Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Με πολλές τρανς πού έχω μιλήσει ακούω τη ίδια κασσετα.. δύσκολο το κοινό της Θεσσαλονίκης πολλά παζάρια να πληρώσουν όσο γίνεται λιγότερο για σεξ.. τό ότι ανεβαίνουν από Αθήνα καί πάνε μέχρι Λάρισα και Βόλο θά έπρεπε να μας έχει ξυπνήσει δύσκολα τα πράγματα καινούργια μωρά δεν βγαίνουν δεν υπάρχει ανταγωνισμός.. απογοήτευση

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Με πολλές τρανς πού έχω μιλήσει ακούω τη ίδια κασσετα.. δύσκολο το κοινό της Θεσσαλονίκης πολλά παζάρια να πληρώσουν όσο γίνεται λιγότερο για σεξ.. τό ότι ανεβαίνουν από Αθήνα καί πάνε μέχρι Λάρισα και Βόλο θά έπρεπε να μας έχει ξυπνήσει δύσκολα τα πράγματα καινούργια μωρά δεν βγαίνουν δεν υπάρχει ανταγωνισμός.. απογοήτευση

Καλημέρα Λαγνε. Οσες ξένες μοντελάκια ανεβαίνουν, έχουν καλή πελατεία. Οσες Ελληνίδες είναι σα μαραμένα δαμάσκηνα και χρεώνουν 50 την 15λεπτη αρπαχτή σε χυμένα σεντόνια, ναι, δεν θα έχουν πελατεία. Η Φοντινελι που ανέβηκε πρόσφατα μέσω της Γκλεντας, ήταν 100€ η ώρα. Και είναι και τέρμα εκφυλο.

100. Ευρώ. Για αυτό. Βάζω μια πριβέ.

8E0866EC-70F7-40C9-A255-BB733A4027CE.jpeg

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Χαμός χθες τη νύχτα...
Στον ΟΠΑΠ Αλεξία και Γιώτα στα αυτοκίνητα τους...η Βικτώρια και η Λάουρα πεζές στην οδό Μαζαράκη.
Στην Κωλέττη τέρμα κάτω στη γωνία το fashion icon όπως την έχω ονομάσει Λία... καυτό σορτσάκι φορούσες βρε? καλά είδα?

Στη Γιαννιτσών μπροστά στο 4all η Γιαννούλα με το καπελάκι με τη Βανέσα την οποία έχω πετύχει αρκετές φορές να μιλάει μόνη της.

Λίγα μέτρα παραπέρα και στις δύο μεριές του δρόμου η διαχρονική Φιόνα... αγέρωχη και περήφανη όπως πάντα αναζητούσε καρτερικά την ηδονή.Το είδα στο βλέμμα της...

Και στο ύψος του βενζινάδικου και στην οδό Βουτυρά τα γυφτοκροσακια γύρω στα 5 πρέπει να είδα μεταξύ των οποίων ένα ήταν η σκιννυ Ζωή και το άλλο το ξανθό πρέπει να ήταν η Έρρικα από τις αγγελίες...τα άλλα δεν τα ήξερα αλλά ήταν καλούτσικα
Επίσης στην οδό Κυρίλλου άλλο ένα μελχρινο κρος που σχεδόν κρυβόταν πίσω από τα παρκαρισμένα οπότε δεν είδα λεπτομέρειες

Επίσης πολλές γυναίκες στην πιάτσα, πολλή κίνηση και μια όμορφη ατμόσφαιρα που σε συνδυασμό με την ανεβασμένη θερμοκρασία δημιουργούσαν τις κατάλληλες συνθήκες για βόλτα.Μου θύμισε παλιές εποχές χθες η πιάτσα

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Χαμός χθες τη νύχτα...
Στον ΟΠΑΠ Αλεξία και Γιώτα στα αυτοκίνητα τους...η Βικτώρια και η Λάουρα πεζές στην οδό Μαζαράκη.
Στην Κωλέττη τέρμα κάτω στη γωνία το fashion icon όπως την έχω ονομάσει Λία... καυτό σορτσάκι φορούσες βρε? καλά είδα?

Στη Γιαννιτσών μπροστά στο 4all η Γιαννούλα με το καπελάκι με τη Βανέσα την οποία έχω πετύχει αρκετές φορές να μιλάει μόνη της.

Λίγα μέτρα παραπέρα και στις δύο μεριές του δρόμου η διαχρονική Φιόνα... αγέρωχη και περήφανη όπως πάντα αναζητούσε καρτερικά την ηδονή.Το είδα στο βλέμμα της...

Και στο ύψος του βενζινάδικου και στην οδό Βουτυρά τα γυφτοκροσακια γύρω στα 5 πρέπει να είδα μεταξύ των οποίων ένα ήταν η σκιννυ Ζωή και το άλλο το ξανθό πρέπει να ήταν η Έρρικα από τις αγγελίες...τα άλλα δεν τα ήξερα αλλά ήταν καλούτσικα
Επίσης στην οδό Κυρίλλου άλλο ένα μελχρινο κρος που σχεδόν κρυβόταν πίσω από τα παρκαρισμένα οπότε δεν είδα λεπτομέρειες

Επίσης πολλές γυναίκες στην πιάτσα, πολλή κίνηση και μια όμορφη ατμόσφαιρα που σε συνδυασμό με την ανεβασμένη θερμοκρασία δημιουργούσαν τις κατάλληλες συνθήκες για βόλτα.Μου θύμισε παλιές εποχές χθες η πιάτσα

ναι σωστα ειδες εγω ημουν με το σορτ ακου fashion icon φευγω αυριο για κρητη και ειπα να βγω λιγακι ξεκωλο πραγματι χτες ειχε αερα αλλης εποχης η πιατσα
IMG-1990.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ναι σωστα ειδες εγω ημουν με

ναι σωστα ειδες εγω ημουν με το σορτ ακου fashion icon φευγω αυριο για κρητη και ειπα να βγω λιγακι ξεκωλο πραγματι χτες ειχε αερα αλλης εποχης η πιατσα
IMG-1990.jpg
Μα πέρα από την πιάτσα σε κατασκοπευω και στο Instagram όπου πάντα οι ενδυματολογικές σου επιλογές είναι μία προς μία...δεν έχεις πάρει τυχαία τον τίτλο λοιπόν
Καλά να περάσεις στην Κρήτη!

• Like
Αντιδράσεις: lia(1)

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
τετοια κανεις και μετα με περνουν τηλεφωνο και θελω να βαλεις εκεινο το μαγιο και εκεινο το σορτ οι πελατες ....και βεβαια θα περασω καλα στην κρητη οπως παντα γιατι εκει ζητας 70 και σου δινουν 100 οχι οπως εδω στην γκρινια και στο παζαρι ολη την ωρα και ολα τους φταινε αυτα λεγαμε χτες με Νινα ....εχω να πω οτι φταιει το αδειο πορτοφολι και τιποτε αλλο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
....εχω να πω οτι φταιει το αδειο πορτοφολι και τιποτε αλλο
Δεν υπάρχουν άδεια πορτοφόλια... μόνο άδειες καρδιές και άδεια μυαλά και δυστυχώς εδώ στη Θεσσαλονίκη περισσεύουν

skgmaniac7

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Like
104
Πόντοι
0
τετοια κανεις και μετα με περνουν τηλεφωνο και θελω να βαλεις εκεινο το μαγιο και εκεινο το σορτ οι πελατες ....και βεβαια θα περασω καλα στην κρητη οπως παντα γιατι εκει ζητας 70 και σου δινουν 100 οχι οπως εδω στην γκρινια και στο παζαρι ολη την ωρα και ολα τους φταινε αυτα λεγαμε χτες με Νινα ....εχω να πω οτι φταιει το αδειο πορτοφολι και τιποτε αλλο
Και αν πας Αθηνα δεν θα παρεις ούτε 50, ολα ειναι ανταγωνισμος. Γιατι να δώσει καποιος 70 για 30 λεπτα περιπου οταν με 150 παιρνει γκομενάρες?

Εχετε καβαλησει το καλαμι για τα καλα καποιες

ΥΓ.: Αν δεν σ'αρεσει η Θεσσαλονικη μεινε Κρητη :)

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Και αν πας Αθηνα δεν θα παρεις ούτε 50, ολα ειναι ανταγωνισμος. Γιατι να δώσει καποιος 70 για 30 λεπτα περιπου οταν με 150 παιρνει γκομενάρες?

Εχετε καβαλησει το καλαμι καποιες νομιζω..

Ήθελα να το πω αλλά είπα ας είμαι ευγενικός.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
Λία τον Γιορμάκκκα τον έχεις κουτουπώσει?
εκτός του είναι δροσερό αγόρι είναι και κιμπάρης, θα σου σκάσει 150 γκαραντί σου λέω...
αλλά θα κολυμπήσεις λίγο γιατί από τι λένε... εκτός από ανοιχτοχέρης είναι και ανοιχτοκώλης...

• Χαχα
Αντιδράσεις: lia(1)

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Αυτα πρεπει να λεγονται ... δεν ειναι ντροπη, η αληθεια ειναι.

λογικα και ειναι ανταγωνισμος οποια επιβιωσει εχω να πω .αλλα να παιρνει καποιος γκομεναρες με 150 που στη πατριδα τους τη βραζιλια περνουν μονο 30 ευρω αυτο ειναι αστειο απο μονο του .Δεν αντιλεγω εχεισ δικιο αφου πια ολοι ερχονται με μια μεζουρα στα χερια και το μονο που τους ενδειαφερει ειναι ποσο μεγαλο τον εχεις ε τοτε θα πληρωνουν οσα ζηταω εχουν αλλαξει τα χρονια παλια υπηρχαν αντρες τωρα πια χασανε την μπαλα καληνυχτα αγαπητε μου και για εμενα μην ανυσηχεις .τα φιλια μου απο κρητη......ευχαριστω για τα καλα σας λογια
υ.γ και στην κρητη μπορω να μεινω και στην αθηνα και οπου θελω εισοδηματιας ειμαι οτι θελω κανω

Συνημμένα

• IMG-2162.jpg
    IMG-2162.jpg
    738,7 KB · Εμφανίσεις: 131
Τελευταία τροποποίηση:

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21

Καλά τα λες...αλλά όταν οι άλλοι δίνουν 50€ για μια πίπα τότε η Λία και κάθε Λία καλά κάνει που θέλει περισσότερα,αφού υπάρχουν κορόιδα που τα δινουν.για μένα καμία τρανς στη Θεσσαλονίκη δεν αξίζει πάνω από 50€ πλέον...νέο αίμα δεν βγήκε έχουμε μείνει 20χρ με την Φιόνα και τις άλλες,οι ίδιες και οι ίδιες,βαρεθηκαμε

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
Καλά τα λες...αλλά όταν οι άλλοι δίνουν 50€ για μια πίπα τότε η Λία και κάθε Λία καλά κάνει που θέλει περισσότερα,αφού υπάρχουν κορόιδα που τα δινουν.για μένα καμία τρανς στη Θεσσαλονίκη δεν αξίζει πάνω από 50€ πλέον...νέο αίμα δεν βγήκε έχουμε μείνει 20χρ με την Φιόνα και τις άλλες,οι ίδιες και οι ίδιες,βαρεθηκαμε
πεστα ρε φιλε!!!! ετσι ακριβως!!! πας διπλα Βουλγαρια και γαμας θεομουνα τρανς με 50 ευρω!! δυστηχως εδω κυρια Λια δεν εχουμε χασισοφυτειες σαν τα κρητικατσια να βγαζουμε πανευκολα το χρημα και να το σκορπαμε ανετα!!!

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
ρε παιδια ηταν την τριτη βραδυ μια τρανς με αλλες 2 μεσα στο αμαξι η μια ηταν γυναικα η αλλη δεν ξερω και μου προτεινε να παμε να κανουμε παρτουζα τριο και να τα κανουμε ολα με 30 ευρω!!!!! φοβηθηκα μην ειναι τπτ καμια γυφτισσα και δεν πηγα... θα τα κανανε ολα!!!! η γυναικα και κωλο εδινε και τα παντα!!! εχει τυχει σε κανεναν αυτη η φαση που περιγραφω??

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
λογικα και ειναι ανταγωνισμος οποια επιβιωσει εχω να πω .αλλα να παιρνει καποιος γκομεναρες με 150 που στη πατριδα τους τη βραζιλια περνουν μονο 30 ευρω αυτο ειναι αστειο απο μονο του .Δεν αντιλεγω εχεισ δικιο αφου πια ολοι ερχονται με μια μεζουρα στα χερια και το μονο που τους ενδειαφερει ειναι ποσο μεγαλο τον εχεις ε τοτε θα πληρωνουν οσα ζηταω εχουν αλλαξει τα χρονια παλια υπηρχαν αντρες τωρα πια χασανε την μπαλα καληνυχτα αγαπητε μου και για εμενα μην ανυσηχεις .τα φιλια μου απο κρητη......ευχαριστω για τα καλα σας λογια
υ.γ και στην κρητη μπορω να μεινω και στην αθηνα και οπου θελω εισοδηματιας ειμαι οτι θελω κανω
αχχχ εκμεταλευεστε το γεγονος οτι δεν μπορουμε να παμε ευκολα Βραζιλια μου φαινεται και βαρατε στο ψαχνο!!! εγω ετσι το βλεπω καλη μου!!!

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
γενικα ρε παιδια ολες αντροφερνουν στην Σαλονικη!! εχω ξενερωσει οι μονες θηλυκιες ειναι η Κωσταντινα απο το TS-14 που δουλευει στο μπαρ και η Ιωαννα αντε και η Ρια!! γενικα απαραδεκτο απο μια πολη του 1500000 κατοικων !!!μακαρι να ερθει καμια ουκρανη τρανς να δουμε λιγο φως!!!!!!!!!!!!

skgmaniac7

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Like
104
Πόντοι
0

Ετσι ειναι, τα πραγματα αλλαζουν, η ζωη ειναι εξελιξη.

Αν ερχοντουσαν αυτες εδω και ζητουσαν 50 τοτε οι υπολοιποες τρανς θα ηταν ακομα πιο δυσκολο να βρουνε πελατες.

Οι τιμες καθοριζονται απο τον ανταγωνισμο, αν ειχε και εδω 2000 τρανς σιγουρα δεν θα ηταν 150 ευρω.η ωρα που θα ζητουσαν

skgmaniac7

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Like
104
Πόντοι
0
γενικα ρε παιδια ολες αντροφερνουν στην Σαλονικη!! εχω ξενερωσει οι μονες θηλυκιες ειναι η Κωσταντινα απο το TS-14 που δουλευει στο μπαρ και η Ιωαννα αντε και η Ρια!! γενικα απαραδεκτο απο μια πολη του 1500000 κατοικων !!!μακαρι να ερθει καμια ουκρανη τρανς να δουμε λιγο φως!!!!!!!!!!!!

Φιλε στη Θεσσαλονικη περα απο 1-2 δεν υπαρχουν τρανς. Αθηνα αν δεις εχει νεες τρανς 20-25 χρονων, εδω τιποτα απλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom