Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Έχει πάει κανείς?

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
560
Πόντοι
4.240

Gmate

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2024
Like
35
Πόντοι
0
Έχει πάει κανείς?
Άμα ψάξεις πιο πίσω θα βρεις παλιά σχόλια για προηγούμενες δημοσιεύσεις που είχε κάνει στο κανεsex. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι οι περισσότεροι της σχολίαζαν ως άνδρας με περούκα.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
28
Like
2.696
Πόντοι
1.196

Παιδια ειδα αυτη εδω. Φαινεται καλη θελω να απλα καμια αλληλομαλακια ειμαι καινουργιος στο hoppy και δεν εχω θαρρος. εχει παει κανεις;
Απ' ότι βλέπω η Θεσσαλονίκη έχει καλύτερες επιλογές - κατά την άποψή μου βέβαια...

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
560
Πόντοι
4.240
Απ' ότι βλέπω η Θεσσαλονίκη έχει καλύτερες επιλογές - κατά την άποψή μου βέβαια...
Ας μας πει και κάποιος που πήγε για να δούμε γιατί εμένα ούτε καλησπέρα μου είπε. Η απάντηση ήτανε
60€

Καλά της λέω χαλάρωσε την ρωραω κάτι άλλο

60
Μου λεει παλι

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.312
Πόντοι
446
Ας μας πει και κάποιος που πήγε για να δούμε γιατί εμένα ούτε καλησπέρα μου είπε. Η απάντηση ήτανε
60€

60
Μου λεει παλι
αμα μιλαει ετσι...αξιος της μοιρας του αν παει καποιος και της δωσει εστω και 1 ευρω! Σκυλια μαυρα να την φανε!

stelios374

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
646
Πόντοι
81
αμα μιλαει ετσι...αξιος της μοιρας του αν παει καποιος και της δωσει εστω και 1 ευρω! Σκυλια μαυρα να την φανε!
Σκυλια μαυρα λεει ο τσακαλος .... εδωσες μεγαλη ατακα φιλε μ

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.312
Πόντοι
446
Σκυλια μαυρα λεει ο τσακαλος .... εδωσες μεγαλη ατακα φιλε μ
Θελω πολυ να βρισω και να γραψω αυτο που σκεφτομαι...αλλα δεν θα χαλαστω για καθε πουσταρα που με μια πλαστικη στα βυζια ζηταει λεφτα...γιατι στην κοινωνια ειναι παντως αχρηστοι!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
60€

60
Μου λεει παλι
Αυτή έβγαινε Γιαννιτσών στρίβοντας στη Βουτυρά στο κτηνιατρείο... φαινόταν ότι δε στέκει καλά αφού μιλούσε μόνη της και πολλές φορές φώναζε στα αμάξια αν περνούσες από μπροστά της συνεχόμενες φορές. Τώρα έχω πολύ καιρό να την πετύχω...
Και μόνο που βάζει ψεύτικες φωτογραφίες στις αγγελίες, και μόνο που ζητάει 20€ για Skype... και μόνο που σου είπε ένα ξερό 60 όπως γράφεις , καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται οπότε κακώς ασχολείσαι ακόμα

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Like
130
Πόντοι
0
Κρίμα, φαίνεται καύλα...
Μάλλον και αυτή πρέπει να έκανε ρεκτιφιέ. Ναι είναι πολύ όμορφη στις φωτογραφίες αλλά τι να το κάνεις όταν η συμπεριφορά είναι χάλια;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

https://distintas.net/caroline-sophie

Ξέρουμε κάτι για αυτή;

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
560
Πόντοι
4.240
Αυτή έβγαινε Γιαννιτσών στρίβοντας στη Βουτυρά στο κτηνιατρείο... φαινόταν ότι δε στέκει καλά αφού μιλούσε μόνη της και πολλές φορές φώναζε στα αμάξια αν περνούσες από μπροστά της συνεχόμενες φορές. Τώρα έχω πολύ καιρό να την πετύχω...
Και μόνο που βάζει ψεύτικες φωτογραφίες στις αγγελίες, και μόνο που ζητάει 20€ για Skype... και μόνο που σου είπε ένα ξερό 60 όπως γράφεις , καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται οπότε κακώς ασχολείσαι ακόμα
Σ ευχαριστω για την ενημερωση δεν ασχοληθηκα αλλο να παει να γαμηθει, μιλας με ευγενεια στον πελατη γιατι πελατης ειμαι...Κωλοι και καυλια υπαρχουν απειρα

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
560
Πόντοι
4.240
Όμορφη και θηλυκια. Συμφωνώ με το φίλο πιο πάνω ότι της πάει περισσότερο ο παθητικός ρόλος. Εγώ για ενεργοππαθητικά το ξεκίνησα αλλα η ολη φαση μας οδηγησε στο να την έχω μόνο σε παθητική στάση. Γαμιώνταν καλά και δεν ψήθηκα να της κάτσω. Παρότι έχι καλό εργαλείο. Καλή πίπα και γενικά πολύ βολική. Πέρασα καλά.
Συμφωνω φιλε πηγα μαζι της στην Αθηνα. οταν αρχισε να με γλυγει εβγαζε κατι βογγητα που λες ''αποκλειεται αυτη να εχει πουτσα'' γενικα με καυλωσε και ηθελα να την γαμησω ενω πηγα εκει για να ειμαι εγω παθητικος. τελικα στα 4 αυτη συνεχεια επιασα της τον επαιξα με εχυσε και αυτη αλλα γενικα πολυ πολυ ναζιαρα φοβερη

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
28
Like
2.696
Πόντοι
1.196
Μάλλον και αυτή πρέπει να έκανε ρεκτιφιέ. Ναι είναι πολύ όμορφη στις φωτογραφίες αλλά τι να το κάνεις όταν η συμπεριφορά είναι χάλια;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

https://distintas.net/caroline-sophie

Ξέρουμε κάτι για αυτή;
Δεν είχα την ευτυχία ...

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Like
130
Πόντοι
0
Συμφωνω φιλε πηγα μαζι της στην Αθηνα. οταν αρχισε να με γλυγει εβγαζε κατι βογγητα που λες ''αποκλειεται αυτη να εχει πουτσα'' γενικα με καυλωσε και ηθελα να την γαμησω ενω πηγα εκει για να ειμαι εγω παθητικος. τελικα στα 4 αυτη συνεχεια επιασα της τον επαιξα με εχυσε και αυτη αλλα γενικα πολυ πολυ ναζιαρα φοβερη
Για ποια λέτε ρε παιδιά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom