Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
αυτος μας εδωσε τα φωτα του μανταμ συναδελφος τρανσοπλικτος πρεπει να ηταν ο κυριος και ασχοληθηκε εκτεταμετα με το θεμα :grin:
Μεγας ο Πετροπουλος Αλε μου,κολλας με οποιοδηποτε βιβλιο του...Σπουδαιος!!! Δεν ηταν τρανσοπληκτος,απλα λατρευε το περιθωριο κ τους ανθρωπους που το εξεφραζαν!!Κυνηγημενος απ το αστικο Κρατος κ μετα απο φυλακισεις εζησε στη Γαλλια κ πεθανε προσφατα..ΑΞΙΟΣ

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Χρηστο δεν ειπαμε να κανεις διαιτα ρε  :S

[size=10pt]Καταλαβαίνεις τον ανόητο από τη μανία που έχει για περιττές ακριβολογίες.

Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσο πολλοί ηλίθιοι στον κόσμο μέχρι που άρχισα να χρησιμοποιώ το Ίντερνετ.
[/size]

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
[size=10pt]Καταλαβαίνεις τον ανόητο από τη μανία που έχει για περιττές ακριβολογίες.

Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσο πολλοί ηλίθιοι στον κόσμο μέχρι που άρχισα να χρησιμοποιώ το Ίντερνετ.
[/size]
μια απο ιδια ! οσον αφορα το τελευταιο τμημα τις απαντησεις σου !

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
καλησπερα μαναρι μου κ καλη βδομαδα...μετα τη μια να βγαινεις να λιγοστευουν οι πιθανοτητες
το ξερω ....... ολα τα τσεκ κοβοντε πριν τις 1 και σχεδον ολα παρασκευη σαββατο !!!

μαλακιες κανω ασε ....

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
μια απο ιδια ! οσον αφορα το τελευταιο τμημα τις απαντησεις σου !

[size=10pt]Δυστυχως κουκλαρα ΝΙΝΑ ετσι ειναι τα πραγματα. δεν πειραζει ομως. εγω την παλευω με τους τρελους και ανόητους ιντερνετακιδες [/size]

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
αγαπουλα ! ! απλα δεν δινεις σημασια !!!

[size=10pt]δεν δινω . απλα οταν αφηνεις εναν αννοητο να λεει τις αννοησιες του καπου σε κουραζει το ολο θεμα και αντιδρας για το γαμωτο και μονο. οκ το ξερω πως δεν θα βγαλω τιποτα αλλα, δεν μπορω να μενω απραγος. το καλο ειναι οτι για εναν παραξενο αλλα καλο λογο εχουν λιγοστεψει η τρελοι οι αννοητοι και οι ηλιθιοι εδω μεσα. ευχης εργον ειναι να εξαφανιστουν αλλα , κομματι δυσκολο αυτο .[/size]

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
[size=10pt]δεν δινω . απλα οταν αφηνεις εναν αννοητο να λεει τις αννοησιες του καπου σε κουραζει το ολο θεμα και αντιδρας για το γαμωτο και μονο. οκ το ξερω πως δεν θα βγαλω τιποτα αλλα, δεν μπορω να μενω απραγος. το καλο ειναι οτι για εναν παραξενο αλλα καλο λογο εχουν λιγοστεψει η τρελοι οι αννοητοι και οι ηλιθιοι εδω μεσα. ευχης εργον ειναι να εξαφανιστουν αλλα , κομματι δυσκολο αυτο .[/size]
προσωπικα ! ανοσια εχω παθει !!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

[/size]

Καλή καρδιά βρε Χρηστο μας!
Και στα κάτω κάτω όπως και ναχει  ετσι γουστάρεις και κάνεις κέφι και ούτε τρώς απο το ψωμί κανενός! :rockon:

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1

[size=10pt]Το ξερουμε και οι δυο οτι λιγο πολυ μας ενοχλει . απλα εσυ το προσπερνας και το αφηνεις να φυγει. εγω το προσπερνω αλλα απαντω κιολας. στην τελικη δεν γαμιουνται κουκλιτσα μου . χαβα αυτοι χαβα και εγω . [/size]

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εσυ να ρίξεις τις τιμές και να ανεβάσεις τις  :pipa1: υπηρεσίες.
Κρίσάρα έχουμε γμτο δεν βγαίνει ευκολα το κοσάρι.
Τι να λέμε τωρα κούκλα μου, :)

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Καλή καρδιά βρε Χρηστο μας!
Και στα κάτω κάτω όπως και ναχει  ετσι γουστάρεις και κάνεις κέφι και ούτε τρώς απο το ψωμί κανενός! :rockon:

[size=10pt]Καλη καρδια χοτυ μου ειναι το μονο σιγουρο. απλα δεν μπορω να καταλαβω και ουτε προκειται ποτε πως μπαινουν μερικοι στον κοπο να γραψουν κατι σε θεμα που τους ειναι μη αρεστό. δεν τους αρεσει δεν μπαινουν. απλα ο λογος που γραφουν ειναι ο χλευασμος στους αλλους γιατι μαλον δεν εχουν τα αρχιδια να το κανουν στην προσωπική τους ζωη κατιδιαν με τον αλλον. αυτο ειναι που με θλίβει πιο πολυ . αντρες και μαγκες μονο στα πληκτρα. και σου λενε μετα αυτοι οι και καλα μαγκες αντρες οτι γεμησαμε πουστηδες και πισωγλεντηδες. αχ αχ αχ αλιμονο αλιμονο αλιμονο :headbang: :headbang: :headbang:[/size]

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
[size=10pt]Καλη καρδια χοτυ μου ειναι το μονο σιγουρο. απλα δεν μπορω να καταλαβω και ουτε προκειται ποτε πως μπαινουν μερικοι στον κοπο να γραψουν κατι σε θεμα που τους ειναι μη αρεστό. δεν τους αρεσει δεν μπαινουν. απλα ο λογος που γραφουν ειναι ο χλευασμος στους αλλους γιατι μαλον δεν εχουν τα αρχιδια να το κανουν στην προσωπική τους ζωη κατιδιαν με τον αλλον. αυτο ειναι που με θλίβει πιο πολυ . αντρες και μαγκες μονο στα πληκτρα. και σου λενε μετα αυτοι οι και καλα μαγκες αντρες οτι γεμησαμε πουστηδες και πισωγλεντηδες. αχ αχ αχ αλιμονο αλιμονο αλιμονο :headbang: :headbang: :headbang:[/size]

ΠΟΥΣΤΗΣ ειναι αυτός που κρύβεται πίσω απο την έλσιντί και βρίζει και προσβάλει με ψευτιές εκ του ασφαλούς τους άλλους.
Λάιβ κάνει την κότα....

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ΠΟΥΣΤΗΣ ειναι αυτός που κρύβεται πίσω απο την έλσιντί και βρίζει και προσβάλει με ψευτιές εκ του ασφαλούς τους άλλους.
Λάιβ κάνει την κότα....

[size=10pt]Σωστος χοτυ μου για μια κομα φορα. [/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom