Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 1.918
- Πόντοι
- 206
Γύρω στα 70 νομίζω. Εγώ της δίνω παραπάνω, γιατί κάνουμε διάφορα.Καλημέρα. Πόσο παίρνει γνωρίζουμε??
Γύρω στα 70 νομίζω. Εγώ της δίνω παραπάνω, γιατί κάνουμε διάφορα.Καλημέρα. Πόσο παίρνει γνωρίζουμε??
οταν λες διαφορα?? δωσε μας τα φωτα σου... μπορει και αλλοι να θελουν διαφορα... μια αναλυτικη περιγραφη αν μπορεις...Γύρω στα 70 νομίζω. Εγώ της δίνω παραπάνω, γιατί κάνουμε διάφορα.
Χθεσινή επίσκεψη. Πολύ όμορφη με πολύ ωραίο σώμα. Εκει σταματούν τα καλά, εντελώς αδιάφορη έκανε βέβαια οτι της ζήτησα, ψύχρα όμως, κοιτουσε το κινητό της, καμία συμμετοχή, απο προσόντα, πολύ μικρό, ειναι απο την Κολομβία κακώς δεν έμεινε εκεί. Πεταμένα λεφτά. Αυτά βέβαια με εμένα η επιλογή δική σας.https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/lady-6907902530_i1260439 παιδες τα φωτα σας!! τρελο καυλι αλλα μου κανει εντυπωση οτι δεν απανταει στην κληση και στελνει μυνηματα μεσω viber! λετε να ειναι καμια κομπινα??
Αλήθεια τώρα;οταν λες διαφορα?? δωσε μας τα φωτα σου... μπορει και αλλοι να θελουν διαφορα... μια αναλυτικη περιγραφη αν μπορεις...
ηταν ενεργητικη η παθητικη μαζι σου φιλε?? στην φωτο παντως του καυλι της φαινεται λες και ειναι τεραστιο!! εε ρε φωτοσοπ που πεφτειΧθεσινή επίσκεψη. Πολύ όμορφη με πολύ ωραίο σώμα. Εκει σταματούν τα καλά, εντελώς αδιάφορη έκανε βέβαια οτι της ζήτησα, ψύχρα όμως, κοιτουσε το κινητό της, καμία συμμετοχή, απο προσόντα, πολύ μικρό, ειναι απο την Κολομβία κακώς δεν έμεινε εκεί. Πεταμένα λεφτά. Αυτά βέβαια με εμένα η επιλογή δική σας.
Ετσι φαίνεται με σωστή λήψη στην παραγματικότητα όμως μικρό και λεπτό.ηταν ενεργητικη η παθητικη μαζι σου φιλε?? στην φωτο παντως του καυλι της φαινεται λες και ειναι τεραστιο!! εε ρε φωτοσοπ που πεφτει
νομιζω τοπ για ελλαδα αν κ εχω ν την παρω χρονια με χαλαει αυτο τ 60/30 ενω ξερω οτυ ειναι παντα προσχαρει ν σε ευχαριστισει και δεν θ σε αφυσει στη μεση !!!!!!οπως κ ν χει οι φωτο τ λεν ολα και δαγκοτο κ γω γουσταρω και ισως επανερθω γ παρτυ τηςΚαλησπέρα σε όλους. Έχω διαβάσει αρκετά αλλα εφόσον ηρθε ο καιρος για επίσκεψη ήθελα να ρωτήσω κάτι φρέσκο για την elenasunrise;;
Πριν χρονια.μεγαλη σε ηλικια.δεν ελεγε πολλαγια αυτήν την έχει δοκιμάσει κάποιος ;Ταντρικό αισθησιακό Απο τραβεστί 6972275536
Αισθησιακό κ πόλη ερωτικο Μασαζ Ταντρικό μ φυτικά λάδια κ χειρομασαζ απόλαυση ηδονή δυνατό Χυσιμο κ Μονος κ Μαζη παρεα ., Ραντευου κάθε μερα μ τηλ απο το μεσημέρι σε πριβέ χώρο χαλαρα κ μ εχεμιθρια .!! Έχω καλά προσόντα κ εμπηρεια .,kanesex.com
Προτείνω ΑμάνταΚαλησπέρα παιδιά, τη Παρασκευή θα είμαι Θεσσαλονίκη για μια ημέρα. Θα ήθελα προτάσεις για να συναντηθώ με κάποια κοπέλα. Ότι μου πείτε θα βοηθήσει, δεν έχω ιδέα τι παίζει στη πόλη και θέλω κάτι όσο γίνεται ποιοτικότερο και οικονομικότερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παλιά ημουν τσιμπημένος μαζί της. Πολύ γυμνασμένο σώμα, οχι τόσο όμορφη στο πρόσωπο εμένα όμως μου άρεσε πολύ. Τώρα ισως εχει πάρει κάποια κιλά, το εργαλείο της πολύ δυνατό επίσης θυμάμαι δεν φυλούσε. Η τιμή της ηταν τότε παρα πολυ λογική ο χώρος καπου στην Σταυρούπολη πεντακάθαρος όπως και η ίδια. Κάνει ενεργοπαθητικό. Αυτά όμως με εμένα η επιλογή δική σας.Ευρυδικη βλεπω καποιοι λενε καλη και καποιοι οχι.για ενεργοπαθητικο;
Ευχαριστω πολυ..αναμεσα ευρυδικη και ιζαμπελα ειμαιΠαλιά ημουν τσιμπημένος μαζί της. Πολύ γυμνασμένο σώμα, οχι τόσο όμορφη στο πρόσωπο εμένα όμως μου άρεσε πολύ. Τώρα ισως εχει πάρει κάποια κιλά, το εργαλείο της πολύ δυνατό επίσης θυμάμαι δεν φυλούσε. Η τιμή της ηταν τότε παρα πολυ λογική ο χώρος καπου στην Σταυρούπολη πεντακάθαρος όπως και η ίδια. Κάνει ενεργοπαθητικό. Αυτά όμως με εμένα η επιλογή δική σας.
Πςρισοτερες λεπτομέρειες παρακαλώΠροτείνω Αμάντα