TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.369
αν σου τυχαινε ανδας 2,10 τουμπανο ! και με καυλι 25 ποντους παιδαρας .....!! ....τι θα εκανες???
αν σου τυχαινε ανδας 2,10 τουμπανο ! και με καυλι 25 ποντους παιδαρας .....!! ....τι θα εκανες???
ταχυδρομησε τον μου με κουριερ κ αντικαταβολη κ το τι θα κανω εγω μη σ ανησυχει καθολου...εχω τον τροπο μουαν σου τυχαινε ανδας 2,10 τουμπανο ! και με καυλι 25 ποντους παιδαρας .....!! ....τι θα εκανες???
ταχυδρομησε τον μου με κουριερ κ αντικαταβολη κ το τι θα κανω εγω μη σ ανησυχει καθολου...εχω τον τροπο μου
με τον ποντο!
Πόσο τοις % ;;
θεα !!!ταχυδρομησε τον μου με κουριερ κ αντικαταβολη κ το τι θα κανω εγω μη σ ανησυχει καθολου...εχω τον τροπο μου
100 %με τον ποντο!
ειναι βεβαια κ κατι κοντοι θαυματουργοι!!! δεν εχω πια στανταρ,ουτε για υψη ουτε για μηκη...θεα !!!
το πιο βασικο ειναι η διαρκεια,νομιζωειναι βεβαια κ κατι κοντοι θαυματουργοι!!! δεν εχω πια στανταρ,ουτε για υψη ουτε για μηκη...
αχχ !!! και διαρκεια να μην εχει ολα καλα εχει και συνεχεια μια φορα δεν φτανει !το πιο βασικο ειναι η διαρκεια,νομιζω
δεν μπαινεις ακελεστος ολες και ολοι μια παρεουλα ειμαστε εδω !!! τα παντα ειναι χημεια !! σκλυριψωλι μου !![size=10pt]Συγνωμη που μπαινω ακαλεστος στην ερωτηση αλλα εγω αν ημουν στην θεση σου θα τον πηδαγα καλα για μια ολοκληρη νυχτα και μετα αν ηθελε θα αρραβωνιζόμασταν . Με λιγα λογια θα του εκανα προταση γαμου. αν εχει και κοτσο τα μαλια τοτε κουκλιτσα μου σου εκατσε το λαχειο της καυλας για τα δικα σου στανταρ στον αντρα . ασε που μπορεις και να τον χρησιμοποιήσεις και ως παρτενερ σε παιχνιδα που σου ζητανε οι πελατες σου .[/size]
τις εχω και ζεμπρε!ρε γιατρε τι μου θυμιζουν αυτες οι μποτες ρε γμτ παω να σκασω καπου τις ειδα??
μηπως μπορει να βοηθησει ουδεις??
λες να τις ειδα σε σενα? πολυ πιθανον αλλα δεν μπορω να θυμηθω ποτε ρε γμτρε γιατρε τι μου θυμιζουν αυτες οι μποτες ρε γμτ παω να σκασω καπου τις ειδα??
μηπως μπορει να βοηθησει ουδεις??
καλη δυναμη γιατρεκασκαντεριλικι σε λιγο με Gladys Adrian...
100 ευρω την ωρα σε γνωστο ξενοδοχειο γιατι θελω να ειναι μονο παθητικη.
λεπτομερειες και εντυπωσεις σε κριτικη αργοτερα
την ειχα παρει πριν απο πολλα χρονια στο Μιλανο (εχω αναφερθει και σε αλλο θρεντ οταν ειχε ξαναερθει στην Αθηνα)
παχιες αγελαδες τοτε, νεος στο αθλημα στο εξωτερικο εγω, ειχα δωσει πολλα και δεν μπορω να πω οτι τα αξιζε
βεβαια καλο και σφικτο σωμα (μην περιμενεις κλασσικο βραζιλιανικο με πολλες καμπυλες)
πιο πολυ σε μινιον στυλ
για παθητικη καλη πρεπει να ειναι γιατι μου ειχε δειξει οτι το προτιμουσε τοτε
ετσι κι αλλιως απο προσοντα πολυ μετρια σε μεγεθος