nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ταρχιδια δεν ειναι ωραια
γουστα ειναι αυτα...εμενα μου αρεσει να τα περιποιουμε!!
ταρχιδια δεν ειναι ωραια
να με ενημερωσεις πιο μπροστα να παρω δευτερο μαζι !!!!!!! .... ....δεν πιστευω να σε ενοχλει οταν θα ειμαι στα τεσσερα να παιζω και το μουνακι μου !!!Νινακι, επειδη εχω ενα θεμα με τις κωλαρες σε κολαν,
ποσο θα μου χρεωσεις το σκισιμο του κολαν σου συνοδευεομενο απο γαμησι της τρυπουλας με τη γλωσσα;
και τα αξυριστα και τα ξυρισμενα !!! ολα δεκτα !!!!γουστα ειναι αυτα...εμενα μου αρεσει να τα περιποιουμε!!
να με ενημερωσεις πιο μπροστα να παρω δευτερο μαζι !!!!!!! .... ....δεν πιστευω να σε ενοχλει οταν θα ειμαι στα τεσσερα να παιζω και το μουνακι μου !!!
να με ενημερωσεις πιο μπροστα να παρω δευτερο μαζι !!!!!!! .... ....δεν πιστευω να σε ενοχλει οταν θα ειμαι στα τεσσερα να παιζω και το μουνακι μου !!!
Τυπε, μιλαμε και κομψοτεχνημα μουνακι...
δεν εχεις πουλακι?
δεν εχεις πουλακι?
το μικροτερο μουνακι τις περιοχης !!!!!
δεν εχεις πουλακι?
Μιλας με γριφους.το μικροτερο μουνακι τις περιοχης !!!!!
Μιλας με γριφους.
Στειλ'του pm να του πεις ακριβως, γιατι θα του χαλασεις την πεομαλαξη
Ποτε θα ερθεις Αθηνα να σε βγαλουμε βολτα οι ΝΩΝΤΟτυποι;
Ερχομαι τακτικα αθηνα ....αλλα οχι για δουλεια ....Ποτε θα ερθεις Αθηνα να σε βγαλουμε βολτα οι ΝΩΝΤΟτυποι;
εισαι μακριμαλλις η κοντο ???Ποτε θα ερθεις Αθηνα να σε βγαλουμε βολτα οι ΝΩΝΤΟτυποι;
Κοντο, σαν του Στουρναραεισαι μακριμαλλις η κοντο ???
καλο και το κοντο ........ !!!!!Κοντο, σαν του Στουρναρα
Δεν ειμαστε ολοι σαν τον Αλβερτη... >καλο και το κοντο ........ !!!!!
αλλα σαν το μακρι μεχρι το λαιμο και πολυ κατσαρο !!! και πιασμενο κοτσο δεν εχει !!!! αυτο το μαλλι με τρελενη στον ανδρα !!
μηπως εχεις και μερσεντεζ καρδια μου ????
ο καθενας εχει τις χαρες του ! αλλα γενικος το μαλλακι το αντρικο μεχρι το λαιμο το πολυ κατσαρο και πιασμενο κοτσιδακι μετραει τρελα !!!!!!!!!! δηλαδη αν μου ερθει πελατης με τετοιο μαλλι των περνω και τζαμπα !!! ... οχι περουκες μονο ρεαλ !!!Δεν ειμαστε ολοι σαν τον Αλβερτη... >
καλο και το κοντο ........ !!!!!
αλλα σαν το μακρι μεχρι το λαιμο και πολυ κατσαρο !!! και πιασμενο κοτσο δεν εχει !!!! αυτο το μαλλι με τρελενη στον ανδρα !!
μηπως εχεις και μερσεντεζ καρδια μου ????
αρεσκεται σε τρανς και κροσ να αποκαλειται μεγαλη κλειτοριδα το πουλακι!!
καλο και το φιατ καρδια μου αλλα σαν το μερσεντεζακι το κλουβοιδες δεν εχει σε ανεση !!!εγω ειμαι ετσι!
αλλα εχω φιατ σεισεντο ανασφαλιστο με σερβις πριν 6 χρονια
θα την μαθεις ολα με των καιρο ..αρκει να εισαι καλο και υπακουο αγορι !!!συγνωμη παιδια δεν μιλαω ακομα την αργκο εχω πολλα ψωμια να φαω ακομα