TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.101
αθηνα??παλκα πλακα είναι η εποχη για κανα τετιο εργο ολες η καλες την εχουν κανει από δω εκτος κανα δυο....για σκεψου το
αθηνα??παλκα πλακα είναι η εποχη για κανα τετιο εργο ολες η καλες την εχουν κανει από δω εκτος κανα δυο....για σκεψου το
τα εχω δει ...1,000,000, φορες ...! καθε μηνα ειμαι αθηνα ... απλα δεν δουλευω ακομη ...να έρθει απο εδω να δει κ τα αρχαία μας έτσι χε χε .
αφού τα έχεις δει ελα να σε δούμε κ εμείς λίγο απο κοντά αλλά να μην είσαι σαν μια άλλη ξινή που είχε έρθει κ νομιζε οτι θα μας πιάσει κ τον κολο κ ζήταγε ουρανούς με τα άστρα μαζι .τα εχω δει ...1,000,000, φορες ...! καθε μηνα ειμαι αθηνα ... απλα δεν δουλευω ακομη ...
οτι δινεις παιρνειςαφού τα έχεις δει ελα να σε δούμε κ εμείς λίγο απο κοντά αλλά να μην είσαι σαν μια άλλη ξινή που είχε έρθει κ νομιζε οτι θα μας πιάσει κ τον κολο κ ζήταγε ουρανούς με τα άστρα μαζι .
σωστά αλλά όχι να μας τον πιάσει κιόλας στην Θεσσαλονίκη τα περνει αυτα που ήθελε εδω μάλλον όχι γιατί αν τα επερνε δεν θα ερχόταν Αθήνα έτσι..οτι δινεις παιρνεις
δεν με απασχολεί τι παιρνουν και τι κανουν η αλλες ;) ;) ;) ;)σωστά αλλά όχι να μας τον πιάσει κιόλας στην Θεσσαλονίκη τα περνει αυτα που ήθελε εδω μάλλον όχι γιατί αν τα επερνε δεν θα ερχόταν Αθήνα έτσι..
κουβέντα να γίνεται ασε τα άλλα μπάζα τώρα εσύ ποτέ θα έρθεις να σε δούμε κ από κοντά αστερι μου.δεν με απασχολεί τι παιρνουν και τι κανουν η αλλες ;) ;) ;) ;)
δεν με απασχολεί τι παιρνουν και τι κανουν η αλλες ;) ;) ;) ;)
πρέπει να είναι καλο παιδί έτσι εχω καταλαβει απο τα μην που μιλάμε εδω μέσα .νομιζω ότι εισαι σωστο κομματι κ αξίζεις οποτε δεν θα χασεις.........
αθηνα??
oταν με γνωρισεεις θα μου πεις !!πρέπει να είναι καλο παιδί έτσι εχω καταλαβει απο τα μην που μιλάμε εδω μέσα .
αμην κ ποτε που λένε ελα Αθήνα εσυ κ θα κάνουμε κ τσάρκα αλλά δεν βλέπω να έρχεσαι αν αν έρθεις στείλε μην..oταν με γνωρισεεις θα μου πεις !!
ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ !τοσα χρονια στο σαιτ...αποφασισα πρτη φορα να ευχαριστησω δημοσια ενα προσωπο....iwanna darklock....η ξανθια νεραιδα απο αθηνα μου ειχε μιλησει τοσες πολλες φορες για σενα και ειχε δικιο...εισαι ενας μελαχροινος αγγελος......
ρε σει νινα μ χ πιασει μ καταθληψη σημερα δεν μπορεις ν καταλάβεις.......ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ !
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ...ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ...ρε σει νινα μ χ πιασει μ καταθληψη σημερα δεν μπορεις ν καταλάβεις.......
βαρεθηκα.........
συμφωνω απολυτα!!!ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ...ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ...
ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣσυμφωνω απολυτα!!!