Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

bilkil2

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Ούτε ένας πληροφορίες για αυτή τη Νάντια που βρισκόταν Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες ? Και δεν βρήκα πουθενά κάτι συγκεκριμένο για αυτή

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Ιωάννα είναι ακόμα πάνω;

parempales

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Έχουμε κάποια πληροφορία για εδώ?

qwerty797

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες ειμαι σε διλημα, Αννα και Νανσυ ή Yuli και Kayla Marques που το σκ μαλλον θα κανουν και τριο? Στα 150 οι πρωτες, στα 300 οι δευτερες

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
819
Πόντοι
96
Είναι αυτό που γράφει και αυτό που βλέπεις στην αγγελία της.
Δεν είναι ιδιαίτερα συμμετοχική αλλά σίγουρα συστήνεται μια δοκιμή.
Ελάχιστο κόστος: 70€
Καθαρός χώρος

zeus131313

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω πολυ..αναμεσα ευρυδικη και ιζαμπελα ειμαι
Τελικα με ποιαν πηγες? Θα ειμαι σαλονικα για 7 μερες απο σημερα και σαν βετερανος εξωτερικου θελω να δω τι εχει να δοκιμασω

zeus131313

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα Αδελφια! Αποδημη Ελλάδα εδω αλλα βετεράνος στο Τρανσοσεξ σε πολλες χώρες. Θα είμαι σαλονικα απο σήμερα για μια βδομαδα και θελω να δω τι μπορω να παρω. Ειμαι ενεργητικός αλλα με φτιάχνει να την βλέπω να χύνει κιόλας. Αμαντα σιγουράκι ειναι μια. Η Ευριδίκη ξέρουμε να μπορεί να χύσει? Ποια αλλη λετε? Δεν θελω κροσακι εκτος αν είναι πολυ (μα παρα πολυ) θηλυκια

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.542
Πόντοι
456
Μαγκες ειμαι σε διλημα, Αννα και Νανσυ ή Yuli και Kayla Marques που το σκ μαλλον θα κανουν και τριο? Στα 150 οι πρωτες, στα 300 οι δευτερες
καμία σχέση οι μεν με τις δε.. αν σου αρέσει ο παθητικός ρόλος, πήγαινε με κλειστά μάτια σε Yuli & Keylla

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Καλημέρα μετά από σχεδόν 9μηνες αποχή από το άθλημα επέστρεψα ορεξατος.Βρισκομαι Αθήνα αλλά θα γράψω για μια συνάντηση που είχα προχθές στην Θεσσαλονίκη.Βρεθηκα με την Νάνσυ με την κωλαρα σαν καρδιά ❤️ που λέει στην αγγελία της.Χωρος καθαρός αυτή μύριζε υπέροχα.Κορμαρα με χαμόγελο που λιώνει παγόβουνο.Αποκλειστικα παθητική.Αυτο πού με έκανε εντύπωση ήταν πως σχεδόν σε όλο το ραντεβού το πουλί ? ήταν όρθιο.Οταν την είπα ότι αν έκανες ενεργητικό θα ελυνες τό οικονομικό πρόβλημα είπε ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα.Στο διά ταύτα τσιμπούκι μέχρι πνιγμού στα 4 ιεραποστολικό και ο λάγνος τεζα.Αν υπήρχε καρτέλα στο σάιτ θα την βαθμολογουσα 10 αλλά με ένα αστέρισκο διότι 70ευρω για αποκλειστικά παθητικό είναι πολλά άσχετα αν ιδρώνει τη φανέλα με το παραπάνω..τα λέμε..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.229
Πόντοι
606
εχουν ακουστει γενηκα καλα λογια ...εγω εκανα προσπαθειες ολες απετηχαν....

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Καλημέρα μετά από σχεδόν 9μηνες αποχή από το άθλημα επέστρεψα ορεξατος.Βρισκομαι Αθήνα αλλά θα γράψω για μια συνάντηση που είχα προχθές στην Θεσσαλονίκη.Βρεθηκα με την Νάνσυ με την κωλαρα σαν καρδιά ❤️ που λέει στην αγγελία της.Χωρος καθαρός αυτή μύριζε υπέροχα.Κορμαρα με χαμόγελο που λιώνει παγόβουνο.Αποκλειστικα παθητική.Αυτο πού με έκανε εντύπωση ήταν πως σχεδόν σε όλο το ραντεβού το πουλί ? ήταν όρθιο.Οταν την είπα ότι αν έκανες ενεργητικό θα ελυνες τό οικονομικό πρόβλημα είπε ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα.Στο διά ταύτα τσιμπούκι μέχρι πνιγμού στα 4 ιεραποστολικό και ο λάγνος τεζα.Αν υπήρχε καρτέλα στο σάιτ θα την βαθμολογουσα 10 αλλά με ένα αστέρισκο διότι 70ευρω για αποκλειστικά παθητικό είναι πολλά άσχετα αν ιδρώνει τη φανέλα με το παραπάνω..τα λέμε..
Καλως ηρθες κ παλι δασκαλε του ειδους.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Καλημερα σας.Σημερα εχουμε πρωινη ενημερωση...Η Αθηνα ειναι ωραια εχει πολλες επιλογες αλλα δυστηχως πρεπει να εχεις χρονο και εγω δεν τον εχω σε ποσοτητα που θελω.Αλλα εφοσον εχω διαθεση λεω να γραψω ενημερωση απο αθηνα.Μερικοι μπορει να πουνε ρε λαγνε στα αρχιδια μας τι γινεται αθηνα στην σαλονικα τι γινεται μας ενδιαφερει.Ο λογος που γραφω ειναι οτι καποια στιγμη ολες ερχονται αθηνα οποτε καλο ειναι να γραφονται ενημερωσεις.
Παμε στο ψητο.Χθεσινη συναντηση με την https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/anna-tr-6972593513_i1335954 στη δαφνη.
Χωρος καθαρος δωματιο συναντησης καθαρο.Σωμα ..απο πισω δεν καταλαβαινεις οτι ειναι τρανς...απο μπροστα χρειαζεται πολυ εμπειρο ματι για να καταλαβεις.Στηθος φυσικο επιδερμιδα πολυ καλη.Οταν παιρνεις ομονες κανουν δουλεια.Οσοι ειναι παθητικοι ας ψαξουν αλλου να ικανοποιηθουν.Αυτον τον κωλο που εχει ειναι μονο για γλυψιμο και στα 4.Πιπα βαθια στησιμο στα 4 και ο λαγνος αρχισε τοοργωμα.Λιγο η κουραση λιγο η υπερανταση και η κωλαρα της αννας και παρεδωσα πνευμα.Εμεινα ικανοποιημενος περασα καλαθα ξαναπαω αν μου δωθει ευκαιρια 50 ευρω το κοστος .

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.229
Πόντοι
606
αυτη μαλιστα και μην μου πει κανεις οτι η αλλες προσφερουν περησοτερα !!!!!απο ενα συμειο κ επιτα ειναι θεμα γουστου ..την αννα την εχω παρει κ γω κ γνωριζω καλη φαση καβλοφατσα

Sontris

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Like
118
Πόντοι
1

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Καλημερα σας...Βρισκομαι σε ενα τραπεζι και μπροστα μου εχω 4 φετες ψωμι με μερεντα και ενα τεραστιο ποτηρι γαλα.Διπλα το λααπτοπ και ακουω τον τυπο που με φιλοξενει ,,γνωστο μελος του σαιτ να ροχαλιζει και να ακουω την εννατη του μπετοβεν.Ιδανικο σκηνικο για να γραψω ενημερωση.
Χθες το προγραμμα ειχε την https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/trans-peli_i1220799 Την παρακολουθουσα αρκετο καιρο και μολις δοθηκε η ευκαιρια συναντηθηκαμε.
Εντυπωση πρωτη...Καυλαρος μουναρος οτι θελετε πειτε.Οτι βλεπετε στις φωτο και ακομα καλυτερη.
Χαμογελαστη με διαθεση για κουβεντα.
Η επικοινωνια με το τηλεφωνο που εγινε νωριτερα αμεση .
Στα πιο γαργαλιστικα...Πολυ καλη διαθεσ....σε καμια περιπτωση δεν θα την ελεγες ξεπετα.Πιπα βαθια στησιματα καλα εργαλειο κανονικο που σε καθε αγγιγμα ανταποκρινονταν...
Συνοπτικα περασα καλα αν θα ξαναπηγαινα θα ελεγα ναι αλλα τα 80 ευρω που ζηταει για να ειναι παθητικη ειναι πολλα.
Τιμια επιλογη το αν θα επιλεξετε να πατε η επιλογη δικη σας...
Ετοιμαζω καφε..τα λεμε...

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Καλημερα σας...Βρισκομαι σε ενα τραπεζι και μπροστα μου εχω 4 φετες ψωμι με μερεντα και ενα τεραστιο ποτηρι γαλα.Διπλα το λααπτοπ και ακουω τον τυπο που με φιλοξενει ,,γνωστο μελος του σαιτ να ροχαλιζει και να ακουω την εννατη του μπετοβεν.Ιδανικο σκηνικο για να γραψω ενημερωση.
Χθες το προγραμμα ειχε την https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/trans-peli_i1220799 Την παρακολουθουσα αρκετο καιρο και μολις δοθηκε η ευκαιρια συναντηθηκαμε.
Εντυπωση πρωτη...Καυλαρος μουναρος οτι θελετε πειτε.Οτι βλεπετε στις φωτο και ακομα καλυτερη.
Στα πιο γαργαλιστικα...Πολυ καλη διαθεσ....σε καμια περιπτωση δεν θα την ελεγες ξεπετα.Πιπα βαθια στησιματα καλα εργαλειο κανονικο που σε καθε αγγιγμα ανταποκρινονταν...
Συνοπτικα περασα καλα αν θα ξαναπηγαινα θα ελεγα ναι αλλα τα 80 ευρω που ζηταει για να ειναι παθητικη ειναι πολλα.
Πως να μην σου ρθει εμπνευση να γραψεις ενημερωση μετα.....ειδικα με την μερεντα!!!!

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.342
Πόντοι
24.346
Ε όχι και η ένατη του Μπετόβεν ρε φιλαράκι. Είπαμε ότι ροχαλίζω, αλλά όχι κι έτσι…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom