Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
αν σου τυχαινε ανδας 2,10 τουμπανο ! και με καυλι 25 ποντους παιδαρας .....!!  :boobies: :boobies: ....τι θα εκανες???

γεια σου νιναρα...το μονο που εχω να πω ειναι οτι εχω κανει ταμα και δεν μου εχει ερθει προς το παρων....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
γεια σου νιναρα...το μονο που εχω να πω ειναι οτι εχω κανει ταμα και δεν μου εχει ερθει προς το παρων....
:bigdick: Θάθελα να σας πάρω  :2on1: :fuck1: :pipa3: :kissass2: :kissass: και τις δύο κορδελα με τρέλλα και αγάπη!! :smitten:
Τι θάλεγες Μάκη μου είναι εφικτό  :pipa1: η να κάνω τάμα;

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.165
καλησπερα σε ολους και ολες !!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• 12328.png
    12328.png
    253,7 KB · Εμφανίσεις: 49

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Εχεις δικιο φιλε...το δικο μου σχολιο...επειδη αναφερθηκες γενικα σε ολες της ερωτικες υπηρεσιες,και ειναι και αυτο που δεν καταλαβαινω...πως ειναι δυνατον μια ΤΡΑΝΣ που εχει υποστει την μεταμφιεση η και εν συνεχεια σε μερικες περιπτωσεις την μεταλλαξη,και οπου αντιμετωπιζει σοβαρα προβληματα οσον αφορα τροπο ζωης κλπ, να χρεωνει 50ευρω  και μια γυναικα σε ενα studio πολυτελειας να ξεκινα και αυτη απο τα 50 ευρω και πανω και να φτανει στο σημειο μεχρι 150 ευρω ,με λιγα λογια θεωρω οτι οι ΤΡΑΝΣ ως ειδικη κατηγορια θα πρεπει να περνουν  τα περισσοτερα χρηματα απο αλλες κατηγοριες ερωτικων υπηρεσιων...επισης η γνωμη μου ειναι αυτο που εννοεις και εσυ.. δυστηχως η μαζα δεν περνει πανω απο 1000ευρω με αποτελεσμα ακομη και τα 50ευρω να ζωριζουν μια κατασταση ,δεν μπορω να δωσω γνωμη τιμοκαταλογου,πιστευω ομως οτι πολλα αγοροκοριτσα,θα το καταλαβουν καποια στιγμη!!!    
[size=10pt]
Καλησπερα φιλε zinentin. και εσυ εχεις δικιο σε αυτο που παραθετεις με μια διαφορα ομως. οταν η καθε κοπελα τρανς ξεκινα να γινει αυτο που ηθελε μια ζωη ξερει οτι ο δρομος δεν θα ειναι στρωμενος με ροδοπεταλα. ξερει τις δυσκολιες που θα εχει. ξερει οτι θα ειναι στο γενικο συνολο του και καλα περιθωριου. κρινοντας απο ολα αυτα που ηδη γνωριζει θα πρεπει να κανει και τα αναλογα ωστε να βγαζει τα προς το ζειν. εγω δεν ειπα οτι θα πρεπει να κανουν υπηρεσιες  συνεχεια με 50 ευρω. ειπα οτι λογου της ολη καταστασης στην ελλαδα μπορουν να εχουν πιο μαζεμενες τιμες σε σχεση με τα ημερομησθια των ελληνων. οταν για παραδειγμα στην ελλαδα μας ενας ειδικευμένος εργατης παιρνει την ωρα 13 ευρω και οταν μιλαμε για ειδικευμένος μιλαμε με πτυχια γνωσεις και πολλα άλλα. δεν μπορει κανενας αλλος με οποιαδηποτε αλλη υπηρεσια να παιρνει 100. θα πρεπει να γινει η σωστη πραξη ωστε να βγουν τα αναλογα ποσα που πρεπει να παρει κανεις για τις ερωτικες υπηρεσιες. δεν συνάδειστην ελλαδα μας να παιρνω εγω λογου χαρην 586 ευρα τον μηνα και για να γευτω ερωτικες υπηρεσιες θα πρεπει να δωσω σχεδον τον μισο μισθο.  και επειδή δεν θελω να κουραζω και να λεω τα ιδια θα σου πω ενα και θα κλεισω. ανεκαθεν οι τιμες στις ερωτικες υπηρεσιες ητανε ανεβασμενες απο τον προηγουμενο αιωνα για τους λογους που ολοι ξερουμε. το θεμα ειναι οτι καποιοι πελατες σας εμας το δεχτηκανεκαι τοτε και το δοχομαστε και τωρα. αν δεν ήμασταν προθυμοι να πληρωσουμε τα νουμερα που ζητανε και δεν πηγαιναμε λογικα θα τα ριχνανε και τοτε και τωρα. το ξαναλεω δεν ειμαι κατα στα κοριτσια και ουτε λεω να παιρνουν τζαμπα πελατες. εχουν εξοδα και βαρβάτα μαλιστα. απλα τωρα που ειναι ετσι η οικονομικη κατασταση  ας βαλουν λιγο το χερι τους στις καταθεσεις που εχουν απο τα προηγουμενα χρονια ωσπου να παρουμε ανασα οικονομικη και εμεις οι πελατες.και αυτα τα λεω ορμώμενοςαπο ακουγονυας μια τρανς πριν χρονια  ο (θεος να την πει τρανς) οτι εχει αγορασει 3 διαμερισματα και εχει και αρκετα στην ακρια γαμωντας μερικους απο εμας . ασε που εχουμε και προσφατο θρεντ με μια αλλη που μας αποκαλει φτηνους και φτωχαδακια. βλεπε
στελλα φοξ

[/size]

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
:2funny: :2funny:
αντε ολο γκρινιαζετε οτι οι καλυτερες ερχονται στην Αθηνα
εδω ηρθε ολοκληρη Barbie Woods στην πολη σας

Παρακαλεούνται οι ειδήμονες και ειδικά ο μρ Μεγαλέ να πάνε να την εξετάσουν αν και νομίζω δεν την ξέρουν αλλα και δεν θα ήθελαν να την δοτν γιατί ίσως τους κοπαι η όρεξη. απο κοντά.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Παρακαλεούνται οι ειδήμονες και ειδικά ο μρ Μεγαλέ να πάνε να την εξετάσουν αν και νομίζω δεν την ξέρουν αλλα και δεν θα ήθελαν να την δοτν γιατί ίσως τους κοπαι η όρεξη. απο κοντά.
επαψα να ειμαι ηρωας γιατρε το νεο αιμα εχει σειρα
υπηρξα κατα το παρελθον πολλες φορες ηρωας-καταδρομεας-κασκαντερ
χωρις οπτικη επαφη δεν......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom