Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
Πάλεψα λίγο μέσα μου για να μην σου απαντήσω, αλλά με προκαλούν τα όσα γράφεις,

Καταρχήν, επειδή μάλλον είσαι άτομο με χαμηλή αντίληψη και νοημοσύνη,
οφείλω να σου επισημάνω, ότι κανένα μέλος του εν λόγω σάιτ δεν είναι υποχρεωμένο να
εκθέτει δημόσια (κοινώς εδώ μέσα) το κορμί, τον πούτσο, το πρόσωπο και τα αρχίδια του,
συνεπώς την ΒΛΑΚΕΙΑ που έγραψες  να βάλω φωτογραφία μου την αφήνω ασχολίαστη....

Σε κανένα πορνο-φόρουμ του πλανήτη γη δεν υπάρχει ούτε ένα μέλος που να είναι ενεργό για
6 περίπου συναπτά έτη και να έχει υποβάλει 6/7 σχόλια μόνο για μια τρανς....(βλέπε Λίλιξ...όπως λέμε Λία...)

Συνεπώς με την λογική του μέσου θνητού ανθρώπου το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει αυτός ο κοινός νους είναι
ότι πρόκειται είτε για περίπτωση μιας τρανς που έχει διπλό λογαριασμό
είτε για κλασικού αβανταδόρου που έχει πολύ πολύ στενές επαφές μαζί σου.

Σταρχίδια μου περί ποιας περίπτωσης ισχύει εν προκειμένω, εγώ την άποψή μου εξέφρασα και μάλιστα τεκμηριωμένα
και όχι με αερολογίες.

Επειδή βλέπω ζορίζεσαι πολύ και πετάς δηλητήριο....δεν θα σου κάνω την χάρη να σου το ανταποδώσω, αλλά σου λέω ότι
δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Αλέφαντο και ίσως έφταιξα ΜΟΝΟ που του την είπα στο φόρουμ και όχι σε προσωπικό μήνυμα,
αλλά με κούρασε η επίμονη επανάληψη,
Χαλάλι του καλό παιδί είναι. Περασμένα ξεχασμένα...

Αναφορικά με τον Κάστελ και τον Αλ Πατσίνο, χωρίς να  το επιδιώξω, έλαβα μηνύματα και από τους 2, οπότε ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ.
Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατάλαβε ότι το πρόβλημά μου δεν είσαι ΕΣΥ, ούτε το πρόσωπό σου, ούτε το κορμί σου, ούτε οι επιδόσεις σου στο σεξ....

Αντίθετα το πρόβλημά μου ήταν οι συνεχείς, καθημερινές και υπερβολικές αναφορές προς μια τρανς από ένα ΜΟΝΟ άτομο. Με πιάνεις?

Θα μου ήταν τόσο ΠΟΛΥ εύκολο ΚΑΙ να σε κακοχαρακτηρίσω ΚΑΙ να σε προσβάλω ΚΑΙ να σε βρίσω ΚΑΙ να σε μειώσω σαν προσωπικότητα,
αλλά δεν το κάνω, γιατί σέβομαι το επάγγελμά σου και τις δύσκολες συνθήκες αυτού.
Οπότε ράψτο, κάνε την δουλίτσα σου και άσε στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του για αυτήν την όποια "φιλονικία" μας....

το ποιος ειναι άτομο με χαμηλή αντίληψη και νοημοσύνη ασε να το κρινουν αλλοι .χρησιμοποιεις υβριστικα λογια για κατι που δεν μπορεις να στηριξεις εγω τεκμηριωσα ολα οσα ειπα χωρις να χρησιμοποιησω βρυσιες. τελος παντων ο γιατρος ειπε να λεμε ναι

Υ.Γ καλο το παραμυθι σου αλλα δεν ειχε δρακο .......ντειβιντ μπαουι

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
το ποιος ειναι άτομο με χαμηλή αντίληψη και νοημοσύνη ασε να το κρινουν αλλοι .χρησιμοποιεις υβριστικα λογια για κατι που δεν μπορεις να στηριξεις εγω τεκμηριωσα ολα οσα ειπα χωρις να χρησιμοποιησω βρυσιες. τελος παντων ο γιατρος ειπε να λεμε ναι
Υ.Γ καλο το παραμυθι σου αλλα δεν ειχε δρακο .......ντειβιντ μπαουι

Δεν μπορώ να στηρίξω τι???
Ότι δεν είσαι εσύ ο Λίλιξ??
Ή ότι επειδή δεν βάζω εδώ φωτό μου δεν είμαι άντρας και όχι τρανς όπως θέλει να πιστεύει το φτωχό σου μυαλό?
Εγώ χρησιμοποιώ υβριστικά λόγια ή εσύ που κάθεσαι και με αμφισβητείς σαν ύπαρξη και με αποκαλείς έμμεσα τρανς,
λέγοντάς μου αυτολεξεί

"Εγω ξέρω ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρέμασταρια εγω ξέρεις ποια είμαι και που θα με βρεις με τον λιλιξ η τον αλεφαντο μπορείς να κλείσεις κάποιο ραντεβού δεν ξέρω Βέβαια αν είσαι του γουστου τους"

Πας καλά??? Καταλαβαίνεις τι γράφεις???  :idiot: :idiot:

lilix

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ή ότι επειδή δεν βάζω εδώ φωτό μου δεν είμαι άντρας και όχι τρανς όπως θέλει να πιστεύει το φτωχό σου μυαλό?
Εγώ χρησιμοποιώ υβριστικά λόγια ή εσύ που κάθεσαι και με αμφισβητείς σαν ύπαρξη και με αποκαλείς έμμεσα τρανς,
λέγοντάς μου αυτολεξεί

"Εγω ξέρω ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρέμασταρια εγω ξέρεις ποια είμαι και που θα με βρεις με τον λιλιξ η τον αλεφαντο μπορείς να κλείσεις κάποιο ραντεβού δεν ξέρω Βέβαια αν είσαι του γουστου τους"

ρε μεγαλε,
εσυ που εχεις υψηλή αντίληψη και νοημοσύνη, δεν το κοβεις, το παρατραβηξες. Βρηκες ενα ατομο ευαλωτο λογω της δουλειας που κανει, ενω εσυ κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια του forum και τα εχεις βαλει μαζι του, φτανει πια, στο κατω κατω δειξε ανωτεροτητα.
Και στο τελος ξεκολα εγω και η Λια, δεν ημαστε το ιδιο προσωπο, αλλα ειμαι πελατης της που την γουσταρω, δεν το εκριψα. και ευχαριστως αν θελεις βρισκομαστε να το λυσουμε το θεμα.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
ρε μεγαλε,
εσυ που εχεις υψηλή αντίληψη και νοημοσύνη, δεν το κοβεις, το παρατραβηξες. Βρηκες ενα ατομο ευαλωτο λογω της δουλειας που κανει, ενω εσυ κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια του forum και τα εχεις βαλει μαζι του, φτανει πια, στο κατω κατω δειξε ανωτεροτητα.
Και στο τελος ξεκολα εγω και η Λια, δεν ημαστε το ιδιο προσωπο, αλλα ειμαι πελατης της που την γουσταρω, δεν το εκριψα. και ευχαριστως αν θελεις βρισκομαστε να το λυσουμε το θεμα.

Τι να βρεθώ μαζί σου? Ρε πάτε καλά? Ληγμένα παίρνετε?  :headbang:
Έχω την άποψή μου και την εκφράζω.
Εγώ το λήγω εδώ, αλλά ο ευάλωτος και ο επώνυμος οφείλει να δείχνει ανωτερότητα.

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
Ταραχτηκες κουκλιτσα μου ; Ηρεμησε αφου έγραψα είσαι ο ντειβιντ μπαουι  :2funny: :rockon:

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Ταραχτηκες κουκλιτσα μου ; Ηρεμησε αφου έγραψα είσαι ο ντειβιντ μπαουι  :2funny: :rockon:

Μόλις ετοιμαζόμουν να σου στείλω προσωπικό μήνυμα ότι το θέμα έληξε...  :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλά είσαι τόσο ευάλωτη που τρώγεσαι....
Το Νταβίντ πάει στο Νταβίντ Βίγια, αν ξέρεις από μπάλα.... ;)

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
λέγοντάς μου αυτολεξεί

Δυστυχώς αν καταλαβαινε τι εγραφε δεν θα τα εγραφε φιλε μου. απλα και ομορφα θα καθοτανε και θα διαβαζε ολα τα γραφομμενα. αλλα δεν φταει η εν λογο κορασιδα. φταινε αυτοι που ακουμπανε τα οβολα τους εν μεσω κρισης και μαλιστα σε κασέ που δεν εχει κατεβασει και φυσικα οταν η ιδια ευθρασος βριζει αυτο που ειναι το πιο πολυτιμο για αυτους. ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.  και λεω την οικογενεια τους γιατι πιο πανω στην ουσια φτυνει τις γυναικες τους που ενδεχομένως καποιες απο αυτες να τους εχουν δωσει παιδια και συζηγικη θαλπωρη δηλαδη αυτο που λεμε οικογενεια και που ολοι κοιταμε να ειναι παντα καλα. τα συμπερασματα δικα σας φίλτατοι που δοξάζετε  την θεά σας. και κλεινοντας ενα μονο θα σας πω. σοβαρευτείτε και σεβαστείτε το σπιτι σας

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208

Δυστυχώς αν καταλαβαινε τι εγραφε δεν θα τα εγραφε φιλε μου. απλα και ομορφα θα καθοτανε και θα διαβαζε ολα τα γραφομμενα. αλλα δεν φταει η εν λογο κορασιδα. φταινε αυτοι που ακουμπανε τα οβολα τους εν μεσω κρισης και μαλιστα σε κασέ που δεν εχει κατεβασει και φυσικα οταν η ιδια ευθρασος βριζει αυτο που ειναι το πιο πολυτιμο για αυτους. ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.  και λεω την οικογενεια τους γιατι πιο πανω στην ουσια φτυνει τις γυναικες τους που ενδεχομένως καποιες απο αυτες να τους εχουν δωσει παιδια και συζηγικη θαλπωρη δηλαδη αυτο που λεμε οικογενεια και που ολοι κοιταμε να ειναι παντα καλα. τα συμπερασματα δικα σας φίλτατοι που δοξάζετε  την θεά σας. και κλεινοντας ενα μονο θα σας πω. σοβαρευτείτε και σεβαστείτε το σπιτι σας

Συγνώμη αλλα δεν έβρισα κανέναν αυτο που είπα ότι απλα αν έχεις κάτι ωραίο σπίτι γιατι να βγεις να ψάξεις κάτι αλλο απλα αν είναι να το κανείς να είναι καλύτερη εμφανίσιακα τουλαχιστον . Τέλος πάντων βαρέθηκα να απαντώ συνέχεια είναι η τελευταία φορα που το κάνω οποίος ενοχλείται ας στέλνει πμ . Τώρα ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του άποψη και είναι σεβαστή . Κι αν θέλετε να ξέρετε την δική μου άποψη καλώς τότε την παραθέτω
Καλές οι γυναίκες για να κάνουν παιδιά να μαγειρεύουν να σκουπιζουν να σιδερωνουν κτλ και εγω να περνώ καλα με τους άντρες τους . Ποτε δεν θα ήθελα να κάνω τέτοια ζωη Σορυ αυτη είναι η άποψη μου μην με πυροβολείται σας αγαπω όλους τον καθένα με τον δικο του τροπο

noris(1)

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Καλημερα καλο μηνα ,εχω πολυ καιρο να δω τις εξελιξεις της πιατσας Θεσσαλονικη λογω απουσιας μου , αν εχει καποιος την καλωσυνη να μου στειλει καποια εμημερωση σχετικα με τρανς με μεγαλα προσοντα ,ευχαριστώ εκ των προτερων.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
H Στελλα απο Πολυτεχνειου σε νεες φωτο...καλο εεε? :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• 622396acc55450402d9aa59a01959302-1-7.jpg
    622396acc55450402d9aa59a01959302-1-7.jpg
    20,4 KB · Εμφανίσεις: 75
  • 622396acc55450402d9aa59a01959302-2-7.jpg
    622396acc55450402d9aa59a01959302-2-7.jpg
    38,1 KB · Εμφανίσεις: 56

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
εκανε προσθετικη στηθους??ετσι μου φανηκε...απο τις φωτο...
μπα δεν πιστευω ειναι ψιλοπειραγμενες οι φωτο κατα τη γνωμη μου...Αλλα ειναι να απορεις πως αυτη η γκομεναρα,οταν ηταν γκομεναρα,δεν εβαλε βυζια

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
μπα δεν πιστευω ειναι ψιλοπειραγμενες οι φωτο κατα τη γνωμη μου...Αλλα ειναι να απορεις πως αυτη η γκομεναρα,οταν ηταν γκομεναρα,δεν εβαλε βυζια
αυτο ακριβως ρε φιλε ειναι θεα απο προσωπο και καθολου βυζια....αν ειχε οπως οι αλλες ΒΥΖΑΡΕΣ(και αν κατεμε εκανε και την εγχειρηση)θα ηταν Η ΘΕΑ!!

vivicross

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Like
8
Πόντοι
0
καλησπερα στην ομορφη Θεσσαλονικη απο αυριο για 5 μερες θα σας επισκεφτω

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
δείξε μας πως είσαι για να σου πούμε αν θα περάσουμε καλά..

vivicross

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Like
8
Πόντοι
0
ειμαι αυτο που βλεπεις και οχι επαγγελματιας

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ειμαι αυτο που βλεπεις και οχι επαγγελματιας

[size=10pt]Μα δεν ειδαμε και τιποτα συγκεκριμενο. 3 φωτο (ο θεος να τις πει) με ενα πατο  μονο με ξανθια περουκα και μπολικη μουτζουροζωγραφια . αν κανω λαθος αναμενουμε απαντησεις. οεο...[/size]

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
πολυτεχνείου πριν το cocktail bar?
μετα τα μπαρ λιγο πριν τα δικαστηρια αλλα εχω παρα παρα πολυ καιρο να τη δω...Εχει γινει λιγο ακυρο το σημειο σαν πιατσα με τοση κοσμοσυρροη στα μπαρακια

19cm_top

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
287
Πόντοι
20
Την περασμενη εβδομαδα προτιμησα την κλασικη αξια τη Νανα την Κυπρια.
Με ενα 50ρακι πηγαμε σε ενα εγκαταλελειμενο εργοστασιο στις γραμμες του τρενου και γαμηθηκαμε ιδιαιτερα καλα και κεφατα.
Αν και μεγαλη σε ηλικια θεωρω οτι κανει τα πιο καλα γαμησια από τις περισσότερες.
Η μονη μαλακια ειναι οτι ενω μου εδωσε τηλ το σημειωσα λαθος και επειδη εχω ορεξη για ενα απογευματινο ξεκωλωμα στο χωρο της, οποιος εχει το τηλ της, ας μου το στειλει PM.
Ευχαριστω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom