Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Με την ζωη ειχα παει περσυ τον ιουνιο στην αδεια μου οταν βρισκομουν ελλαδα.Ειχα γραψει και τοτε.Καλα στησιματα καθ ολη την διαρκεια καυλωμενη εχυσε...καλη περιπτωση.Θελει ομως να ριξει λεφτα στην εμφανιση της...Τα κακα της υποθεσης το σπιτι τρωγλη...κοντα στο πρατηριο σελ στην γιανιτσων χωρις κλιματισμο και μιλα αρκετα την ωρα του σεξ.
Την κατατασσω στις τιμιες επιλογες.Πληρωσα 70 ευρω δεν ηταν με το ρολοι...δεν τα εκλαψα αλλα ουτε εκανα και το γαμησι του αιωνα.

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
ενεργητική για πρωτάρη συμπαίκτες γνωρίζουμε κάτι;

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
Καλησπεραα...Μεσημεριανος καφες στο σπιτι και λεω δεν ανεβαζεις κανα κειμενο;;Χθες συναντηθηκα με ενα μελος που τον σεβομαικαι ειχα μια 2ωρη συζητηση.Αποφασισα να θιξω ξανα καποια θεματα.
Ας συστηθω πρωτα.Ειμαι 45 χρονων κοντος χοντρος ασχημος με μεγαλη κοιλια με μικροσκοπικο πεος που για να σηκωθει θελει βιαγκρα.Δεν εχω κανει σχεση στην ζωη μου και γενικα ειμαι ενα τελειωμενο καμμενο χαρτι.Παρακαλαω τις τρανς  για δωρεαν γαμησι και οποια μου καθεται τζαμπα την κανω διαφημηση.
Εφοσον συστηθηκα παμε παρακατω.
Αρχιζω τα κακως κειμενα.Ρητορικη ερωτηση..ποσα ραντεβου συνεχομενα μπορει να κανει μια τρανς και να εχει φουλ αποδοση;Εγω θεωρω τα3-4 ραντεβου ειναι ο.κ.Καποιοι καποιοες θα γελασουν.Ειναι φυσην αδυνατο να εχεις καλη αποδοση μετα απο 4 ραντεβου.
Αλλο θεμα..αυτη η μαλακια που κανετε μερικες σε καινουριους πελατες..ετσι οπωςς ερχεσαι παρε μου τσιγαρα η καποτεςπου το εχετε δει;Να την εχω παρει3-4 φορες να εχω πιει και κανα ποτο μαζι της τις τα κερναω.Μερικες πουλατε και τρελλιτσα και δεν δινετε τα χρηματα για τα τσιγαρα..αλλο λαθος.
Εχω πει πως καθε τρανς εχει δικαιωμα να εχει προσωπικη ζωη.Τι σημαινει αυτο;Ειμαι με τον γκομενο η την παρεα;Δεν σηκωνω τηλ για να κλεισω ραντεβου και δεν παραταω παρεα .
Ολες δικαιουνται ενα μικρο η μεγαλο διαλειμμα για ξεκουραση.Παλι θα αναφερω ΔΕΝ ΣΗΚΟΝΟΥΜΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
Μεγαλ θεμα τωρα.. :grin: :grin: ποσες απο τις τρανς οταν το κανουν με τον γκομενο το κανουν ακαποτα;;;;;
Τουλαχιστον καποιες το παραδεχονται ανοιχτα .
Δεν με ενδιαφερει αυτο το θεμα αν οταν παω να γαμησω κωλαρακι βαζω καποτα η αν καποιος θελει να γαμηθει λεει στον αλλο βαλε καποτα.
Το να εκδιδεσαι ειναι υπερβολικα δυσκολο και απαιτει διαρκεια και αντοχες...
Θα επανελθω. :hi:

Λέγε ρε γαβγάβ

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
Κάτι κροςς που είναι στην πιάτσα και τις βλέπω συχνά όταν κάνω βόλτα στην πιάτσα στην Γιαννιτσών, τις έχει πάρει κανείς;
Κάποιες στις αγγελίες γράφουν και για κοκορέτσια όπως η συγκεκριμένη
Με την Ζωή που ξανά ήρθε Θεσσαλονίκη έχει πάει κάποιος;
.
Πάντως είναι πετσί και κόκκαλο και οι δύο και αυτό σε βάζει σε σκέψεις.

Να σε πω τι λέει το σκανερ μου κοιτώντας τις φωτό.

Η πρώτη είναι σκατοψυχη άρα όταν φύγεις παίζει να βγει κανα αλβανοειδες απ το στενό και να σε ξαφρίσουν. Επίσης δε ξέρω αν το βλέπεις αλλά η τυπισσα τα πίνει γερά.

Η δεύτερη μπορεί αλλά έχει το κλασικό μπλαζέ αλβανικό ύφος τύπου «πέρα απ’ την παρέα / φίλοι μου δε με νοιάζει τίποτα, έλα να τελειώνουμε με το ραντεβού σου» άρα θα σου βγει ξεπέτα. Επίσης όταν βλέπεις πολύ παχύ κραγιόν, κρύβονται δράκοι από κάτω συνήθως.

Όχι να με βγει και ντίβα ο Αλβανός.

19cm_top

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
267
Πόντοι
0
Nαι, οτι ζει στην Αθηνα και βρισκεσαι σε λαθος thread

• Like
Αντιδράσεις: lia(1)

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
κ οτυ ζυτα 70 + ξενοδοχειο ενα παλιοτερα δεν ζηταγε  :grin:

συν ότι πλέον έχει πάρει ψηλά τον αμανέ κι ότι αδικεί τον εαυτό της και την ομορφιά της με το να είναι ξενέρωτη

ίσως θα έπρεπε να είναι στο θέμα <<Ξεπέτες>>

για να γράψουμε και κάτι καλό έχει ένα ωραίο διαμέρισμα στα Εξάρχεια, αν και πλέον πηγαίνει μόνον σε ξενοδοχείο

δεν λέει - πάμε γι' άλλα

19cm_top

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
267
Πόντοι
0

Συνημμένα

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    32 KB · Εμφανίσεις: 75

ultras

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2014
Like
4
Πόντοι
0

Καλησπερες σε ολους,χθεσινη επισκεψη στην 'μπελα' επειτα απο αρκετη σκεψη σχετικα και με άλλα ποστ που ειχα διαβασει για τις κολομβιανες.Συνεννοηση μεσω viber,δεν μιλαει ελληνικα,το σπιτι της στα καστρα πολυ ομορφο εσωτερικα, εμενε με την 'αδερφη' της με ειπε αλλα ετσι κ αλλιως δεν ενοχλησε κανεις.Καθαρο δωματιο,καθαρη και αυτη.Γενικα περιμενα ΟΤΙ θα ηταν ο,τι χειροτερο υπαρχει και σε σπιτι και στο γαμησι αλλα μαγκες καμια σχεση.Ηταν πολυ gfe η φαση,ηταν παθητικη γαμηθηκαμε κανα μισαωρο υπο χαμηλη μουσικη.ωραια πιπα με τα τσιμπουκοχειλα και ωραιο στησιμο στα 4.Πραγματικα δεν ξερω αν σταθηκα τοσο τυχερος η αν λειτουργει με ολους ετσι η κοπελα.Αρχικα ζητησε  50 αλλα την ρωτησα μηπως την πετυχω εξω και την παρω στο αμαξι γτ ειχα ενα 20αρικο και με λεει ελα.φαντασου τι δουλεια ΔΕΝ θα εχει για να γαμηθει με 20αρικο κατω απο υπο θετικες συνθηκες και οχι τρογλη.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Μάγκες κάτι που ήθελα να γράψω εδώ και αρκετό καιρο, είναι ότι πολλές ομορφες Ελληνίδες τρανς αποφεύγουν να έρθουν Θεσσαλονίκη γιατί δέχονται απειλές απτις τρανς τις Θεσσαλονίκης,στέλνουν τους μπάτσους είτε τις παίρνουν τηλέφωνο και τις απειλούν οι ίδιες. Αυτό συμβαίνει γιατί πιστεύουν ότι θα πάρουν τους πελάτες και δεν θα χουν δουλειά, λες και τώρα έχουν.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Μάγκες κάτι που ήθελα να γράψω εδώ και αρκετό καιρο, είναι ότι πολλές ομορφες Ελληνίδες τρανς αποφεύγουν να έρθουν Θεσσαλονίκη γιατί δέχονται απειλές απτις τρανς τις Θεσσαλονίκης,στέλνουν τους μπάτσους είτε τις παίρνουν τηλέφωνο και τις απειλούν οι ίδιες. Αυτό συμβαίνει γιατί πιστεύουν ότι θα πάρουν τους πελάτες και δεν θα χουν δουλειά, λες και τώρα έχουν.

Δυστυχώς, αυτή λανθασμένη εμπορική φιλοσοφία υπάρχει, και δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι προέρχεται από Κύπρο. Όχι μόνο στο τομέα του σεξ, αλλά και σε τομέα εστιάσεις και σε άλλους τομείς. Δεν δουλεύει καλά όταν γείτονες δουλεύουν καλά, αλλά δεν ρωτάει πού κάνει λάθος το ίδιο το πρόσωπο, άμεσος κατηγορεί τους άλλους που του έκλεψαν πελάτες και πάει και βάζει ένα "εκκριτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος τύπου σωλήνα" με την εντύπωση, ότι θα λυθεί το πρόβλημα του. Δεύτερο λάθος. Εάν θέλει να αρπάξει δουλεία, κάτι πρέπει να κάνει, κάτι πρέπει να προσφέρει ή τέλος πάντων κάτι που να βρει μέσα στο εαυτό του ή στις υπηρεσίες του. Είναι τεράστιο λάθος να ψάχνεις λάθη στους άλλους και όχι πρώτα στο ίδιο εαυτό σου.
Αυτό, που συνηθίσαμε νε λέμε οικονομική κρίση είναι άλλο όνομα για ηθική φτώχεια.  Ηθική φτώχεια είναι αιτία και οικονομική κατάπτωση αποτέλεσμα. Στην χώρα μας είναι πολλά άτομα, που πιστεύουν, ότι οικονομική κατάπτωση διορθώνετε με χρήματα. Τρομάζω από τα αποτελέσματα αυτού του  σφάλματος. Στην θέση, στην όποια βρισκόμαστε σήμερα δεν χεριάζετε δραστικές αλλαγές και κομπίνες.  Χρειαζόμαστε ηθικές θέσεις στα πρόσωπα, στη δουλεία και στη δημοσία περιουσία.  Έχετε δίκαιο, πρέπει να ξεπεράσουμε την κρίση εμπιστοσύνης, με τεχνικές επεμβάσεις, με χρηματοπιστωτικές επεμβάσεις δεν γίνετε.. Η εμπιστοσύνη είναι θέμα προσωπικό, και διορθώνετε μόνο με ηθική ορατότητα και προσωπικό παράδειγμα. 

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Καλησπερα..δεν ειχα σκοπο να μπω στο σαιτ σημερα...αλλα ...Ας βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους.Το γιατι δεν ερχονται τρανς στην θεσσαλονικη το εχω ξαναγραψει.Θεωρουνε υπερβολικα απαιτητικο το κοινο της θεσσαλονικης και οτι πληρωνουν λιγα για τις υπηρεσιες που ζητανε.Οσο για τις απειλες τα πραγματα ειναι απλα.Οποια ερθει αν παει να μεινει σε σπιτι που ειναι ιδιοκτησια εκδιδομενου ατομου δε θα γινει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.Αυτο συνηθως γινεται σε νησια και στην κυπρο.Οτι θα υπηρξαν και μεμονομενα περιστατικα ασφαλως και θα υπηρξαν.Αλλα εφοσον το προβλημα λυνεται ευκολα δεν ειναι προβλημα.Ελπιζω να βελτιωθει συντομα η κατασταση..

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
  Αφου  δεν  μας  παρουσιασες  και  σαν  ΄΄εγκληματικη  οργανωση΄΄ σου  ειμαστε  ευγνωμονες.
Συγκαταλεγομαι  στις  τρανς  της  Θεσσαλονικης  για  αυτο  σου  απαντω  παρολο  που  βρισκομαι    στην  πολη  ελαχιστους  μηνες  του  χρονου.

Την  απαντηση  σου  την  εδωσε  ο  Travestolagnos.Γνωστης  και  νοημονας.

**** Al  Pacino  μου  χουν  λειψει  τα ποστ  σου.Αυτα  τα  μικρα  ντοκυμαντερ  γεματα  εικονες.  :rose:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
  Αφου  δεν  μας  παρουσιασες  και  σαν  ΄΄εγκληματικη  οργανωση΄΄ σου  ειμαστε  ευγνωμονες.
Συγκαταλεγομαι  στις  τρανς  της  Θεσσαλονικης  για  αυτο  σου  απαντω  παρολο  που  βρισκομαι    στην  πολη  ελαχιστους  μηνες  του  χρονου.

Την  απαντηση  σου  την  εδωσε  ο  Travestolagnos.Γνωστης  και  νοημονας.

**** Al  Pacino  μου  χουν  λειψει  τα ποστ  σου.Αυτα  τα  μικρα  ντοκυμαντερ  γεματα  εικονες.  :rose:
Αγαπητή μου Αλεξία, αυτά δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου αλλά μου τα έχουν πει αρκετες τρανς, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους όλες μου έχουν πει τον ίδιο λόγο. Επίσης κατά καιρούς στην Λάρισα πάνε κάποιες τρανς και στην ερώτηση γιατί μετά από κει δεν πάνε Θεσσαλονίκη ή απάντηση είναι η ίδια.

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Αγαπητή μου Αλεξία, αυτά δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου αλλά μου τα έχουν πει αρκετες τρανς, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους όλες μου έχουν πει τον ίδιο λόγο. Επίσης κατά καιρούς στην Λάρισα πάνε κάποιες τρανς και στην ερώτηση γιατί μετά από κει δεν πάνε Θεσσαλονίκη ή απάντηση είναι η ίδια.
Αυτο  το  οτι  σταματησαν  να  ερχονατι  συμβαινει  τα  2 τελευταια  χρονια.
Απο  το  2012-2017  υπηρχαν    συνεχως  3-4  απο  Αθηνα.  Κ  μετα  ερχοταν  αλλες....κτλ.
Με  τα  χρονια  εσεις  χορτασατε  απο  την  υπερπροσφορα  και  την  ποικιλια...αυτες  δεν  ερχοντουσαν  τμηματικα  αλλα  πολλες  μαζι....με  αποτελεσμα  να  μην  δουλευουν  οσο  θα  επρεπε.
Αποτελεσμα  να  μην  εχουν  κερδος  και  σε  πολλες  περιπτωσεις να βαλουν  και  απο  την  τσεπη  τους.
Εσενα  σου  ειπαν  αυτα  που  εγραψες....και  σε  μας  ελεγαν.. πωπω  πως  καταντησε  ετσι  η  Θεσσαλονικη...τι  πατατα    εφαγα.

Αν  θελεις  να  βλεπεις  τις ομορφες  να  ερχονται  πρεπει  και  συ  να  τις  τιμας  με  την  παρουσια  σου.

Ακριβως  το ιδιο  εχει  συμβει  και  στις  επαρχιακες  πολεις. 

Τα  περι  τηλεφωνικων  απειλων...  εκβιασμων    κτλ  δεν  γνωριζω  κατι  ουτε  κ  εχω  ακουσει...τα  θεωρω  αστειοτητες....για  Θεσσαλονικη  μιλαμε.

Θα  μπορουσε  να  σου  πει  καποια  που  επικοινωνησες  τηλεφωνικα  ....μωρο  μου  δεν  ερχομαι  Θεσσαλονικη  γιατι  οσες  φορες  ηρθα  τελευταια  ΔΕΝ  ΔΟΥΛΕΥΩ. Για  σκεψου.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Αυτο  το  οτι  σταματησαν  να  ερχονατι  συμβαινει  τα  2 τελευταια  χρονια.
Απο  το  2012-2017  υπηρχαν    συνεχως  3-4  απο  Αθηνα.  Κ  μετα  ερχοταν  αλλες....κτλ.
Με  τα  χρονια  εσεις  χορτασατε  απο  την  υπερπροσφορα  και  την  ποικιλια...αυτες  δεν  ερχοντουσαν  τμηματικα  αλλα  πολλες  μαζι....με  αποτελεσμα  να  μην  δουλευουν  οσο  θα  επρεπε.
Αποτελεσμα  να  μην  εχουν  κερδος  και  σε  πολλες  περιπτωσεις να βαλουν  και  απο  την  τσεπη  τους.
Εσενα  σου  ειπαν  αυτα  που  εγραψες....και  σε  μας  ελεγαν.. πωπω  πως  καταντησε  ετσι  η  Θεσσαλονικη...τι  πατατα    εφαγα.

Αν  θελεις  να  βλεπεις  τις ομορφες  να  ερχονται  πρεπει  και  συ  να  τις  τιμας  με  την  παρουσια  σου.

Ακριβως  το ιδιο  εχει  συμβει  και  στις  επαρχιακες  πολεις. 

Τα  περι  τηλεφωνικων  απειλων...  εκβιασμων    κτλ  δεν  γνωριζω  κατι  ουτε  κ  εχω  ακουσει...τα  θεωρω  αστειοτητες....για  Θεσσαλονικη  μιλαμε.

Θα  μπορουσε  να  σου  πει  καποια  που  επικοινωνησες  τηλεφωνικα  ....μωρο  μου  δεν  ερχομαι  Θεσσαλονικη  γιατι  οσες  φορες  ηρθα  τελευταια  ΔΕΝ  ΔΟΥΛΕΥΩ. Για  σκεψου.
Πιστεύω η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Και αυτό γίνετε που λες και μου το έχουν πει και εμένα, αλλά και αυτό με τα τηλέφωνα γίνετε. Άλλωστε έχω γίνει μαρτηρας καποιες φορές σε σκηνικά στην πιάτσα να μαλώνουν μεταξύ τους για την θέση που θα έχει η καθεμία

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Καλησπερα..δεν ειχα σκοπο να μπω στο σαιτ σημερα...αλλα ...Ας βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους.Το γιατι δεν ερχονται τρανς στην θεσσαλονικη το εχω ξαναγραψει.Θεωρουνε υπερβολικα απαιτητικο το κοινο της θεσσαλονικης και οτι πληρωνουν λιγα για τις υπηρεσιες που ζητανε.Οσο για τις απειλες τα πραγματα ειναι απλα.Οποια ερθει αν παει να μεινει σε σπιτι που ειναι ιδιοκτησια εκδιδομενου ατομου δε θα γινει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.Αυτο συνηθως γινεται σε νησια και στην κυπρο.Οτι θα υπηρξαν και μεμονομενα περιστατικα ασφαλως και θα υπηρξαν.Αλλα εφοσον το προβλημα λυνεται ευκολα δεν ειναι προβλημα.Ελπιζω να βελτιωθει συντομα η κατασταση..

Πρέπει να μείνει σε ιδιοκτησία εκδιδόμενου ατόμου για να μην γίνει τίποτα;; Αν κλείσει απλά ένα airbnb τι θα γίνει;

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Πρέπει να μείνει σε ιδιοκτησία εκδιδόμενου ατόμου για να μην γίνει τίποτα;; Αν κλείσει απλά ένα airbnb τι θα γίνει;

Να την δημιουργήσουν πρόβλημα, φίλε. Χάνουν τα λεφτά από το ενοίκιο. Απλός βρώμικος ανταγωνιστικός πόλεμος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom