Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Αν κ οχι για συναντηση με τρανς.....αλλα επειδη γινεται κουβεντα για φωτο....οταν μου ζητηθηκε ειπα για βιντεοκληση. Δεχτηκε κ ολα καλα.
Η περίοδος αυτή είναι ψόφια έτσι κι αλλιώς. Αλλά εδώ φύγανε και αυτές οι λίγες που υπήρχαν. Μέχρι και η Καλαμάτα έχει περισσότερες στις αγγελίες!Ήρθαν τα Χριστούγεννα και η πόλη σβησμενη απτο χαρτη για τις τρανς... τιποτα καμια...
Ισχύει αυτό.. κ γενικά 2 μήνες τώρα έρχονται συνέχεια..Η περίοδος αυτή είναι ψόφια έτσι κι αλλιώς. Αλλά εδώ φύγανε και αυτές οι λίγες που υπήρχαν. Μέχρι και η Καλαμάτα έχει περισσότερες στις αγγελίες!
Ασχημούλα, πολύ ωραία προσόντα όντως πολύ φιλική και διαθέσιμη. Αυτά με εμένα και πριν καιρό.Καλησπέρα συναγωνιστές. Έχουμε εικόνα από Νικόλ Αντωνίου; Για το ενεργοπαθητικό. Στο τηλέφωνο ακούστηκε πολύ φιλική και κουλ. Είναι να βρεθούμε αύριο όποτε θα εκτιμούσα μια απάντηση, ευχαριστώ!
στο ενεργητικο κομματι την δοκιμασες? ειναι δυνατη?? με ενδιαφερει πολυ.. εχει ωραιο σωμα!!Ασχημούλα, πολύ ωραία προσόντα όντως πολύ φιλική και διαθέσιμη. Αυτά με εμένα και πριν καιρό.
Υπήρχε κοντά στον περιφερειακό μια τρανς που την ειχα βρει από τςλετεξτ αν θυμάμαι καλα πριν αρκετά χρόνια.δεν θυμάμαι όνομα αλλά ήταν καλη φάση.ειχε πολυ καλη συμμετοχή και ήταν καυλιαρα.Ανατολικα (τουμπα)
Υπαρχει τπτ?
Ευχαριστω!
Ναι και είναι δυνατή.στο ενεργητικο κομματι την δοκιμασες? ειναι δυνατη?? με ενδιαφερει πολυ.. εχει ωραιο σωμα!!
Αν μπορείς να το αποφύγεις, κάντο.Βλέπω αυτές τις μέρες την Αναστασία με τις τεράστιες βυζαρες και έχω θολώσει.σκεφτομαι να κάνω επίσκεψη.αν κάποιος έχει πάει και θελει μπορει να γράψει να μου πει εντύπωση.αμα πάω θα γράψω.
Τελικά δεν μπόρεσα γιατί δεν ειχα ελεύθερο χρόνο.σε ευχαριστω.μαλλον θα το αποφύγω για είδα ότι δεν είναι 35 ετών αλλά 53 μαλλον.Αν μπορείς να το αποφύγεις, κάντο.
για λίγες μέρες
Γεια σας είμαι η Άσπα θα είμαι στη πόλη σας για λίγες μέρες αν θέλετε να περάσετε καλά στείλε μηνύματα στο βιμπερ 6996239041 παίζω ενεργοπαθητηκα είμαι όπως στης φωτό κ σε κάνω να λιώσεις από καύλαkanesex.com
Από την εμπειρία μου, στα παιχνίδια ήταν καλή όπως επίσης και στο ενεργητικό κομμάτι. Αν σε γουστάρει θα περάσεις καλά. Βέβαια διαβάζω και αρνητικά σχόλια αλλά εγώ πέρασα καλά..
Από Κουβά!!!