Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Νινα, βαλε πατουρα να εξαερωσουμε.
Ειναι παλλαικη απαιτηση. :grin:
σε 3 λεπτα θα τελειωσεις εμενα ..

ποιος ξερει σε ποσα λεπτα τελειωνεις τους πακηδες και τα τραβελια που η πουτσες τους ειναι η αγαπημενη σου λιχουδια μωρη τελειωμενη  :2funny: :2funny: :2funny:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
σε 3 λεπτα θα τελειωσεις εμενα ..

ποιος ξερει σε ποσα λεπτα τελειωνεις τους πακηδες και τα τραβελια που η πουτσες τους ειναι η αγαπημενη σου λιχουδια μωρη τελειωμενη  :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 2012-08-10 14.38.07 (640x480).jpg
    2012-08-10 14.38.07 (640x480).jpg
    77,9 KB · Εμφανίσεις: 44

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αχχ !!! τι μπουτ  μπερντε φιλεναδα με το που κατεβηκαμε  μας μαζεψανε ολες μεσα τις πουτανας εγινε παλι !!! :rockon: :rockon:
ακου ρε γιατρε μπουτ μπερντε :2funny: :2funny:
προχθες επαθα το κατε και γουδα ειμαι σε καλο δρομο μαθαινω πιο γληγορα απ τη τα αγγλικα να πουμε :grin: :grin:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
[quote author=mpozanis  link=topic=114576.msg4364204#msg4364204 date=1361128222]
kai ακομα που εισαι καθε μερα και χειροτερα
[/quote]
ασε τους τελευταιους μηνες μας εχουνε λιωσει

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ρε χρηστο αρχοντα του θεσσαλικου καμπου τι εγινε ρε συ με τη στελλα μας τελικα??

[size=10pt]Μεγα Άλε μου τιποτα δεν εκανα. αυτη ηθελε τα 80 της εγω εδινα τα 50 και τελικα δεν πηγα. θεωρησα οτι ειναι ακριβα για την εποχη το ποσό αυτο. προτεινε και παρτουζιτσα με φιλη τρανς που ειναι μαζι εκει . δεν ενεδωσα και δεν ξαναπηρα τηλ. αξιζει να σημειωθει δε οτι ητανε πολυ ευγενική και πολυ ευχάριστη στην ολη κουβεντα της ενημερωσης. ισως καποια αλλη στιγμη να την τιμησω. απλα με χαλαει το γεγονος οτι οταν ερχονται επαρχια οι κουκλες χτυπανε τις τιμες γνωρισζοντας οτι ειναι δυσκολο να βρουμε εδω αυτα τα γουστα και σου λεει, τι θα κανει ο βλάχος? θα ερθει θελει δεν θελει. προκειμενου να βαλει βενζινες πετρελαια διοδια και οτι αλλο συνεπάγεται για ενα ταξιδακι μεχρι θεσσαλονικη ή αθηνα αναλογα. οποτε και οι πιο πολλοι υποκύπτουν . ΕΓΩ ομως ΒΡΑΧΟΣ... δεν πηγα ... ΚΑΤΩ ο φασισμος των τιμων στην περιοχες επαρχιας. θα κανω διαμαρτυρία μαζι με αλλους τραβελολατρεις. καλα να περνατε φιλοι μου . [/size]

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
[size=10pt]Μεγα Άλε μου τιποτα δεν εκανα. αυτη ηθελε τα 80 της εγω εδινα τα 50 και τελικα δεν πηγα. θεωρησα οτι ειναι ακριβα για την εποχη το ποσό αυτο. προτεινε και παρτουζιτσα με φιλη τρανς που ειναι μαζι εκει . δεν ενεδωσα και δεν ξαναπηρα τηλ. αξιζει να σημειωθει δε οτι ητανε πολυ ευγενική και πολυ ευχάριστη στην ολη κουβεντα της ενημερωσης. ισως καποια αλλη στιγμη να την τιμησω. απλα με χαλαει το γεγονος οτι οταν ερχονται επαρχια οι κουκλες χτυπανε τις τιμες γνωρισζοντας οτι ειναι δυσκολο να βρουμε εδω αυτα τα γουστα και σου λεει, τι θα κανει ο βλάχος? θα ερθει θελει δεν θελει. προκειμενου να βαλει βενζινες πετρελαια διοδια και οτι αλλο συνεπάγεται για ενα ταξιδακι μεχρι θεσσαλονικη ή αθηνα αναλογα. οποτε και οι πιο πολλοι υποκύπτουν . ΕΓΩ ομως ΒΡΑΧΟΣ... δεν πηγα ... ΚΑΤΩ ο φασισμος των τιμων στην περιοχες επαρχιας. θα κανω διαμαρτυρία μαζι με αλλους τραβελολατρεις. καλα να περνατε φιλοι μου . [/size]
χρηστο σε βρισκω συνειδητοποιημενο στο ολο θεμα και αρκετα μαχητικο

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
χρηστο σε βρισκω συνειδητοποιημενο στο ολο θεμα και αρκετα μαχητικο

[size=10pt]Πρεπει μεγα μου, πρεπει. μας εχουν βαλει μια θηλιά στον λαιμο μας ολου του ειδους οι ερωτικες παροχες  που ενω αυτη η θηλιά σφίγγει συνέχεια εμεις αντι να την κοψουμε συνεχίζουμε να παμε με αποτελεσμα να μας πνιγει . πιστευω πως καποια στιγμη πρεπει να σταματησει και αυτο. ας αναλογιστούν ολες οι κοπελες οτι πλεον δεν βγαζει ο μέσος ΕΛΛΗΝΑΣ αυτα που εβγαζε, και αποτελεσμα εχει να μην μπορει να δινει αυτα που εδινε για ερωτικες συνευρέσεις. εγω ημουν αυτος που ελεγα οτι εχουν εξοδα αυτες οι κοπελες αλλα οκ... ειπαμε, πινει η κότα νερο κοιταει και τον θεό... στην τελικη η καταναλωση φερνει το κερδος[/size].[size=10pt] ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ, ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ..[/size].[size=10pt] εχω γραψει και σε αλλα θρεντ οτι 100αρικα στο εξωετρικο δινω αλλα αν δεις πειβαλλον θα παθεις και φυσικα και η κοπελα δεν ειναι καποια κρος αβυζη και ξερω εγω. ειναι ολες μια κα μια. οκ εχουμε τα βιτσια μας. δεκτον. αλλα μεχρι ενα σημειο. για ολα και σε ολα υπαρχει η ταχυτητα, αλλα, υπαρχει και το φρενοοοοο. και μαλλον καπου εδω νομιζω πως πολλοι απο εμας τους πελατες εχουμε αρχισει να χαϊδεύουμε το φρενο σιγα σιγα μεν, αλλα, το χαϊδεύουμε . ευχομαι να σκεφτουν ολοι σαν εμενα και να εχουμε σωστη ροη του χρηματος του σπερματος και της καυλας μας...Στην τελικη ας κανουν οπως λεει και η προεδρος των νόμιμων εκδιδόμενων γυναικων  Όπως δημοσιεύει ο Τύπος της Κυριακής, η προσέλευση στους οίκους ανοχής για πληρωμένο σεξ έχει μειωθεί δραματικά, μέχρι και 70%! "Αν κάποιος είναι σταθερός πελάτης και πει ότι δεν μπορεί να πληρώσει, για παράδειγμα, 30 ευρώ, τότε ρίχνουμε την τιμή", δηλώνει η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων, Δήμητρα Κανελλοπούλου. Εύγε στην πρεοδρο ασουμε.
[/size]

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
καλο βραδυ σε ολους !!!!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• 12328.png
    12328.png
    253,7 KB · Εμφανίσεις: 38

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
[size=10pt]Πρεπει μεγα μου, πρεπει. μας εχουν βαλει μια θηλιά στον λαιμο μας ολου του ειδους οι ερωτικες παροχες  που ενω αυτη η θηλιά σφίγγει συνέχεια εμεις αντι να την κοψουμε συνεχίζουμε να παμε με αποτελεσμα να μας πνιγει . πιστευω πως καποια στιγμη πρεπει να σταματησει και αυτο. ας αναλογιστούν ολες οι κοπελες οτι πλεον δεν βγαζει ο μέσος ΕΛΛΗΝΑΣ αυτα που εβγαζε, και αποτελεσμα εχει να μην μπορει να δινει αυτα που εδινε για ερωτικες συνευρέσεις. εγω ημουν αυτος που ελεγα οτι εχουν εξοδα αυτες οι κοπελες αλλα οκ... ειπαμε, πινει η κότα νερο κοιταει και τον θεό... στην τελικη η καταναλωση φερνει το κερδος[/size].[size=10pt] ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ, ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ..[/size].[size=10pt] εχω γραψει και σε αλλα θρεντ οτι 100αρικα στο εξωετρικο δινω αλλα αν δεις πειβαλλον θα παθεις και φυσικα και η κοπελα δεν ειναι καποια κρος αβυζη και ξερω εγω. ειναι ολες μια κα μια. οκ εχουμε τα βιτσια μας. δεκτον. αλλα μεχρι ενα σημειο. για ολα και σε ολα υπαρχει η ταχυτητα, αλλα, υπαρχει και το φρενοοοοο. και μαλλον καπου εδω νομιζω πως πολλοι απο εμας τους πελατες εχουμε αρχισει να χαϊδεύουμε το φρενο σιγα σιγα μεν, αλλα, το χαϊδεύουμε . ευχομαι να σκεφτουν ολοι σαν εμενα και να εχουμε σωστη ροη του χρηματος του σπερματος και της καυλας μας...Στην τελικη ας κανουν οπως λεει και η προεδρος των νόμιμων εκδιδόμενων γυναικων  Όπως δημοσιεύει ο Τύπος της Κυριακής, η προσέλευση στους οίκους ανοχής για πληρωμένο σεξ έχει μειωθεί δραματικά, μέχρι και 70%! "Αν κάποιος είναι σταθερός πελάτης και πει ότι δεν μπορεί να πληρώσει, για παράδειγμα, 30 ευρώ, τότε ρίχνουμε την τιμή", δηλώνει η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων, Δήμητρα Κανελλοπούλου. Εύγε στην πρεοδρο ασουμε.
[/size]

Χρήστο μου είσαι πολύ σωστός και πολύ προσγειωμένος,
Μακάρι όλοι να σκεφτονταν όπως εσύ.

Έτσι είναι:
Η φτήνια φέρνει το παρά και πρέπει να το καταλάβουν.

Αλλα το προσφορά και ζήτηση το ρυθμίζουν οι πελάτες ,
Για να γίνει εμπάργκο κανα μήνα να δείς μετα που θα πάνε οι τιμές.

Άν και κάποιοι λένε το "Ότι πληρώσεις πέρνεις " το έχουμε δεί και δεν ισχύεει δυστυχώς...

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Χρήστο μου είσαι πολύ σωστός και πολύ προσγειωμένος,
Μακάρι όλοι να σκεφτονταν όπως εσύ.

Έτσι είναι:
Η φτήνια φέρνει το παρά και πρέπει να το καταλάβουν.

Αλλα το προσφορά και ζήτηση το ρυθμίζουν οι πελάτες ,
Για να γίνει εμπάργκο κανα μήνα να δείς μετα που θα πάνε οι τιμές.

Άν και κάποιοι λένε το "Ότι πληρώσεις πέρνεις " το έχουμε δεί και δεν ισχύεει δυστυχώς...

[size=10pt]Σωστος χοτυ μου . εχεις δικιο. ας περιμενουμε λοιπον μηπως και γινει κανενα εμπαργκο . [/size]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Χρηστο δεν ειπαμε να κανεις διαιτα ρε  :S

Stories