουω και τι βλεπω καθε βραδυ
το ξερω τι ακους νινα πιστεψε με χαχαχαχαχ αλλα εγω δεν ειναι τι ακουω στην δουλεια μου εξαλλου δεν ακουω τιποτα χαχαχαχ οικοδομη δουλευω απλως οταν δουλευω,σε λογικα πλαισια βεβαια δεν θα γινουμε και δουλοι,νοιωθω οτι ω μια φυσιολογικη ωη.......γαμωτω δεν λειτουργει το σητα χαχαχαχ
γιατι γελας χαχαχαχχα
γιατι γελας χαχαχαχχα
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΠΡΩΤΑ ΡΙΞΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ
ΑΑΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΤΑΚΑ !! ΜΗΠΩ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΚΑΜΨΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ !! ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΙΕΙΣχαχχαχαχ οτι καλυτερο πριν το σεξ αν κανεις καμψεις δινει πιο πολυ δυναμη ;) ;) ;) ;)
ΑΑΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΤΑΚΑ !! ΜΗΠΩ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΚΑΜΨΕΙΣ
σε πιστευω αλλα θα ηθελα και να τους δω ....βεβαια πανω απο ολα εσενα θα ηθελα να δω γιατι απο εδω φαινεσαι πανω απο ολα καλος ανθρωποςΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ !! ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΙΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ !! ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΙΕΙΣ
επισκεφτηκα elena sunrise.τουμπανοοοοοοο παιδια!
το κατεχει το αθλημα πολυ..ωραιος καθαρος χωρος...πιπα πολυ βαθεια και σαλιο πολυ..το εργαλειο τεραστιο αλλα δεν δοκιμασα κατι περισσοτερο..αν ενδιαφερετε κανεις για παθητικο θα τον ξεσκισει...εγω την εστησα στα 4 και κοπανησα..Ενδιαφερον αυτο.. για πες λεπτομεριες επι του θεματος... Ειναι καλή? ειναι βιαστική? απο υδραυλικά πως παει?? το κατέχει το αθλημα?? 'η μονο ομορφια εχει
θεσ/νικη δεν εισαι εσυ ρε γιατρε?το κατεχει το αθλημα πολυ..ωραιος καθαρος χωρος...πιπα πολυ βαθεια και σαλιο πολυ..το εργαλειο τεραστιο αλλα δεν δοκιμασα κατι περισσοτερο..αν ενδιαφερετε κανεις για παθητικο θα τον ξεσκισει...εγω την εστησα στα 4 και κοπανησα..
ναιθεσ/νικη δεν εισαι εσυ ρε γιατρε?
και γραφεις τωρα για κατι που εγινε 2 μηνες πριν?ή κατεβηκες αθηνα και την βρηκες?