Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.852
Πόντοι
34.538

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.852
Πόντοι
34.538
Τον φιλο σου το Μαυρο...μια φετουλα δεν τον φιλεψες!!
Τον αλλο ΤΕΣΣΕΡΙΣ....Ντροπη...

:headbang2:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.229
Πόντοι
606
καλα η σηγκεκρημενη απο τοτε που την επερνα εγω 70 ζηταγε και δεν επεφτε τωρα οποιος καταλαβε καταλαβε..αλλα ναι ειναι εργαλειο τρελο για ελλαδα τωρα που εβαλε κ αεροσακους τ σπαει θ τυμηθει συντομος ξανα αν και ενα φεγγαρι την ειχα παρει αρκετες φορες !!!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.365
Πόντοι
266
Καλημερα σας...Βρισκομαι σε ενα τραπεζι και μπροστα μου εχω 4 φετες ψωμι με μερεντα και ενα τεραστιο ποτηρι γαλα.Διπλα το λααπτοπ και ακουω τον τυπο που με φιλοξενει ,,γνωστο μελος του σαιτ να ροχαλιζει και να ακουω την εννατη του μπετοβεν.Ιδανικο σκηνικο για να γραψω ενημερωση.
Χθες το προγραμμα ειχε την https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/trans-peli_i1220799 Την παρακολουθουσα αρκετο καιρο και μολις δοθηκε η ευκαιρια συναντηθηκαμε.
Εντυπωση πρωτη...Καυλαρος μουναρος οτι θελετε πειτε.Οτι βλεπετε στις φωτο και ακομα καλυτερη.
Χαμογελαστη με διαθεση για κουβεντα.
Η επικοινωνια με το τηλεφωνο που εγινε νωριτερα αμεση .
Στα πιο γαργαλιστικα...Πολυ καλη διαθεσ....σε καμια περιπτωση δεν θα την ελεγες ξεπετα.Πιπα βαθια στησιματα καλα εργαλειο κανονικο που σε καθε αγγιγμα ανταποκρινονταν...
Συνοπτικα περασα καλα αν θα ξαναπηγαινα θα ελεγα ναι αλλα τα 80 ευρω που ζηταει για να ειναι παθητικη ειναι πολλα.
Τιμια επιλογη το αν θα επιλεξετε να πατε η επιλογη δικη σας...
Ετοιμαζω καφε..τα λεμε...
Στο άλλο σαιτ λέει ότι είναι Κουκάκι Αθήνα
Πότε την πήρες?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.532
Πόντοι
9.297
και απο πουτανες αποδεκατισμενα ειναι γαμω τα λοκνταουν τους! χτες αυτο μου λεγανε οι cha-chades. οτι ρωσια ουκρανια εχει λοκνταουν και ρουμανια ειναι ανεμβολιαστες ολες.. γι αυτο μενουν οι ιδιες και οι ιδιες.,.. 15 πουτανες αυτες ειναι! γαμωτο εφυγε η Ριτα η ουκρανεζα!! και την ειχα στανταρακι.. δε μου λες? γλωσσοφιλα ποιες δινουν εκτως απο την μανταλενα ξερεις??
Να υποθέσω ότι όσες απέμειναν εδώ είναι εμβολιασμενες;
Τα τεστακια δεν καλυπτουν τίποτα είναι απλώς αμυντικό μέτρο....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.532
Πόντοι
9.297

moulder

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
131
Πόντοι
0
Πολύ ψόφια η Yiuli σήμερα. Ούτε για 50, όχι 150 που πηρε για μιση ωρα υπνοβατιας στο κρεβάτι. Να μην λέμε μόνο τα καλά. Μαλλον την ξεθεωσαν πριν, ας ακύρωνε το ραντεβού

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.229
Πόντοι
606
150 για ποιο λογο μουτρο !!!!!!ρε πατε καλα περνουν αερα και βαραν στ γαμο τ καραγκιοζι

moulder

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
131
Πόντοι
0
150 για ποιο λογο μουτρο !!!!!!ρε πατε καλα περνουν αερα και βαραν στ γαμο τ καραγκιοζι
Βάτραχε μην νομίζεις δεν σκορπάω τα 150αρια έτσι για πλάκα. Επιάσα λίγα φράγκα από το στοίχημα και είπα να χτυπήσω την βραζιλιάνα που όλοι εκθείαζαν. Από τις χειρότερες εμπειρίες μου στα 10 χρόνια που ασχολούμαι με το σπορ. Έφαγα τεράστια φόλα και ησύχασα. Η άλλη να δυσκολευεται να κρατηθεί ξύπνια και το πρακτορείο της να κλείνει τα ραντεβού αβέρτα. Βέβαια όλα είναι στο παιχνίδι. Χαμένοι εμείς,αλλά χαμένες και αυτές που τα κάνουν.

vargburz

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Καλημέρα μετά από σχεδόν 9μηνες αποχή από το άθλημα επέστρεψα ορεξατος.Βρισκομαι Αθήνα αλλά θα γράψω για μια συνάντηση που είχα προχθές στην Θεσσαλονίκη.Βρεθηκα με την Νάνσυ με την κωλαρα σαν καρδιά ❤️ που λέει στην αγγελία της.Χωρος καθαρός αυτή μύριζε υπέροχα.Κορμαρα με χαμόγελο που λιώνει παγόβουνο.Αποκλειστικα παθητική.Αυτο πού με έκανε εντύπωση ήταν πως σχεδόν σε όλο το ραντεβού το πουλί ? ήταν όρθιο.Οταν την είπα ότι αν έκανες ενεργητικό θα ελυνες τό οικονομικό πρόβλημα είπε ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα.Στο διά ταύτα τσιμπούκι μέχρι πνιγμού στα 4 ιεραποστολικό και ο λάγνος τεζα.Αν υπήρχε καρτέλα στο σάιτ θα την βαθμολογουσα 10 αλλά με ένα αστέρισκο διότι 70ευρω για αποκλειστικά παθητικό είναι πολλά άσχετα αν ιδρώνει τη φανέλα με το παραπάνω..τα λέμε..
Καλώς όρισες δασκαλε ,απο τα πιο σεβαστα μέλη του bou!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.229
Πόντοι
606
Βάτραχε μην νομίζεις δεν σκορπάω τα 150αρια έτσι για πλάκα. Επιάσα λίγα φράγκα από το στοίχημα και είπα να χτυπήσω την βραζιλιάνα που όλοι εκθείαζαν. Από τις χειρότερες εμπειρίες μου στα 10 χρόνια που ασχολούμαι με το σπορ. Έφαγα τεράστια φόλα και ησύχασα. Η άλλη να δυσκολευεται να κρατηθεί ξύπνια και το πρακτορείο της να κλείνει τα ραντεβού αβέρτα. Βέβαια όλα είναι στο παιχνίδι. Χαμένοι εμείς,αλλά χαμένες και αυτές που τα κάνουν.
μουτρο σεβαστω καταλαβενω οτυ αμα πιασεις κανα φραγκο ξεχνιεσε!!!!!αλλα οχι για βραζιλιανα ρε γαμοτο δεν υπαρχει λογος ...τεσπα επαθες κ εμαθες ελπιζω την επομενη ν τ σκεφτεις !!!!!νταξ εδω που τ λεμε εγω τ βλεπω λιγοπεριεργα τ πραγματα πλεων

Jasonic4

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2018
Like
77
Πόντοι
1
Μαγκες ειδα την κολαρα της yuli και ψηνομαι για ραντεβου μαζι της..λεει για καθαρα παθητικη η θα φαμε καμια φολα?

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
385
Πόντοι
26
Πολύ ψόφια η Yiuli σήμερα. Ούτε για 50, όχι 150 που πηρε για μιση ωρα υπνοβατιας στο κρεβάτι. Να μην λέμε μόνο τα καλά. Μαλλον την ξεθεωσαν πριν, ας ακύρωνε το ραντεβού
Ξανθια είναι τώρα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom