Καλησπεραα...Μεσημεριανος καφες στο σπιτι και λεω δεν ανεβαζεις κανα κειμενο;;Χθες συναντηθηκα με ενα μελος που τον σεβομαικαι ειχα μια 2ωρη συζητηση.Αποφασισα να θιξω ξανα καποια θεματα.
Ας συστηθω πρωτα.Ειμαι 45 χρονων κοντος χοντρος ασχημος με μεγαλη κοιλια με μικροσκοπικο πεος που για να σηκωθει θελει βιαγκρα.Δεν εχω κανει σχεση στην ζωη μου και γενικα ειμαι ενα τελειωμενο καμμενο χαρτι.Παρακαλαω τις τρανς για δωρεαν γαμησι και οποια μου καθεται τζαμπα την κανω διαφημηση.
Εφοσον συστηθηκα παμε παρακατω.
Αρχιζω τα κακως κειμενα.Ρητορικη ερωτηση..ποσα ραντεβου συνεχομενα μπορει να κανει μια τρανς και να εχει φουλ αποδοση;Εγω θεωρω τα3-4 ραντεβου ειναι ο.κ.Καποιοι καποιοες θα γελασουν.Ειναι φυσην αδυνατο να εχεις καλη αποδοση μετα απο 4 ραντεβου.
Αλλο θεμα..αυτη η μαλακια που κανετε μερικες σε καινουριους πελατες..ετσι οπωςς ερχεσαι παρε μου τσιγαρα η καποτεςπου το εχετε δει;Να την εχω παρει3-4 φορες να εχω πιει και κανα ποτο μαζι της τις τα κερναω.Μερικες πουλατε και τρελλιτσα και δεν δινετε τα χρηματα για τα τσιγαρα..αλλο λαθος.
Εχω πει πως καθε τρανς εχει δικαιωμα να εχει προσωπικη ζωη.Τι σημαινει αυτο;Ειμαι με τον γκομενο η την παρεα;Δεν σηκωνω τηλ για να κλεισω ραντεβου και δεν παραταω παρεα .
Ολες δικαιουνται ενα μικρο η μεγαλο διαλειμμα για ξεκουραση.Παλι θα αναφερω ΔΕΝ ΣΗΚΟΝΟΥΜΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
Μεγαλ θεμα τωρα..
ποσες απο τις τρανς οταν το κανουν με τον γκομενο το κανουν ακαποτα;;;;;
Τουλαχιστον καποιες το παραδεχονται ανοιχτα .
Δεν με ενδιαφερει αυτο το θεμα αν οταν παω να γαμησω κωλαρακι βαζω καποτα η αν καποιος θελει να γαμηθει λεει στον αλλο βαλε καποτα.
Το να εκδιδεσαι ειναι υπερβολικα δυσκολο και απαιτει διαρκεια και αντοχες...
Θα επανελθω.