Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.407
- Πόντοι
- 266
Δηλαδή αδελφέπολύ καλό, βάζει την καρδιά και την ψυχή της σε αυτό που κάνει, πολύ καλό
Δώσε καμία πληροφορία?
Δηλαδή αδελφέπολύ καλό, βάζει την καρδιά και την ψυχή της σε αυτό που κάνει, πολύ καλό
33 ειναι η Ιωαννα την ξερω απο παιδι το 88 ειναι γεννημενη.μάλλον ήθελε να γράψει στα 2α άντα... δλδ σαράντα... γιατι τα 2α ήντα είναι τα εξήντα...
33 ειναι η Ιωαννα την ξερω απο παιδι το 88 ειναι γεννημενη.
Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ στα τραβελια ; Έλα Παναγία μου !!Δε διαφωνώ. Η Κύπρια μου έδειχνε ταυτότητες φωτογραφία και έλεγε ότι είναι εξήντα. Την ξεκωλιασα στον εξώστη για παραδειγματισμό, στο δωμάτιο με τις πανοπλίες από δίπλα.
Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ στα τραβελια ; Έλα Παναγία μου !!
τόσες μέρες γι αλλη Ιωάννα μας λέει... χαχαχαχα
Η Μαλεβη καλη στον αγωνα φιλος;Ρε μαλακες....
Όχι ρε αστείο έκανα. Η Μαλέβη μου το είχε πει. Αλλά δε την πίστευα. Τεσπα γαμησε το.
Η Μαλεβη καλη στον αγωνα φιλος;
Είναι στην παρέα με τα κοκορέτσια ή είναι νορμάλ;Ρε μαλακες....
Όχι ρε αστείο έκανα. Η Μαλέβη μου το είχε πει. Αλλά δε την πίστευα. Τεσπα γαμησε το.
Εγω την εχω δει να κατεβαζει απ το αμαξι της μια που ειναι στην παρεα. Λιωμα μιλαμε.Είναι στην παρέα με τα κοκορέτσια ή είναι νορμάλ;
αφου δεν εχει δουλεια στη θεσσαλονικη δεν υπαρχει και χρημα τι να ερθουν να κανουν ? ενω στην αθηνα ειναι αλλιωςΤι θα γίνει με την Θεσσαλονίκη...
Βλέπεις Αθήνα κατεβαίνουν μιλουνια και εδώ αν ήμαστε τυχεροί μία καινούργια έλευση το μήνα, καλά σίγουρα δεν συγκρίνονται οι δύο πόλεις , αλλά όντως είναι τόσο μικρή η ζήτηση εδώ?
Ισχύει δυστυχώς.αφου δεν εχει δουλεια στη θεσσαλονικη δεν υπαρχει και χρημα τι να ερθουν να κανουν ? ενω στην αθηνα ειναι αλλιως
Τα κοκορετσια ποιες ειναι? Δως μου ενα παραδειγμαΊσως καλύτερα που δεν έρχονται. Ειδικά οι ξένες, ωραία κορμιά σίγουρα, αλλά από προσωπική εμπειρία και από κριτικές άλλων αγωνιστών, όταν έρχονται Θεσσαλονίκη μένουν κάνα δυο μέρες και κοιτάνε να σε ξεπετάξουν για να προλάβουν τον επόμενο. Το κακό είναι ότι φεύγουν σιγά σιγά και οι λίγες καλές παρουσίες της πόλης. Μείναν τα κοκορέτσια!
Είσαι και τραβελογαμης και σαβουροτραβελογαμης..Δε διαφωνώ. Η Κύπρια μου έδειχνε ταυτότητες φωτογραφία και έλεγε ότι είναι εξήντα. Την ξεκωλιασα στον εξώστη για παραδειγματισμό, στο δωμάτιο με τις πανοπλίες από δίπλα.