Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
αν σου τυχαινε ανδας 2,10 τουμπανο ! και με καυλι 25 ποντους παιδαρας .....!!  :boobies: :boobies: ....τι θα εκανες???

[size=10pt]Συγνωμη που μπαινω ακαλεστος στην ερωτηση αλλα εγω αν ημουν στην θεση σου θα τον πηδαγα καλα για μια ολοκληρη νυχτα και μετα αν ηθελε θα αρραβωνιζόμασταν . Με λιγα λογια θα του εκανα προταση γαμου. αν εχει και κοτσο τα μαλια τοτε κουκλιτσα μου σου εκατσε το λαχειο της καυλας για τα δικα σου στανταρ στον αντρα . ασε που μπορεις και να τον χρησιμοποιήσεις και ως παρτενερ σε παιχνιδα που σου ζητανε οι πελατες σου .[/size]

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.880
αν σου τυχαινε ανδας 2,10 τουμπανο ! και με καυλι 25 ποντους παιδαρας .....!!  :boobies: :boobies: ....τι θα εκανες???
ταχυδρομησε τον μου με κουριερ κ αντικαταβολη κ το τι θα κανω εγω μη σ ανησυχει καθολου...εχω τον τροπο μου :knockinb: :pipa1:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
ρε γιατρε τι μου θυμιζουν αυτες οι μποτες ρε γμτ παω να σκασω καπου τις ειδα??
μηπως μπορει να βοηθησει ουδεις?? :think: :think: :think: :think:

Συνημμένα

• images10.jpg
    images10.jpg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 22

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.369
[size=10pt]Συγνωμη που μπαινω ακαλεστος στην ερωτηση αλλα εγω αν ημουν στην θεση σου θα τον πηδαγα καλα για μια ολοκληρη νυχτα και μετα αν ηθελε θα αρραβωνιζόμασταν . Με λιγα λογια θα του εκανα προταση γαμου. αν εχει και κοτσο τα μαλια τοτε κουκλιτσα μου σου εκατσε το λαχειο της καυλας για τα δικα σου στανταρ στον αντρα . ασε που μπορεις και να τον χρησιμοποιήσεις και ως παρτενερ σε παιχνιδα που σου ζητανε οι πελατες σου .[/size]
δεν μπαινεις ακελεστος ολες και ολοι μια παρεουλα ειμαστε εδω  !!!  :2on1: :2on1:  τα παντα ειναι χημεια !! σκλυριψωλι μου !! :pipa2: :pipa2:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
ρε γιατρε τι μου θυμιζουν αυτες οι μποτες ρε γμτ παω να σκασω καπου τις ειδα??
μηπως μπορει να βοηθησει ουδεις?? :think: :think: :think: :think:
λες να τις ειδα σε σενα? πολυ πιθανον αλλα δεν μπορω να θυμηθω ποτε ρε γμτ :think: :think:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
κασκαντεριλικι σε λιγο με Gladys Adrian...
100 ευρω την ωρα σε γνωστο ξενοδοχειο γιατι θελω να ειναι μονο παθητικη.
λεπτομερειες και εντυπωσεις σε κριτικη αργοτερα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
κασκαντεριλικι σε λιγο με Gladys Adrian...
100 ευρω την ωρα σε γνωστο ξενοδοχειο γιατι θελω να ειναι μονο παθητικη.
λεπτομερειες και εντυπωσεις σε κριτικη αργοτερα
καλη δυναμη γιατρε

Συνημμένα

• images11.jpg
    images11.jpg
    7,8 KB · Εμφανίσεις: 21

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
την ειχα παρει πριν απο πολλα χρονια στο Μιλανο (εχω αναφερθει και σε αλλο θρεντ οταν ειχε ξαναερθει στην Αθηνα)
παχιες αγελαδες τοτε, νεος στο αθλημα στο εξωτερικο εγω, ειχα δωσει πολλα και δεν μπορω να πω οτι τα αξιζε
βεβαια καλο και σφικτο σωμα (μην περιμενεις κλασσικο βραζιλιανικο με πολλες καμπυλες)
πιο πολυ σε μινιον στυλ
για παθητικη καλη πρεπει να ειναι γιατι μου ειχε δειξει οτι το προτιμουσε τοτε
ετσι κι αλλιως απο προσοντα πολυ μετρια σε μεγεθος

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
την ειχα παρει πριν απο πολλα χρονια στο Μιλανο (εχω αναφερθει και σε αλλο θρεντ οταν ειχε ξαναερθει στην Αθηνα)
παχιες αγελαδες τοτε, νεος στο αθλημα στο εξωτερικο εγω, ειχα δωσει πολλα και δεν μπορω να πω οτι τα αξιζε
βεβαια καλο και σφικτο σωμα (μην περιμενεις κλασσικο βραζιλιανικο με πολλες καμπυλες)
πιο πολυ σε μινιον στυλ
για παθητικη καλη πρεπει να ειναι γιατι μου ειχε δειξει οτι το προτιμουσε τοτε
ετσι κι αλλιως απο προσοντα πολυ μετρια σε μεγεθος

Συμφωνάου  ;) αν και δεν την έχω συναντήσει ποτέ κάτι με χαλάει στη συγκεκριμένη 
Φιλοξενούμενε παρόλα αυτά εύχομαι να πέρασες καλά, γιατί είσαι από τους μάχιμους συναγωνιστές εδώ μέσα  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom