[size=10pt]Πρεπει μεγα μου, πρεπει. μας εχουν βαλει μια θηλιά στον λαιμο μας ολου του ειδους οι ερωτικες παροχες που ενω αυτη η θηλιά σφίγγει συνέχεια εμεις αντι να την κοψουμε συνεχίζουμε να παμε με αποτελεσμα να μας πνιγει . πιστευω πως καποια στιγμη πρεπει να σταματησει και αυτο. ας αναλογιστούν ολες οι κοπελες οτι πλεον δεν βγαζει ο μέσος ΕΛΛΗΝΑΣ αυτα που εβγαζε, και αποτελεσμα εχει να μην μπορει να δινει αυτα που εδινε για ερωτικες συνευρέσεις. εγω ημουν αυτος που ελεγα οτι εχουν εξοδα αυτες οι κοπελες αλλα οκ... ειπαμε, πινει η κότα νερο κοιταει και τον θεό... στην τελικη η καταναλωση φερνει το κερδος[/size].[size=10pt] ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ, ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ..[/size].[size=10pt] εχω γραψει και σε αλλα θρεντ οτι 100αρικα στο εξωετρικο δινω αλλα αν δεις πειβαλλον θα παθεις και φυσικα και η κοπελα δεν ειναι καποια κρος αβυζη και ξερω εγω. ειναι ολες μια κα μια. οκ εχουμε τα βιτσια μας. δεκτον. αλλα μεχρι ενα σημειο. για ολα και σε ολα υπαρχει η ταχυτητα, αλλα, υπαρχει και το φρενοοοοο. και μαλλον καπου εδω νομιζω πως πολλοι απο εμας τους πελατες εχουμε αρχισει να χαϊδεύουμε το φρενο σιγα σιγα μεν, αλλα, το χαϊδεύουμε . ευχομαι να σκεφτουν ολοι σαν εμενα και να εχουμε σωστη ροη του χρηματος του σπερματος και της καυλας μας...Στην τελικη ας κανουν οπως λεει και η προεδρος των νόμιμων εκδιδόμενων γυναικων Όπως δημοσιεύει ο Τύπος της Κυριακής, η προσέλευση στους οίκους ανοχής για πληρωμένο σεξ έχει μειωθεί δραματικά, μέχρι και 70%! "Αν κάποιος είναι σταθερός πελάτης και πει ότι δεν μπορεί να πληρώσει, για παράδειγμα, 30 ευρώ, τότε ρίχνουμε την τιμή", δηλώνει η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων, Δήμητρα Κανελλοπούλου. Εύγε στην πρεοδρο ασουμε.
[/size]