Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
Αδερφέ δεν θα ξαναγράψω κάτι για το συγκεκριμένο θέμα, ξέρεις πως είμαι παλιός εδώ μέσα και γενικώς
παρακολουθώ όποτε μπορώ τα τεκταινόμενα.

Αλλά ρε φίλε έλεος με τη συγκεκριμένη μας τα έχεις φουσκώσει τα παπάρια.... (όσο φιλικότερα στο λέω...)
ούτε αδερφή σου να ήταν...οκ σου αρέσει το καταλάβαμε, αλλά μέχρι ενός σημείου η διαφήμιση,
μετά από λίγο καταντάει πολύ κουραστικό....

το λες και zeppelin :uglystupid:

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
περιμενω μια απανταση απο μια τυπισσα του σιριζα που ειναι εξαφανισμενει γιατι κοτεψε???

υπαρχει κοσμος που συχαίνεται και το συριζα και τα χρυσα αυγα!καλο πασχα κι αλλο κακο να μη μας βρει! :idiot:

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
και εγω εχω κουραστει τελευταια να διαβαζω τα δικα σας ρεπορταζ σχολια κριτικες κλτ αλλα δεν το λεω
μουγκα απαντες(φιλικα στο λεω και εγω)
αν εχεις κατι καλυτερο πες το θα σε διαβασουμε
αλλα μεχρι εδω γιατι αν το συνεχεισουμε θα γινουμε κωλος

Άλλο ρεπορτάζ ρε αδερφέ και άλλο η επί 2 μήνες συνεχής προβολή μιας συγκεκριμένης τρανς..
Όποτε έχω κάτι καλό πάντα το γράφω, αλλά ποτέ δεν επαναλαμβάνομαι,
γιατί το θεωρώ περιττό και ανούσιο.

Κουράστηκα να διαβάζω ύμνους και διθυράμβους για την ίδια και την ίδια
μόνο από ένα άτομο....
Πες τα μια φορά, πες τα δυο , αλλά κάπου βάλε μια τελεία.

Ας γίνουμε κώλος ρε φίλε. Αν θες βρίσε, εκτονώσου κανένα πρόβλημα.
Πιστεύω έχω δίκιο σε όλα όσα σου λέω, αλλά και από την άλλη ο καθένας έχει δικαίωμα να γράφει ό,τι θέλει,
οπότε συνέχισε να γράφεις, απλά κουράζεις πολύ.

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Τι παθατε κουκλιτσες μου  :birdman: ταραχτηκατε??????? τι να κανω τωρα που καποιοι με γουσταρουν πολυ καντε και κανενα τραβηγμα αλλα θα μου πεις θελει και λεφτα δυσκολα τα πραγματα με την κριση υπομονη κριση ειναι θα περασει...........αλλα να ξερετε και οι πλαστικοι δεν μπορουν να κανουν και θαυματα φτιαξτε κανενα δοντι χαστε κανενα κιλο και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα βαρεθηκε ο κοσμος να σας βλεπει ντυμενες με τα ιδια ρουχα σαν στολη αγγαριας του στρατου και τισ μουρες κατεβαζμενες μεχρι το πατωμα .......τετοιες δεν θελουν εχουν και στο σπιτι τις γυναικες τους

Υ.Γ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΩΡΕΑΝ

Συνημμένα

• L 92.JPG
    L 92.JPG
    383,3 KB · Εμφανίσεις: 58

lilix

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ ρε David τι ζορι τραβας ;
εδω μεσα ο καθενας γραφει ότι και όποτε θέλει. όποιος κουραζεται αλλαζει, διαβάζει κατι άλλο.

Εσυ παλι ρε mega_alefante ,γραφε ότι θελεις και οποτε θελεις, καλα τα λες, συνεχισε γιατι ο κοσμος πρεπει να μαθαινει, οσο για μερικους .......... η επαναληψη ειναι το ήμισυ της μαθήσεως.
Αν δεν γραφατε εσυ και ο Al πολυς κοσμος θα την ειχε πατησει και θα ειχε φαει φολα, τουλαχιστον τωρα διαβαζει και μαθαινει.
....και υπ'οψιν μερικοι εχουν και άλλες δουλειες απο το μπαινουν καθε μερα στο site και να διαβαζουν καθημερινα.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Αλλέφαντε σου τα είχα γράψει...θα εκτεθείς...
και η Νίνα μαζί με τους fans έτσι ξεκίνησε spam-are το νήμα απίστευτα και της είπα να ανοίξει το δικό της θέμα όπως και έκανε...έβαλε της φωτογραφίες της έγραψε αυτά που ήθελε και όλα όμορφα το ίδιο είπα και στην Λουίζα αλλά ΔΕΝ (γιατί άραγε???) :rolleyes: μήπως εδώ στο κεντρικό θέμα γίνετε ο τζερτζελές και το big promotion???  :rolleyes: Anyway στην ουσία αυτό σου ζήτησε ο Δαβίδ κάπως άκομψα και έλαβε φυσικά την ανάλογη απάντηση...απο σένα, απο την Λουίζα και απο όποιον γουστάρει την Λουίζα...
Ακόμη όταν βλέπω λογαριασμούς οι οποίοι έχουν 7 μηνύματα και όλα έχουν το ίδιο θέμα ΟΣΟ καλοπροαίρετα μπορεί κάποιος τι θα σκεφτεί???  ;)
Τέλος για να μην παρεξηγηθώ ευχάριστες παρεμβάσεις (louiza, νινα, nikita ktl) στο θέμα μας είναι πάντα ευπρόσδεκτες .... καθώς και η παρατήρηση του Αλ απόλυτα εύστοχη "μωρη...εσυ ομορφυνες πολυ" η οπτική μεταμόρφωση είναι αξιοσημείωτη και αξιέπαινη πραγματικά...Λία έγινες άκρως  :fuck1:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
δαβιδ στο ειπα οτι δεν εχω σκοπο να το κανω ριαλιτι το θεμα και ειδικα με σενα γιατι σεβομαι αυτα τα 5 πραγματα που εμαθα απ σενα
αυτο δεν ειναι αδυναμια υπερασπισεις απλως δεν γουσταρω την κοντρα με σενα αν θελεις σε προσωπικο επιπεδο συζηταμε οτι θελεις
καστλ εσενα σε περιμενω αλλου να τα πουμε ξερεις εσυ που :idiot: :idiot:
σε εκτιμω ιδιετερα και το ξερεις :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Lamborghina

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
αχαχαχ θεά!!

Τι παθατε κουκλιτσες μου  :birdman: ταραχτηκατε??????? τι να κανω τωρα που καποιοι με γουσταρουν πολυ καντε και κανενα τραβηγμα αλλα θα μου πεις θελει και λεφτα δυσκολα τα πραγματα με την κριση υπομονη κριση ειναι θα περασει...........αλλα να ξερετε και οι πλαστικοι δεν μπορουν να κανουν και θαυματα φτιαξτε κανενα δοντι χαστε κανενα κιλο και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα βαρεθηκε ο κοσμος να σας βλεπει ντυμενες με τα ιδια ρουχα σαν στολη αγγαριας του στρατου και τισ μουρες κατεβαζμενες μεχρι το πατωμα .......τετοιες δεν θελουν εχουν και στο σπιτι τις γυναικες τους

Υ.Γ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΩΡΕΑΝ

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Εσυ ρε David τι ζορι τραβας ;
εδω μεσα ο καθενας γραφει ότι και όποτε θέλει. όποιος κουραζεται αλλαζει, διαβάζει κατι άλλο.

Εσυ παλι ρε mega_alefante ,γραφε ότι θελεις και οποτε θελεις, καλα τα λες, συνεχισε γιατι ο κοσμος πρεπει να μαθαινει, οσο για μερικους .......... η επαναληψη ειναι το ήμισυ της μαθήσεως.
Αν δεν γραφατε εσυ και ο Al πολυς κοσμος θα την ειχε πατησει και θα ειχε φαει φολα, τουλαχιστον τωρα διαβαζει και μαθαινει.
....και υπ'οψιν μερικοι εχουν και άλλες δουλειες απο το μπαινουν καθε μερα στο site και να διαβαζουν καθημερινα.

Καταρχήν μην περνιέσαι για έξυπνος-η.... :headbang: :headbang:
Από το 2007 είσαι χρήστης εδώ μέσα και έχεις γράψει 7 μηνύματα.
ΤΑ 6 ΑΠΟ ΤΑ 7 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΑΑΑ lilix - louiza - lia... :uglystupid: :uglystupid:
ΤΟ 1 ΑΠΟ ΤΑ 7 είναι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑ.....
Καλή σου χρονιά λοιπόν....:2funny: :2funny:

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
δαβιδ στο ειπα οτι δεν εχω σκοπο να το κανω ριαλιτι το θεμα και ειδικα με σενα γιατι σεβομαι αυτα τα 5 πραγματα που εμαθα απ σενα
αυτο δεν ειναι αδυναμια υπερασπισεις απλως δεν γουσταρω την κοντρα με σενα αν θελεις σε προσωπικο επιπεδο συζηταμε οτι θελεις
καστλ εσενα σε περιμενω αλλου να τα πουμε ξερεις εσυ που :idiot: :idiot:
σε εκτιμω ιδιετερα και το ξερεις :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Το θέμα έληξε φίλε οκ, απλά έχω μάθει να γράφω στα φόρουμ τις απόψεις μου. Όλα καλά.  ;)

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
ΤΑ 6 ΑΠΟ ΤΑ 7 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΑΑΑ lilix - louiza - lia... :uglystupid: :uglystupid:

Συγνώμη που στο χαλαω ντειβιντ η όπως αλλιώς σε λένε
Αλλα δεν έχω το δικαίωμα να μιλήσω εκ μέρους του λιλιξ αλλα φτάνει πια ξέρεις μια και είσαι πάλιος εδω μέσα ότι δεν μπορω να έχω 2 η 3 λογαριασμούς εδω μέσα συνήθως δεν απαντώ αλλα θέλω να σου πω ότι ο κύριος λιλιξ είναι καλός και σταθερός μου πελάτης όπως και ο αλεφαντος τους ξέρω προσωπικά ασε τους στην υσυχια τους
Τώρα αν έχεις κάτι να μου προσαψεις κάτι αλλο ακούω και ασε την καραμέλα των διπλών η τρόπων λογαριασμών
Εγω ξέρω ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρέμασταρια εγω ξέρεις ποια είμαι και που θα με βρεις με τον λιλιξ η τον αλεφαντο μπορείς να κλείσεις κάποιο ραντεβού δεν ξέρω Βέβαια αν είσαι του γουστου τους τώρα για Πέρισοτερα σε παραπέμπω σε αλ πατσινο και καστελ θα σε ενημερώσουν αυτοί καλύτερα για το ποια είμαι δεν έχω ανάγκη καμιας διαφημησης άλλωστε είμαι η μονη που δεν έχω κατεβάσει το κασέ μου έν μέσω κρίσης γιατι τα καλα πράγματα πάντα
Έχουν αξία

Υ.Γ και δεν κρύβομαι πίσω απο ένα Νίκνειμ αν έχεις αρχιδια όπως λες και στα έχουν πριξει βάλε και καμία φωτο σου να δούμε ποιος είσαι

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Λία να είσαι πάντοτε ευγενική με τους εν δυνάμει πελάτες.Φιλική συμβουλή από εμένα.

lilix

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0

Λυπάμαι για σενα  και γι αυτα που νομιζεις, το τι κανω εγω και ποτε θελω να γραφω ειναι δικο μου θεμα , το site δεν ειναι κανενός ειναι δημοσιο-ελευθερο και αν πιστευεις οτι ειμαι η Λια, την απαντηση-λυση σου την εδωσε η Λια.
Και επειδη μου ηρθε μια φλασια τωρα, μήπως κρινεις εξ ιδιων και μηπως εσυ δεν εισαι ο David αλλα καμμια απο τα κοριτσια και τραβας ζορι;
το ληγω το θεμα και θα γραφω οποτε θελω και οτι θελω.
Ασε που ηλικιακα και μονο, εισαι πολυ μικρος για να με κρινεις.

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Λυπάμαι για σενα  και γι αυτα που νομιζεις, το τι κανω εγω και ποτε θελω να γραφω ειναι δικο μου θεμα , το site δεν ειναι κανενός ειναι δημοσιο-ελευθερο και αν πιστευεις οτι ειμαι η Λια, την απαντηση-λυση σου την εδωσε η Λια.
Και επειδη μου ηρθε μια φλασια τωρα, μήπως κρινεις εξ ιδιων και μηπως εσυ δεν εισαι ο David αλλα καμμια απο τα κοριτσια και τραβας ζορι;
το ληγω το θεμα και θα γραφω οποτε θελω και οτι θελω.
Ασε που ηλικιακα και μονο, εισαι πολυ μικρος για να με κρινεις.

ΕΝΤΑΞΕΙ χαλαρωσε lilix μου .απλως εχει χιουμορ το παιδι .τι κανεις ολα καλα χαθηκαμε βρε παιδι ειμαι καβαλα αυτο το διαστημα επιασα δουλεια σε ενα μπαρακι αν θελεις εχω και γενεθλεια την αλλη εβδομαδα ελα να πιουμε κανενα ποτακι φιλακια το ΛΙΑΚΙ ΣΟΥ

lilix

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΕΝΤΑΞΕΙ χαλαρωσε lilix μου .απλως εχει χιουμορ το παιδι .τι κανεις ολα καλα χαθηκαμε βρε παιδι ειμαι καβαλα αυτο το διαστημα επιασα δουλεια σε ενα μπαρακι αν θελεις εχω και γενεθλεια την αλλη εβδομαδα ελα να πιουμε κανενα ποτακι φιλακια το ΛΙΑΚΙ ΣΟΥ

OK, θα σου στειλω pm

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom