Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη αν και δεν έχει την κλασική βραζιλιάνικη εμφάνιση εμένα με εμπνέει και επιπλέον και από τις ταινίες της (βρίσκεις links με ένα απλό γκουγκλάρισμα του ονόματος) φαίνεται αρκετά καλή!
Όμως τα €150 που ζητάνε όλες αυτές οι ξένες για ταρίφα δεν με εμπνέουν καθόλου!!!

Συμφωνάου  ;) αν και δεν την έχω συναντήσει ποτέ κάτι με χαλάει στη συγκεκριμένη 
Φιλοξενούμενε παρόλα αυτά εύχομαι να πέρασες καλά, γιατί είσαι από τους μάχιμους συναγωνιστές εδώ μέσα  ;)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
παιδια ως προς τις ταριφες
Γαλλια Ισπανια Ιταλια, οπου υπαρχει υπερ προσφορα ζητανε 100-150 μιση ωρα και 150-200 ωρα
οποτε αν ειναι 150 με τελειωμα ειναι καλα
προσωπικα ωρα δεν περνω ποτε γιατι απο εμπειρια ξερω οτι ελαχιστες την τηρουνε

τωρα απο εκει και περα τις ξενες τις θεωρω πολυτελεια στην Ελλαδα

μια στο τοσο για το κατι πιο εξωτικο που λεει ο λογος

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου ισχύει πράγματι αυτό που λες για το εξωτερικό απ' όσο έχω ακούσει, αλλά για δεδομένα Ελλάδας και ειδικά αν συγκρίνεις την ταρίφα τους με την αντίστοιχη των τοπικών τρανς είναι όντως αυξημένη!
Όπως το λες οι ξένες είναι πολυτέλεια! Αν μου περίσσευαν αυτά τα 150 μία στο τόσο θα τα έδινα για κάτι πιο εξωτετικό με καλή εμφάνιση, τουλάχιστον αξιοπρεπείς υπηρεσίες και το πρόσθετο δέλεαρ ότι κάποιες από αυτές τις έχουμε δει σε τσόντες και μετά τις βλέπουμε και στο live.
Ωστόσο, μια που δεν μου περισσεύουν τα λεφτά αρκούμαι στο να σχολιάζω.

παιδια ως προς τις ταριφες
Γαλλια Ισπανια Ιταλια, οπου υπαρχει υπερ προσφορα ζητανε 100-150 μιση ωρα και 150-200 ωρα
οποτε αν ειναι 150 με τελειωμα ειναι καλα
προσωπικα ωρα δεν περνω ποτε γιατι απο εμπειρια ξερω οτι ελαχιστες την τηρουνε

τωρα απο εκει και περα τις ξενες τις θεωρω πολυτελεια στην Ελλαδα

μια στο τοσο για το κατι πιο εξωτικο που λεει ο λογος

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
[size=10pt]Πρεπει μεγα μου, πρεπει. μας εχουν βαλει μια θηλιά στον λαιμο μας ολου του ειδους οι ερωτικες παροχες  που ενω αυτη η θηλιά σφίγγει συνέχεια εμεις αντι να την κοψουμε συνεχίζουμε να παμε με αποτελεσμα να μας πνιγει . πιστευω πως καποια στιγμη πρεπει να σταματησει και αυτο. ας αναλογιστούν ολες οι κοπελες οτι πλεον δεν βγαζει ο μέσος ΕΛΛΗΝΑΣ αυτα που εβγαζε, και αποτελεσμα εχει να μην μπορει να δινει αυτα που εδινε για ερωτικες συνευρέσεις. εγω ημουν αυτος που ελεγα οτι εχουν εξοδα αυτες οι κοπελες αλλα οκ... ειπαμε, πινει η κότα νερο κοιταει και τον θεό... στην τελικη η καταναλωση φερνει το κερδος[/size].[size=10pt] ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ, ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ..[/size].[size=10pt] εχω γραψει και σε αλλα θρεντ οτι 100αρικα στο εξωετρικο δινω αλλα αν δεις πειβαλλον θα παθεις και φυσικα και η κοπελα δεν ειναι καποια κρος αβυζη και ξερω εγω. ειναι ολες μια κα μια. οκ εχουμε τα βιτσια μας. δεκτον. αλλα μεχρι ενα σημειο. για ολα και σε ολα υπαρχει η ταχυτητα, αλλα, υπαρχει και το φρενοοοοο. και μαλλον καπου εδω νομιζω πως πολλοι απο εμας τους πελατες εχουμε αρχισει να χαϊδεύουμε το φρενο σιγα σιγα μεν, αλλα, το χαϊδεύουμε . ευχομαι να σκεφτουν ολοι σαν εμενα και να εχουμε σωστη ροη του χρηματος του σπερματος και της καυλας μας...Στην τελικη ας κανουν οπως λεει και η προεδρος των νόμιμων εκδιδόμενων γυναικων  Όπως δημοσιεύει ο Τύπος της Κυριακής, η προσέλευση στους οίκους ανοχής για πληρωμένο σεξ έχει μειωθεί δραματικά, μέχρι και 70%! "Αν κάποιος είναι σταθερός πελάτης και πει ότι δεν μπορεί να πληρώσει, για παράδειγμα, 30 ευρώ, τότε ρίχνουμε την τιμή", δηλώνει η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων, Δήμητρα Κανελλοπούλου. Εύγε στην πρεοδρο ασουμε.
[/size]
Εχεις δικιο φιλε...το δικο μου σχολιο...επειδη αναφερθηκες γενικα σε ολες της ερωτικες υπηρεσιες,και ειναι και αυτο που δεν καταλαβαινω...πως ειναι δυνατον μια ΤΡΑΝΣ που εχει υποστει την μεταμφιεση η και εν συνεχεια σε μερικες περιπτωσεις την μεταλλαξη,και οπου αντιμετωπιζει σοβαρα προβληματα οσον αφορα τροπο ζωης κλπ, να χρεωνει 50ευρω  και μια γυναικα σε ενα studio πολυτελειας να ξεκινα και αυτη απο τα 50 ευρω και πανω και να φτανει στο σημειο μεχρι 150 ευρω ,με λιγα λογια θεωρω οτι οι ΤΡΑΝΣ ως ειδικη κατηγορια θα πρεπει να περνουν  τα περισσοτερα χρηματα απο αλλες κατηγοριες ερωτικων υπηρεσιων...επισης η γνωμη μου ειναι αυτο που εννοεις και εσυ.. δυστηχως η μαζα δεν περνει πανω απο 1000ευρω με αποτελεσμα ακομη και τα 50ευρω να ζωριζουν μια κατασταση ,δεν μπορω να δωσω γνωμη τιμοκαταλογου,πιστευω ομως οτι πολλα αγοροκοριτσα,θα το καταλαβουν καποια στιγμη!!!    

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
2.05μ. τι εκανες στα ΟΥΚ;

Τον κορμο; :grin:
τους πεταγα δεμενους χερια ποδια στην στερνα. και μετα σχολειο στις καταδυσεις.τους διαβαζα και το λογυδριο στο τελος της διαβολοβδομαδας την παρασκευη απογευμα. καμμια φορα τους εδινα και καμμια 80αρια καμψεις να σφιξουν οι κωλοι :grin:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.382
Πόντοι
606
Εχεις δικιο φιλε...το δικο μου σχολιο...επειδη αναφερθηκες γενικα σε ολες της ερωτικες υπηρεσιες,και ειναι και αυτο που δεν καταλαβαινω...πως ειναι δυνατον μια ΤΡΑΝΣ που εχει υποστει την μεταμφιεση η και εν συνεχεια σε μερικες περιπτωσεις την μεταλλαξη,και οπου αντιμετωπιζει σοβαρα προβληματα οσον αφορα τροπο ζωης κλπ, να χρεωνει 50ευρω  και μια γυναικα σε ενα studio πολυτελειας να ξεκινα και αυτη απο τα 50 ευρω και πανω και να φτανει στο σημειο μεχρι 150 ευρω ,με λιγα λογια θεωρω οτι οι ΤΡΑΝΣ ως ειδικη κατηγορια θα πρεπει να περνουν  τα περισσοτερα χρηματα απο αλλες κατηγοριες ερωτικων υπηρεσιων...επισης η γνωμη μου ειναι αυτο που εννοεις και εσυ.. δυστηχως η μαζα δεν περνει πανω απο 1000ευρω με αποτελεσμα ακομη και τα 50ευρω να ζωριζουν μια κατασταση ,δεν μπορω να δωσω γνωμη τιμοκαταλογου,πιστευω ομως οτι πολλα αγοροκοριτσα,θα το καταλαβουν καποια στιγμη!!!   

καλα τραβα κοιμησου

Επισκέπτης
τους πεταγα δεμενους χερια ποδια στην στερνα. και μετα σχολειο στις καταδυσεις.τους διαβαζα και το λογυδριο στο τελος της διαβολοβδομαδας την παρασκευη απογευμα. καμμια φορα τους εδινα και καμμια 80αρια καμψεις να σφιξουν οι κωλοι :grin:
Ησουν αιματηρος. Να το προσεχεις το Νινακι να μη βγαλει καλλους απο το τις ελξεις στο μονοζυγο.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Ησουν αιματηρος. Να το προσεχεις το Νινακι να μη βγαλει καλλους απο το τις ελξεις στο μονοζυγο.

το αγαπω.... αλλα δεν με θελει ειπε θα με στειλει με κουριερ στην τζουλη :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom