lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
Αν ειναι ετσι πασο....Απλα δεν ειχα καταλαβει και το πηρα για spam
Οκ να σαι καλα μωρακι
Αν ειναι ετσι πασο....Απλα δεν ειχα καταλαβει και το πηρα για spam
Αδερφέ δεν θα ξαναγράψω κάτι για το συγκεκριμένο θέμα, ξέρεις πως είμαι παλιός εδώ μέσα και γενικώς
παρακολουθώ όποτε μπορώ τα τεκταινόμενα.
Αλλά ρε φίλε έλεος με τη συγκεκριμένη μας τα έχεις φουσκώσει τα παπάρια.... (όσο φιλικότερα στο λέω...)
ούτε αδερφή σου να ήταν...οκ σου αρέσει το καταλάβαμε, αλλά μέχρι ενός σημείου η διαφήμιση,
μετά από λίγο καταντάει πολύ κουραστικό....
περιμενω μια απανταση απο μια τυπισσα του σιριζα που ειναι εξαφανισμενει γιατι κοτεψε???
και εγω εχω κουραστει τελευταια να διαβαζω τα δικα σας ρεπορταζ σχολια κριτικες κλτ αλλα δεν το λεω
μουγκα απαντες(φιλικα στο λεω και εγω)
αν εχεις κατι καλυτερο πες το θα σε διαβασουμε
αλλα μεχρι εδω γιατι αν το συνεχεισουμε θα γινουμε κωλος
το λες και zeppelin
Τι παθατε κουκλιτσες μου ταραχτηκατε??????? τι να κανω τωρα που καποιοι με γουσταρουν πολυ καντε και κανενα τραβηγμα αλλα θα μου πεις θελει και λεφτα δυσκολα τα πραγματα με την κριση υπομονη κριση ειναι θα περασει...........αλλα να ξερετε και οι πλαστικοι δεν μπορουν να κανουν και θαυματα φτιαξτε κανενα δοντι χαστε κανενα κιλο και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα βαρεθηκε ο κοσμος να σας βλεπει ντυμενες με τα ιδια ρουχα σαν στολη αγγαριας του στρατου και τισ μουρες κατεβαζμενες μεχρι το πατωμα .......τετοιες δεν θελουν εχουν και στο σπιτι τις γυναικες τους
Υ.Γ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΩΡΕΑΝ
Εσυ ρε David τι ζορι τραβας ;
εδω μεσα ο καθενας γραφει ότι και όποτε θέλει. όποιος κουραζεται αλλαζει, διαβάζει κατι άλλο.
Εσυ παλι ρε mega_alefante ,γραφε ότι θελεις και οποτε θελεις, καλα τα λες, συνεχισε γιατι ο κοσμος πρεπει να μαθαινει, οσο για μερικους .......... η επαναληψη ειναι το ήμισυ της μαθήσεως.
Αν δεν γραφατε εσυ και ο Al πολυς κοσμος θα την ειχε πατησει και θα ειχε φαει φολα, τουλαχιστον τωρα διαβαζει και μαθαινει.
....και υπ'οψιν μερικοι εχουν και άλλες δουλειες απο το μπαινουν καθε μερα στο site και να διαβαζουν καθημερινα.
δαβιδ στο ειπα οτι δεν εχω σκοπο να το κανω ριαλιτι το θεμα και ειδικα με σενα γιατι σεβομαι αυτα τα 5 πραγματα που εμαθα απ σενα
αυτο δεν ειναι αδυναμια υπερασπισεις απλως δεν γουσταρω την κοντρα με σενα αν θελεις σε προσωπικο επιπεδο συζηταμε οτι θελεις
καστλ εσενα σε περιμενω αλλου να τα πουμε ξερεις εσυ που
σε εκτιμω ιδιετερα και το ξερεις
οκ εληφθη φιλος ;) ;) ;)Το θέμα έληξε φίλε οκ, απλά έχω μάθει να γράφω στα φόρουμ τις απόψεις μου. Όλα καλά. ;)
Καταρχήν μην περνιέσαι για έξυπνος-η....
Από το 2007 είσαι χρήστης εδώ μέσα και έχεις γράψει 7 μηνύματα.
ΤΑ 6 ΑΠΟ ΤΑ 7 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΑΑΑ lilix - louiza - lia...
ΤΟ 1 ΑΠΟ ΤΑ 7 είναι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑ.....
Καλή σου χρονιά λοιπόν....
Δίκιο έχεις ξέφυγα λιγάκι ευχαριστω για την παρατήρησηΛία να είσαι πάντοτε ευγενική με τους εν δυνάμει πελάτες.Φιλική συμβουλή από εμένα.
Καταρχήν μην περνιέσαι για έξυπνος-η....
Από το 2007 είσαι χρήστης εδώ μέσα και έχεις γράψει 7 μηνύματα.
ΤΑ 6 ΑΠΟ ΤΑ 7 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΑΑΑ lilix - louiza - lia...
ΤΟ 1 ΑΠΟ ΤΑ 7 είναι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑ.....
Καλή σου χρονιά λοιπόν....
Λυπάμαι για σενα και γι αυτα που νομιζεις, το τι κανω εγω και ποτε θελω να γραφω ειναι δικο μου θεμα , το site δεν ειναι κανενός ειναι δημοσιο-ελευθερο και αν πιστευεις οτι ειμαι η Λια, την απαντηση-λυση σου την εδωσε η Λια.
Και επειδη μου ηρθε μια φλασια τωρα, μήπως κρινεις εξ ιδιων και μηπως εσυ δεν εισαι ο David αλλα καμμια απο τα κοριτσια και τραβας ζορι;
το ληγω το θεμα και θα γραφω οποτε θελω και οτι θελω.
Ασε που ηλικιακα και μονο, εισαι πολυ μικρος για να με κρινεις.
ΕΝΤΑΞΕΙ χαλαρωσε lilix μου .απλως εχει χιουμορ το παιδι .τι κανεις ολα καλα χαθηκαμε βρε παιδι ειμαι καβαλα αυτο το διαστημα επιασα δουλεια σε ενα μπαρακι αν θελεις εχω και γενεθλεια την αλλη εβδομαδα ελα να πιουμε κανενα ποτακι φιλακια το ΛΙΑΚΙ ΣΟΥ
..... και τισ μουρες κατεβαζμενες μεχρι το πατωμα .......τετοιες δεν θελουν εχουν και στο σπιτι τις γυναικες τους