You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Glenn Quagmire
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2021
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
150 Ευρώ έδωσα.Μπορούμε να έχουμε τιμουλα αν επιτρέπεται;
goldenbrown28
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 534
- Πόντοι
- 301
αμα μπορεις γραψε μια πιο αναλυτικη κριτικη εδω.
150 Ευρώ έδωσα.
https://distintas.net/evelinhe-hilton
Για να μην χάσετε τα λεφτά σας... Απαράδεκτη συμπεριφορά. Ξεπέτα. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα λεφτά
Για να μην χάσετε τα λεφτά σας... Απαράδεκτη συμπεριφορά. Ξεπέτα. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα λεφτά
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
Έχει πάει κανείς?
Girlfriend experience
Γεια σου, ειμαι η Βικυ, 25 ετων, παθητικη τρανς. Δεν διαθετω πλεον χωρο, επομενως ερχομαι εγω στον χωρο σου!!! Στειλε μου μηνυμα για να βρεθουμε, σε περιμενω
kanesex.com
john255
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 560
- Πόντοι
- 4.240
ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
FOR GENEROUS GENTLEMEN ♡ 6982384734♡ viber / whatsapp or SKYPE~ live:.cid.3000f9e52adcf94
kanesex.com
Παιδια ειδα αυτη εδω. Φαινεται καλη θελω να απλα καμια αλληλομαλακια ειμαι καινουργιος στο hoppy και δεν εχω θαρρος. εχει παει κανεις;
Άμα ψάξεις πιο πίσω θα βρεις παλιά σχόλια για προηγούμενες δημοσιεύσεις που είχε κάνει στο κανεsex. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι οι περισσότεροι της σχολίαζαν ως άνδρας με περούκα.Έχει πάει κανείς?
Girlfriend experience
Γεια σου, ειμαι η Βικυ, 25 ετων, παθητικη τρανς. Δεν διαθετω πλεον χωρο, επομενως ερχομαι εγω στον χωρο σου!!! Στειλε μου μηνυμα για να βρεθουμε, σε περιμενωkanesex.com
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.693
- Πόντοι
- 1.196
Απ' ότι βλέπω η Θεσσαλονίκη έχει καλύτερες επιλογές - κατά την άποψή μου βέβαια...ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
FOR GENEROUS GENTLEMEN ♡ 6982384734♡ viber / whatsapp or SKYPE~ live:.cid.3000f9e52adcf94kanesex.com
Παιδια ειδα αυτη εδω. Φαινεται καλη θελω να απλα καμια αλληλομαλακια ειμαι καινουργιος στο hoppy και δεν εχω θαρρος. εχει παει κανεις;
john255
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 560
- Πόντοι
- 4.240
Ας μας πει και κάποιος που πήγε για να δούμε γιατί εμένα ούτε καλησπέρα μου είπε. Η απάντηση ήτανεΑπ' ότι βλέπω η Θεσσαλονίκη έχει καλύτερες επιλογές - κατά την άποψή μου βέβαια...
60€
Καλά της λέω χαλάρωσε την ρωραω κάτι άλλο
60
Μου λεει παλι
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.312
- Πόντοι
- 446
αμα μιλαει ετσι...αξιος της μοιρας του αν παει καποιος και της δωσει εστω και 1 ευρω! Σκυλια μαυρα να την φανε!Ας μας πει και κάποιος που πήγε για να δούμε γιατί εμένα ούτε καλησπέρα μου είπε. Η απάντηση ήτανε
60€
60
Μου λεει παλι
stelios374
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2024
- Like
- 646
- Πόντοι
- 81
Σκυλια μαυρα λεει ο τσακαλος .... εδωσες μεγαλη ατακα φιλε μαμα μιλαει ετσι...αξιος της μοιρας του αν παει καποιος και της δωσει εστω και 1 ευρω! Σκυλια μαυρα να την φανε!
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.312
- Πόντοι
- 446
Θελω πολυ να βρισω και να γραψω αυτο που σκεφτομαι...αλλα δεν θα χαλαστω για καθε πουσταρα που με μια πλαστικη στα βυζια ζηταει λεφτα...γιατι στην κοινωνια ειναι παντως αχρηστοι!Σκυλια μαυρα λεει ο τσακαλος .... εδωσες μεγαλη ατακα φιλε μ
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Αυτή έβγαινε Γιαννιτσών στρίβοντας στη Βουτυρά στο κτηνιατρείο... φαινόταν ότι δε στέκει καλά αφού μιλούσε μόνη της και πολλές φορές φώναζε στα αμάξια αν περνούσες από μπροστά της συνεχόμενες φορές. Τώρα έχω πολύ καιρό να την πετύχω...Ας μας πει και κάποιος που πήγε για να δούμε γιατί εμένα ούτε καλησπέρα μου είπε. Η απάντηση ήτανε
60€
60
Μου λεει παλι
Και μόνο που βάζει ψεύτικες φωτογραφίες στις αγγελίες, και μόνο που ζητάει 20€ για Skype... και μόνο που σου είπε ένα ξερό 60 όπως γράφεις , καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται οπότε κακώς ασχολείσαι ακόμα
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.693
- Πόντοι
- 1.196
Κρίμα, φαίνεται καύλα...https://distintas.net/evelinhe-hilton
Μάλλον και αυτή πρέπει να έκανε ρεκτιφιέ. Ναι είναι πολύ όμορφη στις φωτογραφίες αλλά τι να το κάνεις όταν η συμπεριφορά είναι χάλια;Κρίμα, φαίνεται καύλα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
https://distintas.net/caroline-sophie
Ξέρουμε κάτι για αυτή;
john255
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 560
- Πόντοι
- 4.240
Σ ευχαριστω για την ενημερωση δεν ασχοληθηκα αλλο να παει να γαμηθει, μιλας με ευγενεια στον πελατη γιατι πελατης ειμαι...Κωλοι και καυλια υπαρχουν απειραΑυτή έβγαινε Γιαννιτσών στρίβοντας στη Βουτυρά στο κτηνιατρείο... φαινόταν ότι δε στέκει καλά αφού μιλούσε μόνη της και πολλές φορές φώναζε στα αμάξια αν περνούσες από μπροστά της συνεχόμενες φορές. Τώρα έχω πολύ καιρό να την πετύχω...
Και μόνο που βάζει ψεύτικες φωτογραφίες στις αγγελίες, και μόνο που ζητάει 20€ για Skype... και μόνο που σου είπε ένα ξερό 60 όπως γράφεις , καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται οπότε κακώς ασχολείσαι ακόμα
john255
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 560
- Πόντοι
- 4.240
Συμφωνω φιλε πηγα μαζι της στην Αθηνα. οταν αρχισε να με γλυγει εβγαζε κατι βογγητα που λες ''αποκλειεται αυτη να εχει πουτσα'' γενικα με καυλωσε και ηθελα να την γαμησω ενω πηγα εκει για να ειμαι εγω παθητικος. τελικα στα 4 αυτη συνεχεια επιασα της τον επαιξα με εχυσε και αυτη αλλα γενικα πολυ πολυ ναζιαρα φοβερηΌμορφη και θηλυκια. Συμφωνώ με το φίλο πιο πάνω ότι της πάει περισσότερο ο παθητικός ρόλος. Εγώ για ενεργοππαθητικά το ξεκίνησα αλλα η ολη φαση μας οδηγησε στο να την έχω μόνο σε παθητική στάση. Γαμιώνταν καλά και δεν ψήθηκα να της κάτσω. Παρότι έχι καλό εργαλείο. Καλή πίπα και γενικά πολύ βολική. Πέρασα καλά.
john255
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 560
- Πόντοι
- 4.240
Επειδη και εγω την γλυκοκοιταζω υπαρχει κανεις που να εχει παει;
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.693
- Πόντοι
- 1.196
Δεν είχα την ευτυχία ...Μάλλον και αυτή πρέπει να έκανε ρεκτιφιέ. Ναι είναι πολύ όμορφη στις φωτογραφίες αλλά τι να το κάνεις όταν η συμπεριφορά είναι χάλια;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
https://distintas.net/caroline-sophie
Ξέρουμε κάτι για αυτή;
Για ποια λέτε ρε παιδιά;Συμφωνω φιλε πηγα μαζι της στην Αθηνα. οταν αρχισε να με γλυγει εβγαζε κατι βογγητα που λες ''αποκλειεται αυτη να εχει πουτσα'' γενικα με καυλωσε και ηθελα να την γαμησω ενω πηγα εκει για να ειμαι εγω παθητικος. τελικα στα 4 αυτη συνεχεια επιασα της τον επαιξα με εχυσε και αυτη αλλα γενικα πολυ πολυ ναζιαρα φοβερη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K