You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 3.886
Ιωάννα είναι ακόμα πάνω;
parempales
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Kwlara san kardia Nansy mounara 6985984236
Ειμαι η ΝΑΝΣΥ SEXY καυλιαρα TS .. Έχω δικο μου χωρο στο κέντρο ..Παίζω και τους δυο ρόλους ..το δωράκι μου είναι 100 το μισάωρο 150 η ώρα ..100%100 αλιθεινες οι φωτογραφιες.. https://onlyfans.com/nansyzaxaria @nansyzaxaria insta ..Σε μυνηματα σταθερά και αποκρύψεις δεν απαντώ..
kanesex.com
zeus131313
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τελικα με ποιαν πηγες? Θα ειμαι σαλονικα για 7 μερες απο σημερα και σαν βετερανος εξωτερικου θελω να δω τι εχει να δοκιμασωΕυχαριστω πολυ..αναμεσα ευρυδικη και ιζαμπελα ειμαι
zeus131313
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα Αδελφια! Αποδημη Ελλάδα εδω αλλα βετεράνος στο Τρανσοσεξ σε πολλες χώρες. Θα είμαι σαλονικα απο σήμερα για μια βδομαδα και θελω να δω τι μπορω να παρω. Ειμαι ενεργητικός αλλα με φτιάχνει να την βλέπω να χύνει κιόλας. Αμαντα σιγουράκι ειναι μια. Η Ευριδίκη ξέρουμε να μπορεί να χύσει? Ποια αλλη λετε? Δεν θελω κροσακι εκτος αν είναι πολυ (μα παρα πολυ) θηλυκια
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.542
- Πόντοι
- 456
καμία σχέση οι μεν με τις δε.. αν σου αρέσει ο παθητικός ρόλος, πήγαινε με κλειστά μάτια σε Yuli & KeyllaΜαγκες ειμαι σε διλημα, Αννα και Νανσυ ή Yuli και Kayla Marques που το σκ μαλλον θα κανουν και τριο? Στα 150 οι πρωτες, στα 300 οι δευτερες
12nikos1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2019
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ξερει κανεις που εχει τον χωρο της η yuli ;
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 3.870
Καλημέρα μετά από σχεδόν 9μηνες αποχή από το άθλημα επέστρεψα ορεξατος.Βρισκομαι Αθήνα αλλά θα γράψω για μια συνάντηση που είχα προχθές στην Θεσσαλονίκη.Βρεθηκα με την Νάνσυ με την κωλαρα σαν καρδιά που λέει στην αγγελία της.Χωρος καθαρός αυτή μύριζε υπέροχα.Κορμαρα με χαμόγελο που λιώνει παγόβουνο.Αποκλειστικα παθητική.Αυτο πού με έκανε εντύπωση ήταν πως σχεδόν σε όλο το ραντεβού το πουλί ? ήταν όρθιο.Οταν την είπα ότι αν έκανες ενεργητικό θα ελυνες τό οικονομικό πρόβλημα είπε ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα.Στο διά ταύτα τσιμπούκι μέχρι πνιγμού στα 4 ιεραποστολικό και ο λάγνος τεζα.Αν υπήρχε καρτέλα στο σάιτ θα την βαθμολογουσα 10 αλλά με ένα αστέρισκο διότι 70ευρω για αποκλειστικά παθητικό είναι πολλά άσχετα αν ιδρώνει τη φανέλα με το παραπάνω..τα λέμε..
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.229
- Πόντοι
- 606
εχουν ακουστει γενηκα καλα λογια ...εγω εκανα προσπαθειες ολες απετηχαν....
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 746
Καλως ηρθες κ παλι δασκαλε του ειδους.Καλημέρα μετά από σχεδόν 9μηνες αποχή από το άθλημα επέστρεψα ορεξατος.Βρισκομαι Αθήνα αλλά θα γράψω για μια συνάντηση που είχα προχθές στην Θεσσαλονίκη.Βρεθηκα με την Νάνσυ με την κωλαρα σαν καρδιά που λέει στην αγγελία της.Χωρος καθαρός αυτή μύριζε υπέροχα.Κορμαρα με χαμόγελο που λιώνει παγόβουνο.Αποκλειστικα παθητική.Αυτο πού με έκανε εντύπωση ήταν πως σχεδόν σε όλο το ραντεβού το πουλί ? ήταν όρθιο.Οταν την είπα ότι αν έκανες ενεργητικό θα ελυνες τό οικονομικό πρόβλημα είπε ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα.Στο διά ταύτα τσιμπούκι μέχρι πνιγμού στα 4 ιεραποστολικό και ο λάγνος τεζα.Αν υπήρχε καρτέλα στο σάιτ θα την βαθμολογουσα 10 αλλά με ένα αστέρισκο διότι 70ευρω για αποκλειστικά παθητικό είναι πολλά άσχετα αν ιδρώνει τη φανέλα με το παραπάνω..τα λέμε..
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 3.870
Καλημερα σας.Σημερα εχουμε πρωινη ενημερωση...Η Αθηνα ειναι ωραια εχει πολλες επιλογες αλλα δυστηχως πρεπει να εχεις χρονο και εγω δεν τον εχω σε ποσοτητα που θελω.Αλλα εφοσον εχω διαθεση λεω να γραψω ενημερωση απο αθηνα.Μερικοι μπορει να πουνε ρε λαγνε στα αρχιδια μας τι γινεται αθηνα στην σαλονικα τι γινεται μας ενδιαφερει.Ο λογος που γραφω ειναι οτι καποια στιγμη ολες ερχονται αθηνα οποτε καλο ειναι να γραφονται ενημερωσεις.
Παμε στο ψητο.Χθεσινη συναντηση με την https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/anna-tr-6972593513_i1335954 στη δαφνη.
Χωρος καθαρος δωματιο συναντησης καθαρο.Σωμα ..απο πισω δεν καταλαβαινεις οτι ειναι τρανς...απο μπροστα χρειαζεται πολυ εμπειρο ματι για να καταλαβεις.Στηθος φυσικο επιδερμιδα πολυ καλη.Οταν παιρνεις ομονες κανουν δουλεια.Οσοι ειναι παθητικοι ας ψαξουν αλλου να ικανοποιηθουν.Αυτον τον κωλο που εχει ειναι μονο για γλυψιμο και στα 4.Πιπα βαθια στησιμο στα 4 και ο λαγνος αρχισε τοοργωμα.Λιγο η κουραση λιγο η υπερανταση και η κωλαρα της αννας και παρεδωσα πνευμα.Εμεινα ικανοποιημενος περασα καλαθα ξαναπαω αν μου δωθει ευκαιρια 50 ευρω το κοστος .
Παμε στο ψητο.Χθεσινη συναντηση με την https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/anna-tr-6972593513_i1335954 στη δαφνη.
Χωρος καθαρος δωματιο συναντησης καθαρο.Σωμα ..απο πισω δεν καταλαβαινεις οτι ειναι τρανς...απο μπροστα χρειαζεται πολυ εμπειρο ματι για να καταλαβεις.Στηθος φυσικο επιδερμιδα πολυ καλη.Οταν παιρνεις ομονες κανουν δουλεια.Οσοι ειναι παθητικοι ας ψαξουν αλλου να ικανοποιηθουν.Αυτον τον κωλο που εχει ειναι μονο για γλυψιμο και στα 4.Πιπα βαθια στησιμο στα 4 και ο λαγνος αρχισε τοοργωμα.Λιγο η κουραση λιγο η υπερανταση και η κωλαρα της αννας και παρεδωσα πνευμα.Εμεινα ικανοποιημενος περασα καλαθα ξαναπαω αν μου δωθει ευκαιρια 50 ευρω το κοστος .
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.229
- Πόντοι
- 606
αυτη μαλιστα και μην μου πει κανεις οτι η αλλες προσφερουν περησοτερα !!!!!απο ενα συμειο κ επιτα ειναι θεμα γουστου ..την αννα την εχω παρει κ γω κ γνωριζω καλη φαση καβλοφατσα
https://kanesex.com/transsexual/tra...ayliara-trans-gia-kaylomena-arsenika_i1266720 γνωμη για εδω ξερει κανεις ?
Kalo to domimesa kanis? Skeftome na to dokimasw kyproΜε Julie Perrier μίλησα με μηνύματα στο viber, τα κλασσικά 100€/30' και 150€/60', σε διαμέρισμα κοντά στη Π.Μελά, ελεύθερη πίπα, φιλάει λέει και χύνει με +50€
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 3.870
Καλημερα σας...Βρισκομαι σε ενα τραπεζι και μπροστα μου εχω 4 φετες ψωμι με μερεντα και ενα τεραστιο ποτηρι γαλα.Διπλα το λααπτοπ και ακουω τον τυπο που με φιλοξενει ,,γνωστο μελος του σαιτ να ροχαλιζει και να ακουω την εννατη του μπετοβεν.Ιδανικο σκηνικο για να γραψω ενημερωση.
Χθες το προγραμμα ειχε την https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/trans-peli_i1220799 Την παρακολουθουσα αρκετο καιρο και μολις δοθηκε η ευκαιρια συναντηθηκαμε.
Εντυπωση πρωτη...Καυλαρος μουναρος οτι θελετε πειτε.Οτι βλεπετε στις φωτο και ακομα καλυτερη.
Χαμογελαστη με διαθεση για κουβεντα.
Η επικοινωνια με το τηλεφωνο που εγινε νωριτερα αμεση .
Στα πιο γαργαλιστικα...Πολυ καλη διαθεσ....σε καμια περιπτωση δεν θα την ελεγες ξεπετα.Πιπα βαθια στησιματα καλα εργαλειο κανονικο που σε καθε αγγιγμα ανταποκρινονταν...
Συνοπτικα περασα καλα αν θα ξαναπηγαινα θα ελεγα ναι αλλα τα 80 ευρω που ζηταει για να ειναι παθητικη ειναι πολλα.
Τιμια επιλογη το αν θα επιλεξετε να πατε η επιλογη δικη σας...
Ετοιμαζω καφε..τα λεμε...
Χθες το προγραμμα ειχε την https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/trans-peli_i1220799 Την παρακολουθουσα αρκετο καιρο και μολις δοθηκε η ευκαιρια συναντηθηκαμε.
Εντυπωση πρωτη...Καυλαρος μουναρος οτι θελετε πειτε.Οτι βλεπετε στις φωτο και ακομα καλυτερη.
Στα πιο γαργαλιστικα...Πολυ καλη διαθεσ....σε καμια περιπτωση δεν θα την ελεγες ξεπετα.Πιπα βαθια στησιματα καλα εργαλειο κανονικο που σε καθε αγγιγμα ανταποκρινονταν...
Συνοπτικα περασα καλα αν θα ξαναπηγαινα θα ελεγα ναι αλλα τα 80 ευρω που ζηταει για να ειναι παθητικη ειναι πολλα.
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 746
Πως να μην σου ρθει εμπνευση να γραψεις ενημερωση μετα.....ειδικα με την μερεντα!!!!Καλημερα σας...Βρισκομαι σε ενα τραπεζι και μπροστα μου εχω 4 φετες ψωμι με μερεντα και ενα τεραστιο ποτηρι γαλα.Διπλα το λααπτοπ και ακουω τον τυπο που με φιλοξενει ,,γνωστο μελος του σαιτ να ροχαλιζει και να ακουω την εννατη του μπετοβεν.Ιδανικο σκηνικο για να γραψω ενημερωση.
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.342
- Πόντοι
- 24.346
Ε όχι και η ένατη του Μπετόβεν ρε φιλαράκι. Είπαμε ότι ροχαλίζω, αλλά όχι κι έτσι…Καλημερα σας...Βρισκομαι σε ενα τραπεζι και μπροστα μου εχω 4 φετες ψωμι με μερεντα και ενα τεραστιο ποτηρι γαλα.Διπλα το λααπτοπ και ακουω τον τυπο που με φιλοξενει ,,γνωστο μελος του σαιτ να ροχαλιζει και να ακουω την εννατη του μπετοβεν.Ιδανικο σκηνικο για να γραψω ενημερωση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 156
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K