lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.208
Πάλεψα λίγο μέσα μου για να μην σου απαντήσω, αλλά με προκαλούν τα όσα γράφεις,
Καταρχήν, επειδή μάλλον είσαι άτομο με χαμηλή αντίληψη και νοημοσύνη,
οφείλω να σου επισημάνω, ότι κανένα μέλος του εν λόγω σάιτ δεν είναι υποχρεωμένο να
εκθέτει δημόσια (κοινώς εδώ μέσα) το κορμί, τον πούτσο, το πρόσωπο και τα αρχίδια του,
συνεπώς την ΒΛΑΚΕΙΑ που έγραψες να βάλω φωτογραφία μου την αφήνω ασχολίαστη....
Σε κανένα πορνο-φόρουμ του πλανήτη γη δεν υπάρχει ούτε ένα μέλος που να είναι ενεργό για
6 περίπου συναπτά έτη και να έχει υποβάλει 6/7 σχόλια μόνο για μια τρανς....(βλέπε Λίλιξ...όπως λέμε Λία...)
Συνεπώς με την λογική του μέσου θνητού ανθρώπου το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει αυτός ο κοινός νους είναι
ότι πρόκειται είτε για περίπτωση μιας τρανς που έχει διπλό λογαριασμό
είτε για κλασικού αβανταδόρου που έχει πολύ πολύ στενές επαφές μαζί σου.
Σταρχίδια μου περί ποιας περίπτωσης ισχύει εν προκειμένω, εγώ την άποψή μου εξέφρασα και μάλιστα τεκμηριωμένα
και όχι με αερολογίες.
Επειδή βλέπω ζορίζεσαι πολύ και πετάς δηλητήριο....δεν θα σου κάνω την χάρη να σου το ανταποδώσω, αλλά σου λέω ότι
δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Αλέφαντο και ίσως έφταιξα ΜΟΝΟ που του την είπα στο φόρουμ και όχι σε προσωπικό μήνυμα,
αλλά με κούρασε η επίμονη επανάληψη,
Χαλάλι του καλό παιδί είναι. Περασμένα ξεχασμένα...
Αναφορικά με τον Κάστελ και τον Αλ Πατσίνο, χωρίς να το επιδιώξω, έλαβα μηνύματα και από τους 2, οπότε ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ.
Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατάλαβε ότι το πρόβλημά μου δεν είσαι ΕΣΥ, ούτε το πρόσωπό σου, ούτε το κορμί σου, ούτε οι επιδόσεις σου στο σεξ....
Αντίθετα το πρόβλημά μου ήταν οι συνεχείς, καθημερινές και υπερβολικές αναφορές προς μια τρανς από ένα ΜΟΝΟ άτομο. Με πιάνεις?
Θα μου ήταν τόσο ΠΟΛΥ εύκολο ΚΑΙ να σε κακοχαρακτηρίσω ΚΑΙ να σε προσβάλω ΚΑΙ να σε βρίσω ΚΑΙ να σε μειώσω σαν προσωπικότητα,
αλλά δεν το κάνω, γιατί σέβομαι το επάγγελμά σου και τις δύσκολες συνθήκες αυτού.
Οπότε ράψτο, κάνε την δουλίτσα σου και άσε στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του για αυτήν την όποια "φιλονικία" μας....
το ποιος ειναι άτομο με χαμηλή αντίληψη και νοημοσύνη ασε να το κρινουν αλλοι .χρησιμοποιεις υβριστικα λογια για κατι που δεν μπορεις να στηριξεις εγω τεκμηριωσα ολα οσα ειπα χωρις να χρησιμοποιησω βρυσιες. τελος παντων ο γιατρος ειπε να λεμε ναι
Υ.Γ καλο το παραμυθι σου αλλα δεν ειχε δρακο .......ντειβιντ μπαουι