Centr1no_Duo
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Σε σχέση με Αμάντα καλυτερη ως προς τα προσόντα/ενεργητική?Αστέρι αξίζει η εμπειρία..
Σε σχέση με Αμάντα καλυτερη ως προς τα προσόντα/ενεργητική?Αστέρι αξίζει η εμπειρία..
χθες μπαινω στο κανε σεξ και βλεπω μια φωτο με τιτλο "εμμα και ναντια" χωρις να φαινονται οι φατσες τους. μπαινω μετα στο κυριως προφιλ της και ειχε αυτη τη φωτο!! τρελενομαι πολυ καλο μωρο την παιρνω τηλεφωνο και μου λεει ερχεται την τεταρτη σαλονικη τωρα ειναι αθηνα και της ζηταω αν γινεται να μου στειλει μια φωτο της ναντιας να την δω. ακομα περιμενω να μου στειλει... ρε μηπως ειναι fake??
Απίθανο φαίνεται! ;)χθες μπαινω στο κανε σεξ και βλεπω μια φωτο με τιτλο "εμμα και ναντια" χωρις να φαινονται οι φατσες τους. μπαινω μετα στο κυριως προφιλ της και ειχε αυτη τη φωτο!! τρελενομαι πολυ καλο μωρο την παιρνω τηλεφωνο και μου λεει ερχεται την τεταρτη σαλονικη τωρα ειναι αθηνα και της ζηταω αν γινεται να μου στειλει μια φωτο της ναντιας να την δω. ακομα περιμενω να μου στειλει... ρε μηπως ειναι fake??
η "Εμμα" είναι η @konnieex στο Instagram και η "Ναντια" η @_konstantina_stamχθες μπαινω στο κανε σεξ και βλεπω μια φωτο με τιτλο "εμμα και ναντια" χωρις να φαινονται οι φατσες τους. μπαινω μετα στο κυριως προφιλ της και ειχε αυτη τη φωτο!! τρελενομαι πολυ καλο μωρο την παιρνω τηλεφωνο και μου λεει ερχεται την τεταρτη σαλονικη τωρα ειναι αθηνα και της ζηταω αν γινεται να μου στειλει μια φωτο της ναντιας να την δω. ακομα περιμενω να μου στειλει... ρε μηπως ειναι fake??
Εχεις αλλες εμπειριες με τρανς φιλε μου;
τρελλες ψωλουδες και οι 2 !!!!!!! κανα 200αρι θα ζητανε στανταρ. εχει παει κανεις με καποια απο τις 2 ???η "Εμμα" είναι η @konnieex στο Instagram και η "Ναντια" η @_konstantina_stam
Τωρα αν η αγγελια ειναι αληθινη δεν το ξερω, γιατι οι φωτο της αγγελιας ειναι δημοσια ανεβασμενες στα ινσταγκραμ των δυο.
Αύριο θα είμαι Θεσσαλονίκη για δουλειές.τρελλες ψωλουδες και οι 2 !!!!!!! κανα 200αρι θα ζητανε στανταρ. εχει παει κανεις με καποια απο τις 2 ???
μια τρανς κ μια κοπελα ειναι? τις ξερειες φιλε εχεις παρει?η "Εμμα" είναι η @konnieex στο Instagram και η "Ναντια" η @_konstantina_stam
Τωρα αν η αγγελια ειναι αληθινη δεν το ξερω, γιατι οι φωτο της αγγελιας ειναι δημοσια ανεβασμενες στα ινσταγκραμ των δυο.
τεταρτη μου ειπαν ερχονται σαλονικη φιλος.. ισως να μην τις πετυχειςΑύριο θα είμαι Θεσσαλονίκη για δουλειές.
ΑΝ έχω χρόνο θα επιχειρήσω να συναντηθώ μαζί τους και σας ενημερώνω!
θα τρεξω ρε παν καλα !!!!!!!εδω υπαρχουν μωρα που κανουν παπαδες και μ ελαχηστατρελλες ψωλουδες και οι 2 !!!!!!! κανα 200αρι θα ζητανε στανταρ. εχει παει κανεις με καποια απο τις 2 ??
ποια μωρα ρε βατραχομουρη?? πηξαμε απο μπαζα στην σαλονικη!!θα τρεξω ρε παν καλα !!!!!!!εδω υπαρχουν μωρα που κανουν παπαδες και μ ελαχηστα
Σκέφτομαι να πάω αυτή την βδομαδατρελλες ψωλουδες και οι 2 !!!!!!! κανα 200αρι θα ζητανε στανταρ. εχει παει κανεις με καποια απο τις 2 ???
Τζάμπα θα έρθεις τις τελευταίες βδομάδες έχει ερημώσει η πιάτσα.. Το πολύ πολύ να πετύχεις κάνα δυο από τα γυφτοκροσακια στο βενζινάδικοπαιδια παιζει τιποτα στο δρομο στην γιαννιτσων η τζαμπα θα κανω χιλιομετρα για να ερθω?? σαββατο ειναι καλυτερα? βγαινουν περισσοτερες η το ιδιο σκηνικο ειναι??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και κατι αλλο... στα στουντιος πλεον μονο αν εισαι εμβολιασμενος μπαινεις μεσα?? αν εχεις ραπιντ τεστ δεν μπαινεις??