Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
[size=10pt]
Καλησπερα φιλε zinentin. και εσυ εχεις δικιο σε αυτο που παραθετεις με μια διαφορα ομως. οταν η καθε κοπελα τρανς ξεκινα να γινει αυτο που ηθελε μια ζωη ξερει οτι ο δρομος δεν θα ειναι στρωμενος με ροδοπεταλα. ξερει τις δυσκολιες που θα εχει. ξερει οτι θα ειναι στο γενικο συνολο του και καλα περιθωριου. κρινοντας απο ολα αυτα που ηδη γνωριζει θα πρεπει να κανει και τα αναλογα ωστε να βγαζει τα προς το ζειν. εγω δεν ειπα οτι θα πρεπει να κανουν υπηρεσιες  συνεχεια με 50 ευρω. ειπα οτι λογου της ολη καταστασης στην ελλαδα μπορουν να εχουν πιο μαζεμενες τιμες σε σχεση με τα ημερομησθια των ελληνων. οταν για παραδειγμα στην ελλαδα μας ενας ειδικευμένος εργατης παιρνει την ωρα 13 ευρω και οταν μιλαμε για ειδικευμένος μιλαμε με πτυχια γνωσεις και πολλα άλλα. δεν μπορει κανενας αλλος με οποιαδηποτε αλλη υπηρεσια να παιρνει 100. θα πρεπει να γινει η σωστη πραξη ωστε να βγουν τα αναλογα ποσα που πρεπει να παρει κανεις για τις ερωτικες υπηρεσιες. δεν συνάδειστην ελλαδα μας να παιρνω εγω λογου χαρην 586 ευρα τον μηνα και για να γευτω ερωτικες υπηρεσιες θα πρεπει να δωσω σχεδον τον μισο μισθο.  και επειδή δεν θελω να κουραζω και να λεω τα ιδια θα σου πω ενα και θα κλεισω. ανεκαθεν οι τιμες στις ερωτικες υπηρεσιες ητανε ανεβασμενες απο τον προηγουμενο αιωνα για τους λογους που ολοι ξερουμε. το θεμα ειναι οτι καποιοι πελατες σας εμας το δεχτηκανεκαι τοτε και το δοχομαστε και τωρα. αν δεν ήμασταν προθυμοι να πληρωσουμε τα νουμερα που ζητανε και δεν πηγαιναμε λογικα θα τα ριχνανε και τοτε και τωρα. το ξαναλεω δεν ειμαι κατα στα κοριτσια και ουτε λεω να παιρνουν τζαμπα πελατες. εχουν εξοδα και βαρβάτα μαλιστα. απλα τωρα που ειναι ετσι η οικονομικη κατασταση  ας βαλουν λιγο το χερι τους στις καταθεσεις που εχουν απο τα προηγουμενα χρονια ωσπου να παρουμε ανασα οικονομικη και εμεις οι πελατες.και αυτα τα λεω ορμώμενοςαπο ακουγονυας μια τρανς πριν χρονια  ο (θεος να την πει τρανς) οτι εχει αγορασει 3 διαμερισματα και εχει και αρκετα στην ακρια γαμωντας μερικους απο εμας . ασε που εχουμε και προσφατο θρεντ με μια αλλη που μας αποκαλει φτηνους και φτωχαδακια. βλεπε
στελλα φοξ

[/size]
φιλε Χρηστο
οσον αφορα την πρωτη παρατηρηση(μια κοπελα ξερει κτλ)δεν ειναι ετσι για τον απλο λογο οτι ενα παιδι στα 17 και 18 δεν εχει προλαβει να μαθει,δεν εχει εμπειρια,δεν ξερει τι του γινεται..τελος παντων,μεγαλο θεμα,ας μην το απλωσουμε.
Για τις τιμες τωρα:υπαρχουν για ολα τα βαλαντια!Εχει στη Φυλης πχ με 25 ευρω..και με 30 βρισκεις πριβε κ με 40πχ
Ο δυστυχης των 586 ειναι εκτος ,ουτως η αλλως δεν φτανουν ουτε για τα τσιγαρα,δυστυχως..απο κει κ περα παιζει ρολο τι ζητας,και τι απαιτησεις εχεις..να μη μακρυγορω κ για να το κανω λιανα:αλλο ενοικιο πληρωνεις για δυαρι πενταετιας,οροφου,με αυτονομη θερμανση,μεγαλα μπαλκονια,τεντες,μποιλερ,γκαραζ,θεα κ πισινα στην ταρατσα στο Μαρουσι κι αλλο για δυαρι 20ετιας κ βαλε στο Μεταξουργειο,ισογειο κτλ κτλ
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα,καλη,κακη,δεν σχολιαζω..απλα ο καθεις πορευεται με το πορτοφολι του!!!Κι επειδη τα δυαρακια,μπιμπελο με σουπερ θελγητρα εχουν ακομη ζητηση και θαυμαστες,οι τιμες θα ειναι εκει που ειναι..τοσο απλα..φιλακια πολλα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
επαψα να ειμαι ηρωας γιατρε το νεο αιμα εχει σειρα
υπηρξα κατα το παρελθον πολλες φορες ηρωας-καταδρομεας-κασκαντερ
χωρις οπτικη επαφη δεν......
Πρέπει να πάε γιατι είσαι εμπειρος και εγκυρος.
Φοβάμαι όμως μην πάθεις εγκεφαλικό μόλις την δείς και σου ζητήσει και το πενηντάρι γιατί εχασε ραντεβού εξ αιτίας σου... και να σε δω τι θα κάνεις.

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.165
καλησπερα σε ολους σε ολες !!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• 12328.png
    12328.png
    253,7 KB · Εμφανίσεις: 31

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
φιλε Χρηστο
οσον αφορα την πρωτη παρατηρηση(μια κοπελα ξερει κτλ)δεν ειναι ετσι για τον απλο λογο οτι ενα παιδι στα 17 και 18 δεν εχει προλαβει να μαθει,δεν εχει εμπειρια,δεν ξερει τι του γινεται..τελος παντων,μεγαλο θεμα,ας μην το απλωσουμε.
Για τις τιμες τωρα:υπαρχουν για ολα τα βαλαντια!Εχει στη Φυλης πχ με 25 ευρω..και με 30 βρισκεις πριβε κ με 40πχ
Ο δυστυχης των 586 ειναι εκτος ,ουτως η αλλως δεν φτανουν ουτε για τα τσιγαρα,δυστυχως..απο κει κ περα παιζει ρολο τι ζητας,και τι απαιτησεις εχεις..να μη μακρυγορω κ για να το κανω λιανα:αλλο ενοικιο πληρωνεις για δυαρι πενταετιας,οροφου,με αυτονομη θερμανση,μεγαλα μπαλκονια,τεντες,μποιλερ,γκαραζ,θεα κ πισινα στην ταρατσα στο Μαρουσι κι αλλο για δυαρι 20ετιας κ βαλε στο Μεταξουργειο,ισογειο κτλ κτλ
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα,καλη,κακη,δεν σχολιαζω..απλα ο καθεις πορευεται με το πορτοφολι του!!!Κι επειδη τα δυαρακια,μπιμπελο με σουπερ θελγητρα εχουν ακομη ζητηση και θαυμαστες,οι τιμες θα ειναι εκει που ειναι..τοσο απλα..φιλακια πολλα

[size=10pt]Μαζι σου γλυκια μου τζουλη. δεν λεω το αντιθετο. αλλα αν δεις καλα στην πολη που εισαι τωρα λογου της κρισης πολλα δυαρια με ολα τα πιο πανω κομφορ που αναφερεις απο κατι νουμερα που ζηταγανε τωρα ζητανε ισα σια για να τα κατοικησουν . μην σου πω οτι και πολλοι τα δινουν ακομα και δωρεαν αμα λαχει. στο εμποριο ειμαι και ξερω οτι οι τιμες εχουν να κανουν παντα με την προσφρα και την ζητηση αναλογα. αλλα οταν μπαινει ο παραγωντας οικονομικη στενοτης τα παντα εχουν διαφορετικες τιμες. γνωμη μου παντα λεω. και φυσικα δεν θελω να αναλυσω το πρωτο σκελος του λινκ σου γιατι θα χρειαστουμε σελιδες επι σελιδων. απο κοντα οταν ερθω θα τα πουμε. αλλωστε σου εχω πει οτι θελω να βρεθουμε. να ξερεις ομως πως ειμαι υπερ των αποψεων σου. στα θεματα που μιλαμε και γραφουμε. μου αρεσει ο τροπος σκεψης σου. ειλικρινα εισαι φοβερη.
φιλάκια παντου σου
[/size]

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.165
[quote author=mpozanis  link=topic=114576.msg4373767#msg4373767 date=1361474357]
Nina χθες κατα τις 11 που εισουνα και σε εψαχνα

[/quote]
μετα τις 12:30 ειμαι κατω !!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Πρέπει να πάε γιατι είσαι εμπειρος και εγκυρος.
Φοβάμαι όμως μην πάθεις εγκεφαλικό μόλις την δείς και σου ζητήσει και το πενηντάρι γιατί εχασε ραντεβού εξ αιτίας σου... και να σε δω τι θα κάνεις.
εμπειρος γιατρε εγινα και απο τις καλες συνευρεσεις και απο τις κακες οποτε περιμενο και εγω τον ηρωα να μας δωσει τα φωτα του αφου τα ρουθουνια του αλεφαντου μυριζουν φολα απο χιλιομετρα στο θεμα
οσο για το εμπειρος γιατρε 29 τρανς τις πολεως μου συνιστουν αλεφαντο αυτες ξερουν :grin:

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
[size=10pt]
Καλησπερα φιλε zinentin. και εσυ εχεις δικιο σε αυτο που παραθετεις με μια διαφορα ομως. οταν η καθε κοπελα τρανς ξεκινα να γινει αυτο που ηθελε μια ζωη ξερει οτι ο δρομος δεν θα ειναι στρωμενος με ροδοπεταλα. ξερει τις δυσκολιες που θα εχει. ξερει οτι θα ειναι στο γενικο συνολο του και καλα περιθωριου. κρινοντας απο ολα αυτα που ηδη γνωριζει θα πρεπει να κανει και τα αναλογα ωστε να βγαζει τα προς το ζειν. εγω δεν ειπα οτι θα πρεπει να κανουν υπηρεσιες  συνεχεια με 50 ευρω. ειπα οτι λογου της ολη καταστασης στην ελλαδα μπορουν να εχουν πιο μαζεμενες τιμες σε σχεση με τα ημερομησθια των ελληνων. οταν για παραδειγμα στην ελλαδα μας ενας ειδικευμένος εργατης παιρνει την ωρα 13 ευρω και οταν μιλαμε για ειδικευμένος μιλαμε με πτυχια γνωσεις και πολλα άλλα. δεν μπορει κανενας αλλος με οποιαδηποτε αλλη υπηρεσια να παιρνει 100. θα πρεπει να γινει η σωστη πραξη ωστε να βγουν τα αναλογα ποσα που πρεπει να παρει κανεις για τις ερωτικες υπηρεσιες. δεν συνάδειστην ελλαδα μας να παιρνω εγω λογου χαρην 586 ευρα τον μηνα και για να γευτω ερωτικες υπηρεσιες θα πρεπει να δωσω σχεδον τον μισο μισθο.  και επειδή δεν θελω να κουραζω και να λεω τα ιδια θα σου πω ενα και θα κλεισω. ανεκαθεν οι τιμες στις ερωτικες υπηρεσιες ητανε ανεβασμενες απο τον προηγουμενο αιωνα για τους λογους που ολοι ξερουμε. το θεμα ειναι οτι καποιοι πελατες σας εμας το δεχτηκανεκαι τοτε και το δοχομαστε και τωρα. αν δεν ήμασταν προθυμοι να πληρωσουμε τα νουμερα που ζητανε και δεν πηγαιναμε λογικα θα τα ριχνανε και τοτε και τωρα. το ξαναλεω δεν ειμαι κατα στα κοριτσια και ουτε λεω να παιρνουν τζαμπα πελατες. εχουν εξοδα και βαρβάτα μαλιστα. απλα τωρα που ειναι ετσι η οικονομικη κατασταση  ας βαλουν λιγο το χερι τους στις καταθεσεις που εχουν απο τα προηγουμενα χρονια ωσπου να παρουμε ανασα οικονομικη και εμεις οι πελατες.και αυτα τα λεω ορμώμενοςαπο ακουγονυας μια τρανς πριν χρονια  ο (θεος να την πει τρανς) οτι εχει αγορασει 3 διαμερισματα και εχει και αρκετα στην ακρια γαμωντας μερικους απο εμας . ασε που εχουμε και προσφατο θρεντ με μια αλλη που μας αποκαλει φτηνους και φτωχαδακια. βλεπε
στελλα φοξ

[/size]
   Καλησπερα χρησταρα!!!διαβαζω αυτα που γραφεις ....ασε φιλε μεγαλα θεματα ανοιξαμε...εκει στα μερη σου γιατι ερχονται ολα τα μπαζα ρε φιλε??κατι πρεπει να γινει για αυτο!..οσο για το στελακη καπως ετσι το περιμενα να εξελιχτη ... για τα φτηνους και φτωχαδακια δεν το εχω προσεξει το θεμα!τη μου λες!!! ε καλα τωρα ορισμενα πραγματα οσον αφορα τα διαφορα σχολια που γραφονται εδω πρεπει  να εχεις και ενα κουτι depon για τα αρχιδια...παντως δεν ειναι τυχαιο που για καποιες γραφονται συχνα καλα σχολια ενα παραδειγμα ειναι η φιλη σου η ΤΖΟΥΛΙ...
 να εισαι καλα φιλε και καλα γαρμπετα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.165
καλησπερα σε ολους σε ολες !!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• 12328.png
    12328.png
    253,7 KB · Εμφανίσεις: 29

TurTur

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδια την γνωριζει καποιος,εχει εμπειρια μαζι της.παντως απο τις φωτογραφιες φαινετε πολυ καυλα.
την ειχα δωσει μια πιπα πριν λιγους μηνες...με 20ε,ηταν πολυ καλη....οντως ειναι καυλα...για σπιτι ζηταει 60 νομιζω,κανε παζαρια!!

Ακούγοντας την άποψη και βλέποντας τις φωτογραφίες πείστηκα να δοκιμάσω. Ήταν η δεύτερη μου εμπειρία με αυτά τα κορίτσια και έχω να πω ότι είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος από την εμπειρία. Η κοπέλα ήταν όντως όπως στις φωτογραφίες και μου πρόσφερε ότι ακριβώς ζητούσα.
Από βυζί δεν παίζει αλλά έχει πολλές άλλες χάρες...
Στον χώρο της, με 50€, με ότι τραβούσε η όρεξη μου από προγράμματα.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Ακούγοντας την άποψη και βλέποντας τις φωτογραφίες πείστηκα να δοκιμάσω. Ήταν η δεύτερη μου εμπειρία με αυτά τα κορίτσια και έχω να πω ότι είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος από την εμπειρία. Η κοπέλα ήταν όντως όπως στις φωτογραφίες και μου πρόσφερε ότι ακριβώς ζητούσα.
Από βυζί δεν παίζει αλλά έχει πολλές άλλες χάρες...
Στον χώρο της, με 50€, με ότι τραβούσε η όρεξη μου από προγράμματα.
γιατρε εχεις λαμπρο μελλον 2 φορα στο αθλημα και εκανες μεγαλο ηρωισμο δικε μου εκανες κατι που αλλοι συντροφοι συμπεριλαμβανομενου και του ομιλουντα δεν θα καναν με τπτ :grin:
βεβαια πηγες στα σιγουρα και με σουπερ επιλογη :grin: :grin:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.165
Καλησπερα σε ολους σε ολες !!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• 12328.png
    12328.png
    253,7 KB · Εμφανίσεις: 48

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom