Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

wasted

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2005
Like
5.770
Πόντοι
1.041
150 ευρώ απλά δεν τά δίνεις και πάς παρακάτω είπαμε τά γούστα και τά βίτσια τα πληρώνεις αλλά όχι σε χρυσό.
Από υπηρεσίες τι λέει ; Οι φωτογραφίες της πάντως είναι πολύ καλές
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

150 ευρώ απλά δεν τά δίνεις και πάς παρακάτω είπαμε τά γούστα και τά βίτσια τα πληρώνεις αλλά όχι σε χρυσό.
Από υπηρεσίες τι λέει ; Οι φωτογραφίες της πάντως είναι πολύ καλές

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.526
Πόντοι
746
Αδερφέ, κοίτα. Ήμουν στο Ανδρομέδα, ξες, εκεί με τους ιππότες στο υπόγειο που το βάφτισαν ισόγειο. Μια Κύπρια τρανς (μια έχει αμα την ξες την ξες), βρεθήκαμε τελοσπαντων για ένα τρίωρο εκεί, κατά τη μια το βράδυ. Να μη στα πολυλογώ τι έγινε κτλ αλλά πιάσαμε κουβέντα και έπεσε το όνομα της Ιωάννας, με την οποία δεν είχα βρεθεί γιατί άκουγα ότι της αρέσει το ενεργητικό κτλ. Τεσπα, μου λέει «πόσο την κάνεις», λέω ε να μην είναι 30; Σε λέω αυτά τα θυμάμαι σα να έγινε χτες, έχω μνήμη ελέφαντα. Με λέει «χαχα», και μου σκάει ότι είναι - αφού μου ζάλισε τα παπάρια ανέβα και ανέβα - 60. Ναι. Λέω ρε συ πλάκα με κάνεις; Μου έδειξε ταυτότητα της. Ναι είναι 60. Τρώει σα Σπαρτιάτης, προσέχει κτλ. Τώρα αν υπάρχει δεύτερη Ιωάννα, με ίδια χαρακτηριστικά, στην Θεσσαλονίκη στην ίδια περιοχή, οκέι. Όταν λέω κάτι ρε μάγκες, δε το βγάζω απ’ τον κωλο μου... και βασικά κακώς αναφέρθηκε η ηλικία της αλλά δεν ήξερα ότι θα πάρει διαστασεις.
Οταν λες σου εδειξε ταυτοτητα της αρχηγε; Γιατι καπου γινεται μπερδεμα πιστευω. Να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω παει μςζι της αλλα πραγματικα φαινεται απιστευτο.

skgmaniac7

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Like
104
Πόντοι
0
70 € ζητάει , τα 150 € δεν γνωρίζω από που προκύπτουν
150 για 1 ωρα...
70 για ενα χυσιμο που μπορει να ειναι και στο 15λεπτο

και λες 150 για 1 ωρα, ζητουσαν και οι Hellen Bittencourt, Elizabeth, Maria isis, Lisa etc, που απο τα 150 δινουν και στο γραφειο που τις φερνει καποια χρηματα...

και επειδη δεν εχω εμπειρια, με την Ναντια, ρωτησα αν καποιος γνωριζει αν αξιζει τα 150 που δινεις και στις αλλες τις μουναρες ;)

Τελευταία τροποποίηση:

wasted

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2005
Like
5.770
Πόντοι
1.041
150 για 1 ωρα...
70 για ενα χυσιμο που μπορει να ειναι και στο 15λεπτο

και λες 150 για 1 ωρα, ζητουσαν και οι Hellen Bittencourt, Elizabeth, Maria isis, Lisa etc, που απο τα 150 δινουν και στο γραφειο που τις φερνει καποια χρηματα...

και επειδη δεν εχω εμπειρια, με την Ναντια, ρωτησα αν καποιος γνωριζει αν αξιζει τα 150 που δινεις και στις αλλες τις μουναρες ;)
Τώρα που το αποσαφήνισες θα σου πως ότι για ένα 70αρι ( εμένα η συνεύρεση κράτησε 35 λεπτά χωρίς το ντουζάκι μου) είνια μια χαρά . Τα 150 € με τίποτα. Επίσης οι φωτογραφίες την κολακεύουν αρκετά αλλά είναι πεντακάθαρη και φιλική .

skgmaniac7

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Like
104
Πόντοι
0
Τώρα που το αποσαφήνισες θα σου πως ότι για ένα 70αρι ( εμένα η συνεύρεση κράτησε 35 λεπτά χωρίς το ντουζάκι μου) είνια μια χαρά . Τα 150 € με τίποτα. Επίσης οι φωτογραφίες την κολακεύουν αρκετά αλλά είναι πεντακάθαρη και φιλική .
απο εργαλειο πως ειναι?

skgmaniac7

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Like
104
Πόντοι
0
αρα εχει διαφορα μεγαλη απο τις φωτο? σε κιλα ή σε εμφανιση προσωπο κλπ?

wasted

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2005
Like
5.770
Πόντοι
1.041
αρα εχει διαφορα μεγαλη απο τις φωτο? σε κιλα ή σε εμφανιση προσωπο κλπ?
Χωρίς να έχω ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία με τρανς , απο κιλά είναι οκ , αλλά όχι τόσο θηλυκή όσο φαίνεται στις φωτογραφίες της

flinstone

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2022
Like
83
Πόντοι
0
Καλημέρα , έχει κανείς άποψη για την συγκεκριμένη επισκέπτρια της πόλης μας ;
πολύ καλό, βάζει την καρδιά και την ψυχή της σε αυτό που κάνει, πολύ καλό

kwstas34

Μέλος